Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי.

לאחרונה הג'וק שנכנס לי לראש להחליף את המכונית שלי גדול ביותר. רציתי לדעת האם כדאי לי להשאר עם המכונית שלי או להחליף אותה למכונית חדשה יותר.

יש לי קיה סיד 2008 אוטומטית, עם 190000 ק"מ. היא עדיין טובה אלי רק שהיא מתחילה להתיישן ואני מרגישה את זה. התאוצה שלה קשה עליי קצת.

כרגע המחירון שלה 14,000 ש"ח לפי מחירון יד2.

רציתי להחליף אותה בהיונדאי I20 2017, שבה אני חושקת כבר זמן רב. אני היחידה שנוסעת ברכב אבל תמיד מרגישה בטוחה לנסוע ברכב סופר מיני כי יש בו מקום שפעם ב.. אני שמחה שיש לי. בכל מקרה לא חובבת יותר מדיי מכוניות קטנות.

תקציב אין יותר מדיי וכנראה אצטרך לשלם חלק מהסכום ואת השאר לשלם בתשלומים למשך כמה שנים.

קצת מפריע לי שהI20 לא ממש חסכונית בדלק.עוד המלצות?

האם כדאי לי לקנות מכונית חצי היברידית? אני נוסעת 8,000 ק"מ בשנה. זה מעט אני יודעת.

תודה

עריכה אחרונה על ידי nitzatvered
פורסם

דבר ראשון אני בחורה. בוא נמשיך מכאן..

מה שאתה אומר זה נכון אבל למה לי לחכות שהרכב יתחיל לעשות לי בעיות? לא עדיף שעוד ישאר לי משהו ממנו למכור? זה לא הרבה ובכל זאת..

פורסם

אם יש לך יכולת כלכלית להתקדם לרכב חדש יותר וצעיר יותר אני לא רואה בזה משהו רע, השאלה אם מדובר ב-i20 מהצורה החדשה עם מנוע 1.0 טורבו או ב-1.4 הישן שלא ממש מקדם אותך בביצועים.

בנסועה שלך זה ממש לא משנה אם הרכב חסכוני או לא, בשביל 8000 ק"מ בשנה לא הייתי חושב אפילו על היברידי כי זה באמת לא משנה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
דבר ראשון אני בחורה. בוא נמשיך מכאן..

מה שאתה אומר זה נכון אבל למה לי לחכות שהרכב יתחיל לעשות לי בעיות? לא עדיף שעוד ישאר לי משהו ממנו למכור? זה לא הרבה ובכל זאת..

לא ראיתי שבתגובה שלו הוא התייחס בלשון זכר ..?

בכל מקרה, למה שהרכב יתחיל לעשות בעיות? מטופל בזמן? האם ישנן בעיות בשלב הנוכחי?

מה שהיה הוא שיהיה

פורסם

צודק, סתם האשמתי אותו האשמת שווא.

אין בעיות אבל הוא נהיה איטי יותר. וזה מה שקורה למכוניות שמתיישנות, הבלאי גדל. טריוויאלי לא?

פורסם

האם הרכב עובר טיפולים בזמן?

אולי ההאטה זה משהו פסיכולוגי או שיש משהו שמשפיע על ההאצות ברכב?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

טיפולים בזמן, אני מטפלת ונוהגת בו יפה. אבל כשאני מגיעה איתו ל100 הרעש של המנוע נהיה ממש חזק. זה התחיל אחרי טיפול של החלפת משהו..שעשיתי.האיטיות כבר איזה שנה מורגשת.

פורסם

הייתי מחפש אופל קורסה כמה שיותר חדשה ובטיחותית, זה רכב שנמכר בזול מאוד ואפשר למצוא רכבים ממש חדשים. רק תעשי חושבים טוב טוב כמה כסף פנוי יש לך. בהצלחה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...