Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני צריך בבקשה המלצה על רכב 7 מקומות שיכנסו בו 3 כסאות תינוק.

חשוב לנו בטיחות, חסכוניות בדלק ומרווח אחסון גדול יחסית. בסדר החשיבות הזה.

אני לא מחפש את הרכבים הגדולים מאוד.

אקסטרה- שיראה סביר ולא רכב שנראה כמו רכב הסעות :)

תקציב - כמה שפחות. בשביל שאקבל את כל הנ"ל. עד גג 40K הייתי שמח לסגור את הסיפור גם בפחות.

דגמים/שנתונים מומלצים?

תודה רבה לממליצים.

פורסם

אתה מבקש דיי הרבה בתקציב רצפה. סנטה פה דיזל לדעתי מ 2008. הבנזין לא יהיה חסכוני וגם הדיזל לא יהיה מיד ראשונה אפס ק"מ. בסכומים כאלה אין יתרון לרכב או דגם כזה או אחר, מאוד תלוי במצב הרכב הספציפי. בסופו של יום הרכב שהכי יקלע כאן זה דוקא פיקאסו בנזין מהמבצע של לובינסקי טרייד. לא suv אבל מכסה את כל השאר בצורה טובה ונותן vfm גבוה.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

תודה על המענה,

שתי שאלות ברשותך:

1. אם ארד מSUV ואחפש רכב 7 מקומות בתקציב הנ"ל, האם יש דגם מומלץ?

2. הייתי גם שמח לדעת איזה דגמים/שנתונים נותנים את VFM הכי גבוה בתקציב הנמוך ביותר. גם בתקציב גבוה יותר. כן ולא SUV.

תודה.

פורסם

תודה על המענה,

שתי שאלות ברשותך:

1. אם ארד מSUV ואחפש רכב 7 מקומות בתקציב הנ"ל, האם יש דגם מומלץ?

2. הייתי גם שמח לדעת איזה דגמים/שנתונים נותנים את VFM הכי גבוה בתקציב הנמוך ביותר. גם בתקציב גבוה יותר. כן ולא SUV.

תודה.

פורסם

שלום,

בתקציב שלך תוכל להתקשר לטרייד מוביל או קרסו טרייד אין - שם תחפש רנו גרנד סניק בנזין 2.0, רצוי עם אחריות למנוע וגיר, מודל - 2013-2012, בעל נתונים יחסית טובים מבחינת הקילומטראז' וטיפולים בזמן (רכב עם מנוע וגיר זהים לניסאן קשקאי ).

משהו כזה:

https://www.yad2.co.il/s/c/nz6s

https://www.yad2.co.il/s/c/in5nsq

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני גם עם 3 תינוקות ורכשתי לפני כמה חודשים סיטרואן גרנד פיקאסו 2015 בנזין.

הרכב עם מרווח פנימי גדול ומאוד מהנה למשפחה.

הדגם 2014 ומעלה סה"כ נחשב לאמין.

כנראה תצטרך להוסיף כמה אלפים לתקציב שלך כדי לקבל דוגמא סבירה במגרשי הליסינג.

• תוכן חדש...