ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,579 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים יקרים, לאחרונה הלכו לי 2 רכבים (גם שלי וגם של אשתי), שלי "הלך לעולמו" בשיבה טובה, אופל אסטרה שנת 2000 ששירתה אותי נאמנה 13 שנה ללא שום בעיה רצינית (למעט רצועת טיימינג וטיפולים, לא הייתה איתה בעיה בכלל). אני מעוניין לרכוש רכב חדש, התקציב שלי אינו גבוה, ויש לי אופציה ללכת לשלמה סיקסט ולקחת לי אסטרה שנת 2013-2014 במחיר שווה במיוחד (איזור ה25 אלף שקל). השאלה שלי אליכם היא כזו : הבנתי שהדגמים של האסטרות מ2010 צפונה לא מוצלחים במיוחד, למרות שמוסכניק אחד אמר לי שהדגם של ה1400 טורבו לא סובל מבעיות מיוחדות. כמובן, שמדובר פה גם בהימור שכן מדובר באוטו שהגיע מליסינג ולך תדע מה עשו לו (הם כמובן מתחייבים בבדיקה וגם נותנים שנה אחריות על פניו). …
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי תכננתי לקנות מאזדה 3 ב20k אבל מתחתי את התקציב ל30kכי זה פשוט אוטו לא חסכוני ואני לא רוצה להתבאס בכל פעם שאני מניע שמתי לב שאפשר להשיג פיג'ו 301/208 יחסית בזול לשנתון כזה גבוה, השאלה שלי מה ההבדלים ביניהם? מה הצריכת דלק? איך האמינות? מדבר על הדגם האוטומטי לא הרובוטי. פוחד מהסטיגמה של האמינות של הצרפתיות באופן כללי. כמו כן אשמח לקבל המלצה לכל רכב אחר עד 30k שיהיה יחסית חסכוני, תודה.
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הייתי אמור לקבל רכב מהעבודה אך נראה שיש בינתיים קצת בעיות עם זה, לכן רציתי לשאול עכשיו כדי שאהיה מוכן, איזה רכב מומלץ למשפחה + 2, עם כסאות בוסטרים קטנים. לא משנה ידנית/אוטומטי, לא משנה איזה יצרן. חשוב לי: אמין, שיהיה נוח יחסית (לא קרש גיהוץ, שזה בטח אבדוק בנסיעת מבחן) ובטיחותי, אחריות ארוכה תהיה בונוס מבורך. 1. תא מטען לא קטן, לא פחות מ300 ליטר 2. מצלמת רוורס בגלל חניה בעייתית בבית 3. בקרת שיוט אדפטיבית, רוב הנסיעות שלי בבינעירוני 4. רכב לא מרעיש ולא צב 5. לא מחפש שיהיה הכי מרווח מאחורה רק לא קופסת סרדינים כמו בכמה רכבי מיני. מתכנן להחזיק ברכב לפחות 4 שנים. חשבתי על קליאו ידנית חדשה, והבנתי שאפשר לתת לי 5שנות אחריות, הבעיה שבינ…
הודעה אחרונה מאת Liel Baruch, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 453 צפיות
אנחנו שוקלים קניית רנו קפצ'ור בעסקה מעניינת שהציעו לנו. בחיפושים על הדגם ראיתי תגובות שהמזגן חלש. הבנתי שבמתיחת פנים (2018 ואילך) שופרו כמה עניינים כמו איכות הנסיעה והמראה הפנימי. מישהו יודע לומר עם חל שיפור בגזרת המזגן? תודה!
הודעה אחרונה מאת אופריקון, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 4 אלף צפיות
בעקבות שהמשפחה גדלה יש צורך ברכב יותר גדול ו 7 מקומות. ולכן חושבים על חלופה אחרת. האם לקנות 2010 BMW זה מתכון לצרות, חשמל,פנים הרכב, דברים מתפרקים? איך מנוע 3.0 של BMW אמין, בעיות שצריך לדעת? האם צריך לבדוק משהו בעין שרואים את הרכב לפני שלוקחים לבדיקה? האם עדיף לחפש דיזל במקום בנזין? בגדול התקציב הוא עד 100,000, יש שלושה ילדים עם כיסאות תינוק/בוסטר תודה
הודעה אחרונה מאת Fiat_500, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם זה צריך להדליק נורה אדומה כלשהי?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
אני מעוניינת לרכוש רכב ויש לי 2 אופציות: 1. chevrolet spark מדגם LT גיר אוטומטי חדש 0 קילומטר במחיר 67,000 2. chevrolet spark מדגם LT PLUS גיר אוטומטי מיבואן במחיר 77,000 כולל רישוי אני לא צריכה מימון,יש לי את הסכום במזומן. הרכב יהיה בשימוש יומיומי גם בנסיעות עירוניות וגם בכבישים מהירים. במידה ואמכור את הרכב בעוד כ 5 שנים בערך,איזה מהרכבים הנ"ל יאבד יותר מערכו?
הודעה אחרונה מאת אלכס 81, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום חברים יקרים, רציתי להתייעץ איתכם לגבי בדיקה שבילבלה אותי מאוד. רכב: קאדי קצר מנוע: טורבו דיזל 1600 שנה: 2011 ק״מ: 200,000 הסיפור הוא כזה: לקחתי את הרכב לבדיקה במכון הדרום ברחובות בבדיקה אמרו לי שיש ירקת בטורבו (קורוזיה) ושיש חשש שהרכב עבר הצפה, שזה עניין שלא משחקים איתו כי קורוזיה אחרי זה יכולה להופיע עם השנים בעוד מקומותנ מחשב, מנוע וכו׳. הסוחר שממנו לקחתי את הרכב, אמר שזה שטויות במיץ עגבניותושהוא מוכן שאני יקח את הרכב למוסכים לשאול על זה. אכן לקחתי את הרכב לשני מוסכים שונים שאני מכיר וסומך. לפני שאני אפרט מה היתה תשובתם, הוסיף עוד נתון חשוב שיצא בבדיקה, שהוא לחץ דחיסה לו זהה בבוכנות (מצורפת תמונה של הנתונים) שלוש בוכנות הראו לחץ שווה של 43…
הודעה אחרונה מאת avivpriel, -
-
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
יש לי אאוטלנדר 2017 (instyle) 7 מקומות פרטית עם 30K ק"מ. ) ואני שוקל להחליף לרכב חדש..ההתלבטות היא האם לקחת שוב אאוטלנדר או אולי להחליף לקיה סורנטו urban 2400. אשמח לדעותיכם בעניין. תודה.
הודעה אחרונה מאת פלג_, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, אני מתכוון לשדרג מסקודה רומסטר ליטי, יד שניה כמובן. מסתבר שאין המון יד שניה, לפחות לא בדרום, היכן שאני גר. מצאתי בבאר שבע יטי שמור אבל מסוג "סטייל" עם הנעה 4 על 4 ומנוע טורבו בנזין 1.4 ליטר. השאלה שלי היא האם ידועות בעיות אמינות גיר ,מצמדים, או מנוע בדגם זה? כמוכן, הגיר הוא שש הילוכים ולא שבע כמו ברומסטר.הרושם שלי מנסיעת מבחן הוא שהרכב קופץ בנסיעה מעמידה ושמהירות הזחילה שלו גבוהה. האם יש למישהו רכב עם גיר זה שיכל להגיב על איכות הנסיעה?
הודעה אחרונה מאת אביניב, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, בהמשך לשירשור הנ"ל: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?684989-%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94-%D7%95%D7%A8%D7%A1%D7%95-2018-%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%90%D7%9C%D7%91%D7%A8&highlight= לקחתי את הרכב לבדיקה עצמאית. צירפתי את התוצאות. האם יש איזה משהו שצריך להדאיג אותי? בעיקרון הסכימו לבצע את כיוון פרונט עליהם ומנסה לשכנע גם את החלפת הצמיגים הקדמיים שנאמר לי שהם שחוקים. המחיר הוא בערך מחיר מחירון של לוי-יצחק למרות שהיה בליסינג פרטי, האוטו בעיקרון נראה במצב טוב מאוד. הסוכן אמר שאת הטיפולים עשו במוסך שלאלבר ושזה לא פוגע באחריות, האם זה נכון? תודה רבה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 2 תגובות
- 647 צפיות
כאשר אני רוצה לשקלל מחיר של רכב שנקנה על ידי הבעלים הראשון כ-0 ק"מ מחברה שהיא לא היבואן. מה עלי להזין במשבצת "בעלות נוכחית" ו"בעלות מקורית"?
הודעה אחרונה מאת יובל501, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 807 צפיות
שלום זקוק לייעוץ תקציב כ-7000-8000 , לא אכפת הנראות, עיקר שהצריכה תהיה סביב 1 ל -19-17-18, אפשר ידני כרגע רואה אופציות של : הונדה גאז 2006, פיאט פנדה, פיאט פונטו, רנו מגאן 2 על גז מעדיף לקנות ב -5000-6000 ולהשאיר 2000 לתיקונים
הודעה אחרונה מאת שמוליק ק, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום חברים יקרים, אני מעוניין לקנות רכב בתקציב של עד 45 אלף ש"ח. אני נוסע המון וחשוב לי עניין הנוחות, צריכה דלק, בלאי ושיהיה רכב משפחתי עם מקום לכסא תינוק. בחיפושים הארוכים שלי ברשת הגעתי למספר דגמים מעניינים ואשמח לחוות דעת . 1 סקודה ראפיד 2015, סביב ה100 ק"מ. 2.קיה ריו 2015' סביב ה80 ק"מ. 3. רנו קליאו 2016 ,סביב ה80 ק"מ. 4. פולסווגן ג'טה 2015, 130 ק"מ. 5. סיטרואן c4, שנת 2014 70 ק"מ (לא מכיר את הרכב בכלל אבל המחיר מאוד מפתה) אודה לעזרתכם חברים
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי,רציתי להתייעץ,יש לי תקציב של 15,000 ואני רוצה לקנות רכב קטן חסוכני יד שנייה שנת 2011+- חשבתי על האופציות יונדאי i10 סוזוקי אלטו אני מחפש רכבים בסגנון הזה,גיר רגיל,מחפש בעיקר חסכון בדלק,שלא יגיד שלום במוסך כל בוקר ובכללי יהיה זול מץלאחזקה,איזה רכב ההיתם ממליצים לקחת? פתוח גם למכוניות אחרות בסגנון שאולי לא חשבתי עליהן.
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 28 תגובות
- 3 אלף צפיות
איזה רכב הייתם ממליצים לחפש שיהיה אמין וחסכוני בדלקככל שאפשר בפרמטרים הבאים: יפני או קוראיני/אטומט/תקציב עד 33 אלף ₪/ לא שותה דלק/מנוע בנפח 1400-1600 (לא פחות מ1400) אני רוצה לדעת איזה דגם לחפש כדי להוציא את הכי טוב מבחינת אמינות וחסכון בדלק ככל שאפשר...! לא אכפת לי גודל פיזי ולא אבזור ולא תא מטען וכו כל יום חושבת על משהו אחר ומתבלבלת... ועל הדרך מכירים מישהו שמחפש רכבים אמין בתשלום? לא סוחר! תודה לעוזרים!!!
הודעה אחרונה מאת ETAY1998, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 715 צפיות
שלום חברי פורום יקרים, מישהו יכל להסביר לי את עניין הפערים האבסורדיים בין מחירון הרכב של לוי יצחק לזה של יד 2? לדוגמא: בדקתי מחירון של פולצוואגן קאדי 2011 ביצחק לוי זה 50,000 וביד 2 נע בין 27,000 לבין 29,000 אז עם מי הולכים? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, לאחרונה נמאס לי מהתחבורה הציבורית והגעתי למסקנה שהגיע הזמן לקנות רכב. אשמח להמלצות רלוונטיות, שכן נהייתי מבולבל מקריאה בפורום ובאינטרנט: -תקציב של עד 30,000. -נסיעות קצרות באמצע שבוע לרוב, פעמיים שלוש בשבוע נסיעה קצת יותר ארוכה (100 ק"מ~) -עדיפות לאוטומט, מוכן לשקול ידני אם כי אני קצת מפחד שאתחרט על זה, ובכל מקרה מעדיף לא רובוטי חד מצמדי. - שיוכל לסחוב את העליות לירושלים. -חסכוני יחסית. יצא לי להסתכל קצת על i10 של שנתונים 2013 בערך, אבל נראה שאין הרבה היצע בתקציב. אשמח לקבל המלצות לדגמים מומלצים וכל המלצה אחרת שיש לכם. תודה מראש. Sent from my BLA-L09 using Tapatalk
-
שלום חברים , יש ברשותי טויטה אוריס 2015. קמ עומד על 153000. הנסועה השנתית שלי היא באזור 40000. נוסע הרבה . נדמה לי שבעוד שנה יהיה לי קשה למכור את הרכב . ואם אחזיק אותו יותר משנה זה בכלל יהיה קשה יותר . מה דעתכם -מבחינה כלכלית - עם קמ שנתי כמו שלי עדיף לשדרג כל שנתיים ? או להשאיר את הרכב עד שיגיע ל300 אלף לפחות ? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 630 צפיות
מדובר בפיג'ו 308 סטיישן שנת 2016. הרכב עבר 127,000 ק"מ וע"פ הבעלים השמשה של הרכב נסדקה והוא נאלץ לשים חדש. הוא טען שהשמשה נסדקה מהמחסה מנוע שהיה פתוח (או לא סגור עד הסוף) וזה עף על השמשה וניפץ\סדק אותה. מצורף ההיסטוריית טיפולים, אשמח לקבל את חוות דעתכם? מה מצב הרכב ועד כמה החלפת השמשמה זה עניין משמעותי. האם חוץ מהשמשה\תאונה - האם הרכב במצב טוב? תודה! image2020-01-13-193041_compressed (1).pdf
הודעה אחרונה מאת EfiWeng, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לפני רכישה של XV 2000 חדש. שמעתי ממישהו שמושב הנהג לא נח לו. מושב נח מאד חשוב לי, הרכב ישמש לנסיעות ארוכות מאד. האם זו בעיה ידועה? האם יש בעיות/ חסרונות נוספים שכדאי לקחת בחשבון?
הודעה אחרונה מאת LEGACY 1.8, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 842 צפיות
מתלבט בין שני הרכבים לאישה, נוסעת כ15K-20K ביום, חייבת אוטמט. חשוב לה רק בטיחות ואמינות. 1. יונדאי I20, פרמיום 2014, 65K קמ אוט. 2. ניסאן מיקרה, 2014, 70K קמ, רציף. אשמח לחוות דעת איזה רכב עדיף, תודה.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 590 צפיות
שוקל לקנות מיצובישי לנסר 2006 עם 240000 קמ ו מערכת גפם. סביבות 6000-7000 שקל האם גפם הורס את המנוע או שומר אליו? האם הקילומטראז הזה סביר למיצובישי בהנחה ששימוש וטיפולים היו תקינים?
הודעה אחרונה מאת צפוניאא, -
שלום, אנחנו מעוניינים להתחדש בסיטרואן פיקאסו 7 מקומות. קיבלתי הסטוריית טיפולים שאעלה כאן לעזרתכם, אם אני מבין נכון לפי התאריכים 9/1/17 ו - 6/1/19, הרכב עבר 2 תאונות, אני מבין נכון? חוץ מזה האם יש משהו חריג בהסטורייה? סיטרואן פיקאסו אקסקלוסיב בנזין 7 מקומות, עלייה לכביש 1/15 פרטית. תודה רבה הסטוריית טיפולים פיקאסו.pdf
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
כרגע היא נוהגת בcitroen c1 מ2015 היא סובלת מחולשה בשרירים וצריכה אבזור טוב יותר בגדול מעוד מרוצה מהרכב מה שממש חשוב ובגללו אני פשוט חושב ליקנות לה רכב חדש זה להרים את האנברקס למשל קשה לה הייתה רוצה שההגה אהיה קל יותר ושהמושבים יהיו גבוהים יותר מה הכביש שתוכל לקום\לצאת בכלות היא צריכה רכב שהאנברקס הוא כפתור או משהו דומה והגה שלא צריך להפעיל כוח בשבילו מסתדרת נהדר אם תיבת ההילוכים הרובוטית ומעדיפה אותה על אוטומט רגיל ... קצת מתלוננת על הכוח של המנוע אבל זה פחות חשוב היא מעדיפה רכב קטן אבל זה הדבר הראשון שתתפשר עליו אם צריך ... אני אשמח מעוד שברכב החדש שלה תהיה כמה שיותר הגנה אקטיבית דברים כמו מעקב אחרי הערנות של הנהג בלימה אוטונומית וכו היום הכול…
הודעה אחרונה מאת jeblesh, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, מתעניין לקנות הונדה גאז 2017 דגם קומפורט מלובינסקי טרייד. פרטי האוטו: יד ראשונה מפרטי, 26000 קילומטר. מחיר נדרש: 68,0000 לאוטו יש שריטות קטנות, ופגיעה קטנה בטמבון מקדימה צד ימין, המצריכה תיקון צבע קל, ותיקון התומך פגוש קדמי (לא ברור אם צריך להחליף טמבון בשלב זה) לקחתי את האוטו לבדיקה היום במכון בדיקה "נבדקי רכב" בראשון לציון. צרפתי תמונה של הפגיעה החזיתית והדוח בדיקה. נראה שיש צורך להחליף את ארבעת הצמיגים, וסידור הבלמים. לובינסקי, מצידם, אמרו שיתקנו את נושא הטמבון ואת הצבע, אך אינם מתחייבים בשלב זה להחליף את ארבעת הצמיגים ולתקן את הבלמים, אלא רק לאחר שישימו את האוטו אצלהם לבדיקה ורק אם ימצא שצריך (כלומר לא מתחייבים על כך מראש). אשמח …
הודעה אחרונה מאת green, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, אני רואה שיש פער של בערך 10,000 ש״ח בין דגם האקטיב לדגם הקומפורט של מאזדה 3. ורציתי לשאול - לא יותר משתלם לקנות את האקטיב ולשים לו חישוקי מגנזיום מידה 18?
הודעה אחרונה מאת yorng, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רכב מושלם אבל המסך 5 אינץ הזה פשוט הורס הכל יש משהו לעשות בנידון?
הודעה אחרונה מאת אלכס 81, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברשותי רכב לא צעיר("נולד" באמצע העשור הקודם בערך), במצב די טוב מבחינה מכנית. אני כבר כמה זמן מחפשת לקנות רכב אחר, התכנון הוא לא להמשיך עם הרכב הזה. מחירון סביב 9-10 אלף, אבל יש לו כמה דברים שדורשים תיקון, לא זולים, ולכן מזמן לא בונה יותר מדי על המכירה שלו. הרכב אמור לעבור טסט בימים הקרובים, ולפני כשבועיים הופיע סדק גדול מאד בשמשה הקדמית. למיטב הבנתי, לא ניתן לעבור כך טסט. המשמעות היא להשקיע עכשיו סכום לא קטן בתיקונים, בטסט, ובהחלפת שמשה, ברכב שאני לא מתכוונת להשתמש בו עוד. (מחפשת בימים הקרובים רכב, הפעם באינטנסיביות ופשרות, אחרי שנה בערך של חיפוש לא אינטנסיבי אחרי רכבים שיותר קשה למצוא והתייאשתי מלנסות להשיג אותם) רעיונות / המלצות?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היי. הרכב במצב טוב ומגיע מידיד, אבל חושש בשל הקילומטראז. מה דעתכם? כי ממה שמפורסם לאאוטבק יששוק גם על רכבי 250א קמ...
הודעה אחרונה מאת omcorp, -
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 2,268 אורחים (הצג רשימה מלאה)