ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,578 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב, אני מתעניין ברכישת רכב יד 2. מתלבט בין שני הרכבים הנ"ל: פיג'ו 308 סטיישן 2015 או פיג'ו 2008 2014-2015. מבחינת ה 308 ניתן למצוא רכבים עם ק"מ נמוך יחסית (בין 60-80 אלף ק"מ) במחירים סבירים (45-55) כאשר הפג'ו 2008 גם כן מתומחרת עם נתונים דומים באותם מחירים פחות או יותר. הצרכים שלי: נסיעות עירוניות בעיקר. סביבות 10-15 ק"מ בשנה. אני מחפש רכב שהוא: אמין צריכת דלק טובה בטיחותית מרווחת ידוע של308 סטיישן יש תא מטען יותר גדול, ולכן אני מכוון יותר לרכב הזה. אבל אין לי הרבה ידע לגבי ה 2008 ואם זה רכב יותר אמין, אולי משתלם לי? תודה על העזרה!
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אקדים ואומר שאני מתכנן לקחת את הרכב לבדיקה מטעם עצמי בוודאות, אבל אני רוצה להבין מה רמת החשש בהינתן הבדיקה שהסוכנות (סוזוקי טרייד אין) עשתה - מה דעתכם? האם אני יכול במכון הבדיקה שאני אקח אליו לבקש מהם לבדוק לעומק כמה חמורות הבעיות שהתגלו?
הודעה אחרונה מאת Dor Ioushua, -
-
- 31 תגובות
- 17.7 אלף צפיות
שלום, טויוטה קורולה היברידית חדשה וטויוטה פריאוס יד 2 מהשנתיים האחרונות הן מועמדות מרכזיות בהתלבטות לגבי מכונית, מי תהיה עדיפה ובמה ? למה בעצם הפריאוס כחדשה יקרה יותר מהקורולה וממכוניות היברידיות משפחתיות דומות בקטגוריה הזאת ?
הודעה אחרונה מאת orenweb, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, אני מחפש SUV שיתאים למשפחה עם 3 ילדים קטנים. עדיפות גבוהה לכך שייכנסו 3 כיסאות בטיחות במושב האחורי (אחד מהם בוסטר). הרכב ישמש אותי לנסיעות יומיות לעבודה מחוץ לעיר, 17 ק"מ בכל כיוון וישמש את כל המשפחה לטיולים בסוף השבוע (סה"כ קילומטרז' ממוצע). דרישות לפי סדר: 1. אמינות 2. מרווח פנים 3. ביצועי מנוע והנאה מנהיגה. 4. אבזור פנים 5. צריכת דלק התקציב הוא כ 100K. שקלתי את המאזדה CX5 2016 אבל התאכזבתי קצת מהתאוצה שלו, לפי הנתונים הרכב חזק, בפועל הוא מרגיש כמאיץ די רגוע... בנוסף היה נראה לי שהמושב האחורי די צר (נהגתי רק כרבע שעה, לא בטוח שזה מספיק). מה דעתכם? יש SUV כזה שעונה על הדרישות בתקציב הזה?
הודעה אחרונה מאת doronkdoron, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רכב יד שנייה שנתונים 2017-2018 בערך בסכום של 120-130 אלף. אני מחפש רכב עם מנוע 2000 לפחות. אני נוסע בערך 25 אלף קילומטר בשנה והרבה נסיעות בין עירוניות. יש לי התלבטות אם לקחת SUV או ללכת על אוטו מנהלים. בראש התלבטות כרגע זה מאזדה 6 פרימיום, CX5, סובארו B4, מפחד מהיברידיות אבל אשמח לשמוע חוות דעת
הודעה אחרונה מאת shlomi6280, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם מישהו מכיר/ נסע על הדגם הנ"ל? מה ההבדל בינו לבין דגם הביזנס הבסיסי? יש הבדל כלשהו במנוע או באינטריור? מחר כנראה לוקח לבדיקה- לשים לב למשהו במיוחד? האם מחיר מחירון נהוג בדגם זה? (בהנחה שרכב שמור ומטופל) תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת rubin80, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן חברים, מכיר וקראתי את כל מה שקשור לגיר הרובוטי של פורד פוקוס בשנתונים 2012-2015. חשבתי שב2011 לא הייתה בעיה כזו,אבל כעת מקריאה כאן בפורום אני מבין שב2011 היו גירים משני הסוגים. איך אני יכול להבחין ביניהם? אני רואה שיש דגמים של מנועי 1.6 עם 125 כ"ס ויש עם 100 כ"ס - האם אחד מהם זה הרובוטי? כי על שניהם רשום גיר אוטומטי...(יד 2 וכו'). תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת sidewinder, -
-
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מצטער מראש על החפירה הוחלט במשפחה על רכישת רכב במקום אחד הרכבים ( פיאסטה 2012 ידנית) . יש גם יונדאי I30CW 2011 שאיתה כנראה נמשיך עד הקבר פשוט כבר לא יודע אם כדאי למכור אותה , אצליינו 7 שנים כמעט ונרכשה ב 77K ומפגינה שימושיות להובלות ואמינות מופלגת). ההגיון שלי אומר שכרגע קניית רכב חדש זה לא מעשה הגיוני ( האם יש בכלל הגיון ברכישת רכב חדש למעט נוא האחריות? ) וזאת בכלל שהמהפכה החשמלית בפתח ( טסלה מעבר לפינה והשנה יושקו בארץ 10 רכבים חשמליים חדשים). מכיוון ואני גר בבית פרטי אין לי בעיה של התקנת עמדת הטענה אולם כרגע הרכבים יחסית יקרים ומה שלא כגון ה mg gz ev שלקחתי לנסיעת מבחן לא השאירו עלי רושם מיוחד . לכן חשבתי לקנות רכב יד שניה מה גם שאני לא מבין איך (…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לפורום הנכבד, החלטת לרכוש פיז'ו 208 GTI שנתון 2013-2014(רכב ספורט ראשון). יש לי כמה שאלות (של מתחיל) 1. האם יש דברים שאני צריך לשים אקסטרא תשומת לב עליהם לפני הקנייה 2. מה אתם אומרים על קנייה מסוכנות רכב ? 3. עדיפות לרכב משופר או לא משופר. אם יש עודם שיאירו את עייני, אשמח לשמוע זהו בינתיים סופ"ש נעים
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה דעתכם על רנו קליאו שנת 2013, דור 3, דגם Extreme, אוטומטית, נפח 1600 (110 כ"ס). 50,000 ק"מ. יד ראשונה מפרטי. מטופלת רק במורשה, עברה לאחרונה טיפול כולל טיימינג ב2500 ש''ח. התייעצתי עם חברים והתשובה שקיבלתי היא "רנו קנית על הכסף בכית" מה הבעיות עם רנו? למה היא קיבלה מוניטין כזה? והאם לדגם הספציפי הנ"ל יש גם בעיות שאני צריך לדעת מהן?
הודעה אחרונה מאת tuple, -
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
שלום, מחפש מכון בדיקה בעפולה או טבריה לבדיקת רכב כבישטח עם הנעה 4 על 4. אשמח להמלצות. אם מישהו מכיר ספציפית את קומפיוטסט בעפולה, אשמח לחוות דעת וגם אם יש איזשהו קופון. חשוב לי שייבדק גם הספק המנוע ויודע שלא בכל המכונים בודקים את האספקט הזה. תודה.
הודעה אחרונה מאת שמוליק ק, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 586 צפיות
אני מעוניין לקחת יונדאי אלנטרה 2005 1.6 רכב לא חדש איך החלפים שלו מבחינת אמינות? עד כמה נחשב אמין וקשה לתחזוקה? מה מחירי תיקון ואילו בעיות נפותות ידועות לכם עליה? תודה רבה לעוזרים? צורך: רכב זול פשוט ואמין ככל הניתן לא משנה תצרוכת דלק
הודעה אחרונה מאת Audi-T, -
אופל אינסגניה
מאת אלכס 81- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי מתעניין באופל אינסגניה 2015-2016 מישהו שהיה לו ,איך הרכב ,מחלות כלשהם? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת malky, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 13.4 אלף צפיות
שלום חברים, אני מתעניין בטויוטה קורולה היברידית. חדשה, ואחרי שראיתי אותו בסוכנות הרשמית ראיתי שהוא נמכר גם ע"י יבואן מקביל "אוטומקס ". באוטומקס מוכרים אותו יותר בזול, אבל ראיתי שהשמות המגדירים את רמת האיבזור שונים, במקום sun רמת האיבזור הבסיסית נקראת flow iבמקום sense מופיע ברמת האבזור הבינונית style. בשונה מהיבואן הרשמי בכל רמות האבזור יש מולטימדיה מקורית ולא כזאת שמורכבת בארץ (זה יתרון?). באוטו מקס אומרים שאלו רכבים שמיועדים לאירופה בעוד הדגמים של היבואן הרשמי מיועדים לאסיה. האם אתם מכירים את הדגמים האלה ? אתם יודעים מה ההבדל בין מה שנותנים היבואנים ?
הודעה אחרונה מאת TDI, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 803 צפיות
שלום, אני מחפש אוטו פרקטי לזוג +1 בתקציב של עד 65~ אלף. נושא הבאגז חשוב לי (עגלה של תינוק), ושהאוטו יהיה אמין שכיר, וידידותי במוסך. התבייתי על הונדה גאז, שעושה רושם שעונה על כל הצרכים. אחרי שוטטות רחבה ביד 2, הגעתי להצעת רכישה של הונדה גאז קומפורט 2017 מלובינסקי טרייד בראשון. נתוני האוטו: פרטי, יד ראשונה, 2017 26000 קילומטר. מחיר: 68000 התקשרתי לנציג, ביקשתי תמונות והאוטו נראה חזותית כמו חדש. נאמר לי שהאוטו ללא תקלות או פגיעות ושום דבר לא הוחלף באוטו. מכיוון שעל הנייר ובתמונות, מדובר באוטו שמור ועונה על מה שחיפשתי ולא רציתי לפספס אותו, שריינתי את האוטו בעלות של 5000 שקל כאשר נאמר לי שאם אבטל את העיסקה יגבו ממני 1000 שקל. קבענו להיפגש עוד כמ…
הודעה אחרונה מאת uri_s, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, התלבטתי לגבי קניית רכב פנאי חדש פרטי/ליסינג פרטי והחלטתי ללכת על רכב יד2 בן 2-3 שנים. היום נוסעים בקיה ספורטאז' 2017 1.6 (מבחינת הנהיגה היא בסדר, אבל חלשה וצורכת הרבה דלק) אנחנו זוג+3, בממוצע 30-35k ק"מ בשנה (בעיקר נסיעה בינעירונית). מחפשים רכב פנאי בטיחותי, חסכוני בדלק, אמין ונוח (ואם יש דבר כזה, גם לא מאוד יקר ). אני מניח שנחזיק ברכב שנקנה כ 3-4 שנים... תודה!
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
- 0 תגובות
- 713 צפיות
שלום, שמתי לב לדבר מוזר ברכב מועמד לרכישה - יש הבדל של 13 חודשים בין תאריך הבעלות לתאריך העליה לכביש (=תאריך הרישום). הרכב רשום כיד ראשונה - 00. הסבר? חשבתי שאולי מדובר ברכב 0 ק"מ שהיה תקוע הרבה זמן - אבל זה לא מסביר את "תאריך העליה לכביש". תאריך העליה לכביש הוא התאריך בו נמכר לבעלים הראשונים, לא?
הודעה אחרונה מאת bloodymeli, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, אני מחפש אוטו סביב ה 25 אלף, בעיקר (95% משאר הזמן עומד בחניה) לנסיעות ארוכות אחת לשבועיים - סביב ה 300 ק"מ (מרכז - צפון). בגלל שרוב הזמן האוטו לא יהיה בשימוש חשוב לי שהתחזוקה/ביטוחים יהיו זולים ככל הניתן. השיקול כרגע הוא ללכת לכיוון ה i10, i20, פיקנט, אלטו, 208, c1 בשנתון 2013-2016 אשמח לשמוע עוד חוות דעת. כמו כן אם יש רעינות אחרים (קנות אוטו במשותף עם עוד מישהו??) אשמח לשמוע. בחנתי את האופציה להשכיר רק לסופ"שים אבל נשמע שזה כרוך בטרטור רב. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת khalil, -
-
- 5 עוקבים
- 27 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום , *זהירות פוסט פריקת תסכול חופר לפניכם התחלתי את מסע החיפושים שלי כמה חודשים לפני שהכסף היה אצלי ביד וכך במהלך החודשים החלפתי כמה וכמה םעמים את דעתי. לבסוף כשהכסף הגיע החלטתי שלהקצות עד 35אלף לרכישת רכב מכיוון שבמשך 3 שנים הרכב לא יסע בסופשים. נראה לי שזה מעיין זריקת כסף לחינם אם אני קונה רכב ב70+ ולא משתמש בו בסופשים. והרכב הישן מתחיל לעשות בעיות ורכב חייב וזמן לחיפושים נגמר. אז החלטתי עד 35 ורכב שיהיה מפנק מבפנים או נאה מבחוץ וקמ נמוך ככל האפשר. אז חיפשתי והחלטתי בהתחלה רק פרטיים! אם נתקלתי בסוחרים ברחתי. אם משהו היה נראה חשוד , ברחתי. אחרי שנשארתי רק עם האמינים והרציניים ושנכנסו בתקציב לקחתי את הרכבים לבדיקות. את תוצאות הבדיקו…
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני יודע שזה 2 סוגי רכב שונים אבל עדיין ההתלבטות היא בין שניהם, עד היום היה לי אאודי A3 2000T אבל אין לי צורך בכל הכוח הזה אז עכשיו ההתלבטות בין שני אלה- אותו מחיר אותו יד אותו ק"מ איזה רכב הייתם בוחרים?
הודעה אחרונה מאת guybenza, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 755 צפיות
הרכב עבר טסט לפני שבוע דהינו עד ינואר 2021 יש טסט (כביכול מצביע על מצב מכני תקין) הבעיה הגדולה שלי היא אמינות הגיר הרובטי (הבנתי שאין באמת דגם אוטמטי וזה גיר רובטי) הרכב מוצע במחיר נמוך של 11,000. החשש העיקרי שלי הוא הגיר ואיך באמת ניתן לבדוק אותו (הרכב עבר 137 אלף קילומטר) הרכב הנוכחי שלי הוא 107 ידני משנת 2012 אז בנוגע למה לצפות מהאוטו אני חושב שיש לי מושג(ישמש כרכב שני). מבקש התייחסות להאם כדאי לקחת לבדיקה והאם יש דרך לבדוק את הגיר (בנוסף האם זה משהו שקביל להציף מול בעל הרכב כחשש עתידי)
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 701 צפיות
שלום לכולם אני מקבל רכב מהעבודה והדגמים שהוצעו לי הם: i20 ,i25 ,rapid ambition ,mazda 2 ,yaris sol וההתלבטויות שלי הן בין יונדאי I25 לבין סקודה ראפיד אמבישן. המודל בשני הרכבים נע בין 2017-2018. התת דגם של שני הרכבים הוא הדגמים הבסיסיים (בכל זאת ליסינג .. ) חשוב לי שהרכב יהיה נוח רצוי מרווח אבזור סבבה ומתאים לנסיעות ארוכות. דלק ביטוחים טיפולים לא מעניין. תודה
הודעה אחרונה מאת noknok, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אמא שלי צעירה בת 82 רוצה להחליף את הרכב שלה הונדה גאז לסופרמיני חדשה. נסיעות בעיקר בתחום העיר כ 4000 ק"מ בשנה מחפשת רכב חדש, יפה, בטיחותי ואמין. חשוב לה. מזגן חזק שעובד גם בעמידה ולא כבה בסטארט אנד סטופ וגם בקטנה כיף בנהיגה. השאלה עד כמה הרכבים שציינתי רלבנטים בעיקר מבחינת אמינות. מתכוונת להחזיק את הרכב לפחות 5 שנים תודה
הודעה אחרונה מאת ntd, -
-
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום, שני הרכבים הללו הם באותו רמת מחיר, ולא הצלחתי להבין מה ההבדל בכלל בין שני הדגמים, מה גם שהויטארה מנוע 1 טורבו אפילו זולה מהקרוסאובר.. האם יש הבדל משמעותי ביניהם? **אני יודע לגבי חוסר במערכות בטיחות אקטיביות ** שואל רק לגבי הדגמים הללו תודה
הודעה אחרונה מאת ntd, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום, חזרתי מטויוטה סלקט ביפו, אוריס היברידית יד ראשונה 2013, 123 אלף קילומטר (17 אלף בשנה -לא מעט) מחיר לאחר מיקוח קטן -57000 ש"ח. אחריות לשנתיים מלאות, כל שנה בדיקת בטרייה במחיר 400 ש"ח + אחריות חוזרת לשנה. האם יש טעם לקחת את הרכב לבדיקה במכון? לאחר שהם מתחייבים בכתב שאין פגיעה במרכב/פח ללא תאונות, ואין שום תקלה במנוע? או שלא לסמוך עליהם? אשמח לכמה הערות/והארות לפני הרכישה.
הודעה אחרונה מאת yuvalganim, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 779 צפיות
שואל בשביל חבר, הרכב מיועד לשני אנשים, נסועה של כ- 15 אלף ק"מ בשנה, בתוואי מישורי, באמצע השבוע עירוני, בסופ"ש טיולים בינעירוניים קצרים. אין חשיבות לביצועים, או חווית נהיגה, יש חשיבות לחסכון בדלק, אמינות ואבזור נוחות.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 1 תגובות
- 536 צפיות
מתעניין לחבר, שנת 2011- 2014איך הרכב מבחינת אמינות וטיפולים? הוא מעדיף את הדיזל, למרות שאני לא יודע מה ההבדל חוץ מצריכת דלק
הודעה אחרונה מאת צפוניאא, -
- 3 תגובות
- 551 צפיות
שלום, לאחי יש מאזדה 3 שנת 2011 דגם אקטיב. הוא מעוניין להחליף לג׳אנטים מגנזיום מידה 17, מה שבעצם מאלץ אותו גם לקנות צמיגים כדי שיתאים למידה החדשה. הוא קיבל הצעה ל 4 ג׳אנטים + 4 צמיגים במידה 17 במחיר של 2,300 ש״ח כולל עבודה בטיפ טופ רמלה, מישהו מכיר? מדובר בצמיגים של טייפון. הם טובים?
הודעה אחרונה מאת adir10, -
- 1 תגובות
- 518 צפיות
היי חברים, אשמח להתייעצות קצרה, אבא שלי שיצא לאחרונה לפנסיה אוהב מאוד לטייל ושוקל כעת אחרי הרבה מאוד שנים של רכבי ליסינג (מטעם העבודה) לרכוש לעצמו ג'יפ מפנק. הוא בלי קשר היה שנים רבות עם סובארו (בעיקר אימפרזה ו B4) ומאוד מרוצה מהחברה הציעו לו דרך חברים סובארו פורסטר שנת 2013 (לצערי אני עדיין לא יודע את הדגם), יד ראשונה עם סביב 140K ק"מ (בנזין) במחיר מעולה של סביב 72000 ש"ח, הרכב שמור מאוד, מטופל רק במורשה ובאופן יחסי לא נסע הרבה בשטח (אם בכלל, היה של גברת מבוגרת) הוא שוקל, אבל כידוע מנועי בנזין לא בדיוק שורדים יתר על המידה והרבה אחרי 200-250 אלף ק"מ אשמח לדעתכם בבקשה, על הרכב, על הק"מ, ו/או אם יש רעיון לחלופה אחרת הוא לא רוצה להסתכל על גיפונים כמו XV…
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 4 תגובות
- 640 צפיות
שלום רציתי עזרה בלהבין מה זה תיבת הילוכים טיפרוניק האם זה מתאים לבעלי רישיון אוטומט והאם יש לגיר הזה בעיות מדובר על מזדה 6 2009 שמתי לב שלרוב המזדות 6 בשנתונים האלה מצויין שהם עם תיבת הילוכים אוטומט רגיל
הודעה אחרונה מאת zohar1289,
-
מי מחובר 25 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 2,480 אורחים (הצג רשימה מלאה)