Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

208 gti או ספורטיבי אחר עד 60 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים איתך, אבל האבארט פשוט כובש, סקסי בטירוף,מפחד שאני מתלהב ממנו סתם ואז ישר ירצה למכור.

רוצה רכב מהנה לנהיגה אבל צריך את הרכב ליום יום כמובן אז מפחד להתבאס

פורסם

אם ככה ה 208 תפורה  עליך. זה רכב הרבה יותר שלם. אפשר לשים שם מערכת מולטימדיה מעודכנת עם אנדרואיד אוטו וויז וכו'

יש כסאות מעולים והרכב לא שובר לך את הגב אחרי כל באמפר

הטיפולים זולים והרכב סה"כ די אמין

כל זה לפני שדיברנו על היכולות הדינמיות שכנראה טובות בהרבה

פורסם

כן בגדול נשמע מעולה,היום אני אמור לסגור על הרכב בעקרון.

מבחינת המחיר יכול לסגור במחיר מעולה.

יש צורך לקחת לבדיקה או שאפשר לבדוק לבד מבחינת שלדה?

פורסם (נערך)

אתה חייב לנסות לנהוג בשתיהן קודם כל, אז תבדוק טוב לפני כן והכי חשוב בדיקה במוסך לפני קניה, חובה ברכבים כאלו!

רק לאחר שתנהג בהן (במידה ולא נהגת) אתה תוכל להחליט בלב שלם, ברכבים כאלו שהם לא סתם פח שיקח אותך מ A ל B זה הדבר שהכי משנה, כמובן שגם הפן הכלכלי ולעמוד בו ובבלתמים שונים.

אני לדוגמא מצאתי את ה 208GTI קצת משעממת אותי, וביטלתי קניה שלה חדשה מהיבואן וקניתי את שלי, להשוואה עלו כמעט אותו הדבר אבל זה לא עניין אותי.

האברת' בעיני יותר כיפית מה 208GTI, יכולות דינאמיות משמעותיות יעזור רק במסלול ולא בכבישים ה"מעולים" שלנו.

האבארת' הרבה יותר כיפית ומעניינת בכביש נס הרים לדוגמא לעומת ה 208. 

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

שמע אתה צודק זה אינדיוודאולי

נהגתי באבארט ונהינתי בטירוף אבל הרכב לא נוח בכלל ואני צריך ליום יום.

חוץ מזה שהמחירים שלהם מטורפים וקשה למצוא ידניות. ב 208 לא נהגתי כי אין לי אפשרות .

אני עובר ל 208 מ 206 ככה שמשעמם זה כנראה לא יהיה

אבל האבארט עוברות המון ידיים כנראה מכאלה שהתבאסו

פורסם (נערך)

הרכב לא נוח, הדגמים הישנים פחות נוחים לדעתי משנת 2013-14 זה השתנה לטובה מעט.

החדשות יותר - יותר נוחות וזה תלוי אם הן באות עם קיט אסה אסה.

מצד שני ה 208 קצת יותר אמינה והטיפולים כמדומני זולים קצת יותר, הטיפולים באבארט יקרים, שמן סלניה לדעתי הוא הדבר היחידי ששמים במוסכים וזה עולה סביב 200 שקל לליטר כאילו זה זהב (מהטיפולים של חבר שהחזיק 2 כאלו חדשות, הרוב בוצע במורשה כי לא היתה ברירה הרכב היה באחריות).

זה רכב צעיר ואנשים מחליפים כי רוצים ללכת על משהו יותר נוח / יותר חזק / פחות עם גישת "זה פיאט 500!" לכאלה שלא מבינים.

יש לי עוד חבר שעם אחת כבר 6 שנים ולא מתכוון להחליף לדוגמא.

אם אתה מחפש יותר אמינות ונוחות אז ה 208 תהיה טובה יותר לדעתי.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

אני בעלים של 208 GTI 2013 , לפני מתיחת הפנים במנוע THP200, המחלה העיקרית היא משאבת לחץ גבוה שמחזירה את נשימתה לבורא אחרי כ50K.

בגדול רכב מאוד נוח לדיילי , אפילו אישתי נוהגת עליה ( זה הרכב היחידי בבית ) ומאוד נהנת.

כמו שאמרו טיפולים זולים, הרכב יחסית אמין ( שוב זה רכב ספורט ).

אם יש לך שאלה אשמח לענות בשמחה.

**וכמובן אם תקנה 208 GTI , שלח הודעה בפרטי ונצרף אותך לקבוצה בווצאפ.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

לגבי האבארת,

עד 13/14 הן היו נוקשות מהותית, עברו עדכון קליל.

ב-15 עברה שוב רענון מתלים קליל, ששיפר קלות.

ב-17 עברה מתיחת פנים (S4), בה בוצע השינוי המהותי ביותר בנוחות נסיעה והשיפור מורגש בהחלט.

לגבי ה-208,

ללא ספק נוחה יותר מהשנתונים הראשונים של האבארת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...