ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,586 נושאים בפורום הזה
-
- 7 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני יודע שהקטגוריה הזו חוטפת ירידת מחירון הכי אגרסיבית, למה לא לנצל את זה מחפש משהו חזק, בטוח, מאובזר (מושבי עור, חומרים איכותיים וכו׳), עיצוב נהדר, ואחזקה הגיונית. לפני כן נסעתי על פורד מונדאו אקובוסט, אהבתי אותה מאוד - רק לא הייתה מאובזרת מספיק (היה לי את הטרנד) והיה הולך לי עליה המון טיפולים, והרגשתי שהיא פצצת זמן מתקתקת עם הגיר. היחיד שחשבתי עליו זה S60 T5 RDesign 2016 או Kinetic 2017, חיזוקים / המלצות אחרות ? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות את הדגם של הסופריים מנוע 1250 אוטמט עם 80 אלף קילומטראז יד ראשונה פרטית ב 40 אלף שח שמעתי שהצריכת דלק על הפנים?זה נכון? אני אעשה נסיעה בינעירונית מנס ציונה לראשון של 20 דק כל בוקר בהגזמה(אם יש פקקים) ומקסימום נסיעה של נס ציונה לרחובות בערבים שאין פקקים. מה אומרים? יהיה כזה גרוע?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 725 צפיות
לאחר הרבה חודשים של שיטוט ביד 2 ולאחר שהורדתם אותי מהמחשבות המוזרות שהיו לי על C4 אוטומט , מתחתי את התקציב קצת וזה מה שהעלתי בחכתי. כל הרכבים ידניים כמובן. 1. סיאט לאון 1.4 125 כ"ס (רציתי את ה-1.8 אבל הבנתי שהם סובלים עד שנתון 12 מאהבה מופרזת לשמן מנוע). 2. פוקוס 1.6 125 כ"ס (לא אכפת לי גם סטשיין) 3. רנו מגאן 1.2 115 כ"ס (קצת חושש מהשילוב של טורבו וצרפתית) . 4. יונדאי i-20 130 כ"ס , מנוע 1.6 5. יונדאי וולסטר 1.6 140 כ"ס . 6. הונדה סיוויק 1.8 140 כ"ס . בעבר הייתה לי את האקובוסט ושם הבנתי שאני פשוט אוהב את ההילוך השישי. לעניות דעתי הוא קיים רק בהונדה ובוולסטר. תקנו אותי אם אני טועה. פחות מעניין אותי צריכת דלק או בטיחות. אשמח לעצתכם המחכימה . איזה רכב הכ…
הודעה אחרונה מאת mcshmupi, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 730 צפיות
שלום לכולם, קודם כל מזל טוב לרגל המערכת החדשה זה באמת נראה יותר נוח ויותר מודרני. אני רוצה לרכוש רכב יד שניה לעבודה נוסע 3 פעמיים בשבוע נסיעות. יומי 190 ק״מ. בשבוע נוסע 570 ק״מ. ברצוני לרכוש רכב יד 2 שעונה לצרכים הבאים: 1. סכום הרכישה הכולל 20,000₪ 2. רכב שיהיה אמין. 3. כמה שפחות ק״מ. 4. מתכוון להחזיק אותו לפחות ל-8 שנים. 5. לא אכפת לי כל-כך מהגודל. 6. צריכת דלק נמוכה. תודה לעוזרים המנוסים, וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, אני מתלבטת לגבי קניית סקודה אוקטביה שנת 2015 ואשמח לעצתכם. שמעתי שיש בעיות עם גומיות הגיר החוזרות על עצמן כל כמה עשרות אלפי קילומטרים, בעיקר בגלל החום הישראלי. הבנתי שכל תיקון כזה יכול לעלות בסביבות 5000 שקלים. רציתי לשאול האם זה אכן בעייה מוכרת ונפוצה. תודה רבה מראש על העזרה!
הודעה אחרונה מאת asa160, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 888 צפיות
שלום חברים עד כמה שידוע לי פזי 308 בשנת 2011 עבר מתיחת פנים שבמסגרתה הוחלף לו מנוע לאמין יותר מזה של שנת 2010 ביד 2 אני רואה רכבים דגם Comfort Plus לכאורה שנת 2011 אך חוששני שאלו דגמים למעשה של 2010 אילו דגמים בטוח של 2011?
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
סוזוקי אלטו
מאת Sandanan-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 806 צפיות
היי קיבלתי כאן המלצות חמות על סוזוקי אלטו שאלה האם הדיל משתלם? שנת 2014 יד 2 פרטי 85 אלף ק״מ ללא תאונות גיר ידני טסט עד מאי גלגלי מגנזיום, חיישניי רוורס, חלונות כהים ב17,000 אלף ש״ח הטריק היחיד, הצבע שחור, הבנתי שבעייתי מבחינת טמפרטורה פחחות וכאלה אשמח גם לנימוקים, תודה!
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 641 צפיות
אני מתכוון בע"ה להחליף את הרכב בקרוב, אני מתלבט בין הדגמים הנ"ל, שנתון 2014-15 אני פשוט צריך מקום מאחורה ל 2 כסאות תינוק ועוד לסלק , איך אני יכול לדעת מה מהם מרווח יותר?
הודעה אחרונה מאת Emanuel5, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 906 צפיות
שלום, אני לקראת ביצוע ליסינג ל 30 חודשים (לא מתכוון להשתמש באופציה רכישה בסוף התקופה). מתלבט בין 2 רכבים 1. קיה ספורטז 1.6 top 2. קיה ספורטז דיזל מבחינת עיצוב אני מעדיף את דגם ה top שמגיע עם חלון פנורמי נפתח, ג'נטים 17, ועד מספר אבזורים משמעותיים פחות. היתרון של הדיזל הוא החסכון בדלק, ועלות הליסינג (כ 180 ש"ח פחות בחודש) אני נוסע כ 2000 ק"מ בחודש (לרוב בין-עירוני) לפי נתוני צריכת הדלק בפועל, יוצא שעם הדיזל אחסוך כ 250 ש"ח בחודש. בפועל הדיזל יוצא לי זול ב 430 ש"ח לחודש (כולל הליסינג והדלק). אשמח לשמוע את דעתכם, ואולי יש עוד פרמטרים שלא לקחתי בחשבון. תודה
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 510 צפיות
היי, אחרי שמשאית לקחה ברמזור רוורס במקום הילוך ראשון "והתיישבה" על המנוע של הCitigo של חברה שלי, הרכב הלך טוטאל (משער שסוחרים יחייו אותו תחת "ללא תאונות, מתחייב בבדיקה") אבל לבינתיים, צריך למצוא מחליפה. הקריטריונים להלן: - הרכב היה 2014, לכן השאיפה היא לעלות בשנתון אם ניתן. - אומנם לא שיא הנוחות והעוצמה אבל היא אפילו התרגלה לגיר הרובוטי לכן לא חוששת מגירים דומים, והייתה מאוד מרוצה מצריכת הדלק, לכן השאיפה היא חיסכון בדלק על פני נוחות (לא יודע, יש לה סטנדרטים מוזרים זאת...) - אוטומטי. - הנסועה היומית אינה גבוהה במיוחד, באיזור ה60~ ק"מ יומי. - קטגוריית המיני/סופר מיני. i10, פיקנטו(מתעב), קליאו, 208, ספארק וכו'. כרגע קיבלה ספייסטאר מהביטוח, פ…
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 893 צפיות
מחפשת אוטו אמין, נוח, ובטוח. בסביבות 50000 שח. הומלץ לי על סיאט איביזה אך אני בודקת גם טויוטה יוריס. אוטומט. מה כדאי?
הודעה אחרונה מאת שניבה, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום, אני חושב על קניית אאוטלנדר (7 מושבים) וראיתי בויקיפדיה שכתוב שעם מתיחת הפנים ב 2015 שהציגה את הכרום על הפגוש, החליפו את הגיר הרציף ל JATCO שזה קצת מפחיד אותי כיוון שהם נחשבים לפחות אמינים. האם אכן דגם 2014 מומלץ יותר ? האם ה CVT הקודם היה ייצור 'בית' של מיצובישי ונחשב עדיף יותר ? ואולי כדאי לוותר בכלליות על רכב עם גיר רציף? https://en.wikipedia.org/wiki/Mitsubishi_Outlander#2015_update Besides cosmetic changes, the updated Outlander has somewhat reduced cabin noise via increased use of sound insulation, thicker door glass, dynamic suspension and differential dampers, and thicker weatherstripping. The suspension and steering are re-tuned and a new g…
הודעה אחרונה מאת levy, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 603 צפיות
היי עשיתי בדיקת רכב וצירפתי כאן את התוצאות רציתי לדעת כמה הן חמורות מתלבט אם לקנות או לא. לא הכי מבין בתוצאות האלה.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 980 צפיות
מבקש חוות דעת על אופל מריבה 2014-16. שלמה סיקסט מוכרים את הרכבים סביב 100K ק"מ במחיר של 26-39 אלף שקל. הרכב הוא שני במשפחה ואמור למסוע כ 20 ק"מ ביום בעיר, או סדר גודל של 800 ק"מ בחודש . האם יש הבדל מכני בין השנים הללו ? תודה רבה. יובל.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום, אני מתעניין ברכישת טויוטה ספייס ורסו. רציתי להתעניין למי שיש את הרכב לגבי תא המטען. האם תא המטען מספיק גדול בשביל להכניס עגלת תינוק, בהתחשב שתא המטען ישמש לדברים נוספים ולא רק לעגלת תינוק? האם נכנסים קניות סופר ביחד עם עגלת התינוק בתא המטען? אני מסתכל על סיטואציה בה המושב האחורי תפוס על ידי מבוגר ותינוק, כך שלא ניתן לקפל את המושב האחורי? זה הדבר שמפחיד בקניית הרכב והייתי שמח לקבל חוות דעת של אנשים שנמצאים בסיטואציה הזו? בנוסף, האם רכב של 1.3 עם 99 כ"ס הוא רכב מספיק חזק לטפס עליות על בסיס יומי? תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 541 צפיות
היי, מחר אני נפגשת עם מוכר פרטי שמוכר את הסוויפט שלו. ממה שהוא אומר- סוויפט 1500 סמ"ק, שנת 2008,יד 01, 116 אלף ק"מ, הוחלף פגוש קדמי+מאייד, מצבר חדש, טסט באוגוסט, מצב מכני מצויין. בעקבות פגיעת רוורס הוחלף פגוש ומאייד. קצת מדאיג אותי בקשר למאייד. חברים אמרו לי שמאייד זה כבר קצה שילדה וזה כבר לא כל כך טוב.. וזה גורם לי לתהות אולי הבחור לא סיפר לי שגם החליפו מכסה מנוע? בגלל הרוורס שבגללו הוחלף מאייד? כאמור אני מחר הולכת לראות את האוטו, משהו מיוחד שאתם מציעים לי לשים לב אליו? או לשאול את המוכר? תודה.
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 473 צפיות
שלום, מישהו יכול, מניסיון, לומר מה צריכת הדלק של הרכב? מדבר על דור 2, 2000 סמ''ק al4. בדגש על בינעירוני.
הודעה אחרונה מאת elihershko, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 457 צפיות
אני מנסה להבין באמצעות המידע הזה איזה אכב יותר כדאי לקנות. לדוגמה יש רכבים היום שמבחינת הגיר והמנוע הם ממש אותו רכב ועיקר השינויים הם קוסמטיים(טויוטה אייגו וסיטרואן C1 לדוגמה). בנוסף יש חברות כמו AISIN שמייצרות גירים יותר אמינים מחברות אחרות. היום טויוטה בכלל לא אומר שמיוצר ביפן אלא יכול להיות מיוצר(לא רק מורכב) במפעלי פג'ו בצרפת. יש איזה אתר שאפשר למצוא בו את המידע הזה(עדיף בלי מספרי VIN)?
הודעה אחרונה מאת akivas, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם זקוק לעזרה בבחירת רכישה של רכב סטיישן יד שניה בתקציב של 30 – 35 אלף גיר אוטומט נסיעה שנתית של סביב 8000 ק"מ בעיקר בדרך בין עירונית מקריאה בפורום דרך המחפש העליתי את 1 – סוברו b4 2 – טויוטה אוונסיס יצא לי לשבת בקיה סיד ולא היה לי נוח לעומת זאת על הרנו קונגו היה לי נוח ונלקחת בחשבון למרות שהיא לא באותו קטגוריה ראיתי גם שברולט קרוז מודל 2014 שנכנסת לתקציב השמח לעזרה ופתוח לאפשרויות אחרות תודה אציין שהאוטו הולך לשרת אותי עד סוף ימיו ככה שאמינות וזמינות חלקים די חשובה לי תודה
הודעה אחרונה מאת יואל שושנה, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 567 צפיות
שלום לכולם! חדש כאן בפורום אני בחור צעיר בן 23, מחפש רכב ולאחרונה התעניינתי בשברולט ספארק בדגמים של 2012-2015 רציתי לשאול האם מישהו כאן התנסה עם הרכב הזה ויכול להעיד עליו לרעה/טובה? הרכב הזה הכי התאים לי ביד/ק״מ/שנתון ביחס לתקציב (15-18 אלף) אני יודע שהם הדגמים בייצור קוריאני ולא אמריקאי אך רציתי בכל זאת לדעת האם זה רכב שעתיד להיכנס הרבה למוסך והאם התחזוקה שלו יחסית זולה. ידוע לי שהגיר הוא ידני, לא בעיה בשבילי תודה!
הודעה אחרונה מאת Sandanan, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 481 צפיות
היי, מבקש המלצה על רכב ליסינג משפחתי. אנחנו זוג עם 3 ילדים. חשוב המרווח שיש מאחורה שלא יהיה צפוף ותא מטען. נוסעים בערך 30000 ק"מ בשנה כרגע משתמשים בסקודה ראפיד ומרוצים. איך המחליפה שלה הסקודה סקאלה? תודה
הודעה אחרונה מאת liora1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 674 צפיות
היי, האם יש דברים ספציפיים, מבחינה טכנית, שאני צריך לשים לב עליהם בעת רכישת 208 (2016)? האם לשים לב לדברים מסוימים בהיסטוריית טיפולים? מכיר את עניין הרצועה המתפוררת בדגמים מסוימים, משהו לגבי זה? ברכב המיועד לא בוצעה החלפה. וגם - למישהו\י ניסיון עם לובינסקי טרייד? האם האחריות\שירות שלהם טובים? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת romang, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 712 צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רכב בקרוב ואני מתלבט בעיקר בין מאדה 2 חדשה(יש כעת מבצע לעמיתי "חבר" עם הנחה של כ 7000 שח והטבות נוספות) לבין מאזדה 3 משומשת משנותנים 2016/2017 , שתיהן ברמות האבזור הגבוהות. אני יודע כמובן שמבחינת גודל ישנו הבדל לא קטן ביניהן ומדובר על סגמנטים שונים, אך יחד עם זאת, מה צפויים להיות ההבדלים בעלויות האחזקה הביטוח והתחזוקה השוטפת ביניהן? עד כמה העובדה שהמאזדה הינה מכונית משפחתית, עם מנוע 2.0 אמורה להשפיע על האחזקה שלה? צריכת דלק? כמו כן,מבחינת ירידת ערך וכו, מה עדיף מבחינתי? תודה רבה לכולם וחג שמח
הודעה אחרונה מאת ליצן צהוב, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש רכב משפחתי ש"יודע" גם לרדת לטיולי שטח ברמה טובה - יותר משבילי עפר עם אבזור וציון בטיחותי ברמה טובה.ביום יום נסיעה בכביש ( פקקים) ובסופש לברוח מההכבישים. תקציב 120 א"ש כרגע מסתמן לי שהפורסטר הוא האופציה המאימה ביותר, אלטרנטיבה שאני רואה כרגע היא פג'רו משנת 2012-2013 השאלה היא האם הפורסטר יענה על הדרישות, למה צריך לשים לב ברכישה והאם יש עוד אלטרנטיבות שאני מפספס.
הודעה אחרונה מאת mcshmupi, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 4 אלף צפיות
אני מתלבטת בין שני רכבים. עד היום נסעתי על קיה פיקנטו 2011 ושמתי לב שהדגמים החדשים נראים אותו הדבר בדיוק. קצת ביאס אותי. אני מעוניינת ברכב חדש חסכוני פחות או יותר כמו הקיה, שמאיץ קצת יותר טוב, מאובזר ונוח. אני נוסעת די הרבה בתוך העיר אבל גם מחוץ לה מדי פעם. חשבתי לקנות יונדאי i20 שנת 2015. איך צריכת הדלק שלה? אם יש עוד רכבים שאתם ממליצים עליהם (חסכוניים, נוחים, מנוע וכו'..) אודה.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
היי לכולם. מקרה שקרה לי עם המוכרת שפרסמה רכב למכירה ,לאחר שנפגשנו ושילמתי על בדיקת רכב לפניי הקנייה (800 ש"ח) , הבדיקה נכשלה על "רעידה בתחילת הנסיעה" ,לכן יום למחרת קבענו להפגש במוסך מורשה המטפל בכדי לראות את מהות הבעייה , הפגישה בוטלה בגלל שהמוכרת נעקבה בעבודתה , ובמהלך יום שלנו לא הצלחתי להגיע איתה למוסך . בערב אני מקבל ממנה עידכון "היי, כרגע אני עוצרת לחשוב, לא בטוחה אם למכור או לא " מהטענה שהיא עובדת בשוק ההון ולאור המצב כרגע, לא החלטתי אם לקנות רכב חדש או לא .. התחלתי להסביר לה שאני לא קשור למצב ההון , ואם היא חושבת לבטל את עיסקת המכירה - לפי ההגיון היא חייבת להחזיר לי את כל הסום ואני בתמורה אתן לה את הדוח של הבדיקה והיא תוכל לעשות איתו מה שהיא ר…
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 675 צפיות
שלום, התחלתי להתעניין לאחרונה ברנו קליאו החדשה ואני שוקל אותה כאופציה, רציתי לדעת אם אני יכול לסמוך על האוטו ושלא אחווה תקלות לפחות בשנים הראשונות של הרכב( מדבר על כל תקלה גם תקלות מחשב או פנסים הכל בקיצור.) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 684 צפיות
אני מנסה להבין האם יש הצדקה לשלם עוד 30 אלף שקל למאזדה 3. מה מאזדה 3 נותן לי שפורד מונדאו לא מסוגל לתת שאשכרה צריך להוסיף בשבילו 30 אלף ש"ח? אומרים שמיליארד סינים לא טועים, מאזדה 3 היא מבין הרכבים הכי פופולאריים בארץ, אולי יש משהו שאני מפספס. כי למיטב הבנתי מונדאו נותן יותר בכל אספקט אפשרי חוץ מאמינות וצריכת דלק. אבל האם על אמינות צריך לשלם עוד 30 אלף ש"ח? איפה הגבול? תודה.
הודעה אחרונה מאת Musc, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 468 צפיות
היי, מחפש לקנות רכב יד 2 ואחרי קצת מחקר הגעתי למסקנה שסיאט איביזה פחות או יותר עונה על הצרכים. מצאתי רכב ביד 2 ולקחתי אותו לנסיעת מבחן קצרה. הרגיש לי שאחרי כל עצירה צריך ללחוץ חזק על הגז כדי שהאוטו יתחיל לסוע ואז הוא קצת קופץ. אחרי זה הוא נוסע חלק. האם ככה פשוט מתנהג גיר רובוטי? או שאולי יש בעיה עם הקלאץ? הבנתי שבמכוני בדיקה לפני קניה לא ממש בודקים את הגיר כך שאני קצת מודאג מהבחינה הזו. תוהה אם זה משהו שכדאי לפסול את הרכב בגללו או לא ביג דיל. תודה,
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 672 צפיות
לאחר הרבה חיפושים מצאתי סמו שתמצא חן בעניאך הדילמה היא כךהסמו 94 זה אומר שיש לה הזרקה SJ700 ושאני מחפש חלקים לרכב באינטרנט אני בוקשי מוצא (לעומת כל הSJ400 ואחיו)האם כך הדבר ועלי לחושב שוב האם בשביל 10 כ"ס שווה להיתקע בלי חלקים?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
מי מחובר 7 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 1,561 אורחים (הצג רשימה מלאה)