Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

מחפש לקנות רכב סדאן חדש.

אופי נהיגה רגוע, נסועה מועטה מאד, עירוני בעיקר, חשובה אמינות מכנית ושמירת ערך.

הרכב שהיה לי הוא הונדה אקורד אוטומט 2011 מדגם אלגנס, ואם הוא היה משווק כיום הייתי קונה שוב.

תקציב סביב גג 150-160K

1) האם האקורד תחזור בכלל להיות משווקת בארץ בגרסת הבנזין בלבד? (לא היברידי ולא טורבו)

2) איזה רכב הייתם ממליצים לקנות בהעדפה ליפניות 

3) בודק אפשרות לרכוש מאזדה 3 ספיריט 2020 (כי ה-6 יקר מעט) - האם מומלץ?

4) האם במצב הנוכחי יש מקום רב להנחות משמעותיות?  האם יש לקבל את המחיר מחירון שנציגי הרכב מציעים או להתעקש על הנחות משמעותיות עקב שוק חלש של מכירת רכב חדש?

5) האם בכלל מומלץ בזמן זה לרכוש רכב (סוף אפריל 2020)

תודה לעונים

פורסם

1) לא נראה שקיימת אקורד שעונה לדרישות שלך בכל מקרה, נראה שהיא מגיע או עם 1.5 טורבו או עם 2.0 ליטר היברידי. לא סביר שנראה אף אחת מהן בארץ.

2) בהנחה ואתה לא מעוניין במנועי טורבו או מכוניות היברידיות , לא נותרו לך הרבה אופציות, ה3 והאימפרזה (שנמכרת לפחות על הנייר) וכן היונדאי אלנטרה הן המשפחתיות נטולות הטורבו שנמכרות בשוק שלנו כיום. 

3) ה3 צפופה מעט ביחס לקטגוריה (באותה קטגוריה של הסיוויק) , אבל מציעה תא נוסעים עדיף ,בידוד רעשים מצוין  ואבזור בטיחות מקיף והיא מתומחרת בצורה יקרה לקטגוריה שלה. 

פורסם

שים לב שלמרות שה-3 יקרה יחסית למתחרות ה"טבעיות" שלה כמו הסיוויק או האלנטרה, איכות החומרים הוא ברמה אחת מעל והוא כבר חצי פרימיום (או פרימיום, תלוי את מי תשאל).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ה-6 עולה בסביבות 160 ב-0 ק"מ.

יש לך את הסובארו B4 ( מחירון 170, ולדעתי יש גמישות גדולה)

יש את הניסאן אלטימה (מחירון 170, ויש גמישות גדולה)

בהצלחה.

אם אתה רוצה סיכוי כלשהוא לשמירת ערך - אתה לא בסגמנט הנכון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...