ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,582 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 482 צפיות
איזה רכב משפתי עדיף יותר משפחה 3 ילדים קטנים גילאים 1,3,6. רכב שנת 2016 מיצובישי אוטנלדר (5 מקומות) סובארו XV קיה ספורטאג'? איזה מהרכבים עדיף מבחינת בטיחות, אחזקה שוטפת וכדומה... תודה,
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין ברכב עם הנתונים הבאים (לא לפי סדר חשיבות): 1. אוטומט 2. בגודל של רכב משפחתי (אפשרי קטן יותר) 3. מרווח 4. אמין 5. כיפי לנהיגה הרכב ישאר לתקופה ארוכה אם הוא יהיה טוב. נראה לי שפ'יזו 308sw יכולה להתאים. ראיתי בלובינסקי טרייד בחיפה כמה רכבים מודל 2016 שנראים מוזנחים כאילו הם לא מעוניינים בכלל למכור. המבצע שהיה להם ב- 40k נגמר אבל הסוכן אמר שהוא ינסה לשחזר את המבצע. עניין רצועת הטיימינג מוכרת לי מקריאה בפורום ונלקחה בחשבון. מספר שאלות: 1. האם זה הרכב שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף בהתאם לדרישות? עדיף רכב אחר בתקציב דומה? 2. אמרתי לסוכן שהרכבים שבמגרש לא נראים טוב אז הוא אמר שאין בעיה, נביא לך רכב ממגרש אחר בתשלום של 2000 ש''ח ש…
הודעה אחרונה מאת מיכו, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן, חבר שכרגע נמצא בקבע מחפש רכב, חשבתי לשאול פה ולקבל הכוונה כללית. הרכב הולך לנסוע פעמיים בשבוע נסיעה ארוכה יחסית(תל אביב-באר שבע) ובמהלך השבוע נסיעות קצרות בעיר. הדרישות הם רכב סופר מיני, חסכוני יחסית ובטיחותי(עד כמה שניתן ב-30k) הבנתי שעדיף לא להתעסק עם מנועי טורבו בתקציב נמוך? אשמח להכוונה כללית לרכב כלשהו, תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש רכב סופר מיני עד 60 אלף..אפשר לחרוג קצת עדיפות לרכב חסכוני שישמש אותי בעיקר לנסיעות עירוניות אבל גם בינערוניות חשבתי על קיה ריו אצבאק שנת 2016 דעות אחרות?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 861 צפיות
שלום לכולם, אנו משפחה בת 5 נפשות, מחפשים רכב גדול ומרווח עם תקציב של סביב 35 אלף ש"ח ועדיף פחות. כיום יש לנו שברולט קרוז 2011 שאנו די מרוצים ממנה ואנו מחפשים רכב נוסף, גדול יותר, מפנק יותר. נשמח לשמוע את דעתם על פג'ו 3008, שנת 2013. מצאתי אותה באחת מחברות הטרייד הגדולות והמוכרות. היא יד 1, פרטית. 99 אלף ק"מ. טסט לעוד 10 חודשים. יש היסטוריה טיפולים מלאה במוסך יבואן (הדפיסו לי את ההיסטוריה המלאה - נראה כמו טיפולים ותיקונים שוטפים). נסעתי עליה, מרגיש סבבה פלוס, אבל אני לא מכונאי אז לא מסיק מכך כלום. מרווחת ומפנקת עם בגאז, ענק. כמובן שאעשה בדיקה שלי, ואם אמצא משהו קריטי אז לא אקנה. מניח שכמו תמיד במבדק יגידו "הזעה" וכו' כמו על כל רכב יחסית י…
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 717 צפיות
שלום לכולם, על הפרק הצעה של קקטוס דיזל שנת 2017 עם 100 אלף ק"מ עגול בשעון. יד ראשונה ליסינג פרטי נהג יחיד מטופלת כל 15 אלף ק"מ בלוביסנקי עם תיעוד מלא. בנוסף הוחלף מיכל אוראה בעייתי. ניתנת עם הקניה אחריות מלאה לשנתיים או עד 140 אלף ק"מ בנוסף טיפול ראשון חינם כל זאת במחירון מול מחירון בעסקת טריידאין מעולם לא החזקתי רכב דיזל ומרגיש לי "פארייר" לקנות רכב בשנתון יחסית גבוה עם ק"מ גבוה שכזה. מלבד זאת כל הסביב אחלה והרכב יענה על הצרכים שלי. אשמח לדעתכם
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
חזרתי עכשיו מבדיקת רכב בנתניה (סוחר, כי אין ברירה) טויוטה אוריס יד ראשונה היברידית 2014 מצב שמור פנימית וחיצונית עם 70000 קילומטר בלבד, אך ברכב הוחלפו שתי דלתות (זה היה פחות משמעותי עבורי) ולאחר בדיקה במכון, הממצאים הראו על החלפת קורות והלחמות במסגרת הפנימית, ללא פגיעה בשלדה או בקצה שלדה. מעבר לזה הרכב יצא כמו חדש. יצאתי מעט מבולבל, המוכר התחייב בבדיקה שאם תהיה פגיעת בשלדה? הוא משלם את הבדיקה. לאחר התלבטות החלטתי (כרגע) לא לקחת את הרכב עד שאבדוק את מהות הפגיעה. שהייתי בכיוון לרכב הבחור הרגיש לא נעים והוציא 300 ש"ח על חצי בדיקה, ולא ביקשתי. (מעשה שמראה שהוא אדם הוגן) בחזרה לבית הבחור התקשר אלי וטוען שבירר את מהות הפגיעה מול המוסך וחברות הביטוח, אמרו לו שהיי…
הודעה אחרונה מאת yogev20, -
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
שלום לכולם, הגיעה העת להחליף את הרכב מהעבודה, עד עכשיו החזקתי באופל זפירה שהייתה מרווחת מאד. האפשרות העומדות בפני הן מיצובישי אאוטלנדר ניסן אקסטרייל בנזין סיטרואן ספייס טורר אני מחפש רכב מרווח (במיוחד במושבים האחוריים), בטיחות, נוחות נסיעה. מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת yuvalganim, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 500 צפיות
שלום רב , צריך לחפש רכב לאשתי , לאחר שהרכב שלה ירד מהכביש הרכב הקודם סקודה ראפיד היה מצויין (2014) אני באמת לא יודע מה לקנות . מדובר על רכב שני רק לאישה ביחיד עם שתי ילדים קטנים ואלי בעתיד ילד נוסף נסיעות לא יותר מ15 אלף בשנה . נסיעות בהרכב מלא לרוב ברכב שלי . בהתחלה חשבתי על ראפיד שנתון גבוה יותר הבעיה שרכב זה אינו מגיע עם מערכות בטיחות אוטונמיות גרם לי לרדת מרכב זה . יש לי אופציה לרכוש את הסוקדה שלי אוקטביה סטיישן צורה חדשה 2017 1.4 אלגאנס שיש את כל המערכות אבל מרגיש לי שחברת הליסינג משחקת איתי בגלל שבירת החוזה לפני הזמן ועל זה שהרכב לא מופיע במחירון . כמו כן מפחידים אותי שזה סטישן לא היה ביקוש כמשומש אפציה ב81 אלף שח (70 אלף קמ) או…
הודעה אחרונה מאת outnex, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 520 צפיות
היי, אני מתעניין ברכישת רכב חדש בתקציב של עד 150K. בגדול מה שחשוב לי זה הביצועים והאיבזור. אני בן 27 רווק ככה שגם מכוניות קטנות באות בחשבון
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, המאזדה שלנו הגיע לגיל 10 ולמרות שאין שום סיבה בעולם להחליף אותה (כרגע על 65000 קילומטר ללא שום ניצוץ של עייפות) הלב רוצה להיתפנק ברכב קצת יותר חדש. הרכב משמש כרכב שני בבית (יש גם רכב ליסינג) התקציב נקבע ל 150k בלי חריגות. דרישות: * לא רכב חדש. * מאובזר חזק ונוח. * מוביל לרוב מבוגר וילד. * אמינות (כלומר לא VAG) לא מעניין: * צריכת דלק (הולך לנסוע 5K גג בשנה) אופציות כרגע: * x1 2016 2.0 - מאד אהבתי את הרכב אבל שמעתי שהוא ממש לא נוח. * bmw 320 2016+2017 - קצת חושש מעלויות אחזקה. * Mazda CX-5 2018 - הדגם פרימיום, נראה אפשרות טובה. אשמח לעוד אפשריות
הודעה אחרונה מאת Doron_Z, -
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אני מוכר את הרכב שלי (גולף GTI 2016) לטובת השקעה מסויימת, ואני מחפש רכב זול יותר בסביבות 25,000 ש"ח. זה מה שחשוב לי לפי סדר עדיפויות: 1. חזק (בסביבות 200 כ"ס). 2. אמין עד כמה שניתן. 3. חסכוני יחסית בדלק בסביבות 1/10 ק"מ לליטר לנסיעות משולבות בעיר וכביש מהיר. 4. נח ומפנק עד כמה שניתן. 5. עלויות תחזוקה זולות יחסית. ראיתי ביד 2 לפני כמה זמן מודעה על אאודי A4 שנת 2007 עם 200 כ"ס ב-25,000 ש"ח, מבפנים הרכב נראה דיי נח עם מושבים מעור ומצד שני אני שוקל גם לקסוס 250 מקביל. מה דעתכם? אולי יש יצרן/דגם אחר שלא חשבתי עליו? תודה!
הודעה אחרונה מאת Yossi dashti, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי לכולם אשתי ואני קונים רכב בפעם הראשונה. תקציב 60-70 אלף, יד שניה (סביב ה2017), רכב משפחתי/ מיני משפחתי חשוב לנו שהרכב יהיה מרווח, אמין, יחסית חסכוני ובטיחותי. חשבנו על שני דגמים בינתיים, הונדה גאז וסוזוקי קרוס אובר (אנחנו יודעים שהם מקטגוריות שונות אבל אולי שווה להשקיע קצת יותר - לכיוון ה70 וללכת על הסוזוקי) חשבנו בהתחלה גם על הסקודה פאביה אבל פחדנו שהעניין של הגיר במכוניות מהסוג הזה אז ויתרנו. נשמח לעזרה שלכם על דגמים מומלצים בהתאם לציפיות ולמגבלות שציינו וכן דעה לגבי 2 הרכבים שציינתי מעלה
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שלום, אני צריך להחליף רכב בקרוב ואני מחפש משהו שהוא קצת "יותר" ממשפחתית, כלומר רכב שיהיה קצת יותר יוקרתי ומפנק אבל בגבולות האפשר (עד ה200000). לדוגמא הייתי שמח לוולבו s60 או xc40 (היברידיות) אבל הן יקרות מדי. אחרי סקירה כללית ראיתי שני רכבים בטווח המחירים וההיצע (בהחלט כנראה שיש עוד) קאמרי XLE אוSE מחיר בארה"ב (לפני מס מקומי) כ30000$ סקודה סופרב ( אני לא מבין בדגמים יש אמבישיין, לימוזין, ספורטליין ועוד כמה ) כ30000 יורו אם אני מבין נכון את החישובים בדיונים כאן (ובהנחה שהסקודה מיוצרת באירופה והקאמרי בארה"ב), עלות סופית של הרכבים, ביבוא אישי היא כ 200000 ₪ לקאמרי וכ 170000 ₪ לסקודה (החישוב מניח שהרכבים הם hybrid plug in. אני לא מוצא איפה לבדוק את זה) …
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, מצורף טופס בדיקה ממכון בדיקה- קומפיוטסט. מדובר על יונדאי i40 , מודל 2012 עם 197K ק"מ. אשמח לעזרה בניתוח תוצאות הבדיקה. בבדיקת לחץ בבוכנות נבדקו: 2 בוכנות 100%, אחת 91% והאחרונה 89%- כמה זה קריטי הבדל כזה? בנוסף המוכר הציע תיקון על חשבונו במוסך הסדנא שבבת ים(אשמח לחוות דעת על המוסך), או תיקון שיעשה על ידי עם קיזוז עלות התקלות. התיקון כולל: גמגום מנוע(לפי טופס הבדיקה כנראה ניקוי מצערת/קויל), טיפול כולל של שמנים, כיוון פרונט. קיזוז עלות התיקון הוא 2000 ש"ח. רק אציין שבנוגע לגמגום מנוע(בזמן נסיעה בעיקר מעל 2 בטורים) לא נדלקת שום נורת אזהרה. [ATTACH=CONFIG]528184[/ATTACH] תודה לעוזרים !
הודעה אחרונה מאת sequser9919, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תקציב עד 130,000. האופציות הם סקודה קאמיק , יונדאי קונה וסוזוקי ויטרה. אשמח לחוות דעת מה מהם מומלץ, ובכלל אם יש רכב מומלץ אחר בקטגוריה. תודההה
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 911 צפיות
שווה לקנות ב 63 אלף עם 17 אלף קילומטראז פרטי מיד ראשונה? ואיך האוטו מבחינת צריכת דלק איכות נסיעה וכ'ו תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת chaimv, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 522 צפיות
היי אם אפשר המלצות למיני/סופר מיני אוטומט עד 15K עדיף חסכוני תודה רבה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
הגיע זמני להחליף את הסייארה. תקציב, עד 50K בדוחק. דרישת סף: אמינות מופלגת בעליל (משדרג מלאנסר שלא ממש יודעת מה זה מוסך)- אני עם הרכב 9 שנים כבר, הרכב עצמו בן 12 דרישות נוספות: משפחתי (לא מיני), לא משנה אם תא מטען מלא או האצ'בק. קילומטראז' סביר (משפיע על התקציב)- בין 70 ל 90K. לא רוצה טורבו... ומאד מעדיף לא לגעת במנועים קטנים (גר בחיפה, הרבה עליות...). 1600 אוטומט הוא ההעדפה. שנתון 2016 לכל הפחות. אשמח להצעות ורעיונות. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 771 צפיות
שלום, לאחר שהיתה לי פאביה 2006 ידנית במשך שנים אני מחפש רכב חדש יותר גם כן לפחות ל4-5 שנים. הפאביה ז"ל לצערי. התקציב עד 30 אלף שח (בתקווה כולל יישור קו) והרצון הוא להישאר בדרגת הסופר מיני הידניות. נסועה של 30-40 ק"מ ביום לזוג חצי עירוני חצי עיר + כלבה גדולה ובעתיד אולי ילד. מידי כמה שבועות נסיעות של 200 ק"מ לצפון. אשמח להמלצות\הערות למה שחשבתי עד עכשיו. חשובה בעיקר אמינות, צריכת דלק וקצת מקום שאין ברכבי מיני. אני נוטה לכיוון הריו או היונדאי. כמובן פרטיות ולא ליסינג\השכרה בלי הרבה ידיים. תודה. 1. קיה ריו ידנית 2014 - בטופ כרגע בבחירה 2. יונדאי I20 2014 ידנית - בטופ כרגע בבחירה 3. סוויפט 2013-2014 ידנית - המחירים בשמיים לצערי. 4. פאביה 2013-2014 ידנית - …
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 768 צפיות
מעוניין להשתדרג מהמשפחתית הנוכחית שלי לרכב מנהלים/משפחתית גדול מפנק בתקציב של עד כ65K שישמש כרכב שני במשפחה. חשוב לי - אמינות, בידוד רעשים, זמינות כח ,אבזור, לא ג'יפונים. לא חשוב - שוק/ירידת ערך. האופציה המובילה כרגע זה ביואיק לה קרוס גרסת ה3.6 ליטר משנתונים 2012 צפונה שעל פניו הרכב נראה כמפנק מאוד. אשמח לחוות דעת על הדגם מבחינת אמינות ועליות אחזקה וכו'.. וגם לחלופות אחרות במסגרת התקציב ודרישות. תודה.
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
היי מחפש רכב שישמש כרכב עיקרי בבית לזוג + 2 בגילאים 3-4. מחליף I25 שנגנבה ורוצים לנצל הזדמנות זאת לשדרג לרכב גבוה, בטיחותי יותר עם אותה האמינות או אפילו יותר ויציאות אוורור מאחור. אני אציין שבI25 לא היה מקום לאדם שלישי בין מושבי הבטיחות והספורטאז עושה רושם שיש המון מקום מאחורה. השאלות: 1) השוק מוצף במאות אם לא אלפי ספורטאזים משנתונים אלה , האם זה חסרון ? האם תהיה בעיה למכור בעוד 5-6 שנים? 2) ראיתי שלא מותקנת בהם מערכת מובילאיי, האם זה אומר שאני לא יהנה מהנחת LCW / FDW בביטוח החובה? 3) האם האחזקה והטיפולים יקרים? 4) אנחנו נוסעים גג 13000קמ בשנה אז אני מניח שדלק זה לא מה שיפיל אותנו (אני נוסע עם לנסר 2007 שתיין) 5) האם משתלם יותר לחפש גרסת אורבן 1.6 …
הודעה אחרונה מאת jumbojet, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן, כבר חודשיים שהחלטתי שאני קונה רכב אך ככל שהזמן עובר הראש רק ניהיה יותר מבולגן. הגעתי למסקנה שאני רוצה רכב ידני סופר מיני, - השימוש שלי ברכב יהיה כל יום נסיעה של 80KM לכיוון (160 ביום) ז"א שיהיה חסכוני ואמין. - אני צעיר ובן 22 , אכפת לי גם שהרכב יהיה עם מראה צעיר ולא מיושן. חשבתי רבות על הגרמניות ( פאביה, פולו 2015-2016 ). התקציב עומד על 40 אלף (45 לכל היותר ולא מעל) כל בן אדם שהתייעצתי איתו אומר לי משהו אחר ומכאן נובע הסלט , עד שהגעתי לפורום דרך חבר, אשמח שתעשו לי ממש סדר בראש ותעזרו לי לבחור את הרכב המתאים.
הודעה אחרונה מאת dorban3, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ממה שראיתי הם נותנים פייט מצוין לרכבים ברמה גבוהה, השאלה איך הם בפועל, מחיר אחזקה שלהם? היום יש לי קרייזלר וכל חלק צבוע בהרבה $$$ איך האמינות? דגשים? התקציב שלי כ100,000 מחפש suv ל4 אנשים שיפנק כמה שיותר, פחות מוטרד מצריכת דלק מקסימום מסב לגז... רוצה רכב אמין, עלויות אחזקה הגיוניות לא כמו בקרייזלר... מתכנן רכב לכמה שנים... נוסע כ60 קמ ביום בממוצע. אשמח לעצה והכוונה הראש פתוח כולל MG שאני חושש ממנו ואולי לא בצדק.. סוברו? תודה Sent from my SM-N975F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם מבחינה חוקית ניתן למכור רכב שנקנה על ידי מוגבל בניידות בעזרת הלוואה עומדת לקרוב משפחה? אם כן, האם מספיק להעביר בעלות על שם הקונה (ללא קבלת תמורה כספית בעד הרכב שנמכר) ולאחר מכן לבקש הלוואה עומדת חדשה? תודה
הודעה אחרונה מאת Octavia-TSI11, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 630 צפיות
היי, המונדאו שלי שירת אותי נאמנה יותר מ11 שנים, אבל הגיע הזמן להיפרד לרכב יש בלאי של רכב ישן (רעשים בהורדת חלונות, קילופי צבע וכל מיני שטויות), אבל בסך הכל בסדר, 170 אלף קילומטר, עובר טסט. לכן קצת חבל לי למכור אותו לפירוק וכו', אם יש מישהו שיכול ליהנות ממנו. עם זאת, אין לי כוח או זמן להתעסק עם אנשים. אני אשמח להמלצה למקום שניתן למכור לו את הרכב. תודה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
סובארו brz 1 2
מאת LFS- 3 עוקבים
- 23 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
ממש רוצה לקנות סובארו brz אבל ראיתי שמוכרים אותם 50 אלף מעל המחירון למה? האם זה מוצדק או שסתם מחכים שיבוא פרייר? אפשר בכלל למכור 50 אלף מעל המחירון רכב כזה? (לא משופר הכל מקורי) עוד שאלה זה שראיתי שהרכב הזה מחליף הרבה ידיים למה? ואיך הרכב לנסיעות יום יומיות ? למישהו היה ניסיון עם הרכב הזה?
הודעה אחרונה מאת לאון, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחותי הייתה ספארק ישנה וזה היה אוטו זוועה מבחינת אמינות. לאחרונה נתקלתי פה בהמלצות על הרכב וכנראה בכלל המוניטין שלו אפשר למצוא רכבים חדשים במחיר נמוך יחסית. האם האוטו באמת אמין או שהתקבל מידע נוסף מאז מראה אחרת? הכיוון הוא ללכת על ספארק 2016 זה הדגם החדש? מאיזה שנה בעצם הם התחילו להיות יותר אמינות? תודה.
הודעה אחרונה מאת tuple, -
-
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 673 צפיות
שלום אשמח לעזרתכם בקניית רכב, שנתון 2015 ומעלה ק"מ עד 80 אלף תקציב עד 65 אלף ש"ח. הייתה לי אופל אסטרה לצערי הושבתה מחפש משהו אמין עם נוחות נסיעה גבוהה. חשבתי על פולקסוואגן ג'טה אבל עניין הגיר מפחיד אותי. לא אוהב את האבזור של היפניות והנסיעה בהן מרגישה לי זולה. לא מוצא אופל אסטרה שמורה. אשמח להמלצות.
הודעה אחרונה מאת mcshmupi, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 967 צפיות
שלום, אני עומד לרכוש ג'יפון לאשתי, רכב שני במשפחה. מדובר כמובן בסופר ג'יפ (ג'יפ שנוסעים איתו לסופר , לא מעבר מזה). מבחינת הצרכים - נסיעה בטוחה, נוחה הן בתוך העיר והן מחוץ ואמינות. עד היום היא הייתה עם סיאט ארונה והייתה מאוד מרוצה. בגדול כל הזמן חשבתי להחליף לקארוק ברמת גימור סטייל, אבל הגיעה סקודה קאמיק וטרפה את הקלפים. להלן האופציות חשבנו עליהן: 1. סקודה קאמיק סטייל 1.0 - רכב חדש לגמרי, נראה הכי מתקדם מבחינת האבזור והבטיחות. מתאים מבחינה פונקציונלית למה שאנחנו צריכים. 135K ש"ח. 2. סקודה קארוק סטייל 1.5 - רכב מאובזר אבל כבר בן יותר משנתיים ומאמין שמתיחת הפנים בדרך (כנראה דומה לזו שבוצעה בקודיאק). 160K ש"ח אחרי הנחה של 8K ש"ח. 3. מאזדה CX-30 …
הודעה אחרונה מאת meir_gi,