Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 100 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום אני מחפש רכב עד 100k חשוב שיהיה חסכוני מהיר ואמין עדיפות לקנייה 0 ק"מ או מהחברה חשבתי על סקודה פאביה השאלה אם שווה להתאמץ לקחת הלוואה ולקנות אוקטביה ברמת הגימור הכי נמוכה או בכלל אתם מציעים משהו אחר( אולי אפילו יד שנייה)? 

צעיר נוסע לרוב לבד בערך 10000 ק"מ בשנה בתוך העיר 

עריכה אחרונה על ידי mufasa
פורסם

אתה נוסע הרבה בפקקים/עיר או יותר בין עירוני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לנסיעה בעיקר בעיר עדיפות ברורה לרכב היברידי עם גיר אוטומטי רגיל ולא רובוטי. מה זה מהיר בדיוק?

ממליץ לך לחפש רכב של טויוטה שיתאים לך בתקציב. עדיפות לרכב שטופל רק במוסך המרכזי, יד ראשונה ברמת גימור המפוארת. 

רכבים עם טורבו הם מהירים יותר אבל פחות אמינים.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

מתוך קטגוריית הסופר מיני של VAG, הפאביה הכי מיושנת וכמה שידוע לי לא נמכרת.

אם הקניה לא דחופה לך - חכה לדגם הבא שיגיע. מניח שיגיע דגם מאובזר יותר ועם השלדה החדשה שנמצאת בשאר דגמי הסופר מיני של הקונצרן.

לפני 17 דקות, Michazzz כתב:

רכבים עם טורבו הם מהירים יותר אבל פחות אמינים.

מה?

די נדיר לשמוע על בעיות בטורבו במנועים של מכוניות הסופר מיני או המשפחתיות (הקטגוריות שרלוונטיות לפות"ש).

לפני 19 דקות, Michazzz כתב:

לנסיעה בעיקר בעיר עדיפות ברורה לרכב היברידי עם גיר אוטומטי רגיל ולא רובוטי. מה זה מהיר בדיוק?

בשביל 10 אלף ק"מ אין הצדקה להיברידי.

שלא נדבר על זה שאם הוא רוצה חדש או יד שניה 0 ק"מ, הדבר היחיד שהוא יוכל להרשות לעצמי בהיברידיות זה יאריס היברידית והיא איך לומר, לא בדיוק מהירה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שמעתי לאחרונה על יותר מדי בעיות עם טורבו, לא ברכבי ספורט. עדיין חושב שגיר רובוטי פחות מומלץ לנסיעה בעיר. היברידי זה העתיד שכבר כאן, אז למה לא להמליץ על היברידי? ועדיין לא מבין למה הכוונה ברכב מהיר.

פורסם

יש את טיוטה יאריס.

כיוון שהנסועה שלך נמוכה הייתי נותן פחות שיקול לצריכת דלק.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני כשעה, Michazzz כתב:

שמעתי לאחרונה על יותר מדי בעיות עם טורבו, לא ברכבי ספורט. עדיין חושב שגיר רובוטי פחות מומלץ לנסיעה בעיר.

דיברנו על טורבו,

אני לא שמעתי על בעיות במנועים המודרניים. לפחות לא בטורבו עצמו ולא במנוע עצמו. גם בפורום אני לא רואה פה משהו חריג.

לפני 30 דקות, mufasa כתב:

רכב זריז שאני לא יצא מהרמזור בזחילה.... 

איזה רכב היברדי מומלץ בקטגורית הסופר מיני? 

רק יאריס היברידית, אבל היא לא לטעמך במראה וגם מבחינת הסחיבה היא לא להיט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

הייתי בודק מזדה 2  יד שניה ברמת איבזור pure white, הרכב זריז בעל סלון משולב עור לבן, האיבזור הכללי גם כן טוב.

אופל קורסה החדשה בתוספת קטנה, סך הכול הנוחות די טובה אם כי לי המושב היה פחות נוח עקב בליטה בגב התחתון, מנוע ה 1.0  יספק ביצועים טובים.

פורסם

הקורסה משווקת בארץ עם מנוע 1.2, לא 1.0. מניח שהתכוונת לגרסת ה-100 כ"ס.

פורסם
לפני 2 שעות, Michazzz כתב:

לנסיעה בעיקר בעיר עדיפות ברורה לרכב היברידי עם גיר אוטומטי רגיל ולא רובוטי.

איזה רכב היברידי נמכר בישראל עם גיר אוטומט רגיל?

קיה נירו ויונדאי איוניק - גיר רובוטי.

הנסיעה ברכבים אלו בעיר מתבצעת לרוב באמצעות המנוע החשמלי.

כך שמקריאה באתר: carsforum לא דווח על בעיות בשימוש בתיבה הרובוטית בעיר. 

רכבי טיוטה - גיר רציף ולא גיר אוטומטי רגיל (גיר פלנטרי).

פורסם

הכוונה לא לקחת רובוטי אם רוב הנסיעות בעיר, גיר רציף זה גם אחלה. 

• תוכן חדש...