ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,578 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 781 צפיות
שלום מתכנן לרכוש לאחותי היום אופל אסטרה בין השנים 2011-2013, אשמח לדעת על מחלות של הרכב. עלויות במוסך. ומנועים איזה עדיף ה1600 או 1400 טורבו?
הודעה אחרונה מאת mcshmupi, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש סופר מיני אוטומטית לאשיתי בתקציב של עד 35K בנסועה של כ15 ק"מ ביום. הקריטריונים היחידים: 1. אמינה. 2. חסיבה טובה בכבישים מהירים ועליות (שלא תרגיש עגלה). 3. מקום לכסא תינוק במושב האחורי. 4. בטיחותית. אשמח לחוות דעת על האופציות הבאות: 1. יונדאי I20 שנתונים 2012-2014. 2. מאזדה 2 עד 2013 3. הונדה ג'אז היברידת/בנזין עד 2013. 4. סוזוקי סוויפט עד 2013. 5. קיה סול 1.6 עד 2013. אופציה נוספת שחשבתי עליה זה פורד פוקוס עד 2013 שאפשר למצוא במחירים של סופר מיני הנ"ל. אשמח לעזרה. תודה.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
איך הרכב שברולט ספארק 2014? איזה רכב מומלץ עד 20000 ש"ח?
הודעה אחרונה מאת door2005, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
מתלבט בין 2 הרכבים הנ"ל שאפשר למצוא את שניהם במצב שמור ונתונים טובים במחיר של 20-25 אלף. אשמח לקבל המלצות וחוו"ד מה עדיף. תודה.
הודעה אחרונה מאת O.R., -
רעיונות למכונית עם מראה "סקסי", או סופר אלגטי/מיוחד, עד 30,000 ש"ח... אבל בלי קריזות 1 2
מאת דב קרדו- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
ולא ישנה מדי. גיר אוטומטי רגיל, לא צריך ביצועים, אבל שתרגיש בבית גם בעיר...? אשמח לרעיונות, ופתוח להצעות. במרכז. תודה
הודעה אחרונה מאת אבינעם ב, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, אני נמצא כבר שנים בכלוב הזהב המכונה ליסינג חברה, כרגע עם קיה ספורטאז' שממנה אני מאוד מרוצה, אבל עקב ק"מ נמוך של כ-15 עד 20 לכל כיוון ביום, כנראה עסקה לא משתלמת בעליל. אני כרגע בתחילת מו"מ עם חברות ליסינג פרטי תפעולי (אלדן ושלמה סיקסט), אבל בעיקר לא סגור על הרכב המתאים (2 מבוגרים ושני מתבגרים, ק"מ נמוך עם נטיה לקרוסאובר. אין מגבלת מחיר קשיחה אבל המטרה היא להוריד את העלויות אל מול ליסינג חברה), להלן הרכבים ששקלתי וההתלבטות לגבי כל אחד: קיה נירו - כנראה הרכב המושלם לצרכים שלי ופשרה סבירה אל מול הספורטאז'. החשש העיקרי הוא מנושא הקרינה והאם הוא שווה את תוספת המחיר אל מול הקורולה ההיברידית. קראתי את השרשורים בנושא הקרינה, אבל עדיין לא בטוח האם החסכון בדלק שווה…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 825 צפיות
שלום אנחנו זוג מעוניינים במכונית עם תא מטען גדול כי יש לנו ציוד שאנחנו צריכים להעמיס באוטו אבל חשוב לנו שהמכונית כן תהיה יפה הכוונה פחות מתעניינים בסטיישנים למינהם או בהאצבק קצרות (לדוג מזדה 3 האצבק או קורולה האצבק)כרגע מה שראיתי שיש זה מאזדה 6 2008 חמש דלתות אך מצאתי רק בגירסת הפרימיום עם מנוע 2.5 (גירסת הלקצורי עם 5 דלתות מאוד נדירה )או ניסאן קשקאי 2008-2009 רציתי לשמוע מה דעתכם על המכוניות האלו מבחינת תחזוקה אמינות ודלק ואם יש עוד אופציה שאתם מכירים תודה רבה
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 0 תגובות
- 475 צפיות
מקווה שמקובל, כי זה יותר לימודי מאשר מקרה ספציפי של קנייה(אבל בהחלט ישרת אותי במהלך הקנייה) - קיימים בפורום אשכולות עם התייחסות כמובן אך לא מצאתי תשובה לשאלה שלי - שאלה לגבי בדיקת איזון צילנדרים שעושים בבדיקה לפני קנייה, הבנתי שהנתונים הם יחסיים(הבדיקה החשמלית המהירה), השאלה איזה הפרש אחוזים אחוזים בין הצילנדרים נקרא חריג ? ואם יש תלות בין זה לבין הקילומטרז מה הפיתרון המעשי ומתי זה לא מעשי לעשות אותו ? תודה מראש אנשים טובים !
הודעה אחרונה מאת Daniel Aharon, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בוקר טוב, אני מתכוון בימים הקרובים לבדוק אלפא רומיאו 157 שנת 2001 220k קילומטרז׳, מנוע Twin Spark. הרכב טופל ב-3 שנים האחרונות ב״תלתן״ השאלה היא איך לפעול בשביל לקבל תמונת מצב אופטימלית על מצב הרכב? האם עדיף לקחת אותו לאוטואיטליה או פשוט להרים טלפון לתלתן? לעשות קומפרסיה עם בדיקת מחשב באחד מהמוסכים הנ״ל או עדיף מכון בדיקה? מה אני חייב לוודא שהוחלף בשנים האחרונות? קראתי כמה שרשורים בנושא הרכב הספציפי, מודע לצריכת דלק 1\10 - 1\7, מודע ליוקר התחזוקה. פשוט רוצה לוודא שיהיו לי מינימום הוצאות לא שוטפות לפחות בשנתיים-3 הקרובות(אני נוסע בממוצע 12K בשנה) באחת הסקירות של הרכב שקראתי, הוא היה צריך לעשות שיפוץ לראש מנוע בגלל התחממות המנוע, …
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן חברים, מדובר בקורולה 2007 יד שנייה 160 אלף קמ , חיצונית ופנימית עושה רושם שמורה . להלן התוצאות בדיקה אשמח לעצתכם האם הדברים המצוינים בבדיקה קריטיים והאם הרכב שווה קנייה תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ModChiP, -
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
שלום, אני רוצה לקחת ניסן קשקאי 2.0 2008 לבדיקה לפני קנייה (148K ק"מ) הבנתי שיהיו הרבה סימונים של דברים לא תקינים בטופס הבדיקה כי מה לעשות האוטו כבר עבר 10 שנים. איזה הערות צריכות להדליק נורות אדומות ולהיזהר מלקנות אותו, ואיזה הערות בגדול הם בתחום הסביר עקב בלאי סביר של אוטו בגיל הזה. מה לשאול עוד את המוכר לגבי טיפולים באוטו הזה למי שמכיר אותו, ואשמח לדעת אם מישהו יודע אם המערכת המקורית באוטו של המוזיקה תומכת MP3 ואם קיים חיבור לUSB באוטו הזה? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת zohar1289, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 23 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום רב יש אפשרות לקנות ב 0 ק"מ רכב שעלה לכביש בספטמבר ב 152000 או 0 ק"מ 2020 ב 160000. מחיר היבואן 170000 לפני רישוי מה עדיף לדעתכם? תודה מראש לכל המיעצים!
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
אהלן חברים [emoji846] מחפש לבת זוג המלצה על רכב סופר מיני אוטומט בלבד עד 40K ש"ח לנסיעות בין עירוניות ארוכות (כ-80 ק"מ ביום, הלוך-חזור) ללא פקקים. כיום נוהגת על אלטו ורוצה להחליף בעיקר בגלל הבטיחות וגם בגלל שהמסלול הזה הוא לא סביבת המחיה הטבעית של הרכב (מאוד רועש, לא נוח, מתאמץ...) אפשר גם מיני - אם תהיה אחת שתתאים. בעיקרון אין צורך במקום, הבחירה דווקא בסופר מיני היא בגלל שבדרך כלל הן יציעו יותר בתחום ההנעה. דברים שחשובים (יחסית לקטגוריה כמובן) - בידוד רעשים נוחות נסיעה תיבת הילוכים - אם יש עם יותר מ4 הילוכים - וולקאם. אמינות - כאן עולה החשש מהרכבים שרשמתי: פולו, קליאו ופיאסטה ממה שהבנתי מצוינות (יחסית) בנסיעות בין עירוניות, אבל אני לא …
הודעה אחרונה מאת cfir71, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 778 צפיות
בבעלותי פיקנטו 2014, מחיריון 35 אלף (שווי אמיתי אחרי משא ומתן יהיה בערך 32k). אני טס לחצי שנה לטיול, יש לי שתי אופציות: 1. להשאיר את הרכב לאמא, המשמעות היא לשלם 3000 ש"ח על הביטוח במשך התקופה הזו, על רכב שבקושי יסע. 2. למכור את הרכב. עכשיו, זה רכב שהשקעתי בו לא מעט, אני לא אפטר ממנו רק בגלל 3k. מצד שני, אם אני יודע שכשאני חוזר אני אקנה רכב זול יותר - זה כבר סיפור אחר. חשבתי לרדת 4 שנתונים לשנתון 2010 ולנסות למצוא רכב עם עד 120 ק"מ (גמיש למעלה במעט), בתקציב של לכל היותר 20k. גם חסכתי את הרווח מן המכירה (12k, וגם חסכתי 3k שלא הלכו פארש). מה אתם אומרים? (כן כבר שאלתי כאן, אבל החסרתי את הפרט החשוב של הנסיעה לחו"ל לרשימת השיקולים והתקציב הקודם…
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הרכב עבר תאונה (כנראה בגלל זה נמכר עם 50,000 ק"מ) הוחלפו: כנפיים, פגוש קדמי, מכסה מנוע, פנסים קדמיים לפי הבודק בקומפיוטסט - החלקים שהוחלפו לא משמעותיים ולא מעניינים, הדבר היחיד שמשנה לו זה הטורבו והקורוזיה המדוברת שם. בעל הרכב דרש 75,000 כאשר ה מחירון המשוקלל לפי התוני הרכב הוא 77,000 מנהל המכון אמר לי להתחיל לדבר איתו מ 65,000 ומטה והדגיש שלדעתו הרכב במצב טכני מצוין והרכב עצמו יפה. האם בכלל לגעת ברכב כזה? כמה להפחית עבור ההערות ?
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
- 0 תגובות
- 714 צפיות
שלום לכולם. אני מתעניין בקניית שברולט אפלנדר. אשמח לקבל חוות דעת על הרכב. ומה המחלות שלו ודברים שצריך לבדוק במיוחד. תודה.
הודעה אחרונה מאת shmuel3058, -
אני רוצה לקנות סיאט לאון (סגור על הרכב). אבל מתלבט בין כמה אופציות: 1. לקנות עכשיו חדשה מהיבואן מנוע 1.5fr או 2.0 אם יהיה במלאי (כשבדקתי לא היה). 2.לקנות יד 2 מהשנה האחרונה ככה שהרכב כמעט חדש ועדיין יש אחריות ואז הרכב יותר זול. 3. לחכות בכלל לצורה החדשה שתגיע לארץ כנראה בסוף 2020. ההתלבטות היא אם אני בוחר באופציה 1 או 2 האם הירידת ערך תהיה הרבה יותר מאשר בשנה רגילה כשהדגם לא משתנה? חייב לציין שהרכב הזה בצורה הזאת הוא חלום שלי כבר כמה שנים והאם כדאי לחכות בכל מקרה לצורה החדשה כמעט שנה! ולהישאר עם הרכב שאני איתו היום ,לא נהנה בכלל ממנו. אשמח לעזרה כי אני כבר חודשיים בהתלבטות וממש רוצה לסגור על כיוון.
הודעה אחרונה מאת diller, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 851 צפיות
שלום , אחרי שברחתי מהאוטו הקודם בזכותכם לקחתי היום רכב נוסף לבדיקה . הרכב בן 9 . המוכר נראה אמין וגם מאוד התלהבתי מהרכב. סיפר שעבר תאונה החליף דלת קיבלתי ממנו דוח שמאי של הורדה של 5 אחוז. סיכמנו על הורדה של 10 אחוז לפני הבדיקה. ואז הגיעה הבדיקה : מה עושים? גם לברוח ? נראה לי יותר גרוע מהבדיקה הקודמת אבל אני אהבתי את הרכב.
הודעה אחרונה מאת stum, -
-
- 1 תגובות
- 465 צפיות
שלום לכולם. מחפש מוסך אמין ומקצועי בראשון לציון לבדוק רכב שברולט אפלנדר לפני קניה. תודה.
הודעה אחרונה מאת TDI, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני רוצה כל מיני חברות שמפרסמות רכבי 0 ק"מ של שנתונים 2017-2018. האם אלו רכבים שעמדו ללא תזוזה במשך 3 שנים ולא נמכרו ?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
שלום לכולם, בקרוב צריך להחזיר את רכב הליסיניג. יש לנו רכב משפחתי בבית, לכן לא חשוב בהכרח רכב גדול אבל אני לא פוסל. מבחינת רכב קודם כל חשובה לי האמינות, תחזוקה זולה ותא מטען גדול. נסועה סביב ה 15 אלף בשנה לכן צריכת דלק קצת פחות חשובה לי אבל יהיה נחמד אם יהיה חסכוני. אני קצת לא סגור על איזה קטגוריה ולכן זקוק לעזרתכם. בתקציב הזה נכנסת לי מאזדה 6 2009, על פניו הרכב נחשב אמין, לא חסכוני מידי, בגאז גדול, מרווח. B4 ירדתי, התחזוקה יקרה יותר וגם שתיין יותר. פוקוס 2012 גיר לא אמין ואני לא מעוניין בהרפתקאות. אני לא פוסל בהכרח רכב צרפתי בגלל נושא האמינות, אבל אם זה צרפתי אז צריך דגם עם אמינות מוכחת. אין בעיה עם ידני אם יש ערך מוסף, למרות שעדיף אוטומט אם האישה…
הודעה אחרונה מאת D1winner, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 615 צפיות
אז ככה, אני בן 23, ועברתי היום טסט. בגדול, אני כמעט ולא נזקק לאוטו בחיי היום יום שלי (העבודה שלי היא באזור הכי פקוק בתל אביב, להגיע לשם עם אוטו בבוקר לא הכי ריאלי), אבל אני כן רוצה שיהיה לי אוטו למקרים שאני כן צריך, כמו נסיעות מחוץ לעיר או נסיעות קצרות בתוכה. מצד שני, אני לגמרי "טרי" ולא סומך עוד על עצמי שאשמור על האוטו כמו שצריך, לכן התקציב הנמוך. אני יכול להתגמש בתקציב אם זה מאוד כדאי לי מבחינת עלות מול תועלת. הדרישות שלי, עד כמה שאפשר בתקציב הזה, הן: 1. אוטומתי בלבד - זה הרשיון שלי 2. רכב אמין יחסית מבחינת אחזקה וטיפולים, זה מה שהכי חשוב לי, גם אם יבוא על חשבון רמת אבזור וצריכת דלק. אני לא מתאר לעצמי שאסע יותר מ 2 אלף ק"מ בשנה. בתכלס - עם כמות נסועה כזו, היי…
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 832 צפיות
צריך המלצה על סופר מיני לנהגת צעירה, אוטומט בלבד, תעשה ק"מ נמוך בשנה- כנראה 10 אלף ק"מ מקסימום, נסיעות קצרות. התקציב כ-50k, רכב אמין!, מאובזר, נוח ובטיחותי. תודה מראש.
-
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, היום ברשותי רכב יונדאי I20 שנת 2010 שרכשתי לפני 5 שנים ביעוצכם, בקרוב מצטרף למשפחתנו האהובה ילדה ראשונה, והרכב כבר לא יתאים מבחינת מקום לעגלה והוא גם עשה את שלו... התקציב לרכב חדש סביבות ה30-35. את הרכב הקודם רכשתי משלמה סיקטס לאחר שהיה ליסינג נהג יחיד עם 50000 קילומטר בזמנו(היום 150000) - אין לי בעיה גם היום לרכוש מליסינג וכמובן שאעשה את הסקר שוק לפני זה מול כל החברות. חשוב לי הדברים הבאים (אף באותו סדר). 1. בטיחותי + תא מטען גדול שנכנסת שם עגלה בקלות + הקניות מהסופר. 2. חווית נהיגה טובה, לפני היונדאי הנוכחית היה לי גולף אמנם ישנה(2001), אך החווית נהיגה היתה נעימה הרבה יותר. 3. חסכוני בדלק + עלות תיקונים לא גבוהה מידי, כמובן שאטפל בזמן על פ…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 3 אלף צפיות
נקנתה עבורי קורולה דרך אלדן. הם מעבירים את הרכב במכון בשם "אדיר שירותי רכב" ובדו"ח מצוינת האבחנה הבאה: "סימני פגיעה בכנף אחורי ימין פגום+ חלודה, פגיעה בפגוש קדמי +אחורי." מצ"ב צילום הדו:ח. כמה הפגיעה הזו משמעותית לדעתכם? אני חושב ללכת למכון משלי כדי לבדוק גם כן ולדרוש מאלדן תיקונים נדרשים (כלול בשירות שלהם לדבריהם) האם הפגיעה הזו היא ברת תיקון? האם היא עילה טובה לבטל את העסקה? תודה מראש על העזרה כי לי זה ממש סינית... דוח מכון בדיקה.pdf
הודעה אחרונה מאת יוני380, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 549 צפיות
שלום, מה צריך לבדוק כשקונים פיג'ו 207 משנת 2011 עם 170k ק"מ? ממה לזכר? מה עלולות להיות ההפתעות? תודה יפאל
הודעה אחרונה מאת NP1, -
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום אני עומד לרכוש אחד מבין המתמודדות הבאות פלואנס 2012 מנוע 2000 145 אלף קמ או מונדאו 2010 טיטניום 125 אלף קמ אשמח לחוות דעת ממי שמכיר את שני הרכבים מה המחלות של הרכבים מה היתרונות ומה החסרונות.
הודעה אחרונה מאת NP1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 455 צפיות
שלום לכולם, אני זקוק לעזרתכם. אני נהג צעיר (בן 20), הוצאתי רישיון לפני שנה ורק עכשיו חסכתי מספיק כסף לרכב יד שניה נורמלי. הדגשים הכי חשובים לי ברכב הם אמינות, טיפולים זולים, ובטיחות. ושיהיה נוח יחסית (אני 1.76). סוג המכונית שעליה חשבתי היא בסגנון סופר מיני או מיני. רוב הזמן הרכב יהיה בתוך העיר, אך הנסועה הצפויה היא יחסית נמוכה ולכן צריכת הדלק פחות חשובה לי. גיר ידני וחריגה קלה בתקציב גם יכולים לבוא בחשבון אם יש אופציה כדאית מספיק. לבנתיים חשבתי על כמה דגמים, אשמח לשמוע מה דעתכם והמלצות לרכבים אחרים: -מאזדה 2 (2009~ -יונדאי i10 שנת 2011 -ניסאן מיקרה -סוזוקי ספלאש תודה מראש לעוזרים
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי, יש לנו אוטו משפחתי אחד, ואני צריך אוטו נוסף לנסיעה שלי של עשר דקות כל יום, הלוך וחזור. סה"כ 20 דקות ביום , עשרה קילומטרים. רציתי לשמוע איזה אוטו מתאים וכדאי, תקציב שחשבתי עליו הוא בסביבות 7-10 אלף ש"ח, אם יש משהו ממש שווה אז אפשר לחרוג קצת מהתקציב. אשמח לשמוע מה חשוב באוטו כזה (אם בכלל ), כמו כן איזה דגמים מומלצים? תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 497 צפיות
היי חברים , מבקש ייעוץ 142 אלף ק"מ 38K דגם GLI , חוות דעת/ האם שווה את הסכום?
הודעה אחרונה מאת sfargol,
-
מי מחובר 13 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 2,524 אורחים (הצג רשימה מלאה)