Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השאלה היא מה מוגדר כפקקים? כשאני יוצא מהעבודה ברבע ל4 יכול לקחת לי חצי שעה להגיע לעבודה של חברה שלי כדי לאסוף אותה בגלל שאני עובד קרוב לכניסה לעיר והרבה חוזרים מהעבודה בשעות האלה מהמרכז, אז יוצא שאני עומד בכמה רמזורים עם תנועה יחסית כבדה לעיר

נסיעה כזו עם תנועה סבירה תיקח 10 דקות. זה נחשב כפקק כשאנחנו מדברים ביחס לנזק אפשרי לגיר?

לא ישבתי או נהגתי ב208 אבל נהגתי ב308 ואני לא ממש אוהב את הצורה של הפיג'ו ושום דבר בה לא שיכנע אותי שאני צריך לקחת פיג'ו ולא מאזדה או קליאו, במיוחד שגם להן יש בעיות ידועות אם מדברים בהשוואה לקליאו.

תשמע, אני מסתכל על זה ככה.

יש לי כרגע אופציה לקליאו 2014 עם 114 אלף קילומטר, יד שנייה, הוחלף ככל הנראה מחשב גיר (מחכה שהמוכר ישיג את הטיפולים מהמוסך הפרטי שטיפל בו) עם מערכת מולטימדיה ומוביילאיי ב28.

יש בנוסף מאזדה 2 עם 124 אלף קילומטר, יד שנייה, בלי מולטימדיה ומוביילאי או מערכות אחרות ככל הנראה.

אני מסתכל על שתיהן והקליאו מרגישה הרבה יותר מודרנית, גם מבפנים וגם מבחוץ (העיצוב של הקליאו ממש יפה לדעתי) וברכבים הספציפיים האלה הקליאו הרבה יותר מאובזרת ומצויידת עם המוביילאיי והמולטימדיה.

הנתונים על הנייר דומים והמחירים גם (המאזדה זולה בכמה אלפי שקלים, עוד לא התמקחתי על המחיר) אז השאלה יורדת לאמינות.

קשה להתעלם מהסטיגמות על הרנו במיוחד כשיודעים שלרכב הזה כן יש בעיה ידועה אבל אני נוטה לכיוון של הקליאו בגלל שהיא תרגיש הרבה יותר מודרנית בהשקעה טיפה יותר גדולה.

אני לא בדיוק מחפש רכב עם פוזה, אבל חשוב שאוהב את העיצוב ואני רוצה רכב שירגיש יותר מודרני מהיאריס 2001 שאני נוהג עליו כרגע

אם ככה אז נשמע שהקליאו בשבילך, היא ובעצם כל רכב צרפתי יתנו תמורה גבוהה יותר לשקל ביחס למה שתתן יפנית במחיר דומה מבחינת אבזור, עיצוב, טכנולוגיה וכו׳

אם אתה פשוט לוקח בחשבון שיש קטע עם המחשב גיר ומכין כסף מראש עבור זה ולא תכנס להלם ועצבים אם זה יקרה אז לך על זה. הרכב מעולה וכיפי לנהיגה.

בעניין בעיית המנועים שקישרת, לא יודע עד כמה זה נפוץ אבל יש המון קליאו 1.2 בארץ ולא שמעתי עד כה על בעיה נרחבת שכזו ומאז שאני עוקב אחרי הפורום לא ראיתי בנושא הטכני אפילו בנאדם אחד שהתלונן על זה (לעומת לא מעט שהתלוננו על הגיר), תעשה עם זה מה שאתה רוצה אבל אותי אישית הקטע הזה לא היה עוצר (הגיר אולי כן אבל אם הייתי ממש נדלק על הרכב אז יש מצב שגם זה לא)

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

רציתי את המאזדה לאחר שהתברר שבקליאו שדיברתי עליה לא הוחלף מחשב גיר ובסוף היא נמכרה..

כרגע מצאתי קליאו Pack Plus GR 2014 יד שנייה שהוחלף בה מחשב גיר לטענת המוכר (מחכה לספר טיפולים)

הרכב 57 אלף קילומטר (נרכש מיד קודמת ב38 אלף)

יד ראשונה הייתה ליסינג פרטי ואני קצת חושש מזה אבל הרכב הנתונים מצויינים והדגם לא ברמת גימור נמוכה

שווה לתת לזה צ’אנס או שלא לקחת סיכון עם רכב שהיה בליסינג?

עריכה אחרונה על ידי מוטי28
פורסם

ליסינג פרטי לא הייתי פוסל. תלוי אם הטיפולים שם בוצעו בזמן ואיפה.

לדעתי שווה לתת צ'אנס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

התכוונתי לקנות את הקליאו היום אבל עד שהבנאדם ענה מצאתי מאזדה 2 2014 עם 96 אלף קילומטר יד שנייה במחיר סביר

קניתי ב32 לאחר בדיקה במעבדה בחולון (חיפשתי לפי המלצות פה)

את האמת? העדפתי את הקליאו והוא הייתה במחיר דומה אבל לא רציתי לקחת סיכון ולאבד את המאזדה במידה ובסוף העסקה על הקליאו לא הייתה יוצאת לפועל

תודה לכולם על העזרה

• תוכן חדש...