ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,581 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, מחפש לאישה סופר מיני עד משפחתית קומפקטית אוטומט בתקציב עד 30K. חשוב לה בעיקר אמינות בטיחות ובידוד רעשים, כל השאר לא פקטור. נוסעת בערך כ20K ביום. חשבתי על פיאט בראבו 2012 שאפשר למצוא בלוחות במחרי בדיחה עם קמ נמוך, איך הרכב מבחינת אמינות? האם ידוע על מחלות כרוניות כלשהן? אשמח להמלצות נוסופות, תודה!
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 567 צפיות
היי מחפשת רכב עד 25 אלף שח הבנתי שהיפניות הכי מומלצות אבל אני לא מוצאת משהו חסכוני- הונדה וסובארו מלא דלק.. חשוב שהרכב יהיה חסכוני בדלק ואמין, סופר מיני ומשפחתית זה סבבה (לא אוהבת את המיני), אוטומט. הנסיעות שלי זה כל יום 20 קילומטר מחוץ לעיר+ נסיעה בתוך העיר אני ובן זוגי משתמשים ברכב ביחד אז מתארת לעצמי שהנסיעות יהיו יותר אפילו על איזה רכב ממליצים? כבר התבלבלתי מכל הרכבים שיש.. תודה
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום האם זה הגיוני/נכון שלגרנד פיקאסו 2018 אקסלוסיב 1560 סמ"ק דיזל אין בקרת שיוט? ככה לפי הנתונים במשרד הרישוי זה דגם שהוא עדיין לא SPACETOURER אבל לאותו דגם משנת 2015 עם מנוע 1997 סמ"ק כן יש בקרת שיוט אדפטיבית. מצרף תמונות
הודעה אחרונה מאת TomerLL, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אנחנו משפחה עם 3 ילדים, שניים על בוסטר ואחד (כרגע) בסלקל. כרגע במשפחה יש קיה סיד (בעקבות המלצה בפורום) 2015, ועושה את עבודתו נאמנה. יש צורך ברכב נוסף בעקבות קורולה 98 שעברה לעולם טוב יותר. נוסעים כ 10K-15K בשנה, מעדיף לנסוע ברכב החדש כי הקיה סיד לא נוחה עבורי בנסיעות ארוכות (הגג נמוך מבחינתי), אבל לא קריטי. תקציב די גמיש, באזור 60K-90K, כאשר הרף העליון הוא רק עבור רכב בעל אובדן ערך נמוך. לא נוסע הרבה, לא אוהב לנהוג באופן מיוחד. רכב הוא הכרח פרקטי מבחינתי. הכרחי ברכב החדש פתחי מיזוג מאחורה לילדים. עדיפות לרכב בו אפשר, בנוסף ל-3 ילדים, להעמיס כמה זוגות אופניים (אפשרי לאחר פירוק הגלגל הקדמי שלהן) + עגלה. יתרון נוסף ברכב 7 מקומות הוא האפשרות לאחד מההורים …
הודעה אחרונה מאת bloodymeli, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אישתי ואני מוכרים את הרכב שלה (רכב שני במשפחה). אנשים שואלים אותי האם אני מתחייב בבדיקה. התשובה שלי לשאלתם היא שאני מתחייב שהאוטו לא עבר תאונות. אני מתחייב שהאוטו כרגע נוסע פיקס בלי גמגומים/קפיצות וכו'. איני יכול להתחייב על מצב גיר ומנוע כי איני מוסכניק ואני לא מבין במכוניות. האם מישהו בכלל יכול להתחייב על כך ? מה אתם הייתם עושים/עונים ? אשמח לתשובות גם כקונים וגם כמוכרים. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Krd, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, מחפש לעצמי רכב שיקח אותי מהבית לעבודה הלוך חזור עם חיבור כיסא בטיחות מאחורה(תינוק בן שנה) לא אכפת לי רכב עם גיר ידני , מדובר בכ 40 קמ ביום. נתקלתי בהמון ניסן מיקרה רציתי לדעת חוות דעת על הרכב. או בכללי המלצה על רכב גיר ידני עד כ30 אלף שח +/-
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אם סכמתי עם בעל הרכב שאני קונה ממנו עם התחייבות על מנוע גיר שלדה חצי חצי .וובדיקה נמצא שיש נזילות שמן ועוד ליקויים שלא הסכים לתקן על חשבונו או להוריד ממחיר הרכב .והחלטתי לא לבצע את העסקה אני יכול לדרוש ממנו חצי מהעלות של הבדיקה.תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, איזה רכב עדיף ? מדובר על רכב חברה
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מנסה את מזלי כאן בפורום, אני מחפש רכב קומפקטי בטיחותי וחסכוני יחסית, שישמש לנסיעות בין-עירוניות ועירוניות עם ממוצע שימוש של 15K קילומטר בשנה. עיקר הדברים שחשובים לי: 1. עלויות תפעול זולות יחסית. 2. אמינות. 3. בטיחות. הסכום: עד 40K. תודה רבה לכל העוזרים!
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, יצא לי לקבל הצעה לרכוש את הרכב הנ"ל מיד 01 עם 80 אלף קילומטר, במצב טוב בכ-20 אש"ח כשהמחירון 39 אש"ח. עכשיו, אני מבין שהוא מוצע במחיר נמוך מאד כי יש סיבה, השאלה אם הסיבה מספיק טובה על מנת לא לרכוש רכב במצב טוב בכ-15-20 אש"ח? יש מישהו שמכיר את הרכב, או את המנוע, או את הגיר ויכול להחוות דעה? אם יש מישהו שהחזיק רכב כזה בעבר אני אשלח לשמוע את דעתו.. תודה רבה!! גל
הודעה אחרונה מאת save, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז כפי שראיתם אני רוצה להודות לכולם פה על כל העזרה ותמיכה ויעוץ והכוונה ,באמת כל הכבוד פה על העזרה האינסופית ובזכות אנשים כמוכם לא נפלתי בפח. אז תודה מקרב לב הרכב שבסוף רכשתי יונדאי i25 מנוע 1600 עם 140 אלף קילומטר עם הרבה יעוץ והכוונה על נושאי הרכב וכדו' נמצאן רק כסתחים רגילים אני הצרף בהמשך אם תרצו (הייתי במוסך הכל תקין) תמונה של הרכב http://www.up2me.co.il/imgs/56784501.jpg תמונה של הבדיקה http://www.up2me.co.il/imgs/90694640.jpg
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
איך sx4 2011? 1 2
מאת Pvopvm1- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מישהו יכול להמליץ לי מנסיון על סוזוקי sx4 סדאן שנת 2011? קיבלתי הצעה עליו עם 198000 ק"מ.. 1. מעוניין לשמוע על אמינות, צריכת דלק והאם לדעתכם הוא בנוי לנסיעות עירוניות ופעם בשבוע אשדוד-חיפה? האם יש לו מתחרה שנותן יותר באזור הזה של המחיר והשנתון?
הודעה אחרונה מאת yogev20, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 762 צפיות
היי, אני מעוניין לרכוש רנו קליאו סטיישן דור 4 שנת 2014 אוטומטי 1.2 האם לרכב יש בעיות חוזרות שצריך לבדוק / לדאוג ? מה סדר גודל מחיר של רכב יד 2(ידיים פרטיות) עם כ 100,000 ק"מ אשמח לעזרה תודה
הודעה אחרונה מאת elad tzadok, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני זקוק לעזרתכם בהכוונה לרכב הטוב ביותר עבורי מבין 2 דגמים שנבחרו. 1. אופל אינסיגניה עם מנוע 2000 2. פורד מונדאו עם מנוע 2000 איזה מבין הרכבים אמין יותר? מה המחלות של הרכבים האלה? איזה מבין הרכבים עלויות החלפים זולה יותר? שני הרכבים מודל 2011 יד 1 עם 150 אלף ק'מ
הודעה אחרונה מאת zahnya, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 770 צפיות
שלום חברים. אנחנו משפחה עם 3 ילדים שכרגע נדרשת ל2 בוסטרים עם גב וכסא בטיחות. הייתי בסוכנות רנו והרכב בסך הכל נח. לא עשיתי נסיעת מבחן עדיין. ההתלבטות שלי היא בין הרכב בגרסה המאובזרת לבין הסיטרואן סי 5 אייר קרוס המאובזרת.
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו יתנסה בשתייהם? בדקתי ב9 מיליון מבקשים 8 אלף שהמחיר ממש ממש הזוי ומוגזם (עדיין נהג חדש אבל לא צעיר) לעומת זאת בליסה 4וחצי אלף
הודעה אחרונה מאת CAPOBOSS, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רציתי לשמוע את עצתכם בבקשה לגבי קיה סיד 2014 סטיישן שהייתה מונית בעבר והיום הרכב פרטי, בעלות של 23 אלף בעיקר בגלל קצת מכות פח פה ושם ועשתה 190 אלף קילומטר, בשיחה עם כמה נהגי מוניות המליצו עד הסיד עד 2015, דגם ex. חיפשתי רכב דיזל לנסיעות אבל לא הצלחתי למצוא משהו במחיר שאני יכול לעמוד בו ואז מצאתי את הרכב הזה. לטעמי מחיר אטרקטיבי אבל אני מאוד חושש בשלב המכירה בעוד כמה שנים שלא יהיו קונים בגלל שזה מונית. מצד שני המחיר כבר נמוך אז כבר כמה אני אפסיד. אשמח לשמוע מה אתם חושבים.
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
שלום, לקחתי רכב יד שניה לבדיקה והנ״ל יצאה טובה ברובה. אחד הליקויים שנמצאו היה סטייה עם ערך של 9m/km בסרן האחורי והמלצה לבדוק את הסטייה הזו. מדובר ברכב מסוג סובארו פורסטר מהדור הקודם שנמצא עדיין באחריות יצרן ולא נסע הרבה וכנראה שגם לא נסע בשטח (לפחות לפי דברי המוכר). אשמח לדעת האם זו סטיה סבירה, ממה היא יכולה לנבוע, האם יש כאן עלויות נלוות שצריך לקחת בחשבון לצורך התיקון, האם אמור להיות מכוסה במסגרת אחריות (הרכב עדיין באחריות) והאם צריך להדאיג או לעצור את הרכישה בהנחה שזה הליקוי הכי מהותי שנמצא בבדיקה. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת rotemkan, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 716 צפיות
שלום אני רוצה לקנות מזדה 6 2010 והמוכר אמר שהאוטו עבר צביעה כללית בכמה אלפי שקלים ששאלתי אם האוטו עבר תאונות המוכר התחייב בבדיקת מנוע גיר שילדה מה אתם אומרים יש מה לחשוד ?? חוץ מזה צריך לברר משהו לגבי הצביעה שנעשתה האם יש סוגי צביעה דבר שני לאוטו הוחלף תושבת מנוע לא מזמן מה זה אומר והאם יש מה לשאול על זה?תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ramik33, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחר יותר מ-3 שנים עם הפיאט פונטו איבו מולטיאייר שלי חשבתי לנסות רכב מעט אחר. תחילה חשבתי לקנות רכב בתקציב גבוה יותר מה-40K (חשבתי לכיוון הפוקוס אקובוסט של 2016 והילך) אבל אז קפצה לי מודעה של האלפא 159 וזה גרם לי לחשוב. הג'ולייטה וה-159 עלו כאופציה של רכישה בתקציב נמוך יחסית וכך גם אם יהיו תיקונים (וכנראה שיהיו) הדבר יכאב הרבה פחות מאשר אם הייתי קונה רכב בתקציב גבוה יותר (כדוגמאת הפוקוס). רציתי לשמוע חוות דעת על הג'ולייטה וה-159, ממה שקראתי אני מבין שאלו רכבים אמינית יחסית ורציתי גם לשמוע על עלויות התחזוקה שלהם (בכל זאת אני רגיל לטיפולים יחסית זולים עם הפונטו שלי). אני יודע שמדובר ברכבים די שונים לכל הפחות מבחינת הגודל שלהם אבל מבחינת הנראות ה-159 …
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 1 תגובות
- 686 צפיות
שלום, שולח בשביל אחי שמחפש לרכוש רכב: היתי הבעלים של מאזדה 2 2016 pure white (רכשתי חדשה מהחברה ) ומכרתי אותה באהבה לאחיין שלי. מאוד אהבתי את המאזדה ומאוד נהנתי לנהוג עליה אבל הגיע הזמן להשתדרג, ולכן אני כותב כאן כדי להתייעץ עם אנשים שמבינים קצת יותר ממני. התחלתי בחיפושים אחרי במוו סדרה 1 שנת 2015 בדגם 116i ומצאתי כמה מכוניות אופציונליות לרכישה. חלק מהרכבים מוצעים עם קיט M שרכשו בתוספת מהחברה. יש לי הרבה התלבטויות לגבי הרכב וגם לגבי המחיר שצריך לשלם. 1) האם הרכב הזה אמין מבחינת תקלות רציניות ( מנוע, ראש מנוע, גיר ותקלות אחרות שיכולות להיות קטסטרופליות לגבי המשך השימוש בו ו/או מכירה עתידית) ? 2) אחד הדברים שמאוד הפריעו לי במאזדה זה רעשי דרך, האם הבמ…
הודעה אחרונה מאת erezger, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי - המוכר צין כי אופניים שהיו על הרכב נפלו וכתוצאה מכך נפגע הגג, חלון אחורי נשבר , עוד קצת מכות פחות. ירידת ערך של 6%. סיכמנו על מחיר נח. השאלה - האם זה שווה ? מצרף את פרטי המקרה "בבדיקת הרכב המבוטח אובחנו הנזקים הבאים: פגיעה תאונתית בחלקו האחורי עליון של המרכב. דלת תא מטען, פח מרזב גג שמאלי, פח מרזב גג ימין, , כנף אחורי ימנית, כנף אחורית שמאלית, ופגש אחורי בצידו הזמאלי - ניזוקו וטעונים תיקון. הייתה עבודת פחחות. שמשה אחורית הוחלפה + גומיות דעתכם ?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לא מבין גדול ברכבים בלשון המעטה. מעוניין לקנות רכב בסכום של 60 עד 70. הביצועים לא חשובים כיוון שהנסיעות תהיינה כמעט כולן אך ורק בתוך העיר, לכן גם גודל המנוע לא מהווה פרמטר עבורי. הפרמטרים החשובים לי על פי סדר החשיבות מהכי חשוב לפחות חשוב הם: מיעוט תקלות (אמין) חסכוני בדלק. בטיחותי. נוח. תודה רבה לכל מי שיוכל לייעץ, אלירן.
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי כולם, הקדמה - אני לא מבין כל כך ברכבים. כיום נוהג על פולקסווגן ג'טה 1.2 2017 ליסינג (רכב חברה). דיי מבסוט מהרכב חוץ מהגיר שלו שלוקח 2 שניות להוריד הילוך כשלוחצים עד הסוף. עשיתי נסיעת מבחן על הסקודה אוקטביה 1.5 במשך 20 דקות, לצערי בפקקים והייתי דיי מרוצה מהביצועים למרות הDSG. היא מרווחת ובכללי עונה על הצרכים שלי, לכן אני כנראה אזמין אותה מהקצין רכב. לפני כן כמה שאלות: 1. האם חברות הליסינג משנות משהו ברכב לעומת רכב מצ'מפיון מוטורס? מבחינת אבזור\מערכת מולטימדיה\ג'אנטים וכ'ו? 2. מלבד הספוילר הקטן שהוסיפו השנה (?) יש עוד שינויים שעבר הרכב? 3. אנשים בעלי נסיון עם הדגם הזה, מה החוויה שלכם עד כה? יש לכם טענות? 4. פיצ'רים מיוחדים שיש לרכב? 4. טיפים נוספים…
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
- 13 תגובות
- 3 אלף צפיות
אגב, אלו רכבי מנהלים מומלצים בתקציב של עד 45K? מעדיף גודל של עד סביבות מאזדה 6, אולי קצת יותר.
הודעה אחרונה מאת yd b-4, -
- 2 תגובות
- 639 צפיות
שלום רב, ברשותי במשך 15 החודשים האחרונים קיה ספורטאג משנת 2017 (קניתי אותה מיד ראשונה עם 27000קמ, עכשיו 50000). ירידת הערך הריאלית הייתה בערך 1000 ש״ח בחודש, אני מצד אחד מאוד מרוצה מהרכב, הוא יחסית יפה , מאובזר ומרווח. מצד שני שילוב המנוע והגיר מייצרים צריכת דלת מזעזעת (מנוע 2000). בערך 1-8.5משולב(עליות חיפה) והביצועים מאכזבים ויש הרגשה של כבדות. חשבתי להחליף לרכב חסכוני יותר עם ירידת ערך דומה- פגו 3008 דיזל. אצטרך להוסיף 25000 בערך לצורך השדרוג. במידה ואקח הלוואה על סך 30000 בריבית כמעט אפסית בעוד 30 חודשים אפסיד בערך את אותם 30000 בירידת ערך, כך שאין הבדל בין הרכב הנוכחי לפגו מתקדמת יותר. או שההיגיון שלי מטעה אותי ואני מפספס איזה נתון במשוואה. בכל מקרה…
הודעה אחרונה מאת Monzylo, -
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
לקחתי היום רכב לבדיקה, גבו ממני 700 ש"ח ואמרו לי שזה כולל הכל (יש סניפים שגובים 600 ומבקשים עוד 100 אם אתה רוצה בדיקת מחשב) הבוחן העלה את הרכב על הליפט, בדק אותו ויזואלית, עם פנס, נסע לנסיעת מבחן, חזר ואמר לי "יאללה בוא תשמע מה יש ברכב" אמרתי לו אתה לא מריץ אותו על המכשיר ההוא? הוא אמר לי מריצים רק רכבים שיש סיבה להריץ אותם. פה הרכב מצוין אין סיבה על הבדיקה כתוב: "בדיקה כללית ללא מערכות אלקטרוניות וממוחשבות" נשמע לי קצת מוזר אבל מה אני מבין. יש סיבה לחזור לשם ולדרוש שיריצו אותו ?
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 28 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היי חברים, מה שלומכם? אשמח לשמוע את דעתכם על הקרוס אוברים שמסתובבים עכשיו בשוק. ההורים שלי רוצים לקנות קרוס אובר ולא פרייבט בעיקר כי אמא שלי מתלהבת מרכבים גבוהים יותר (לך תסביר לה על מה היא מוותרת בשביל זה). מתעניינים ברכב חדש בעיקר משיקולי תנאי הלוואה. אמא שלי תנהג על הרכב 80 אחוז מהזמן אז הביצועים הם מקום שאפשר קצת להתפשר בו, הדגש הוא על תחושת פרימיום, על אמינות גבוהה ועל שמירת ערך ה-3008 נראה כמו בחירה מצוינת אבל (אולי לא בצדק) אני חושש מהאמינות ומהסחירות שלו בעתיד וגם, במחיר הזה רק גרסת ה-1.2 ליטר באה בחשבון והיא מרגישה קצת מנותקת מדוושת הגז סיאט אטקה וסקודה קארוק - נשמעות כמו האופציות הרציונליות מבין מה שיש לשוק להציע, מעבר לזה שאני אישית חוש…
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש במקרה מישהו שעשה סיכום עלויות אחזקה לרכב הנ"ל? ניסיתי לערוך חיפוש ולא מצאתי. הייתי רוצה לדעת כמה פחות או יותר יעלה להחזיק רכב כזה, שגרת טיפולים, מחלות ידועות וכו'... חושש בעיקר מעניין הגיר והטורבו תודה מראש Sent from my SM-N960F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת MikMan, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מבין שמדובר במגרש בבעלות חרדית. אשמח לשמוע חוות דעת לא מצאתי שום מיידע בגוגל ביקורות וכו'. תודה
הודעה אחרונה מאת avielda,
-
מי מחובר 39 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,613 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Mr.Hybrid
- יבגניפ
- avnerak
- Pavlik
- motior
- Satori
- קורן בן אשר
- eyalkar
- Night Driver
- yoav911gt2
- סולל הדרך
- asix