Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צ'מפיון לא צריכים לקבל שום אישור מאף אחד להביא דגם זה או אחר אם הוא עומד בתקינה שמוכרת ע"י משרד התחבורה.

ב-2019 יובאה יחידה אחד של סופרב פלאג-אין ברמת גימור L&K לצרכי בחינה/הדגמה/הכשרה מקצועית. השווי שדווח לרשות המיסים הוא 231990 ש"ח.

מה זה אומר לגבי המחירים או המפרט של מה שייבאו לכאן בעתיד? כנראה כלום ושום דבר.

פורסם
מאיפה המידע? לא ראיתי שזה מופיע בשום מקום, ובסוכנות סקודה אמרו לי שאין סופרב L&K זמינה עד יולי - וגם זה רק לגירסת 4x4 החזקה. ה-L&K ה"רגילה" (מנוע 2.0) בכלל סגורה להזמנות לטענתם, ואולי רק באוגוסט יהיה על מה לדבר.

אם תהיה L&K בגירסת פלאגין באותו מחיר כמו ה-2.0 אז ברור שהיא עדיפה, ועוד אספקה מהירה יותר?

בעוונותי אני עובד עם צ'מפיון (מהצד של היצרן).

היצרן נכון לכרגע בבעיית יצור קשה של רכבי דיזל ובנזין (ולכן מפנה חלק מהייצור למפעל בדרזדן ששמור לקודיאק).

היתרון שנראה כרגע הוא שהפלאג אין יהיה היחיד שיגיע עם פנסי מטריקס לד, ולכן אני באופן אישי הייתי מחכה לו.

פורסם
צ'מפיון לא צריכים לקבל שום אישור מאף אחד להביא דגם זה או אחר אם הוא עומד בתקינה שמוכרת ע"י משרד התחבורה.

ב-2019 יובאה יחידה אחד של סופרב פלאג-אין ברמת גימור L&K לצרכי בחינה/הדגמה/הכשרה מקצועית. השווי שדווח לרשות המיסים הוא 231990 ש"ח.

מה זה אומר לגבי המחירים או המפרט של מה שייבאו לכאן בעתיד? כנראה כלום ושום דבר.

מה לעשות שאתה טועה ומטעה ידידי. צ'מפיון (ואף יבואן רכב) לא יכולים לייבא אפילו מערכת מולטימדיה בלי אישור בכתב ממשרד התקשורת.

בנוסף, אם היצרן לא נותן לצ'מפיון הקצאה, גם בחלום הלילה השביעי הם לא יקבלו רכב מהמפעל.

ידוע לי שהם עשו קומבינה לא קטנה עם היבואן בספרד לגבי ה Audi A6/A7/A3 E-Tron בזמנו וקנו ממנו רכבים (מה שהיום קוראים יבוא מקביל) כשלא היו הקצאות לישראל בימים היפים של סוף 2017. הרכבים כמובן נמכרו כחדשים וזאת למרות שהותקנו עליהם מערכות שבאופן כללי לא נמכרות בישראל (ניווט, למשל).

פורסם

לגבי ההקצאות - הצדק איתך. לגבי האישורים - צ'מפיון לא יביאו לתקינה משהו שאסור להביא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...