Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה 2003 עם חלודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

IMG-20200206-WA0001.jpg

חבר מציע לנו לקנות קורולה 2003 יש לה נתונים טובים

יד ראשונה פרטית 150אק"מ המחיר 7אש"ח

השאלה מימה יכולה להגרם החלודה?האם יכול להגרם נזק לשילדה?

אך וכמה אמור לעלות תיקון?

תודה רבה

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

פורסם

נראה כאילו הרכב נחשף למליחות גבוהה, החבר גר ליד הים ?

יכול גם להיות שמדובר על תיקון פחחות גרוע אשר גרם לחלודה הזו.

מכל מקום אם מדובר על חלודה רק על הכנף זה זניח לחלוטין.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

נזק לשלדה יכול להיות אם יש חלודה במקומות שלא רואים. אם החלודה מתרכזת רק בענף הקדמית, יתכן שמדובר בתוצאה של תיקון נקודתי באיכות ירודה.

אם מדובר ברכב ש"גר" ליד הים תקופה ארוכה, וזאת הסיבה לחלודה - הייתי מוותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מהמר שהכנף הוחלפה בשלב כלשה ונצבעה באיכות גרועה, הכנף מגיעה בצבע שחור (זאת אומרת לא צבועה) וצובעים אותה בצבע הרכב. כמו כן אפשר להמר שזה היה חלק תחליפי שלא עובר תהליכי מיגון מפני חלודה כמו חלקים מקוריים. מעבר לכך אין לזה השלכות.

תיקון זה לצבוע את הכנף, סדר גודל של 400-500 ש"ח. הבעיה שאחרי שתצבע היא תהיה בגוון "חזק" ושונה מכל החלקים האחרים שדהו בשמש.

פורסם

אם בשאר הרכב אין חלוד, סביר להניח שזה תיקון לקוי שאפשר לסדר בעלות לא גבוה. אם הרכב היה נמצא באזור של מליחות גבוה

היו רואים את זה על הגג. (לפי מה שאני מצליח להבחין -לא רואים זנקי חלודה)

פורסם

זה קלאסי לצביעה באיכות נמכוה שבוצעה לפני די הרבה שנים, שכבת הצבע הדקה בחלקו העליון של הכנף נשרפה בשמש והתקלפה והתחילה להתפתח חלודה שטחית.

• תוכן חדש...