ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,581 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בס"ד אהלן חברים, לאחרונה שוחחתי עם יבואן מקביל בשם 'צמח גשר', עובדים רק באיזור הצפון, ארבעה סניפים (קטנים מאוטומקס ..). הם היחידים מלבד יוניון להבנתי שמיבאים את ההאצ'באק. מה אתם אומרים ? מה החסרונות לקנות מהם ? עברו כבר כמה שנים מאז שהחל הסיפור של יבוא מקביל ומהשרשור האחרון שראיתי כך שכנראה יש יותר ידע כעת. ההפרש הוא 5,000 ש"ח לטובת 'צמח גשר' כאשר הדגם גם מאובזר יותר.
הודעה אחרונה מאת שחר_זאבי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי מישהו יודע כמה יעלה בערך סיטרואן C4 2015-2016 מליסינג מלובנסיקי או כל חברה אחרת? ואיך הרכב מבחינת אמינות חוץ מהטיימינג?
הודעה אחרונה מאת ilia1, -
-
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מחפש לרכוש רכב מליסינג. נכון לעכשיו הכיוון הוא פיג'ו 308sw שנתון 2016. בדקתי באופרייט ומציעים לי קילומטראז' החל מ80K (סביבות 50K ש"ח) עד 115K (סביבות 45K ש"ח). מחיפוש בפורום אני מבין שלדגם הנ"ל יש מספר בעיות בעיקר עם רצועת טיימינג וכן בעיות כתוצאה משימוש בשמן לא מקורי. מספר שאלות ספציפיות: * האם לשנתון 2016 יש גם בעיה בסרן האחורי? * האם בשנתון 2017 נפתרו הבעיות הללו? * באופרייט הציעו לי 2016 עם 114,000 ק"מ. הרכב היה בליסינג ברפאל ולכן טופל במוסך של אופרייט בתוך רפאל ולא במוסך המורשה. הוחלף מנוע לפני כשנה (קילומטראז' סביבות 90,000). לטענתם נדלקה נורת שמן והנהג לא הגיב בזמן. האם זה יתרון או חסרון? מצד אחד, מנוע חדש. מצד שני, יכול להיו…
הודעה אחרונה מאת Alonby, -
אהלן, אני צריך בבקשה המלצה על רכב 7 מקומות שיכנסו בו 3 כסאות תינוק. חשוב לנו בטיחות, חסכוניות בדלק ומרווח אחסון גדול יחסית. בסדר החשיבות הזה. אני לא מחפש את הרכבים הגדולים מאוד. אקסטרה- שיראה סביר ולא רכב שנראה כמו רכב הסעות תקציב - כמה שפחות. בשביל שאקבל את כל הנ"ל. עד גג 40K הייתי שמח לסגור את הסיפור גם בפחות. דגמים/שנתונים מומלצים? תודה רבה לממליצים.
הודעה אחרונה מאת mustangEleanor, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 630 צפיות
שלום, אני מחפש רכב בסביבות 15k, הרכב נועד כמעט רק לנסיעה שלי לעבודה( כ 20 קמ' לכיוון מחוץ לעיר ). אשמח לרכב אמין ובטוח יכול להיות ידני
הודעה אחרונה מאת מולטיפלה 05, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים מחפש המלצות לרכב יד שניה עבור האישה . תקציב עד 20K . רכב ישמש לנסיעה בתוך העיר בעיקר . רכב שיתאים לשלושה ילדים ( משתשמש בבוסטר + כיסא תינוק ) . בגאז' סביר שיהיה ניתן להכניס עגלת ילדים . אמין ( עדיפות ליפני /קוריאני ) ולא יקר מבחינת טיפולים . אודה על מענה
הודעה אחרונה מאת cfir71, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 634 צפיות
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש רכב שני למשפחה, שישמש את אשתי בנהיגה בעיר למקום העבודה וחזרה. אני מעוניים לרכוש רכב חדש וההתלבטות היא בין: 1. סוזוקי איגניס אוטומטית 2. מיצובישי ספייסטאר ק"מ שנתי - כ10,000 ק"מ לערך. אני לא מתכוון למכור את הרכב לאחר 3 שנים, אלה להחזיק אותו לפחות ל 6 שנים מינימום. אני צריך מכונית מיני ולאחר בחינה עם אשתי באולמות התצוגה - ספייסטאר, איגניס, פיקנטו, ספארק - נותרו שתי מועמדות. מחירן די זהה, לכן, חשוב לשמוע את דעתיכם מניסיון שלכם או מאנשים שאתם מכירים. תודה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
ערב טוב לחברי הפורום שואל בשביל חבר... כמו שכתוב בכותרת-מחפש רכב 7 מקומות. הדרישות: אמינות יחסית מרווח מאחור-הילדים כבר גדלו עד עכשיו היה רנו לוגאן שהיה דווקא סבבה אבל הוא מת הנסועה לא גבוהה-בעיקר נסיעות בתוך היישוב ופעם בשבוע נסיעה ארוכה בינעירונית התקציב כאמור-25 אלף ש''ח חשבתי בכיוון של מיצובישי גראנדיס-במחיר הזה יש בעיקר רכבים עם ק''מ גבוה-אשמח לשמוע חוות דעת עליו... מה עם יונדאי טראג'ט? מאזדה 5? קיה קרניבל( אומרת ים שיש לה שוק קשה ולא קל למכור בעתיד-זה נכון) אולי יש עוד רעיונות בקהל? תודה רבה ולילה טוב!
הודעה אחרונה מאת צפוניאא, -
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היי חברים אני מתלבט איזה רכב לבחור בליסינג מבין- קיה סורנטו פרימיום דיזל 4X4 סקודה קודיאק אקלוסיב 4X4 סאניאנג רקסטון PREMIUM 2.2 דיזל אוטומטי אני צריך 7 מקומות, נוסע הרבה (מעל 6000 קמ בחודש) אשמח לדעתכם, תודה...רועי
הודעה אחרונה מאת Metronome, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אשמח לעזרה בפענוח תוצאות בדיקה של יונדאי i20, התוצאות של קונה פוטנציאלי אחר שלקח אתהרכב לבדיקה. יש אישור של מוסך יונדאי שכרית אוויר תוקנה ואין נקישות בהגה.
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. אשמח להמלצות למכוני בדיקה לפני רכישה ב-2 האזורים הבאים: 1) חיפה/קריות (יש עוד המלצות מלבד מ.מ.מ?) 2) השרון/מרכז. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת אלוןז, -
- 0 תגובות
- 436 צפיות
סוחר מכוניות בשם ''רוני סחר רכב'' הציע לי טויוטה קאמרי 2006, 167 כ''ס 2300 סמ''ק- עם מערכת גפ''מ, ב16,000. ק''מ 246000. מחיר סבבה? ואיך הרכב הזה בכללי? תודה
הודעה אחרונה מאת moshe levi ford, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, לצורך נסיעה בעיקר בעיר מחפש סופר מיני אוטומטית סביב ה-40k. השנתון המבוקש הוא באזור 2014. מרבית הזמן ייסעו ברכב בין 1-2 אנשים כאשר אין צורך בבאגז׳ גדול. חשוב לי בעיקר בטיחות, אמינות וחיסכון בדלק. חשבתי על רכבים כמו טויוטה יאריס, הונדה כ׳׳אז, יונדאי i20. אוגה לעזרתכם.
הודעה אחרונה מאת pl7410, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 738 צפיות
שלום רב, ברצוני לשאול על הדגם הזה של הקרוז מספר שאלות. אני מעוניין לקנות את הרכב הזה וידוע לי שהייתה בעבר איזשהי בעיה עם המנועים והגיר. האם הבעיה המדוברת על המנוע והגיר רלוונטית גם לדגם LTZ עם המנוע טורבו? חוות דעת שלכם בנושא איכות הרכב וצריכת הדלק שלו? הדרישות שלי מהרכב: שיהיה מאובזר, עדיף מושבי עור, ושלא יהיה מנוע אטמוספרי. פחות משנה לי הדינאמיות והרכיב של הספורט. הרכב משמש אותי בעיקר לנסיעות רגועות בכביש בין עירוני. אני אוהב להרגיש שהרכב עולה את העליות של כביש 1 בירושלים בלי להתאמץ יותר מידי כמו במנוע אטמוספרי. ראיתי שמתפרסמות פה ושם אחלה מודעות ביד 2 לרכבים האלו שעשו מתחת ל 50,000 קילומטר. רוצה לשמוע את חוות דעתם של אנשים שמכירים מקרוב את הרכב…
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אשמח להמלצה על רכב הנ״ל גרסת 7 מקומות שנתון 2008-10 איזה בעיות צפויות לי? איזה גרסה עדיפה בנזין או דיזל? צריכת דלק לא רלוונטית כי רכב לא יסע המון. מחיר שלהם מאוד נוח האם יש פה קאצ׳ או סתם שוק חלש בגלל המוניטין של הקרוז?
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לקנות טויוטה יאריס 2015. אני מתלבט האם לקנות רכב שעבר תאונה (כנף ימין הוחלפה). מעבר לכנף לא נפגם כלום (כמובן מפיו של המוכר). ראיתי את הרכב ועשיתי נסיעת מבחן והכל נראה תקין לחלוטין. האם במצב שאני לוקח לבדיקה והשלדה תקינה, שווה לקנות? או שלא כדאי לקחת סיכון? כמובן המחיר בהתאם אך יש הטוענים שבגלל שהמחיר נמוך זה מחשיד וכדאי לא לקנות. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
עבור אשה שהתרגלה לחניה אוטו' מהסקודה ייטי שלה, וכעת הגיע הזמן להחלפה זה פחות או יותר הפרמטר היחיד שמעניין אותה (-: תקציב עד 150,000 ש"ח
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בסוף אני כנראה הולך על CX-30 כולל מימון, אחרי נסיעת המבחן אהיה חכם יותר, אך לא חושב שיהיה משהו חריג שיהיה דיל ברייקר. אך מתלבט בין 2 גרסאות: אקסיקיוטיב 2.0 או 2.5 לא רוצה הקומפורט הפשוט שמיועד לליסינג, ולא רוצה פרימיום, כי אני לא סובל כסאות עור. אך חשוב לי לדעת מה צריכת הדלק האמתית של ה2.0. בינתיים ל2.5 היא לא ממש מזהירה לפחות מהצהרות שמצאתי באתרים מחו"ל, בינתיים נראה שהצריכה של ה2.5 היא סביב ה10 ק"מ לליטר, שזה המון, אך מה שאני מחפש שיהיה סביב ה12 או יותר, השאלה אם יצא למישהו לבדוק את זה? או שיכול לכוון אותי להצהרה של צריכה אמתית ברשת?
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 510 צפיות
שלום לאחר לבטים רבים אולי מכאן יבוא עזרי: תקציב כ-80000 ש"ח +, צפי נסיעה כ 15,000 ק"מ בשנה, שני כיסאות תינוק מאחורה לכן זקוק לתא מטען גדול ומושב אחורי רחב. מתגורר בגליל ההררי כך שזקוק לרכב חזק, כמעט כל הנסיעות בבין עירוני, חוצה את המדינה פעם בחודש-חודשיים על כביש 6 עד ב"ש. חשוב לי כמובן שיהיה אמין חסכוני ובטיחותי, רכב שיהיה נוח למשפחה אבל גם מספק נהיגה מהנה, אם אפשר מערכות בטיחות אדפטיביות, שנתון 2017 בשאיפה... נהגתי ואהבתי בעבר הקרוב רנו גרנדקופה דיזל וקורולה היברידית (ספייס) שתיהן מהעבודה. מתעניין בקורולה... לא מתנגד כלל לרעיון של סטיישן... אולי סוזוקי קרוסאובר טורבו? יש עוד קרוסאוברים שיכולים להתאים לצרכים שלי לדעתכם? אודה מאד לכל תגובה...
הודעה אחרונה מאת מולטיפלה 05, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לאחר המון התלבטויות ומבחני ריסוק, הבנתי שפיקאנטו וספארק דיי מתקפלות בתאונות והדבר הכי חשוב לי זה בטיחות ואחרי זה אמינות, ולכן אני מעוניין לעבור לסגמנט מעל המיני ומחפש סופר מיני בטיחותית ואמינה. גיר אוטומט. תקציב 50 אלף. כמה שיותר חדש. האופציות שאני בודק הן: איביזה, קיה ריו, מזדה 2. האיביזה מפחידה אותי בגלל האמינות של הגיר DSG ומחיר הביטוח (למרות שבשנים האחרונות הייתה לי איביזה אומנם ידנית והביטוח היה סביר, אך הפעם אישתי תצטרף לביטוח). מזדה 2 דיי קשה למצוא בתקציב שלי. קיה ריו לא כזה מכיר. אשמח לחוות דעת ו\או המלצות לרכבים נוספים בסגמנט הנ"ל. אשמח גם לסוכנויות רכב שכדי לבדוק חוץ מיד 2. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת LH79, -
-
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 11.6 אלף צפיות
שלום לכולם , אשמח לעזרתכם ובמיוחד למי שיש ניסיון ברכבים האלה המשפחה גדלה ולכן אני משדרג לרכב גדול יותר , ההתלבטויות הם בין שברולט טראוורס או פורד אקספלורר. באקספלורר אני מכוון לשנת 2016 בגלל הצורה החדשה , ובשברולט טראוורס לשנת 2016/2017 דגם 7 מקומות LT/LTZ אם היה תקציב גבוה יותר הייתי מעדיף את הצורה החדשה 2018. הנתונים שחשובים לי הם : מרחב פנים , נוחות נסיעה ,אמינות !! תחזוקה סבירה במחירים, נוכחות (כן גם הלוק חשוב) באקספלורר לפי מה שראיתי השורה השלישית קטנה מול הטראוורס , אשמח לשמוע את דעתכם בעניין זה , המלצות או דיס המלצות .
הודעה אחרונה מאת save, -
שלום לכולכם. אני מחפש רכב עם שבעה מקומות. הנתונים: מחיר - 100K נוסע בשנה 35000 ק"מ, הכל בבין עירוני. לא חובה חדש, אבל לא יותר ישן מ2011 צריכת הדלק חשובה מאוד. כך גם האמינות. לודגי? סניק קונקט? אשמח לרעיונות צביקי
הודעה אחרונה מאת BOOKRA, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי. מתייעץ אתכם. בעקבות התאונה המחרידה https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5635006,00.html בה כל מה שהם "עשו" זה לעמוד ברמזור אדום ולפתע נכנס בהם מטורף, אני במחשבות רציניות על הרכב הבא. אנחנו משפחה צעירה. חשבתי לקנות סובארו אאוטבק ב 50 אלף שח...יש לכם המלצה על רכב שיהיה בטיחותי מספיק בתנאי הנהיגה המטורפים בארץ הזו? תודה רבה, ושנדע רק בשורות טובות!
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 528 צפיות
היי לכולם! אחרי נבירות חוזרות ונשנות בפורום, ולמידה על הצרכים שלי- אשמח להתייעץ: בשעה טובה (ובאיחור מה), יש לי רישיון, ומאסתי בתחבורה הציבורית. אני מחפשת רכב בתקציב של עד 27,000 שישמש לי לנסיעות כשלוש- ארבע פעמים בשבוע מירושלים לאיזור המרכז (ת"א וצפונה)- מניחה שמדובר בכל יום נסיעות כזה בסביבות ה120-150 סה"כ. מחישוב גס- כ2000-1500 ק"מ בחודש. אבזור איננו קריטי לי, אך חסכון מבחינת תדלוק, ותחזוקה שוטפת כן, ואף מאוד, מבחינת חווית נהיגה- תחושת יציבות על הכביש ובטיחות הרכב (יש לי חיבה לתחושה של גובה ברכב, אך לא חובה). כרגע מניחה שמבחינת המתלווים- מדובר בעיקר בכלב ששוקל כמו איש, ובן זוג, לא מתוכננים ילדים בעתיד הקרוב, והמחשבה היא להחזיק ברכב לשנתיים-שלו…
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 12.2 אלף צפיות
צהריים טובים חבר מחפש רכב 7 מושביםוראה דודג' ג'רני 2015. ברשת לא נמצא הרבה מידע לגבי הרכב. מה מצב האמינות שלו? האם יש תקלות מוכרות לרכב? קראתי באינרטנט שהרכב 4 הילוכים, יכול להיות או שיש טעות? ואם הוא כן בעל 4 הילוכים איפה באה המשמעות לכך? התקציב שלו 60 אלף. טל.
הודעה אחרונה מאת korola, -
המלצה על משפחתית
מאת GTאי-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 594 צפיות
מבין המשפחתיות הגדולות יותר (לא לאון/גולף ושות', אלא כיוון של אוקטביה, מגאן גראן קופה וכו'), איזו הכי מומלצת לרכישה? {גם משומשת בת שנתיים מקטגוריה מעל יכולה להתאים} מה מחפשים? 1. מנוע "בריא". לא צריך להיות 1.8 טורבו עם תאוצה של 7.7 שניות, אבל תאוצה של סביב ה 10 שניות במקסימום 2. אבזור בטיחות - בעדיפות לבלימת חירום ובקרת שיוט אדפטיבית 3. תא מטען גדול - מתאים למשפחה של 5 נפשות 4. אבזור - לא מחפשים משהו יוצא דופן, עדיפות ל keyless ומצלמת רוורס 5. צריכת דלק - לא משהו מוגזם, אבל לא חייב להיות הכי חסכוני בשוק 6. עלות טיפולים סבירה. על מה הייתם הולכים?
הודעה אחרונה מאת GTאי, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 896 צפיות
חבר מציע לנו לקנות קורולה 2003 יש לה נתונים טובים יד ראשונה פרטית 150אק"מ המחיר 7אש"ח השאלה מימה יכולה להגרם החלודה?האם יכול להגרם נזק לשילדה? אך וכמה אמור לעלות תיקון? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אנחנו משפחה זוג+ 2 (בוסטרים) מחפש סטיישן עד 50k נוסעים בערך k12 בשנה בעיקר בעיר. הציעו לי מאופרייט סיאט לאון סטיישן 2015 נסעה 97k. ב50000 מבדג'ט פורד פוקוס 2016 נסעה 131k ב44000 אשמח לתובנות על הדגמים האלה או בכלל. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת JohnnyEnglish, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום, אני רוצה לקנות רכב, והגעתי למישהו שאני (קצת) מכיר שמחפש למכור את הפיג'ו 107 שנת 2013 שלו. הרכב לא עבר תאונות, עבר טיפולים בזמן ונסע 70 אלף ק"מ. נראה שנוכל לסגור על 18 אלף. אני תוהה האם באמת מדובר במציאה, או שכדאי להמשיך לחפש - מה גם שהקצבתי לעצמי עד 25-30 אלף ש"ח לרכישת רכב, אז אם יש למישהו המלצה לרכב שבאמת נותן לי יותר, אני אשמח לשמוע. אני נוסע לבד 95 אחוז מהזמן (ללא ילדים), הנסיעות היום-יומיות שלי הן מהוד השרון לפתח תקווה (20-25 דקות לכיוון), ומדי פעם נסיעות נוספות בעיקר בגוש דן (כלומר שטח מישורי). עושה בערך 20-22 אלף ק"מ בשנה. איבזור, גודל רכב (לצורכי חנייה) ותא מטען- לא קריטי בכלל. מחפש רכב אמין וחסכוני בדלק. תודה
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,963 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- SlowRide
- discoTD5
- yuvk
- Coresh
- Chmimo
- yoav911gt2
- stx
- Igalz
- ANUTKK
- _slayer_
- lishaina
- GKME