ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,582 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 23 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
מחפש להחליף לאשתי את המזדה 2 2011 ברכב חדש ומשפחתי יותר. תקציב: 100K ועוד טיפה. נסיעות רק-כביש מעטות. 5K בשנה. בעיקר בעיר. דרישות: אמין בטיחותי (אקטיבי) מרווח בעיקר מאחורה (סלקלים/כסאות בטיחות) תא מטען גבוה (סטיישן/פנאי) NICE TO HAVE - דרגת זיהום נמוכה. הייתי די נעול על הספורטאז עד שבמקרה נפלו עיניי על הנירו. קראתי כל מה שיכולתי לקרוא על ההשוואה בין הרכבים. אני קורא טענות שהמחיר של הנירו קרוב למחירה של הספורטאז אבל זה לא מה שאני רואה. אני רוצה לקבל רכב עם רמת בטיחות ואבזור גבוהה. לפי מחירון (יד 2) אני מבין שאוכל להרשות לעצמי ספורטאז 2016 לעומת נירו 2018. אני מנסה לטעון שעל אותה רמת בטיחות/אבזור הספורטאז משמעותית יקרה…
הודעה אחרונה מאת idan10, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 998 צפיות
מומחים שלום, לפני כחודש רכשי פג'ו 306 SW שנת 2016 מחברת אלדן. הרכב מליסינג עם קילומטרז' נמוך 52,000ק"מ ונרכש ב 53,000 ש"ח. על פניו עסקה משתלמת. לאחר מספר ימים מהרכישה גיליתי שהחליפו לרכב מנוע כאשר היה בסביבות 15,000 ק"מ בהמלצת היבואן (אישור מבמוסך שהתלונה היתה נורה שדלקה). קיבלתי אישור מהיבואן שהמנוע מקורי ושלא היתה תאונה. בשום שלב במהלך הרכישה אלדן לא מסרו לי את הפרט הזה ואפילו סיפקו אישור גילוי נאות בו לא צויין שהייתה החלפת המנוע. התחושה ממש שהם הסתירו את הפרט הזה בכוונה. התקשרתי לאלדן והם התנצלו והציעו להאריך אחריות בשנה נוספת (בנוסף ל שנתיים שכבר יש) + 2000 ש"ח פיצוי. או להחזיר את הרכב. אשמח לעזרה בשאלות הבאות: 1) האם עלי לחשוש מבעיות טכניות …
הודעה אחרונה מאת marckfeld, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש רכב אמין ונוח שישמש אותי לנסיעות יום יומיות לירושלים רוב הנסיעות יהיו לבד או +1 ולכן מעדיף רכב קטן יחסית מאחר והולך לבלות הרבה זמן על הכביש ובמיוחד בכביש 1 - חשוב לי שהרכב יהיה בטיחותי, נוח ובעל צריכת דלק הגיונית מעריך שאסע קצת יותר מ20K בשנה רכבים שחשבתי עליהם לאחר קריאה כאן: מאזדה 2 החדשה- נראית לכאורה הפתרון הכי טוב פה, יודעים אם כיסא הנהג נחשב נוח? גם לאנשים גבוהים יחסית? פולטסווגן גולף 2016/2017 - יודע שנוחה ובטוחה, אבל גם קצת יקרה יותר יונדאי I20 - מה דעתכם? רואה מחירים מאוד אטרקטיביים החשש שלי שאם אקנה 208 או רנו קליאו הם יאבדו מהר מאוד מהערך שלהן ויחזקו פחות שנים
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לדיהצו סיריון יש שם של אחד הרכבים היותר אמינים בשנים האחרונות. בלוחות יש עשרות מכוניות כאלו שגמעו מעל 150 אלף ק"מ (3-4 ידים) פה ושם נמכרים גם רכבים שמורים יותר עם 50,000 - 90,000 אני מתלבט באם רכישת רכב סיריון אוטומטי 2011 שהוא כבר 9 שנים על הכביש (עם 75,000 קמ") הינה קניה עדיפה על פני מיצובשי ספייסטאר (גיר רציף) 2013 (80,000 ק"מ) שהינה חדשה יותר , מודרנית ויתכן שאף יותר בטוחה יותר. הרכב אמור לשמש בעיקר לנסיעה בעיר + גוש דן, כולל נסיעות בן עירוניות (לא יותר מ60 ק"מ ביום) מדובר ברכב לשימוש נהגים הצעירים/צעירות במשפחה. לתצרוכת הדלק יש חשיבות בשיקולי הרכישה, אני יוצא מתוך ההנחה שהסיריון האוטומטית "בזבזנית יותר" אם כי זה יכול להתקזז עם חלפים זולים יותר בהשוו…
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. אשמח לדעת בתקציב של עד 30K מה עדיף יונדאי i25 מנוע 1600 או רנו פלואנס דיזל 1. רוב הניסעות יהיו בעיקר בעיר 2. אנחנו ניסע בממצוע של 16K קילומטר בשנה A) האם האמינות של יונדאי 'כדאית' יותר מרנו ? a) נאמר לי, שכדי יותר ביונדאי i25 את הדגם עם המנוע 1600 כי הוא יותר חסכוני. האם זה נכון מהנסיון שלכם? B) האם החיסכון של ,רנו פלואנס דיזל, בדלק שווה יותר לטווח ארוך ? C) איזה רכב יותר כדי לטווח הארוך, גם מבחינת קילומטז וגם מבחינת זמן. *אנו מתרחבים במשפחה לכן אני, צריך רכב שיכנס שם כיסא תינוק + עגלת תינוק אשמח לדעת את תשובתכם ודעותיכם
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 804 צפיות
שלום, בטופס בדיקה לפני קניה היה רשום בהערות הכלליות - "יש לבצע בדיקת מחשב במוסך מורשה". רציתי לדעת מה בודקים בבדיקה זאת והאם באמת כדאי לבצע אותה? תודה
הודעה אחרונה מאת save, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 510 צפיות
היי חברים אני לפני קניית הונדה FRV . ומחפש מקום לעשות את הבדיקה לפני קניית הרב באזור של יהוד - אור יהודה. אשמח להמלצות , תודה מני
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 663 צפיות
היי חברים , עם איזה מערכת רמקולים מגיעה טויטה קורולה 2020? האם שווה לשדרג? לא מצאתי על זה שום דבר ברשת .. תודה!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, אני רווק צעיר שמחפש נוחות בדרך לעבודה וחזרה ונסיעות קצרות בעיר מדי פעם. את הרכב החדש אני מתכוון לקנות מחברה ולא יד2. חשוב לי מאוד שברכב הבא שלי יהיו את הדברים הבאים: * מערכת שמע טובה שמגיעה עם הרכב - כלומר, אין צורך בהתקנות נוספות. ראיתי שבמאזדה 3 החדשה יש סאב וופר מובנה בבגאז' ו9 רמקולים. על איכות השמע של הטויוטה עוד לא יצא לי לשמוע חוו"ד ובנסיעות המבחן (הקצרות) שעשיתי לא הספקתי לגבש דעה בנוגע לאיכות השמע של האוטו. * אבזור - את הסוזוקי ויטארה ואת המיצובישי ASX פסלתי בגלל חוסר באבזור. * נוחות - מרווח פנים וסלון נוח לנוסעים מקדימה ורכב שנוסע בצורה חלקה ולא קופצני או רועד (הרכב הקודם שלי היה דאצ'יה סנדרו ואני חושב שכל מילה נוספת מיותרת ). את הC-H…
הודעה אחרונה מאת zeroocool, -
-
- 6 עוקבים
- 23 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
שלום! נכן לעכשיו אני נוהג על אוקטביה 2.0 דיזל משנת 2007 היתרונות שלו הם נוחות, צריכת דלק טובה, כח זמין(לא צריך להסס לצאת לעקיפה בעליה), חוויית נסיעה, אמינות בסדר גמור בסה"כ. אני מחפש רכב שיהיה דומה בסה"כ לקריטריונים האלה. אופציה 1 זה פשוט לקנות אוקטביה 2.0 TDI חדשה, יוצא בערך 200k אופציה 2 חשבתי על רנו מגאן החדשה, גם דיזל, מחיר סביב 140K, איך היא לעומת האוקטביה? צריך להיזהר מהגיר? או משהו אחר? אופציה 3, אשמח לשמוע הצעות על רכבים אחרים שיענו לי על הציפיות כמו כן כרגע אני מחפש דיזל כי זה מה שאני מכיר, שווה להינעל על זה? או שיש חלופות טובות גם בבנזין? * אני נהג יחיד מבחינתי אפשר גם רכב קטן ולא דווקא "משפחתית"
הודעה אחרונה מאת שמוליק ק, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 532 צפיות
היי, סקודה קודיאק מול קיה סורנטו שנתון 2016/2017 האם היתרון היחיד של הסורנטו הוא המרווח הפנימי? תודה.
הודעה אחרונה מאת num, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 736 צפיות
בגדול יש מעט מאוד דרישות לרכב: אוטומטי, ואמין יחסית. איזה מין רכב יכול להביא תמורה טובה לתקציב? יונדאי i10? טויוטה יאריס?
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 442 צפיות
אהלן אהלן, המשפחה צריכה לעבור מג'ימני לרכב פרייבט+שטח 5 דלתות, בגדול תקופה ארוכה חורש את הלוחות, [תקציב נע סביב 60K כולל יישור קו והכנה לטיולים] ירדתי מהגראנד ויטארות [מפחד מענייני המנוע שם], הדאצ'יה והפורסטר/XV מבחינתי הם פשרה ביכולות השטח נתקלתי במקרה באיסוזו רודאו 2004 LSE ממש שמור,קילומטראז' נמוך, מכיר את הבעלים: *יתרונות: הילוך כח מחיר: נמוך משמעותית מהתקציב שלי- אבל דורש יחסית גבוהה לשוק של הרכב ספציפית הרכב הזה סופר שמור יחסית לרכבי שטח *** צריכת דלק למזלי לא משחקת תפקיד נכון להיום *חסרונות ושאלות!!! בכללי לא מצאתי יותר מידי מידע באינטרנט גם בארץ וגם בחו"ל, גם בפורומים וגם ספרות [יש למישהו …
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
חבר ביקש ממני חוות דעת על הcx5 חדשה. מכיוון שזכרתי שהוא נמכר עד לפני שנה בישראל בגירסתו הבסיסית ללא בטיחות אקטיבית, חששתי להמליץ לו אבל אני מבין שדברים השתנו מאז. זה רכב יפייפה גם מבחוץ וגם וגם מבפנים. ונראה עסקה מצוינת. וגם המחיר לא מאד יקר ביחס למתחרים. בקיצור אני רוצה לשמוע את דעתכם, כאן זה אחד המקומות היחידים שאפשר לקבל מידע אמיתי, בלי להתחנף...
הודעה אחרונה מאת LEGACY 1.8, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי לכם אני תוהה אם יש משהו שקורה בזמן האחרון בשוק המכוניות המשומשות. לאחרונה התחלתי לשקול להחליף את הקיה סיד הישנה שלי ותהיתי אם מה שאני רואה ביד2 נדמה לי או שיש שינוי מגמתי בהיצע ומחירי מכוניות יד2. לדוגמא חיפשתי היונדאי I20 2015-2017, והמחירים שלה נעים בין 55-70 אלף שקל. לעומת זאת כשחיפשתי סוזוקי סוויפט המחירים שלה נמוכים בהרבה, בין 40-60 אלף. ולשתיהן יש אותו היצע פחות או יותר. זה הוא עוד דבר שאני לא מבינה, איך זה שיש כל כך מעט מכוניות בשוק לשתי המכוניות האלה? ולמה המחירים שלהן שונים כל כך? האם אנשים בזמן האחרון חיים בסרט ביד 2? כי המחירים משנה לשנה נהיים יותר קרובים למחיר של רכב חדש. זה לא אמור ללכת ההפך? אני כמעט בטוחה שכשאשר בדקתי מכוניות אחרות באות…
הודעה אחרונה מאת yogev20, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 679 צפיות
היי , אני מחפש רכב בין 50 ל60 אלף ראיתי כמה אופציות בלי חריגה בתקציב הונדה סיוויק 2014 טויטה קורולה 2013-2014 מאזדה 3 2014 קיה סיד 2016 סוברו אימפרזה 2015 קיה פורטה 2016 אני חייב לציין שחשוב לי האמינות של הרכב ,הרכב הוא לטווך ארוך ,בשנה יוצא בלחץ להגיע ל8 אלף קמ והאם זה משנה השנתון של הרכב כלכך ? אשמח לשמוע חוות דעת
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
התקציב הוא 15000,עם אפשרות להוסיף עוד כמה אלפים. עשיתי חישוב כמה אני הולך לנסוע בשנה ויצא 23000 ק"מ בממוצע. רוב הנסיעות יהיו בנעירונית למשפחה לימודים ועבודה. חשוב שיהיה את השילוש המנצח: חיסכוני , אמין ותא מטען גדול יחסית. ואם חשיבה לעתיד שיהיה עוד ילד בהמשך. חשבתי על: - הונדה ג'אז 2008 : בזכות הבגז' צריכת דלק ואמינות. - מאזדה 2 : 2008 - 2009 אמינות יש, בגז' גבולי צריכת דלק כנ"ל. - מיצובישי לנסר 2010, 1.5 : למרות שהיא משפחתית אמינות יש בגז גדול, צריכת דלק לא יודע. הבעיה שהרכב שוקל כמו משפחתית והוא עם מנוע של סופר מיני מה זה אומר על צריכת דלק?
הודעה אחרונה מאת netanel92, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לילה טוב, אני בוחן את האופציה של רכישת גולף מהדור החמישי (2004-2009) עם המנוע FSI 2.0. אין הרבה כאלה בלוח, אך בכל אופן אשמח אם מישהו שהחזיק בעבר את הרכב יכול לתת חוות דעת בנושא של אחזקה, צריכת דלק, ביצועים וכו'... כמו כן, האם ידוע למישהו האם הרכב משודך ל-DSG6 או לגיר אחר? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 9.1 אלף צפיות
בסוברו מדובר על מנוע 2000, מחיר חדש של שניהם דומה, נראה כי הסקודה מאובזרת הרבה יותר. להבנתי המנוע והגיר מוכרים מרכבים מקבילים של הקונצרן. השאלה איך מבחינת אמינות צריכת דלק וכו על סמך הכירות עם המנוע / גיר של הסקודה מול הxv. אשמח למחשבות ודעות, סוגיית השטח כאן היא די שולית שבילי קק"ל בלחץ... תודה Sent from my SM-N975F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת green, -
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
היי, עלתה אופציה לקנות את הרכב ממישהו שהמשפחה מכירה, ואשמח לדעת מה דעתכם. מדובר ברמת הגימור הנמוכה, עם מעט קילומטר, היסטוריה מסודרת ובסך הכל נראה שבמצב מדהים. אני מודע לצריכת הדלק של הרכב (1:8 ממה שהבנתי). הבן אדם רוצה 3000 מתחת למחירון, אולי יתגמש עוד קצת. מבחינת השימושים שלי: אין באמת צורך ברכב כזה, עושה כ6000 ק"מ לשנה, 80%-70% עירוני, 20%-30% בינעירוני נסיעות ארוכות, גג 2 אנשים ברכב. חיפשתי, ועדיין מחפש תוך כדי יאוש, סופר מיני שנת 2015 (2/ ריו/ i20) או משפחתיות 2014/2015 (לנסר/ סיוויק), אבל אני כן חושב שזה יכול להיות שדרוג, השאלה אם שווה את זה. מכל מה שקראתי בפורום נראה שהרכב בסך הכל אמין (הוא אמר לי שמיוצר בארה"ב - זה יכול להיות או שהוא מתבלבל? לא…
הודעה אחרונה מאת bitoNNz, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם היום מהעבודה נוסע באיוניק עם שווי מס נמוך יחסית הליסינג מסתיים עוד כחודשיים להמשיך עם איוניק? (סה"כ לא סובל) לקחת קאיה נירו שזה אותם מכלולים ושווי מס זהה (לא יודע אם יש וויז מובנה שזה חשוב לי) או טויוטה קורולה סטיישן היברידי (כנ"ל לגבי הוויז) סקודה אוקטביה 1.5 יותר יקרה בליסינג ולכן בעדיפות אחרונה למרות שהיא יותר רכב.... המלצות יתקבלו בברכה Sent from my SM-N960F using Tapatalk
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, שואל עבור חבר. הרכב המשפחה: זוג + תאומים בני 5, בעוד חצי שנה ילד שלישי. תקציב - 50K +- זמן אחזקה צפוי - 6-8 שנים נסועה שנתית - 15 אלף ק"מ כרגע נוסעים בפוקוס 2010 שאיתם 5 שנים ושוויה כבר אפסי אבל הרכב מציג אמינות לא רעה ובכל זאת מרגיש מיושן לטענת בעל הרכב ושותה דלק (1 ל9-10). בתכנון לעתיד הקרוב בו המשפחה גדולה יותר, הוא לא רואה איך יסתפקו בפוקוס, לכן התכנון הוא להפוך את הפוקוס לרכב שני, כך ששניהם יוכלו להתנייד. התחלנו בשיטוט אחר רכבי 7 מקומות: קארנס, ורסו, פריוס+, גרנדיס וSMAX . רגע רגע, איך הכנסתי פריוס פלוס למשוואה, כשהיא עולה כמעט כפול מהתקציב? ובכן, במחשבה על שקלול ההוצאות הפריוס יכולה להוות פתרון תחבורה טוב וחסכוני - גם מבחינת צריכת הדלק וגם …
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי, אנחנו זוג עם ילד בן חצי שנה שמחפשים רכב שיהיה לא גדול כי הוא יצטרך להתמודד עם בעיות החניה ברמת-גן אבל יחסית מרווח לכסא תינוק ועגלה. אנחנו בקושי נוסעים כי אני הנהג היחידי ועובד במרחק הליכה, במשך כל השבוע הרכב עומד, בסופש סיבובים קצרים במרכז ופעם ב2-3 חודשים נסיעה לצפון. אם הייתי כותב את הפוסט הזה לפני שבוע בזה הי מסתכמים הצרכים ותקציב סולידי של 30-40, אממה עברנו תאונה עם הרכב הקודם יונדאי גטס (ברוך השם לכל המעורבים שלום) שהוכיח את עצמו כרכב לא בטיחותי בכלל והפעם עם הילד ברכב אני לא מתכוון להתפשר על בטיחות ואני מוכן לשלם עבור זה. סדרי עדיפויות משתנים מהר בחיים. אני מעוניין ברכב בטיחותי עם תוצאות ריסוק וNCAP טובים ומעוניין מאוד במנגנוני בטיחות כמו בלימה אוטונומי…
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי שלום! אני מחפש לקנות רכב עד 60 אלף ש״ח. הרכב בעיקרון מיועד לאשתי ומידי פעם נסיעות בישבילי . היא לא נוסעת הרבה חוץ מנסיעות בעיר ,עבודה והביתה. העדפות לרכב משפחתי . המומצע של הנהיגה בשנה כ8000 אלף קמ. אשמח לשמוע להמלצות .
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 0 תגובות
- 510 צפיות
מעדיף גיל 3 ומעלה ומן הסתם צריכת דלק נמוכה (נוסע בערך 20 בשנה) ועלויות החזקה סבירות זה מה שחשבתי עד כה תרגישו חופשי להוסיף עוד קיה נירו X1 Q30 תודה ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת Gal Egozi, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 686 צפיות
שלום, מחפש רכב קטן, אמין וחסכוני בדלק בסביבות 25000 ש"ח האם סוזוקי סוויפט glx שנת 2008 יד ראשונה, 59000 ק"מ עונה על הדרישות? ומה ההצעות שלכם? תודה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם , בבקשה עזרתכם ברכישת רכב חדש . כרגע מתלבט בין סובארו xv מנוע 2.0 המשודרג ביותר ליונדאי טוסון (לא סגור על הדגם ) המחיר אותו דבר בשניהם . אשמח לשמוע עצתכם בחווית נהיגה (בעיקר כביש בין עירוני ) , צריכת דלק , עלות טיפולים וחלפים נוחות ופיצ'רים בתוך הרכב . מדובר ברכב למשפחה עם שני ילדים( 2 ו 4 ) , עיקר הנסיעה מפתח תקוה לנתניה כל יום . מה עדיף ? תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת otaltj, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, הרבה שנים לא כתבתי בפורום אני מחפש רכב משפחתי משומש שימש משפחה צעירה עם הרבה "דברים" הקריטריון הראשון הוא 5 דלתות, כדי שיהיה נח להכניס עגלות, כיסאות וכו'. ובכלל שיהיה רכב נח ומפנק. מעבר לכך, אם כבר קונים רכב חדיש יחסית, מאד הייתי רוצה בקרת שיוט אדפטיבית. הסופרב הייתה המועמדת המובילה, אבל למרות כתבות שראיתי על האיבזור ומה שכתוב באתרים שונים (כמו iCar), בפועל אני רואה שרב המשומשות ביד2 הן עם בקרת שיוט רגילה, למעט שנת 2018 עם רמת אבזור L&K, שזה כבר קצת מעבר לתקציב התקציב בערך עד 100K, הייתי שמח לסיים בפחות אם יש אופציות. אין לי בעיה לקנות רכב 2015-2017 אם יש כאלו שעונים על הדרישות. איזה עוד רכבים אני מפספס? באיזה רמות גימור ושנים בא…
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 689 צפיות
היי, תוכלו להכווין אותי אילו סוכנויות ליסינג אני יכול למצוא סקודה קודיאק 7 מקומות או קיה סורנטו שמאפשרים החלפה ברכב שיש לי? (סביר להניח בתוספת כסף שלי..) תודה.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! קצת רקע - עד עכשיו היינו נוסעים על גולף 2014 שהיינו מאוד מרוצים ממנה עד שהיה תקלה במוח גיר, תיקנו את התקלה ולאחר תקופה מסוימת מכרנו את הרכב. אישית אני חובב את הגרמניות אך מפחד שוב מבעיות כאלה ואחרות. הבנתי שהייתה תביעה ייצוגית על הנושא הזה ( גם קיבלתי מכתב על הגולף שהייתה ברשותי) ורציתי לדעת עד כמה זה רלוונטי בעת קניית רכב נוסף מהקונצרן? עד מתי זה תקף והאם אפשר להיות רגוע יחסית בשל התביעה הייצוגית? אנחנו זוג צעיר ואין לנו דרישות מיוחדות מהרכב, רצינו להתייעץ האם יש לכם רעיונות לרכבים שלא יהיו משעממים מדי אך שיהיו אמינים בשנתונים סבירים יחסית ( מעל 2013 ) . תודה רבה על העזרה!
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,327 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraCar
- AmitGo
- רכוב כעומד
- NickName1
- avizaz
- נהג חדש תקציב קטן
- גולדן191
- hans
- WideFocus
- pooh-bear
- yovel673
- BoazB11