ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,586 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מתעניין ברכב מסויים, לטענתם הגיע אליהם בטרייד, הרכב משנת 2011 עם נתונים יפים סה''כ. השאלה אם מישהו מכיר את המקום? הם בכלל מציגים עצמם כסוכנות הונדה. השם המלא: שרף שום סוכנות השרון בע''מ. Sent from my MI 9 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת system_x, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי יש סיכוי לא רע שאני הולך לרכוש רכב מאחד המגרשים בגלילות. ראיתי שיש שם מכון בדיקה (קומפיוטסט). מה אתם אומרים על המכון הזה? אמין? מישהו עשה שם בדיקה פעם? ויותר מכל, האם נכון לעשות במכון שצמוד למגרשי הרכב שם? או שהמחשבות שלי לגבי קונספרציה בין המכון למגרשי הרכב היא לא ריאלית? וכמובן בנוסף - יש המלצות למכון בדיקה באיזור גלילות? (הרצליה/רמת השרון)
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זה הולך להיות ארוך, אז היו סבלניים איתי בבקשה. זוג מבוגרים (אמצע שנות השישים). נסועה משוערת 15,000 ק"מ בשנה שרובם הגדול בכביש בין עירוני, שחלק קטן ממנו הררי מתון. הדברים החשובים לי ברכב: שקט – רעשי כביש, מנוע, רוח. מרווח – בדגש על המושבים הקדמיים, אבל חשוב שהמושבים האחוריים יהיו לפחות סבירים עבור מבוגר + שני ילדים צעירים (מצטרפים בעיקר בטיולים, אך אז מרחקי הנסיעה גדולים). נוחות נסיעה גבוהה – בדגש על נסיעות מחוץ לעיר. ביצועים – פחות רלוונטיים אבל חשוב שלרכב היה כוח זמין (בלי השהיות) בעיקר לצורכי עקיפה. מרכיבי בטיחות מקובלים לעת הזאת. אבזור: חובה - מערכת בקרת אקלים מפוצלת + פתחי מיזוג מאחור וכן מצלמת רוורס. מערכת שמע טובה – יתרון גדול.…
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
-
הייתי נעול עד עכשיו על מאזדה 2 (לא דגמי 2015 והלאה, לא נכנס בתקציב) היום הלכתי לעשות סיבוב לנסות למצוא אחת ונכנסתי לקרסו והציעו לי את הקליאו. ממש אהבתי את העיצוב גם חיצונית וגם פנימית, נותן הרגשת פרימיום וגם בחווית הנהיגה הקצרה שעשיתי נהניתי. מבחינת הנתונים זה דגם 2013 אוטומטי מנוע 1.2. יד ראשונה מבעלות פרטית ו52 אלף קילומטר. ראיתי בדיקה של הרכב והיו כמה ליקויים קטנים והראו לי שם שעשו השבחה כללית וצביעה וטיפלו בבעיות הרציניות. אני כמובן אקח את הרכב לבדיקה באופן עצמאי לפני שאסגור את העסקה. מבחינת טיפולים הבעלים המקוריים טיפל ברכב באופן קבוע והוציא ולא חסך ממה שרואים בספר טיפולים. המחיר שהוצע לי הוא 33 וחצי ואני עושה טרייד על טויוטה יאריס 2001 שבבעלותי. …
הודעה אחרונה מאת Doron_Z, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, הזמנתי את הפולו המדוברת בלבן. כרגע הרכב מגיע עם בקרת סטייה אקטיבית מקורית (כך שללא התקנת מובילאיי ). האם צפוי עידכון בקרוב? האם ישנם חבר'ה כאן שמחזיקים ברכב הנ"ל? שאלת הנחות: האם VW באמת לא נותנים הנחות? ניתן להוציא מהם משהו ? טוענים שזה יחידות בודדות... אשמח ליעוץ, אם יש המלצות נוספות, התקציב שלי הוא עד ל 180K.
הודעה אחרונה מאת אלי55, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם, הרכב המדובר, קיה ריו 2015, ידנית שנקנתה חדשה. הרכב שימש אותי לנסיעות לעבודה וכיום עומד על 156K ק"מ. חוץ מהקילומטראז' הגבוהה (שכולו נצבר בנסיעות בכביש 6), הרכב שמור מאוד, מטופל בזמן (יש קבלות ורישום גם אצלי וגם במוסך של קיה על כל טיפול מהיום הראשון). לאחרונה, ההורים שלי קנו רכב חדש והעבירו לי את הרכב הקודם שלהם, גם שנת 2015 אבל עם קילומטראז' שלא מגיע ל-50K. התחלתי לבדוק לגבי המכירה של הרכב שלי וגיליתי שהרכב שלי לא שווה כמעט כלום. המחירון שלו לאחר קיזוז הק"מ הגבוה הוא באיזור ה-28 אלף ש"ח כאשר ברור לי שבשוק של היד 2 היום, אני לא אצליח למכור במחיר הזה. כלומר, אני צריך למכור רכב בן 4 באזור ה-20 אלף ש"ח כדי שמישהו ירצה לקנות. האם במחיר כזה בכלל…
הודעה אחרונה מאת TheExplorer, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, התייעצתי פה, הייתי בכל הסוכניות, עשיתי כמה נסיעות מבחן. התקציב עד 170 הכי חשוב מושב גבוה ונוח. רציתי משהו זול אבל נוח מקדימה והאופל קרוסלנד X היה מועמד. כיום עם אוטלנדר ורוצה לרדת במחיר וגודל. באקליפס מושב גבוה, די נוח למרות שהקונסולה קצת לוחצת על רגל ימין כמו בכל (!) המכוניות שישבתי בהם מלבד האופל והאטולנדר... 1) ראיתי שרשור דומה ומישהו שם המליץ על אטקה, האקליפס לא עלה לדיון... 2) מה דעתכם עליו? הפרימיום יעלה כ 166-168. קצת יקר לטעמי אבל יתן הכל מבחינת אבזור. תודה מראש על כל עזרה שחר
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי חושב לקנות 208 GTI מהדור לפני המתיחת פנים. הבנתי שעדכנו ותיקנו דברים שהיו מעט בעייתיים ברכב. השאלה שלי אם ההבדל הוא מהותי בין השנים? והאם לאור זאת עדיף לוותר על ה208 לטובת רכב אחר מאותו סגמנט? מקווה שהייתי ברור תודה Sent from my SM-G975F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
שלום לכולם! אחרי שהתייאשתי מטסלה שתגיע לארץ החלטתי לרכוש רכב חדש. מה חשוב לי: 1. נוחות נסיעה - מושבים מפנקים, צמוד לכביש 2. ביצועים - כמה שיותר כ"ס ומומנט יותר מבורך 3. סחיר - שאפשר למכור אותו יחסית בזמן סביר ותנאי שוק כרגע אני מתלבט בין: 1. Volvo S60 T8 390HP 2. Skoda Suberb 280HP היו בבעלותי שני הרכבים הנ"ל בדגמים קודמים: 1. Volvo - ביצועים עדיפים אבל קשה מאוד מאוד למכור ונמכר הרבה מתחת למחירון. 2. Skoda - גדול יותר ומרשים, ביצועים סבבה. נמכר תוך 48 שעות במחיר מחירון. אם יש המלצות לרכבים נוספים בקבוצת מחיר הזאת אשמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי. לאחרונה הג'וק שנכנס לי לראש להחליף את המכונית שלי גדול ביותר. רציתי לדעת האם כדאי לי להשאר עם המכונית שלי או להחליף אותה למכונית חדשה יותר. יש לי קיה סיד 2008 אוטומטית, עם 190000 ק"מ. היא עדיין טובה אלי רק שהיא מתחילה להתיישן ואני מרגישה את זה. התאוצה שלה קשה עליי קצת. כרגע המחירון שלה 14,000 ש"ח לפי מחירון יד2. רציתי להחליף אותה בהיונדאי I20 2017, שבה אני חושקת כבר זמן רב. אני היחידה שנוסעת ברכב אבל תמיד מרגישה בטוחה לנסוע ברכב סופר מיני כי יש בו מקום שפעם ב.. אני שמחה שיש לי. בכל מקרה לא חובבת יותר מדיי מכוניות קטנות. תקציב אין יותר מדיי וכנראה אצטרך לשלם חלק מהסכום ואת השאר לשלם בתשלומים למשך כמה שנים. קצת מפריע לי שהI20 לא ממש חסכונית בדלק.עוד המלצות?…
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 560 צפיות
שלום, מחפש לקנות רכב 7 מקומות לזוג+4, שנתון 2015+ עם ק"מ נורמלי (15k לשנה) בתקציב של בערך 60k ש"ח. הנוחות והמרווח ברכב חשובים מאוד בנוסף לפרמטרים כמו אמינות וצריכת דלק. אחרי חיפושים, סיטרואן c4 פיקאסו הצורה החדשה (2015 ומעלה) נראית לי בחירה טובה. קיבלתי הצעה מאחד המגרשי ליסינג הגדולים על רכב שהיה בהשכרה ארוכת טווח אצל חברה מסוימת עם נהג יחיד - 7 מקומות, שנתון 2015 עם 72k ק"מ דגם קומפורט, מטופל ונראה טוב (אני לפני בדיקה במכון). אני מתכנן להשאר עם הרכב בשנים הקרובות עם נסועה שנתית של בערך 25k. מציעים לי ב57k ש"ח (20% הנחה על מחירון) כמה כדאית העסקה? האם בכלל לא להכנס לזה או ללכת על זה ואף לדרוש 30% הנחה ממחירון? אני מודע להורדה בסחירות הרכב ולמוניטין …
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מחפש משפחתית גדולה בתקציב לא כל כך גדול. קשה לי להצביע על סדרי עדיפויות, הכל חשוב. בגדול אני מסיע משפחה עם שתי בנות קטנות ככה שבטיחות מעל הכל,חשוב שתהיה מרווחת עם תא מטען מכובד,כמובן שתהיה אמינה,שלא תגמור לי את הכיס בדלק ושלא תהיה "עגלה". הסגמנט המועדף הוא מכוניות משפחתיות גדולות(יעני "מנהלים") או משפחתיות מעט קטנות יותר בגירסה מאובזרת. אני אוהב מכוניות עם איזשהו "אדג" ככה שכל מיני משפחתיות 1.6(בלי טורבו..) הרבה פחות באות בחשבון. אני יודע שזה מאתגר בתקציב הזה -אם זה היה קל כנראה שלא הייתי נזקק "לחוכמת ההמונים" . ראשית אצביע על על הבחירות הטבעיות שלי ואציין למה הם קצת בעיתיות: 1: הבחירה ה"מושלמת" שלי היא סיטרואן C5 מבציר אזור 2012-פחות או יותר …
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 44 תגובות
- 11.5 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לנו מספר קטן של 308GT במחיר מיוחד. למי שצריך תזכורת, מדובר ב 308 עם מנוע 1.6 ליטר טורבו, 225 כ"ס, למעלה מ 30 קג"מ, ותיבת הילוכים אוטומטית בעלת 8 הילוכים. רכב שימושי מחד, אבל יכול להיות גרזן מאידך. זה מה שאתם חשבתם על הרכב - מבחן קארספורום ל 308GT. המחיר הקטלוגי לרכב היה 168,990 ש"ח. הורדנו ממחיר זה 13,000 ש"ח ל 155,990 ש"ח. לא תמצאו בארץ רכב הוט האצ' עם מפרט כזה, במחיר כזה. מצ"ב לינק לאתר פיג'ו ישראל - לדף של ה 308. גולשי קארספורום שיגיעו דרכינו כאן באתר יקבלו צ'ופר נוסף - חווית נהיגה עם פרודרייב - מתנה מאיתנו. מדובר במספר בודד של מכוניות, לתקופה מוגבלת מאוד. מעניין אתכם - צרו עימנו קשר בהודעה פרטית. צוות לובי…
הודעה אחרונה מאת EMPTY, -
-
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח לייעוץ לגבי הצעה שקיבלתי מסוזוקי טרייד אין. פרטי הרכב: דגם: סוזוקי קרוסאובר 1586 x2 קילומטראז: 80 אלף (עבר טיפול 80 אלף) עלייה לכביש: נוב׳ 2016 גיר: גיר רציף אוטומטי בעלים קודמים: יד 1 - ליסיניג תפעולי מחיר: 66 אלף הרכב טופל רק במוסך מורשה - יש היסטוריית טיפולים של הרכב. הרכב עבר טיפול כל שנה. נוב׳ 2017 - 20 אלף כאשר הקילומטראז היה 27 אלף. נוב׳ 2018- טיפול 40 אלף ב כאשר הקילומטראז היה 52 אלף. נוב׳ 2019- וטיפול 80 אלף כאשר הקילומטראז היה 80 אלף. הדברים העיקריים שעולים מההיסטוריה של טיפולים הם: 1. נוב׳ 2018 - הוחלף סט דיסיקיות קדמי (בטיפול 40 אלף) 2. אפר׳ 2019 - תיקון פחחות - הוחלף פגוש אחורי תחתון, קלפיס למגן קידמי, ס…
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 524 צפיות
שלום, המשפחה מתרחבת ואני מעוניין לשדרג את הרכב של אשתי יאריס 2015. הרכב הוא רכב שני כאשר שלי הוא רכב חברה שבו מתבצעות רוב הנסיעות הארוכות אשתי נוסעת בעיקר בתוך העיר-סופר-גן-קניון וכו'. מטרת השדרוג הוא רכב גדול ובטיחותי יותר. התלבטות שלי 1. ASX מיצובישי חדשה במימון ליסיג פרטי מכל מוביל עלות העסקה 140K שח בערך. מקדמה 11,900 + 1639 ש"ח *36. סוף תקופה להחזיר את הרכב או לשלם 69,450 שח. רוב הסיכויים שלאחר 3 שנים אנחנו לא נמכור את הרכב. יתרונות: רכב חדש שהוא לא 0 ק"מ וליסינג, תנאי מימון טובים עם אופציה להחזיר את הרכב.מנוע 2.0 חסרונות: לא קיה ספורטז שנחשבת מפנקת יותר והסכום הוא 140K ש"ח. 2. קיה ספורטז' שנת 2017- 2019 יד 2 בתקציב שנע בין 100-130 אל…
הודעה אחרונה מאת מולטיפלה 05, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה בנוגע למילוי של השדה "בעלות נוכחית" באתר win win הרכב שאני מעוניין לקנות היה אצל אדם פרטי שלקח רכב מחברת הייטק (ליסינג תפעולי) ולאחר שלוש שנים החזיר אותו אז מה צריך למלא מהאפשרויות הבאות: מצורפת תמונה תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Audi-T, -
טוב אז אני אספר לכם קצת על עצמי כדי שתבינו מה אני מחפש, למי שאין כוח יש אמ;לק בסוף אני בן 22 משוחרר טרי ומחפש עכשיו לקנות רכב לטווח ארוך (באיזור ה30,000₪) חשוב לי שהרכב יהיה כיפי לנהיגה אבל לא קשוח מדי בדרכים בין עירוניות, חולה על אלפא רומאו [emoji7] יש ידע טכני וקצת נסיון בעבודה על רכבים ותמיד שואף ללמוד עוד ככה שהטיפולים השוטפים אעשה בעצמי כבר כמה חודשים שאני מסתכל ביד2 ובפייסבוק ומחפש רכבים מעניינים אמ;לק: אלפא 159 - בדקתי והבנתי שהיא ממש לא אמינה בדגמים שבטווח מחירים שלי (JTS) אלפא מיטו - לא יודע עליה הרבה אבל הבנתי שהדגמים עם המולטיאייר די בעיתיים, אשמח לשמוע עוד בנושא אם למישהו יש הצעות נוספות אני שמח לשמוע [emoji16] Sent from my Mi 9T…
הודעה אחרונה מאת MikeyDN, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
מתניידים כרגע (ארבע שנים) בפולו 2007, הכלב רתום במושב האחורי על ריפוד ייעודי עם ריתמה. מחפשים רכב, כנראה סטיישן, בתקציב של עד 50k. נוסעים בעיקר בת"א ורמת גן, ופעם בשבוע עולים לירושלים, ונסיעות מזדמנות מידי פעם. חניה זמינה בבניין. שיהיה אמין, חזק יחסית ("אם כבר משתדרגים, אולי עם טורבו?"), כמובן לא שתיין כרוני, ועלויות אחזקה סבירות. נתקלתי בשרשור דומה מלפני שנה, רק ששם היו לזוג גם שני פעוטות (בעצם לא משנה, הספסל האחורי יהיה פנוי אם הכלב מאחור). הציעו שם יונדאי i30 cw, הונדה סיוויק טורר וקיה סיד סטיישן. מה ניתן להציע כיום, בהינתן התקציב והדרישות הנלוות? תודה.
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים, לאחר הרבה חפירות בפורום, בטריידים הגדולים של הליסינג לקניית רכב, מצאתי כמה דברים רלוונטיים. אשמח לעצתכם. הייעוד הוא רכב משפחתי, 3 כיסאות תינוק, עגלת תאומים וכו'. צריך שיהיה מרווח וגדול. כל הרכבים הם מטריידים הגדולים שמתחייבים לשלדה, גיר, מנוע ויתקנו כל בעיה במנוע שתמצא בדיקה. התקציב סביב 30k ועדיף פחות. רנו קליאו סטיישן, שנת 2016, יד 1 פרטי, 101,000 ק"מ מחיר 29,900 ש"ח פיג'ו 308 סטיישן, שנת 2015, יד 1 פרטי, 125,000 ק"מ, מחיר 32,900 ש"ח פורד פוקוס סטיישן, שנת 2014, יד 2 ליסיניג, 108,000 ק"מ, 24,000 ש"ח (הבנתי שיש בעיות עם הגיר הרובוטי?) פיג'ו 3008, שנת 2013, יד 1 פרטי, 99,000 ק"מ, 33,000 ש"ח (רכב גדול, גבוה, מפנק, מטופל היטב במכון יב…
הודעה אחרונה מאת EndlessWave, -
- 1 תגובות
- 500 צפיות
בבדיקה משמעות נמוכה.הוחלפו משו בגחון,מיתלים,צמיגים, דלת. ועוד כמה קישקושים .מנוע וגיר 100%. עבר שתי תאונות. כדאי לקנות ? תודה
הודעה אחרונה מאת point of view, -
יונדאי קונה
מאת nadav919- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
יונדאי קונה האם משתלם (הדגם הפשוט ב124,000). חסרונות/יתרונות על רכבים אחרים בקטגוריה? צריכת דלק אם מישהו יודע? ואם מישהו נוהג על רכב הזה אשמח לחוות דעת.... תודה
הודעה אחרונה מאת dr6633, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח לייעוץ לגבי הצעה שקיבלתי מסוזוקי טרייד אין. פרטי הרכב: דגם: סוזוקי קרוסאובר אוטו׳ GLX 2X4 טורבו קילומטראז: 53 א׳ שנת ייצור: 2017 תאריך עלייה לכביש: ינואר 2018 בעלים קודמים: יד 1 - ליסיניג תפעולי מחיר שמבקשים: 80 א׳ מחיר מחירון של יצחק לוי לאחר הוספת קילומטראז׳, תאריך עלייה לכביש והפחתת ליסינג הוא: 75 א׳ המחיר המשוקלל לא כולל אחריות לשנה על גיר, מנוע ושישה מכלולים. הרכב טופל רק במוסך מורשה - יש היסטוריית טיפולים של הרכב. הרכב עבר טיפול כל 15 א׳ קילומטר. אוג׳ 18 - טיפול 15 א׳ מאי 19 - טיפול 30 א׳ נוב׳ 19 - טיפול 45 א׳ הדברים העיקריים שעולים מהיסטוריית הטיפולים: באוק׳ 19 בין טיפול 30 ל 45 - כנראה שהוחלף מצבר י…
הודעה אחרונה מאת none77, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 23 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום רב אני מחפש רכב שני למשפחה, משהו קטן יחסית בדגש על אמין וחסכוני. יעבור נסיעות של 70 קמ 5 פעמים בשבוע, ונסיעות בתוך העיר. הרכב ישמש רק אותי כרכב שני נסיעות לעבודה וסידורים בעיר. אין חשיבות לסוג הגיר, זורם על ידני, חשוב לי חסכון בדלק. היום אני עם פנדה 2006 , עושה את העבודה אבל מראה כבר סימני עייפות. **תקציב 10-15 אלף. חשבתי על מספר דגמים רציתי שתמקדו אותי יותר ספציפית. לשנים אין חשיבות רשמתי בכללי רק לקבל רושם על הדגם שברולט ספארק 2011 דייהטסו סיריון 2010 סוזוקי ספלש 2010 ניסאן מיקרה 2011 סוזוקי אלטו 2010 קיה פיקנטו 2011 גיר רגיל יונדאיi10 שנת 2011 גיר רגיל פיגו 208/301 2013 תודה מראש לכל מי שעוזר ! Sent from my Redmi Note 8 Pro us…
הודעה אחרונה מאת guy858, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 974 צפיות
היי חברים כבר די נעול על רכב - מאזדה 6 מנוע 2.5 תקציב רכישה 70 עד 85 אש"ח אני מנסה להחליט בין רמות האבזור השונות בין השנים 2014-2016 אשמח אם מישהו יוכל לשפוך אור נושא האבזור וההבדלים בין השתונים הנל ורמות הגימור הייתי נעול על שנתון 13-14 ברמת גימור פרימיום פלוס - בעלת חיישני חניה 360 כסאות עור ומערכת שמע BOSE (יתרונות שחשובים לי) אך הופתעתי לגלות כי בארץ להבדיל מבארה"ב לדוגמא המערכת מולטימדיה הינה טאץ' בלבד ללא ידית שליטה ייעודית ליד בורר ההילוכים, ובנוסף שהמערכת עצמה איטית עד מאד. החלטתי להגדיל טיפה את התקציב ולנסות לרכוש דגם 2015 אחרי מתיחת הפנים אך לצערי קשה מאד למצוא ברמת גימור פרימיום פלוס בשנתון זה אלא רק פרימיום.
הודעה אחרונה מאת Monopoly, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום רב, ראיתי היום קיה ספורטאג' דגם שעלה 07/2016 לכביש עם 59000ק"מ מנכה שמוכר אותו וקיבל לידיו השבוע רכב אחר. על רישיון הרכב רשום "שעבוד לבנק לאומי" מה זה אומר? האם יש תהליך כלשהו של קניית רכב מנכה שאני צריך לדעת ? האם מותר לו למכור (הרי הוא קיבל הנחה גדולה על הרכב). בנוסף, הוא לא שמר היסטוריית טיפולים ושבדקתי את מדיד השמן, הוא היה בחצי בין e ל f, האם זה בסדר ? האם זה אומר שהוא לא טיפל בו כמו שצריך? בנוסף, מי הקירור נמצאים קצת מעל קו ה min, האם זה מעיד על בעיה כלשהי במערכת הקירור ? אני לא מצפה מרכב בין 3.5 שנים שיאכל שמן או שמפלס נוזל הקירור ירד, תקנו אותי אם אני טועה
הודעה אחרונה מאת jumbojet, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אהלן, דוד מבוגר הלך להזמין היום את הנ"ל. אמרו לו לפחות חודשיים מועד אספקה, הוא צריך את הרכב תוך 10-14 ימים. מה קונים במקום שהוא גם זמין? הדרישות שלו - אין משהו ספציפי בכלל, צריך להיות יעיל, פשוט, סחיר, שיש לכולם ונותן שקט נפשי. אני מוסיף בגלל הגיל בלימה אוטונומית כחובה. לפי טבלאות המסירה יונדאי איוניק שניה במסירות - האם היא אותה גברת בשינוי אדרת? יש כלים זמינים? הבאות בתור אוקטביה ורנו לא באות בחשבון. מאדזה 3 - האם כנ"ל איוניק?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 13.6 אלף צפיות
האם מישהו מכיר/ שמע על הליסינג הפרטי-תפעולי שמשווק, תחת השם- ליסינג "פרטיפעולי"? אשמח לשמוע מאנשים שיודעים במה באמת מדובר?
הודעה אחרונה מאת esebl, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 539 צפיות
שלום, מתלבט בין 3 רכבים: 1. הונדה סיוויק - 2013 2. סקודה ראפיד - 2014 3. קיה פורטה - 2014 - תקציב סביב ה-45 -+. - נסיעות בעיר ומחוצה לה (חצי שעה לכל כיוון באופן יומי). - בטיחות הצעה שקיבלתי: הונדה סיוויק אקסקיוטיב 2013, 91 ק"מ ב-47,000 עם אחריות לשנה. אודה להמלצות / הצעות לגבי הרכבים הללו ומה עדיף?
הודעה אחרונה מאת Ammo, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 982 צפיות
עשיתי בדיקה לרכב יונדאי i30 cw 2013וזה מה שיצא אשמח לשמוע חוות דעת . יצא לי סרן ומערכות היגוי - מיתלה קדמי:חיבורים פגומים ,לתקן ולכוון ציר קדמי. העברת כוח: שמן כהה בלאי דיסקיות הילוכים ,נקישה ורעידה בשילוב הילוכים
הודעה אחרונה מאת Arkady Geyhman, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 681 צפיות
שתינן שנת 2016 איזו מכונית עדיפה? לגבי צריכת דלק אבזור נוחות נסיעה ומחיר אני מדבר על אוטומט
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,509 אורחים (הצג רשימה מלאה)