Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, הדילמה עדיין קיימת.

בחצי השנה האחרונה ניסיתי למכור את הרכב אבל כמעט אף אחד לא התקשר ומי שכן התקשר עשה זאת בעיקר כדי להציק.

בנתיים, אני ממשיך לנסוע ולעשות כ-40K בשנה (קצת פחות כיום, עובד יום אחד בשבוע מהבית)

ראיתי שזה לא הולך וכבר החלטתי שאני פשוט משאיר את הרכב אצלי כרכב שני, אמנם אני אשלם אגרת רישוי וביטוח (טיפולים פחות משנים כי במילא אני עושה יותר מטיפול אחד בשנה ולכן זה פשוט מתחלק בין הרכבים) אבל לבנתיים אני עושה פחות ק"מ על הסוזוקי ולכן תאורטית, אוכל להחזיק בה יותר שנים. ובאמת בחצי השנה האחרונה חילקתי את הנסיעות בין 2 הרכבים: חלק בקיה וחלק בסוזוקי כך שאף אחד מהרכבים לא עמד בחניה ללא נסיעות.

לפני מספר ימים התקשר אלי מישהו שמעוניין לקנות את הרכב ונראה שהפעם הוא רציני.

שוב עולה השאלה, במידה והתנאים לא משתנים ואני ממשיך לעבוד רחוק מהבית ולנסוע 40K בשנה.

אם אמכור את הקיה ואשאר רק עם הסוזוקי אחרי 3 שנים אתקרב ל-200K וכנראה אצטרך לחפש רכב חדש.

אם אשאיר גם את הקיה ואחלק את הנסיעות ביניהם אני מאמין שאוכל למשוך עוד 5 שנים עם הרכבים וע"י זה לחסוך קניית רכב חדש בעוד שנתיים-שלוש. בנוסף תמיד קיימת התקווה שאשכנע את בת הזוג שלי לעשות רשיון נהיגה גם ואז נצטרך רכב שני בכל מקרה.

בנוסף זה מאוד נוח כשיש עוד רכב בחניה. קרה לי כבר פעמיים בחצי השנה האחרונה שמיהרתי והיה לי פנצ'ר בחניה באחד הרכבים. במקום להחליף גלגל ולנקות את עצמי אחרי זה, פשוט לקחתי את הרכב השני ואת הגלגל החלפתי בזמני הפנוי.

ודבר אחרון: אני שונא את העובדה שאם אמכור, אצטרך לנסוע עכשיו על רכב עם גיר אוטומטי בלבד.

לסיכום: עדיין מבאס אותי למכור רכב לא ישן שלא עשה לי שום בעיות בסכום מצחיק אז אני מנסה לספר לעצמי סיפורים ולהצדיק את אי המכירה שלו.

עריכה אחרונה על ידי Max_igo
פורסם

יש לך את כל הנתונים מול העיניים, מכאן והלאה זו החלטה שלך.

נכון, נוח שיש רכב ספייר. אבל זה עולה לך כמה אלפי שח בשנה בהוצאות ביטוח + טסט. בנוסף הערך שלו לא יעלה ככל שיעבור הזמן. רק יירד.

כמה ק"מ יש עליו עכשיו?

כמה מציע לך עליו הבן אדם הרציני, פלוס מינוס?

פורסם

כרגע יש עליו 170,000 ק"מ.

הבן אדם הרציני הסכים ל-25 אלף ש"ח אבל זה לפני בדיקה, מאמין שהוא ינסה לגרום לי לרדת במחיר אחרי הבדיקה (חשוב לציין שהוא לא לוקח אותו למכון אלא לחבר מוסכניק, לכן זה לא אמור לעלות לו כלום).

פורסם

תדע לך שאם תתמקח עם חברות ביטוח על המחיר אתה תוכל להוריד את המחיר משמעותית ממליץ לך לנסות עם הפניקס קצת מיקום והמחיר יורד אני מ4 וקצת הורדתי אותם ל3600 מקיף וחובה לכל נהג מ27 כולל שמשות גרירה פנסים ומראות וביטול השתתפות עצמית .

בהקשר של הפוסט עבר הרבה זמן לא התקדם משהו עם הרישיון של האישה ?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

זה גם מה שאני חושב, פשוט חבל לי למכור רכב צעיר יחסית ללא בעיות בסכום כל כך נמוך.

אני מניח שאין ברירה.

תודה לכולם.

• תוכן חדש...