ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,581 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מנסה לעזור לחבר טוב לבחור רכב משפחתי הוא צריך מכונית עם תא מטען גדול מספיק למשפחה עם שני ילדים קטנים חשוב לו שיהיה בלוטות' ובקרת שיוט ברכב הכי חשוב שהרכב יהיה נוח. היום הוא מתנייד במאזדה 2 בכבישי הצפון הגרועים והוא די סובל הוא מתכוון להחזיק ברכב לטווח ארוך אילו דגמים מומלצים לדעתכם? אני חשבתי על סיוויק סטיישן, יונדאי i30CW. הצעות נוספות? שאלה נוספת היא במידה ואתם ממליצים על דגם איפה כדאי לקנות אותו? תדוה
הודעה אחרונה מאת mcshmupi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 8 אלף צפיות
אהלן, ידוע לי שמאזדה 6 שייכת לקטגוריית המנהלים בעוד שמאזדה 3 שייכת לקטגוריית המשפחתיות. אבל אני לא רוצה להתעסק בהגדרות, לא אכפת לי לאיזו קטגוריה שייך כל רכב, בייחוד כשמאזדה 6 נחשבת למשפחתית בחו״ל ולא באמת מנהלים. התקציב הוא 62,000 ש״ח. האפשרויות הן: מאזדה 6 מנוע 2.0 דגם Luxury. מאזדה 3 מנוע 1.5 דגם Comfort. שניהם בשנתונים 2014-2015. רציתי לשמוע יתרונות/חסרונות עבור כל רכב. ממה שאני רואה מאזדה 6 נותנת תמורה גבוהה יותר באותו מחיר (מנוע גדול, רכב מרווח יותר, מראה טוב יותר) מה לגבי צריכת דלק? האם ההבדלים משמעותיים? וטיפולים? הדבר האחרון שהייתי רוצה זה לקנות מאזדה 6 ואז למכור אותה מסיבה שאני לא מצליח לעמוד בהוצאות הרכב, ולהצטער שלא קניתי…
הודעה אחרונה מאת Big_In_Japan, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חושב על לרכוש קקטוס שנתון 16/17 יד 2 טורבו בנזין או טורבו דיזל? אשמח לשמוע מנסיון יתרונות חסרונות וכו. נסוע של 17 אלף בשנה הרוב המוחלט בין עירוני. חושש מהתחזוקה של הדיזל מבחינת טיפולים, אוראה וכו. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מעניין לקנות רכב יד 2 אוטמט שישמש 95% מהזמן לנסיעות עירוניות או בין עירוניות ואני מתלבט בין שניהם.. התקציב הוא עד 23 אלף אפשר לחרוג ל 24 השאלה מה כדאי ולמה? שמעתי שיש איזשהי בעיה בבלמים של הסוויפט כל 15 אלף ק"מ אומשהו כזה. מה אומרים? אם יש הצעות למכוניות אחרות שהן חסכוניות ואמינות אשמח לשמוע גם.
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 673 צפיות
השאלה בכותרת. החורף האחרון היה קטסטרופלי בהרבה ערים (גם בשלי), והיו לא מעט הצפות קשות. אני משוכנע שחלק מהרכבים שהוצפו חוזרים להם לכביש ועומדים עכשיו למכירה. האם יש דרך לגלות את זה במעמד הבדיקה לפני קנייה? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת save, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 981 צפיות
אהלן אני מחפש לקנות רכב משומש, מחפש רכב ספורטיבי ומרשים עם ביצועים טובים ואיכותיים. לא משנה לי ממש איזה חברה. התקציב שלי עד 30,000 שקל. אני יודע שזה נמוך ואין עם מה לעבוד כל כך אבל בשביל זה אני מבקש עזרה תודה.
הודעה אחרונה מאת dj_dani, -
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מחפש רכב עם אופי כל האאודי המשעממות יורדות מהפרק (חוץ מGTI MK6 שהיא בין הרכבים שאני יותר אוהב אבל אני חושב שהמחיר שלהן קצת מוגזם ביחס לשנתון ותקנו אותי אם אני טועה, רכב ספורטיבי מהשנים האלו ישתה לי את הכיס בטיפולים) מחפש רכב שיש בו קצת מהכל. נוסע בערך 1000KM בחודש אבל הרבה נסיעות יום-יומיות קצרות בעליות והירידות של חיפה אשמח לשים דגש על רכב מהנה ומעניין ועל איכות חומרים עשיתי סיבוב על ג'ולייטה תלתן ולא התלהבתי בכלל.. מדהימה מבחוץ ומאד משעממת מבפנים. סיבוב על סדרה 1 דווקא העלה בי חיוך אך לצערי 120\125 לא נכנסות בתקציב חשבתי גם על וולו V40R , קצת זקנה לא? אותה בעיה עם CT200, מרגישות לזקנים הצעות נוספות יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת Cyotam, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
בחיפושיי אחר רכב חדש גיליתי לאכזבתי שהמפרטים של הגולף והפולו אינם זהים לאלו שמעבר לים. למשל, בגולף המצלמה וחיישני החניה הם בהתקנה מקומית, אין השחמה של חלונות אחוריים ועוד. בפולו יש מצלמה מקורית אבל אין מערכת שמירת נתיב ולכן יש התקנה מקומית של מוביליי. אני רוצה להימנע מהתקנות מקומיות בכל מחיר. האם ניתן להזמין רכב עם מפרט מקורי מהיבואן? אודה על תשובותיכם, רונן
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
היי לכולם, אשמח לעזרה בקבלת החלטה אם בכלל ללכת על רכב משומש בתקציב של עד 120k... ואם כן, על איזה רכב הייתן ממליצים מהרשימה כשהשיקולים הם- בטיחות אקטיבית, 2 ילדים, תא מטען גדול והנאה מנהיגה. (חיסכון בדלק גם, למרות שלא נוסעים מעל 20k בשנה) ג'יפונים- Toyota Rav4 היברידי Skoda Kodiaq דגם סטייל ומעלה Peugeot 3008 דיזל פרימיום מנהלים- Toyota Camry דגם e-motion Skoda Superb דגם סטייל ומעלה עם עדיפות למנוע 1.8 ומעלה. מאזדה 6 בחצי שנה הקרובה אני נוהג על אוקטביה 1.4 אקסקלוסיב שנת 2018... סה״כ מאוד מרוצה ממנה, אך עליי להחזיר אותה לחברת ליסינג \ לרכוש אותה בהנחה של 15% ממחירון שאני מניח מראש שזה עוקץ ולא משוקלל בכלל... אבל האופציה על השולחן מסיבה שאני מכי…
הודעה אחרונה מאת Dor Anca, -
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 141 תגובות
- 30.8 אלף צפיות
היי, כרגע נוהג על פיקנטו 1.2 ידנית. מתעניין לגבי רכישת סיאט איביזה FR עם תיבת DSG (לא אומר לי הרבה אבל הבנתי שזו תיבה של 7 הילוכים - אמור להיות חסכוני יותר?). חיפשתי בפורום ספציפית לגבי הדגם הזה אך לא מצאתי ביקורות\חוות דעת. הרצון שלי להחליף הוא בעיקר בגלל שעם הפיקנטו הנסיעה ממש ממש לא נוחה, וחסר לי כוח בעיקר מחוץ לעיר (עקיפות, עליות). אני מחפש רכב ספורטיבי, גם בהתנהגות וגם במראה. הכיוון שלי כרגע הוא רכב יד 2 שנת 2018. אשמח לקבל חוות דעת, והאם באמת שווה להחליף, האם באמת ההבדל בנוחות הנסיעה, בכוח שיהיה לי זמין במנוע, והרגשה ספורטיבית באמת ארגיש את כל ההבדלים האלה. תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת hondacivic02es, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 932 צפיות
שלום רב, צריך את עזרת המבינים- אני מחפש רכב סדאן, עם מנוע טורבו ומאובזר מבפנים. התנונים האלה קצת כלליים אבל אוכל לומר כבר שהתעניינתי ברכבים כגון שברולט קרוז LTZ עם מנוע 1.4 טורבו ומבפנים הרכב נראה מצויין. הסיבה שירדתי מהדגם הזה היא מכיוון שהשוק שלהם חלש מאוד עד לא קיים בארץ, והן נמכרות במחירי ריצפה. מה שאומר שבעוד שנתיים שלוש שארצה להחליף את הרכב יהיה לי מאוד קשה "להפטר" ממנו. אני מחפש רכבים בסגנון הזה, מאובזרים מבפנים עם מראה טוב מבחוץ ומנוע טורבו. התקציב הוא עד 45,000 ש"ח. תודה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 465 צפיות
אני מחפש בשבוע האחרון אחרי המאזדה 2 והיא דיי קשה למציאה בדגמי 2012 ועד לפני סוף 2015 (הדגם לפני הכי חדש) מישהו יכול לומר לי מה ההבדלים בין הדגם של 2012-2015 והדגם שלפני (בגירסת דינימיק אם זה משנה)? 2010,2011 בעיקר, כי כאלה יש הרבה יותר והמחירים יותר לקראת ה20 ולמרות שהייתי מוכן להשקיע 30 אני כמובן אשמח לחסוך עשרת אלפים שקלים ואני דיי נעול על הדגם הזה בתור הרכב הבא שלי כי לא הצלחתי למצוא משהו אחר שעניין אותי בטווח הזה אחרי בדיקות וכמה נסיעות מבחן (אם מישהו יוכל לחדש לי עם דגם שלא חשבתי עליו גם אשמח) תודה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 1 תגובות
- 494 צפיות
היי אשמח לדעת את דעתכם על הדגם . ראיתי יד שנייה פרטית 2014 דגם פרימיום איך הוא מבחינת אמינות נהיגה על הכביש ודלק
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 745 צפיות
אשמח להתייחסותכם. כן לקנות? לא לקנות? ולמה?
הודעה אחרונה מאת cfir71, -
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום מחפש רכב משפחתי שני לפיזור 3 ילדים ונסיעה קצרה לעבודה. מעוניין ברכב מרווח וזול וגם יחסית חדש. פחות חשוב סחירות עתידית ושמירת ערך. כרגע חושב על: פוקוס 2012-2014 שברולט קרוז סיטרואן c4 זה מה שעלה לי בראש בנתיים. אשמח לחוות דעת על הרכבים האלה, והצעות נוספות כמובן.
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 925 צפיות
אני מחפש רכב קטן וזריז, מיני (לא סופר מיני) התכונות הכי חשובות הם: זריזות וכוח - שיעלה את העליות של ירושלים בלי להתאמץ אמינות מכאנית - טיפול תקופתי פעם בשנה. יציבות בסיבובים תא מטען יחסית גדול (עד כמה שניתן לרכב קטן) הרכב הוא לשימוש עירוני בעיקר ומדי פעם מחוץ לירושלים נהגת מבוגרת בת 75 כך שאמינות ויציבות מאוד חשובים. (היא גם רוצה שיהיה חזק כמו המאזדה 323 1.8 שהיא מאוד אוהבת) תקציב של 25k +/- חשבתי על מאזדה 2 אקטיב עד שנתון 2012 אבל אני לא רוצה להינעל על דגם מסוים. תודה.
הודעה אחרונה מאת eaglehorse, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 29 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
קונה שבוע הבא - אהבתי מאוד יש המלצות על הרכב? די חדש בשוק... דבר נוסף מה עדיף דגם סדאן או אצ'באק?
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 537 צפיות
ידנית 0.9 טורבו באתר ״אוטו״ נרשם הדבר הבא: ״כדאי לבדוק היטב את מנועי הטורבו בנזין – 0.9 ו-1.2 ל' – הן באמצעות בדיקת הספק והן באמצעות סקירת היסטוריית הטיפולים. הסיבה: כשל אפשרי במותחנים ההידראוליים של שרשרת התזמון, מה שעלול להוביל לצריכת שמן גבוהה במקרה הטוב ולנזק לשסתומים ולמנוע במקרה הרע.״ על מה מדובר? ממה שהבנתי פה אין בעית אמינות כלשהיא עם מנוע 0.9 ידני
הודעה אחרונה מאת cfir71, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, כיום אני עם מאזדה 2 שנת 2016 מטעם העבודה, אנחנו עוברים לבאדג'ט ולכן מחליף רכב, הוצעו לי מספר אופציות שהרלוונטיות מביניהן הן - להשאר עם מאזדה ולקבל 2 חדשה פשוט, או להחליף לאיוניק 2020. אני יודע שמדובר ב2 רכבים שונים לחלוטין וקשים להשוואה ומכאן ההתלבטות שלי, אני בן 26, ללא ילדים, נוסע רוב הזמן לבד והיה לי די נוח להתנייד עם המאזדה ולהחנות במקומות קשים(אני מחנה המון בקניונים ובתל אביב במקומות חנייה מציקים). מצד שני, מאזדה לא חידשו כ ל ו ם במהלך השנים האחרונות ברכב והאיוניק בדיוק עברה מתיחת פנים מאוד מאוד מושכת מבחינת המפרט ומכאן השיקול כבר להתפשר על הגודל לעומת נוחות שנראית עולם אחר. פחד יחידי שלא אסתדר עם הגודל. אשמח לדעתכם בנושא.
הודעה אחרונה מאת papula, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, מחפש סופר מיני לזוג צעיר שישמש בעיקר לנסיעות עירוניות במרכז עם נסיעה של פעם בשבוע לדרום וחזור. חשוב שתהיה מאובזרת, בטיחותית עם יכולת תמרון טובה בכבישים של ארצנו. מחזיר מאזדה 2 2018 מהעבודה ומבסוט עליה, אבל לא חסכונית בכלל. לגבי מחיר, כנראה רוצה ללכת על חדשה מליסינג. תודה!
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
מצ"ב תמונה - מה גורם לתופעה כזו? זה לא לכלוך.(לא יורד בניגוב/עם מים ואפילו לא עם שפשוף). זה על הדלתות הקדמיות(חלק מדלת הנוסע ופס אחד גם על דלת הנהג) https://drive.google.com/file/d/1hNBaqqgTz2gRiX33ynv53VMi1qoKhlTc/view?usp=drivesdk מצרפת בלינק כי מהנייד לא נותן להעלות קבצים
הודעה אחרונה מאת capri77, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
התייעצות, מתלבט מאד בין סיטרואן C5 Aircross ליונדאי טוסון, מבחינת נוחות ואבזור הסיטרואן לוקח בהליכה, רק אני מאד מפחד מהשוק שלו עוד 3 שנים, מי יכול לשפוך קצת אור בנושא?
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
-
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הלכתי היום לבדוק מאזדה 2 שנת 2013 עם כוונה לקנות - על הנייר נתונים פצצה יד 1, קילומטרז' סביר בלי תאונות מתחייב בבדיקה ובאמת הגעתי לראות את האוטו ונסעתי עליו קצת נראה ומרגיש מצויין עברנו את הבדיקה ומתוך 15 סעיפים רק 4 יצאו תקינים. היו כמה דברים שהתגלו בבדיקה שהוא לא ציין - יש סדק קטן בשמשה הקדמית, דלת הבגאז' כנראה הוחלפה אחרי תאונה למרות שלטעתנו רק בגלל שנגעו לה בברגים והיא עדיין מקורית הם ציינו את זה בבדיקה, קילמוטרז' גבוהה בקרוב ל6 אלף ממה שפורסם אבל מה שהטריד אותי בעיקר זה דברים כמו הבעיות שציינו במנוע ובגיר שלחתי את הבדיקה לכמה אנשים (מוסכניקים וגם כאלה שמתעסקים ברכבים) וכולם אמרו לי לא להתקרב מלבד אחד שאמר שאפשר לקנות את זה ולהשקיע בה קצת אבל במחיר הרבה …
הודעה אחרונה מאת מוטי28, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש רכב מסוכנות רכב "אוטו אלון" בבת-ים מעולם לא רכשתי רכב מסוכנות, תמיד מיד פרטית, אודה אם מישהו רכש מהם רכב ויכול להמליץ או שלא להמליץ תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
שלום לכם אנשים! אשמח לעזרתם של המקצוענים פה בקניית רכב והתאמה לצרכים, ובעיקר בקבלת חוות דעת נוספת ו״תחושה״ לגבי ההצעה המדוברת. אני נוסע יחיד ב99% מהמקרים גר בתל אביב, נוסע לעבודה בנתניה באופן יומיומי ופעם בשבוע/שבועיים נוסע לדרום/ טיול בצפון וכו׳. חשובה לי אמינות הרכב, הנוחות, הבטיחות ויחס התמורה לשקל שאני מקבל מהרכב עבור התשלום פחות חשובה לי הנראות, לא חשוב לי שיהיה המון מקום כי אני נוסע יחיד. יש לי הזדמנות שהגיעה דרך מכר משותף קיה פיקנטו 2014 אוטומט, מנוע 1.2, 80 אלף ק״מ, 30 אלף ש״ח (מחירון בערך 36) הרכב יד שניה, נקנה לאחר 9 ק״מ מליסינג וטופל מאז כנראה באהבה רבה במוסך מורשה של קיה. הדלת של הנהג הוחלפה פעמיים, לאחר 2 תאונות קלות בכיכ…
הודעה אחרונה מאת ishayk, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 710 צפיות
טוב רבות דובר על הגיר לטוב ולרע, ועדיין קשה לי לפענח את המצב כיום לגבי אמינות הגיר והתקלות שליוו אותו. אז שמתי עין על סיאט אטקה יד 2 ולרכב כידוע יש את הגיר הנ״ל, הרכב מאד מצא חן בעיני אבל עניין הגיר מאד מפחיד אותי כדי ללכת על זה בראש שקט. אז יש משהו בחששות שלי או שהמצב כיום לא נותן סיבה לחשוש? ונגיד ויהיו את התקלות הידועות, מצמדים או מכטרוניקס, באילו עלויות מדובר?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 4 תגובות
- 693 צפיות
היי לכולם יש הזדמנות להחליף רכב ולאשתי נמאס מרכבים נמוכים וכאשר היינו בטריידמובייל היא התאהבה בקיה ספורטאז. האם יש לכם המלצה לג'יפ/ג'יפון עד 70K (אפשר גם מליסינג בעבר) פרט לספורטאז או רק הג'יפון הזה מומלץ? חשוב לאשתי 1) רכב גבוה 2) מערכת מולטימדיה עם מסך גדול ובלוטות חשוב לי 1) מה שחשוב לאשתי 2) בטיחותי כי יש שתי בנות מתחת לגיל 5 3) אמינות 4) אחזקה זולה האם יונדאי טוסון גם בא בחשבון? הסתכלתי על סוזוקי קרוסאובר והבנתי שבשנתונים מסויימים יש בעיה בגיר, האם נכון? הסתכלתי על סוזוקי גרנד ויטארה והוא מרגיש פלסטיקי ולא בטיחותי כמו הספורטאז אודה לעזרה
הודעה אחרונה מאת Sami Mamane, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 702 צפיות
עשינו קצת סקר שוק לגבי ג'יפונים היברידיים ונראה לנו שהקיה נירו הכי מתאים לנו בעיקר בגלל המחיר (אנחנו רוצים יד שנייה, גג בן שלוש שנים), אבל רצינו לשאול אם זה כדאי? זה דגם טוב? הוא אמין לאורך השנים? קראתי אצלכם באתר ביקורת על הדגם הזה https://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2661/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A0%D7%99%D7%A8%D7%95--%D7%94%D7%A9%D7%A7%D7%94-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%AA שנראית די טובה, אבל היא מלפני יותר משלוש שנים, אז יכול להיות שמשהו השתנה? זאת אומרת, שאחרי כמה שנים על הכביש מתייחסים לדגם הזה אחרת, בגלל בעיות מכניות וכאלה? ומערכות הבטיחות שמוזכרות שם זה משהו שיש בכל הדגמים של קיה…
הודעה אחרונה מאת Yuvalino, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן חברה,משתחרר מהצבא בקרוב ומתחיל לעבוד בעבודה שתדרוש ממני גמישות,לכן מחפש רכב. חשוב לי שיהיה באמת לא רכב גדול,שיראה טוב ומאובזר,שיהיה זריז וכמובן אמין. אני די נעול על הסקודה פאביה שנתון 17,לשני האחים שלי גם יש את הרכב אבל הדבר שהכי מטריד אותי הוא הגיר,לאמא שלי היו קצת בעיות איתו בפולו שלה,לאח שלי בג׳טה 2015 שהייתה לו,ואני חושש מזה. לאמא שלי האריכו את האחריות ל5 שנים על הגיר ורציתי לדעת האם זה המצב גם היום כדיי שאוכל להיות בראש שקט. כמובן אשמח לעוד הצעות או חוות דעת על הפאביה שהצעתי. תודה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
היי, אחרי תקופה ארוכה עם הגטס שלי(כ 5-6 שנים) והרכב עצמו בין 12 בערך, הוא התחיל לעשות טיםה בעיות והחלטתי שאני רוצה להתחדש. אני מעוניין ברכב מיני/סופר מיני, חשוב לי אמינות וילות טיפולים זולה יחסית (סטודנט), וגם ידני. אני מעוניין ברכב חדש מהחנות, תקציב של כ 85 אלף. יש לי בראש ניסאן מיקרה החדשה, עקב כי היא מציעה ביצועים ממש לא רעים, מחיר סביר, ו 5 שנים אחראיות, וכמו כן יש לי מקום(אני מעל 2 מטר גובה,אבל גם כמעט בכל מיני יש לי מקום). פולו יקרה בטירוף, כמו כן צמפיון מוטורס שוחטים, ואם אתה נכנס למוסך עם גרמנית צריך למכור כליה, וגם אמינות הבנתי לא הכי טובה. פאביה לא אהבתי. מצש אהבתי סיאט מבחינת תנוחה,מקום לשבת איכות ביצועים וכו', אבל לפי מה שהבנתי, היא לא ממש אמינה וג…
הודעה אחרונה מאת noknok,
-
מי מחובר 32 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,781 אורחים (הצג רשימה מלאה)