Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות רכב, והגעתי למישהו שאני (קצת) מכיר שמחפש למכור את הפיג'ו 107 שנת 2013 שלו.

הרכב לא עבר תאונות, עבר טיפולים בזמן ונסע 70 אלף ק"מ. נראה שנוכל לסגור על 18 אלף.

אני תוהה האם באמת מדובר במציאה, או שכדאי להמשיך לחפש - מה גם שהקצבתי לעצמי עד 25-30 אלף ש"ח לרכישת רכב, אז אם יש למישהו המלצה לרכב שבאמת נותן לי יותר, אני אשמח לשמוע.

אני נוסע לבד 95 אחוז מהזמן (ללא ילדים), הנסיעות היום-יומיות שלי הן מהוד השרון לפתח תקווה (20-25 דקות לכיוון), ומדי פעם נסיעות נוספות בעיקר בגוש דן (כלומר שטח מישורי). עושה בערך 20-22 אלף ק"מ בשנה.

איבזור, גודל רכב (לצורכי חנייה) ותא מטען- לא קריטי בכלל.

מחפש רכב אמין וחסכוני בדלק.

תודה

פורסם

אם כל מה שמעניין אותך זה אמין וחסכוני בדלק. זה בדיוק זה.

שים לב רק שכדאי לבצע נסיעת מבחן קודם. ברכב הזה ה"אוטומטי" זה גיר רובוטי חד מצמדי.

זה עלול לדרוש התרגלות מסויימת מצידך אם אתה מגיע מרכב אוטומטי אחר.

לבדוק כמה מוכרים אותם ביד 2 לשם התמכחות או סתם כדי שתדע כמה אתה משלם,

וכמובן לא לשכוח לקחת לבדיקה במוסך שאתה סומך עליו שלא יהיו הפתעות לאף צד.

במידה ויש הפתעות בגבול הסביר (אופתע אם הכל נקי, בכל זאת 70 אלף ורכב בן 7), להסתדר על מחיר וקדימה הפועל.

פורסם

בס"ד

לפי הבנתי, אתה הולך" לטחון" פקקים על ימין ועל שמאל, תכניס למשוואה גיר רובוטי ותקבל מתכון לצרות.

בתור חובב לא קטן של סוזוקי אלטו, הייתי ממליץ בחום, הרכב אמין מאוד, הטיפולים זולים מאוד ובונוס נוסף, צריכת הדלק נמוכה מאוד.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

ה-107 הידנית תהיה אמינה וחסכונית בדלק, אבל מאוד ספרטנית. בתקציב שלך אפשר למצוא כמה אפשרויות לא רעות, בטח אם גיר ידני הוא אפשרות סבירה, כמו למשל פיאסטה ידנית או פיג'ו 208 ידנית (רק לשים לב לרצועת התזמון). יכול להיות שגם קליאו דור 4 ידנית (0.9 טורבו) נכנסת בתקציב, גם היא אופציה לא רעה בכלל.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

107 ידנית ב-18 אלף? למה?

כמעט כול רכב יתן יותר- פיאט 500, פיאט פנדה, פיזו 208, רנו קליאו, סיאט איביזה, יונדאי I20 I10 וכמעט כול רכב ידני אחר עד 25 אלף.

107, אלטו ושאר הפחונים הידניים, אולי היה להם מקום בשנת 2010, אבל בשנת 2020 מקומם אצל צעירים שמחפשים רכב עד 10 אלף, לא יותר.

פורסם

למה להשקיע 18000 על 107 משנת 2013 אם בתוספת של 1000 או 2000 שקל תוכל לקנות 108 מ 2014?

הוא מציע לך רכב במחיר מחירון אני לא מבין איך זו בדיוק מציאה. הק"מ נמוך אבל ממש לא חריג לרכבים מהסוג הזה.

פורסם

חברים יקרים - אין לדבר סוף.

בן אדם שמחפש חניה תמיד ימצא מקום פנוי יותר קרוב שתי דקות אחרי שחנה.

ואני יכול לתת עוד תריסר דוגמאות לסיטואציות דומות בחיים.

הגישה שלי אומרת - לחתוך. כלומר אם הרכב מתאים לצרכים שהוגדרו - לך על זה.

האם יש דברים יותר טובים בתקציב? אולי... אבל טובה ציפור אחת ביד - משתיים על העץ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לדעתי הרכב תפור למידותיך הטובות ולשימוש שלך.

אני עם אלטו ידנית, עם קו הרצליה ראש העין ובחזרה, הרכב משמש אותי לנסיעות לעבודה, שינוע שני ילדים אל ומהמסגרות ומעט מאוד לסידורים עניינים. הרכב אצלי מעט יותר משנתיים וכ25 אלף ק"מ, לא מאכזב.

האלטו וה107 מרגישות "קצת פחות אוטו" מהפיקנטו ומהI10. מספיק לשבת ולסגור את הדלת ואתה תרגיש בהבדלים.

קניית רכב ממישהו שמכירים יכולה להיות יתרון ששווה עוד כמה שקלים.

אם אתה רוצה אוטו פשוט, ולא מפריעה לך הספרטניות וה"פושטיות" של ה107, לך על זה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אפשר קצת פירוט לגביי "הפחונים הידניים"? איפה אני מרגיש את ההבדל בין 107 לבין פנדה או I10?

זה מורגש באיכות חומרים, הרגשה כללית ברכב, רעש ואולי גם אבזור(תלוי בדגם)

אל מול רכבים כמו הפיזו 208 או הסיאט איביזה זה כבר בא לידי ביטוי משמעותי בכוח מנוע, אחיזת כביש, נוחות כסאות ומתלים. או בקיצור- בהכול.

ברכבים כמו ה-107 או האלטו אתה מרגיש שאתה נכנס לרכב צעצוע.

פורסם

מציאות קשה למצוא ואם ההרכב הזה שמור לא רואה סיבה לפסול אותו.

הפנדה למשל בעלת מנוע 4 צילנדרים לכן לא רועדת בעמידה, דיפון מלא לדלתות, שקטה יותר ונוחה יותר, מצד שני זה אומר לחפש רכב שמור.

לאזור המרכז לדעתי רכב מיני יהיה מעולה.

פיגו 108 חזקה יותר, מאובזרת יותר ושקטה יותר אם יש אופציה מעניינת אז הרכב עדיף.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בין אם תלך על הרכב הזה או לא אני חושב שאפשר להסכים שפיג'ו 107 עם 70 אלף שמבקשים עליה מחירון היא ממש לא מציאה.

יכול להיות שזה יתאים לך אבל אין פה איזו עסקה יוצאת דופן שכל אחד יאמר לך שיאללה רוץ על זה מהר לפני שיברח.

פורסם

אני אתרום את השקל שלי בתור בעל פיגו 107 שנת 2012, האוטו אצלי שמונה שנים ואף פעם לא היה במוסך חוץ מטיפולים שוטפים,

על האוטו שלי אני יודע שאני אקבל פחות מ10.. וכן האוטו הזה הוא פח מנוע ארבע גלגלים ואני חושב שהוא התמורה הכי גדולה שיש תמורת הכסף

פורסם

הבחור אומר:

יש לי 18. מה שמעניין אותי זה אמינות וצריכת דלק.

לא צליל טריקת דלק, לא מולטימדיה, לא נוחות ולא תקיפת סיבובים.

צריכת דלק ואמינות.

את זה הוא כנראה יקבל ולו רק בגלל שגם ככה אין הרבה מה שיתקלקל שם.

חתיכת מתכת וידית פלסטיק שקוראים לה גיר, ומנוע 1000 סמ"ק חסכוני ופשוט שאמינותו כבר הוכחה במשך שנים.

כמו שאמרתי - וודא מחירון, תתמכח במידת הצורך ובמידה ועבר בדיקה, זה קולע בול לדרישות שלך.

סביר שעם הזמן הדרישות שלך יהיו גבוהות יותר ופתאום תרצה מהרכב דברים שאתה כרגע לא חושב עליהם, כשזה יקרה, תגיע שוב יהיה כיף.

• תוכן חדש...