Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 2015-2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מישהו יודע כמה יעלה בערך סיטרואן C4 2015-2016 מליסינג מלובנסיקי או כל חברה אחרת?

ואיך הרכב מבחינת אמינות חוץ מהטיימינג?

פורסם

לגבי המחיר מוזמן לעלעל ביד 2, ו/או להרים טלפון ללובינסקי טרייד.

חוץ מהחלפה יזומה שכדאי לעזור לרצועת הטיימינג - לא ידוע לי על בעיות מיוחדות כלשהן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

50 אלף ל 2016 נשמע לך הגיוני?

למה הפיג'ו 308 sw אפשר להגיע להרבה פחות

או רנו מגאן סטיישן באותם שנתונים הרבה פחות?

פורסם

הכל עניין של היצע וביקוש. צריך גם לזכור שבד"כ המחירים הנמוכים המופיעים במודעות הם "החל מ" ובד"כ מתייחסים לכלי רכב עם קילומטראז' גבוה שעברו הרבה דברים בחיים...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

דווקא 80% מהC4 בלובינסקי הם רכבי חברה ראיתי למשל אחת עם 108 אלף קילומטר 2016 רכב חברה ואמרו לי מחירים החל מ 50 זה הגיוני?

פורסם

אם הם מצליחים למכור במחיר - המחיר כנראה הגיוני. יחסית לאלטרנטיבות בשוק מדובר במחיר לא רע (רק קח בחשבון שלא יהיה לך קל למכור בתום השימוש)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
אם הם מצליחים למכור במחיר - המחיר כנראה הגיוני. יחסית לאלטרנטיבות בשוק מדובר במחיר לא רע (רק קח בחשבון שלא יהיה לך קל למכור בתום השימוש)

מחירון 58, לא זכור לי שנים שסיטרואן נמכרו קרוב למחירון...

• תוכן חדש...