ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,586 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 12.2 אלף צפיות
צהריים טובים חבר מחפש רכב 7 מושביםוראה דודג' ג'רני 2015. ברשת לא נמצא הרבה מידע לגבי הרכב. מה מצב האמינות שלו? האם יש תקלות מוכרות לרכב? קראתי באינרטנט שהרכב 4 הילוכים, יכול להיות או שיש טעות? ואם הוא כן בעל 4 הילוכים איפה באה המשמעות לכך? התקציב שלו 60 אלף. טל.
הודעה אחרונה מאת korola, -
המלצה על משפחתית
מאת GTאי-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 594 צפיות
מבין המשפחתיות הגדולות יותר (לא לאון/גולף ושות', אלא כיוון של אוקטביה, מגאן גראן קופה וכו'), איזו הכי מומלצת לרכישה? {גם משומשת בת שנתיים מקטגוריה מעל יכולה להתאים} מה מחפשים? 1. מנוע "בריא". לא צריך להיות 1.8 טורבו עם תאוצה של 7.7 שניות, אבל תאוצה של סביב ה 10 שניות במקסימום 2. אבזור בטיחות - בעדיפות לבלימת חירום ובקרת שיוט אדפטיבית 3. תא מטען גדול - מתאים למשפחה של 5 נפשות 4. אבזור - לא מחפשים משהו יוצא דופן, עדיפות ל keyless ומצלמת רוורס 5. צריכת דלק - לא משהו מוגזם, אבל לא חייב להיות הכי חסכוני בשוק 6. עלות טיפולים סבירה. על מה הייתם הולכים?
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 897 צפיות
חבר מציע לנו לקנות קורולה 2003 יש לה נתונים טובים יד ראשונה פרטית 150אק"מ המחיר 7אש"ח השאלה מימה יכולה להגרם החלודה?האם יכול להגרם נזק לשילדה? אך וכמה אמור לעלות תיקון? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אנחנו משפחה זוג+ 2 (בוסטרים) מחפש סטיישן עד 50k נוסעים בערך k12 בשנה בעיקר בעיר. הציעו לי מאופרייט סיאט לאון סטיישן 2015 נסעה 97k. ב50000 מבדג'ט פורד פוקוס 2016 נסעה 131k ב44000 אשמח לתובנות על הדגמים האלה או בכלל. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת JohnnyEnglish, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, אני רוצה לקנות רכב, והגעתי למישהו שאני (קצת) מכיר שמחפש למכור את הפיג'ו 107 שנת 2013 שלו. הרכב לא עבר תאונות, עבר טיפולים בזמן ונסע 70 אלף ק"מ. נראה שנוכל לסגור על 18 אלף. אני תוהה האם באמת מדובר במציאה, או שכדאי להמשיך לחפש - מה גם שהקצבתי לעצמי עד 25-30 אלף ש"ח לרכישת רכב, אז אם יש למישהו המלצה לרכב שבאמת נותן לי יותר, אני אשמח לשמוע. אני נוסע לבד 95 אחוז מהזמן (ללא ילדים), הנסיעות היום-יומיות שלי הן מהוד השרון לפתח תקווה (20-25 דקות לכיוון), ומדי פעם נסיעות נוספות בעיקר בגוש דן (כלומר שטח מישורי). עושה בערך 20-22 אלף ק"מ בשנה. איבזור, גודל רכב (לצורכי חנייה) ותא מטען- לא קריטי בכלל. מחפש רכב אמין וחסכוני בדלק. תודה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היי, מחפש לקנות רכב קטן. השיקולים שלי היו (לפי סדר): 1. אמינות 2. חיסכון בטווח הארוך (קנייה+תיקונים+דלק+ירידת ערך, נגיד 5 שנים) 3. נוחות וחווית נהיגה וכמובן תנאי בסיסי שיש שוק יד שנייה לרכב. אחרי חיפושים, הבנתי שסקודה פאביה ידנית החל מ-2014 היא רכב מתאים. אמינה, חסכונית, מצאה חן בעיני וחווית נהיגה סבבה (כאן התפשרתי, אבל ידני מוסיף בעיני גם לחיסכון בקנייה\דלק אבל גם לחוויה). הפרמטרים של השימוש שלי ברכב: 1. גודל - פאביה מספיקה מבחינת גודל 2. קילומטראז' - אני עושה 28,000 בשנה 3. תקציב - ארצה לקחת משהו שישתלם בטווח הארוך, גם אם זה אומר לשלם יותר בהתחלה. בין 30,000 ל-45,000 נשמע לי סביר. ההתלבטות שלי: 1. האם ללכת על יד שניה חדש יחסית (נגי…
הודעה אחרונה מאת vbCrLf, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 585 צפיות
עשתה 225,000 קילומטר. המוכר דורש מחיר מחירון 20,600 על הדגם ES, שבעצם המחירון הנכון הוא 19,900 לדגם הזה. טוען שהוחלף גיר לפני חצי שנה, והוחלפו בלמים לפני שנה אבל אין היסטוריית טיפולים לפחות לא ב5 שנים האחרונות.
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי חברים, מתעניין לגבי רכישה של הרכב הנ"ל, היד הראשונה הייתה ליסינג ונרכשה מקרסו, המוכר שלח לי את ההיסטורית טיפולים מקרסו, יש כמה נקודות שלא הכי נראות לי אשמח לשמוע את דעתכם. 1) הרכב עבר טיפול כל 30K, עד כמה זה נורא 2)כבר בטיפול הראשון החליפו רפידות בלמים (וגם בכל טיפול אחריו) 3) בטיפול הראשון הוחלף דלת, פגוש קדמי, פחחות וצבע. איך אני יכול לוודא שאין פגיעת שילדה? 4) בטיפול השני הרכב עבר מילוי גז למזגן, זאת מערכת סגורה ואם היא תקינה אין צורך למלא גז 5) בטיפול 90K הוחלף מחשב גיר, האם זה משהו לחיוב או שצריך להדאיג? הרכב עבר טיפול נוסף לאחר הרכישה מקרסו. סה"כ הרכב נראה מצב טוב, והמחיר די טוב, האם כדאי להתקדם ולקחת לבדיקה? היסטוריית טיפולים.pdf
הודעה אחרונה מאת ROTEMan, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי לכולם! אז לאחר כמאט 5 שנים עם שתי איביזות (אחת נגנבה והשניה ידנית שכרגע נמכרת) אני מחפש את הרכב הבא שלי שחייב להיות אוטומט (בגלל אישתי). אני מעדיף רכבים קטנים, מיני או סופר מיני. 4-5 דלתות. אבל הכי חשוב לי אמינות ובטיחות וכמה שיותר חדש. המחיר סביב ה 50 אלף. עוד לא חיפשתי ביד2 אבל כרגע חשבתי על איביזה (אוהב את הרכב הזה), פיקנטו, רנו מגאן. אשמח להמלצות נוספות. תודה רבה ושבוע נפלא!
-
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הי כולם, אני מחפשת רכב דוגמת פג'ו 3008 עם ישיבה גבוהה, מפנק ומעוצב, חסכוני בדלק ועם פינוקים כמו כניסה והתנעה ללא מפתח. וגם שלא יהיה עם מנוע חלש במיוחד כי יש לי היום רנו סניק שבקושי זזה וממש מפחיד לצאת איתה לעקיפות. התקציב שלי 150 אש"ח אבל כמובן שאשמח למשהו פחות יקר, נגיד באיזור 120 אש"ח, לא חייב להיות חדש במיוחד. עוד פרטים למי שמעניין: משפחה של 4, זה אמור להיות הרכב המרכזי עם נסיעות בסופי שבוע לטיולים. אפשר גם יד 2. אשמח מאוד להמלצותיכם. תודה.
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ירדתי מעניין קניית רכב חדש, אני מחפש משומש משנת 2015, נוח, מרווח, חסכוני ואמין יחסית משהו מפנק ולא משעמם, תלבט בין פיג'ו 508 165 כ"ס ופורד פוקוס 1.5T, שוקל גם 308, אך חושש קצת מהתעסקות עם הרצועה בתחילת הדרך בעיקר, ואם קניה מפרטי אז בכלל אני לבד. מה מומלץ? ואם יש דגם סביב המחיר הזה אשמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 23.9 אלף צפיות
שלום רב, שוקל לקנות יונדאי קונה חדשה, אך חושש מבעיית הגיר הרובוטי כפול המצמד. בארה"ב היתה תביעה ייצוגית על גיר כזה ביונדאי טוסון ב 2016. היצרן טוען שעדכון תוכנה פתר את הענין אבל צרכנים רבים טוענים שלא כך. מישהו מכיר ? אם לא מומלץ אשמח להמלצה על רכב חדש אחר, המיועד לאחזקה של 7-8 שנים עם קילומטרז נמוך. קריטריונים: 1. אמינות ותחזוקה - לכן הנטיה ליפני או קוראני 2. בטיחות 3. לא אוהב היברדי - וגם שמש לנסיעות עירוניות קצרות 4. לא חייב להיות ג'יפון 5. איו חשיבות לבגאז' גדול שוקל סוזוקי קרוסאובר - החיסרון העיקרי העדר מערכת בטיחות אקטיבית טויוטה קורולה- קצת מיושן אבל יודעים בדיוק מה מקבלים תודה מראש
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
שלום לכולם! אני בן 22 כנראה מתחיל ללמוד רפואה השנה וצריך אוטו שיחזיק לי עד סוף הלימודים (כ-7 שנים) או לפחות עד האמצע שלהם. חבר שעובד בליסינג הציע לי את הרכבים האלה: *פולו 2017 קומפורטליין 1.2 אוטו' - 40K ק"מ. ב 60K. *איביזה 2018 רפרנס 1.0 אוטו' - 45K ק"מ. ב 60K. *לאון 2015 סטייל 1.2 אוטו' - 100K ק"מ. ב 45K. אני מתלבט בין האיביזה לפולו אבל אשמח לשמוע דעות כי אני לא כלכך מבין ברכבים. אני מאוד אוהב לנהוג אז חשוב לי שלאוטו יהיה "קיק" ושייתן עבודה, שחוויית הנהיגה הכללית תהיה מהנה. בו זמנית חשוב שלא אצטרך להתעסק בלטפל בו יותר מדי כי כנראה לא יהיה לי זמן. אשמח לשמוע הצעות לרכבים אחרים, היה דיבור על סיוויק 2014-2015 או גולף 2014-2015. אפשר גם ידני וגם אוטומט. התקציב…
הודעה אחרונה מאת Ron Yoffe, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 609 צפיות
שלום חברים, אני ברגשות מעורבים לאחר תשלום מקדמה על סך 2000 ש''ח לרכישת סנדרו אוטומטית. הצרכים שלי הם: 1. עד 70,000 ש''ח מקסימום 2. אוטומטית 3. עלויות אחזקה ודלק זולות יחסית 4. רכב גדול יחסית ( אני 1.95 מטר). 5. שיהיה גבוה כדי להקל על כניסה ויציאה מהרכב (ענייני גב) 6. תא מטען בינוני לפחות. לכן פסלתי בין השאר את הפיקנטו והספארק. 7. הבחירה ברכב חדש לא נובעת מניילונים וכאלה, אלא מהוצאות גבוהות על יד-2, והפוטנציאל לרמאויות. 8. בעיקר נסיעות עירוניות. להערכתי כ-15 אלף ק''מ בשנה. מוכן להתגמש על: 1. עיצוב פנים וחוץ - הנדסת אנוש של המאה שעברה פחות מפריעה לי. 2. 4 כריות אוויר במקום 6. לקחתי אותה לנסיעת מבחן וחוץ מהגיר המוזר, די נהניתי. מפוסטים שקרא…
הודעה אחרונה מאת אחיין של רונלדו, -
-
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום ! אני מתלבט בין אוריס היברידי האצבאק 2015 ל יונדאי איוניק 2017 פרימיום, שני הרכיבים עולים כ75000 שח פחות או יותר. אני נוסע הרבה בשנה כ25000 ק"מ ורובם חוצי גוש דן בפקקים(רשל"צ-הרצליה) ונסיעה שבועית דרומה(100ק"מ כיוון), יש פעוטה (סל קל\כיסא בטיחות) וצריך שיהיה מקום לעגלה ואנחנו נוסעים בקארפול (4 מבוגרים ברכב -הסל קל נשאר בבית). מה אתם אומרים ? איזה עדיף? בטיחות ? חיסכון בדלק? נוחות נסיעה? אמינות? תודה לעונים !
הודעה אחרונה מאת yogev20, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 506 צפיות
כמה נורא זה לעשות נסיעות בין עירוניות (מרכז - צפון) עם פיקנטו/i10? מה שחשוב לנו בעיקר זה האמינות, החיסכון בדלק זה נחמד אבל לא קריטי בגלל שהנסיעות לא תכופות. ראיתי שמבחינת אמינות הרבה המליצו על ספייס סטאר אבל יצא לי לקחת כמה לבדיקה והרעש היה פשוט זוועה, ואני מדבר על נסיעה עירונית. לעומת זאת יצא לי לנהוג בפיקנטו/i10 והנסיעה הייתה משמעותית יותר נוחה, חלקה, נעימה, מצד שני לא יצא לי בבין עירוני. תודה.
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 602 צפיות
אהלן מחפש לקנות רכב סופר מיני ואני מתלבט בין כמה רכבים - סוויפט/פיאסטה/פולו/מאזדה 2 התקציב הוא בסביבות ה25 אלף חשוב לי בעיקר אמינות, אבזור ועלויות (ביטוח וחלקי חילוף) אין לי בעיה עם גיר ידני האם מישהו יודע להמליץ על אחד מהדגמים באופן ספיציפי? או להפך, משהו יכול לשלול כדאיות של אחד מהם? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 4 תגובות
- 571 צפיות
לזוג + תינוק. מאוד חשוב לי: צריכת דלק, תא מטען ואמינות. תקציב:19,000 ש"ח. לנסיעות ארוכות בערך 20,000 ק"מ בשנה. לעבודה, לימודים ולמשפחה. לשתיהן יש תא מטען גדול וכמובן אמינות. שתיהן כמעט באותו המחיר. לגבי צריכת דלק הופתעתי לדעת שהמאזדה חסכונית יותר. האם לקחת בחשבון את ההונדה ג'אז 2008 גם אותו המחיר, תא מטען טיפה קטן יותר וחיסכוני הרבה הרבה הרבה יותר! או עם כבר משפחתית האצ'בק: לנסר, יונדאי i30 (או את האחות CW) חייב סדר בכל הברדק הזה!
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 560 צפיות
היי, בגדול אני מחפש רכב לרכישה לנסיעות בין עירוניות לא קצרות (כ90 ק"מ) ביום. מחפש רכב זריז שלא יהיה פראייר בכביש. עד היום הייתי עם מאזדה 2 שאני מאוד מרוצה סה"כ מהביצועים שלה. בהתחלה חשבתי לקנות סיאט איביזה FR חדשה, אך הגעתי למסקנה שאני לא מעוניין לבזבז סכום כזה. והתקציב עומד איפה שהוא בסקאלה של 75-85K. מה שאני מחפש זה רכב זריז, מאובזר (חשוב) ואמין לטווח הארוך. חשבתי על סוזוקי סופר סוופיט אך הבנתי שהיא מאוד פשוטה מבחינת האבזור. תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
מישהו יודע אם הוא שווה את המחיר שהוא דורש נותן שירותיים של יעוץ וחיפשו רכב
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
120 כ"ס. מנוע 1600 בנזין מצאתי אחת שנת 2012. 94,000 ק"מ. יד 2. מחיר מבוקש לפני גמישות:17,000 עד כמה כדאי להיכנס לעסקה? כמה אמין הרכב? מנסיון בבקשה
הודעה אחרונה מאת eyalkar, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי תקציב של 30K הצלחתי להגיע למסקנה שמצאימים לי כמה רכבים מבחינת תקציב וצורך. בתקציב יכנסו שנתונים 2012-2013 איזה מהרכבים הבאים עדיפים מבחינת אמינות ועלויות אחזקה שוטפות? (טיפולים שנתיים, חלפים וכו) מאזדה 2 קיה ריו יונדאי I25 ינדאי I20 סוזוקי SX4 תודה לכם!!
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 978 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש כבר זמן מה סופר מיני שמציעה את החבילה הטובה ביותר של מחיר טוב אמינות חסכון בדלק ונוחות הרכבים שמשכו את עיניי הם - פאביה, פולו, איביזה, 208 ורנו קליאו הפאביה איביזה פולו נפסלו בגלל מחיר + DSG הרנו בגלל כמה מינוסים בנוחות והגיר נשארתי עם ה208 דגם אקטיב מצאתי אחת מטריד מוביל יד 01 עם 60 אלך קילומטר 2015 ישבתי באוטו, הנעתי.. והרגשתי ממש רעידות בסרק . אני יודע שמנועי 3 צילנדרים נוטים לרעוד אבל זה היה קצת מוגזם.. השאלה אם זה נקודתי ברכב או משהו שקיים בכל ה208? מעבר לזה, חלק מהבחירה בפזו 208 היא שאני יודע שהשוק שלהם לא מזהיר ( בלשון המעטה ) לכן היא יכולה להיות זולה יותר המחיר שהם דורשים אחרי משא ומתן הוא 44 אשח …
הודעה אחרונה מאת Big_In_Japan, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 582 צפיות
מבקש המלצה על רכבים בעלי תנוחת ישיבה גבוהה, כדוגמת סוזוקי SX4 קרוסאובר. הרכב עבור אימי, נהגה ב8 שנים האחרונות על יונדאי I25. כיום כבר קשה לה לצאת ולהכנס לרכב, לכן מחפשת רכב שהמושב שלו גבוה יחסית לכביש. חייב להיות אוטומטי/רובוטי. מעדיפה רכב לא גדול מדי = סופר מיני / משפחתי / גיפון. לא רוצה PSA. מעדיפה שנתון 2016 וצפונה, אין לה בעיה לקנות מטרייד אין של חברות הליסינג, כל הרכבים שלה היו כאלה והייתה מרוצה מאוד. תודה
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אהלן חברים, אני מחפש רכב שני לבית, רכב זה עתיד לשרת את אישתי ולעשות סגר גודל של 10-15 קמ ביום אך ורק בעיר, ולעיתים רחוקות גם נסיעות מחוץ לעיר. לנסיעות ארוכות\רחוקות ישנו רכב מודרני שלי. התקציב שהגדרתי לעצמי הוא 15-20 אש"ח כולל יישור קו. בעקבות כמה פרסומים כאן בפורום נתקלתי בסיטרואן C4 מהדור הראשון והנושא עניין אותי עוד יותר ואף הלכתי לראות רכב אחד. התרשמתי לחיוב מאוד אך משהו קטן בתוכי עדיין גורם לי לתהות. מצאתי אקזמפלר שמור(עם היסטוריית טיפולים ו170.000 ק"מ אשר נשמר טוב) במחיר הוגן מאוד. מנגד חשבתי להעלות את התקציב לכיוון מאזדה 2 עם 170-180 אלף ק"מ. ואף להצפין לכיוון הונדה סיוויק 5 דל משנתונים 09-10, ראיתי 2 אקזמפלרים עם 210 ו220 ק"מ אך היסטוריית טיפולים ע…
הודעה אחרונה מאת cfir71, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 800 צפיות
מצורפת בדיקה של הרכב. בבדיקת שמן היה ממש חסר שמן המדיד יצא נקי. המוכר טוען שעשה טיפול לפני 13 אלף קילומטר. לגבי התיקון המוכר אמר שיתקן את הנזילה.השאלה אם זה בעייתי שהרכב צורך כך שמן ואיך זה משפיע על בלאי של המנוע. בעל פה הבודק הסביר שהמצב הוא טוב והבלאי מתאים לנתונים של הרכב. המוכר רוצה 64 אלף בעלות מקורית ליסינג. אשמח לתובנות נוספת. תודה
הודעה אחרונה מאת avielda, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 964 צפיות
אז אני מחפש רכב יד2 בתקציב של כ 50אלף ש"ח. כרגע הכיוון הוא ספארק שנת 2016. העלות שלה היא באזור ה 50אלף. ממה שיש באתר של AVIS, נראה שהתוכנית שהם מציעים לרכב הזה, חדש, זה 7500 מקדה + 888 למשך 30 חודשים ועוד 308 למשך 30 חודשים (עלות של חבית האקספרס שלא ברור לי כרגע מה היא כוללת). אז בואו נעשה רגע חישוב לשנתיים וחצי. יד2: עלות רכב: 50אלף עלות טסט + אגרה: נגיד 1200 * שתיים וחצי = 3000 תיקונים וטיפולים פה ושם - הערכה גסה 2500 ש"ח לשנה * 2 = 5000ש"ח. לאחר שנתיים וחצי בהנחה והרכב ללא בעיות וללא תאונות העלות שלו היא (ממוצע 13% ירידת ערך) = 35000 הפסד כספי במידה ואני מוכר את הרכב = 23000 מפה אני מחליט אם למכור או להישאר איתו עוד. אוויס: מקדמה 7500 888 …
הודעה אחרונה מאת raiden, -
-
ידני עד 50 אלף
מאת Palsar-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 906 צפיות
מחפש רכב ידני לרווק רוב הנסיעה בין ערוני אמין. 40 בערך..
הודעה אחרונה מאת הרקוליטו, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני מתעניין בקניית קיה ספורטאז'. התקציב שלי מאפשר לי לקנות מודל 2015, ק"מ נמוך, מיד ראשונה פרטי, או 2016 עם יותר ק"מ ועבר של ליסינג. מה בדיוק ההבדלים והשיפורים בין המודל הישן לחדש? האם הם מצדיקים להתפשר על הנתונים, בשביל המודל החדש?
הודעה אחרונה מאת מולטיפלה 05, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 946 צפיות
שלום לכולם. אצטרך ייעוץ קטן לגבי הונדה אינסייט. אני נעול על הרכב (אף על פי) שהוא לא סקסי. כעת, בגיל שבו אני נמצא, אני חושב על להקים משפחה עם זוגתי וזו אחלה אופציה לשנים הבאות. ראיתי מודעות ביד 2 ורוב הרכבים הם מליסינג וכאן אני חושש הקלומטרז שאני מחפש ברכב יהיה לא יותר מ 180 אלף קילומטר. כי יש אחלה אופציות בשנתונים של 2011 2012 שהם יותר זולים מהתקציב שהצבתי מעלה (35K). 1. האם יש סיבה לחשוש מהליסינג? 2. האם יש סיבה לחשוש מרכב משנת 2011 שנסע יותר מ180 אלף למרות שהוא היברידי? 3. שמעתי המלצות טובות על הרכב כי אומרים שהם לא עושים בעיות כמו הטיוטה ההיברידיות (המתחרות) כיום אני נוסע 15,000 בשנה. עם יונדאי גטס שגומרת אותי בדלק. אנני מחפש ביצו…
הודעה אחרונה מאת vladclar,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,509 אורחים (הצג רשימה מלאה)