Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היבואן אמר שאין במלאי וגם לא יהיה יותר.

הם רוצים לסיים את המלאי של הלאון הנוכחית.

מה זה אומר תהיה עם יחידת הנעה מסורתית? למה הכוונה?

הכוונה שהיא לא תהיה היברידית או חשמלית, יחידת הנעה מסורתית זה מנוע בנזין/דיזל עם תיבת הילוכים כמו שאתה מכיר מהדור הנוכחי.

מה שאני מנסה לאמר זה שהחדשה תהיה אותו הרכב עם אותו האופי שאתה מתלהב ממנו עכשיו רק באריזה אפילו יותר טובה לכן אני בספק שלא תאהב אותה.

לא הבנתי גם משהו, אתה אומר שזה רכב חלום שאתה מפנטז עליו שנים אבל אתה לא מתכוון להחזיק אותו בתום תקופת האחריות? למה?! הרכב לא מתפוצץ אוטומטית איך שיוצאים מאחריות אתה יודע.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הכוונה שהיא לא תהיה היברידית או חשמלית, יחידת הנעה מסורתית זה מנוע בנזין/דיזל עם תיבת הילוכים כמו שאתה מכיר מהדור הנוכחי.

מה שאני מנסה לאמר זה שהחדשה תהיה אותו הרכב עם אותו האופי שאתה מתלהב ממנו עכשיו רק באריזה אפילו יותר טובה לכן אני בספק שלא תאהב אותה.

לא הבנתי גם משהו, אתה אומר שזה רכב חלום שאתה מפנטז עליו שנים אבל אתה לא מתכוון להחזיק אותו בתום תקופת האחריות? למה?! הרכב לא מתפוצץ אוטומטית איך שיוצאים מאחריות אתה יודע.

חחחחחחחחחחח ברור שלא אבל 3 שנים עם אותו רכב זה מספיק לי,אני ממצה מהר...מחליף רכבים בערך אחת לשנה שנתיים מקסימום.

פורסם
חחחחחחחחחחח ברור שלא אבל 3 שנים עם אותו רכב זה מספיק לי,אני ממצה מהר...מחליף רכבים בערך אחת לשנה שנתיים מקסימום.

אם אתה מחליף כל שנה אז תקנה עכשיו ועוד שנה שתצא חדשה תחליף שוב. מה ההתלבטות?

אגב הרעיון של לקנות 2.0 משומשת קלות במחיר טוב ולחכות איתה שנתיים ואז לבחור שוב כי לך תדע מה יהיה עוד שנתיים גם נשמע מעולה.

פורסם

אוקטביה וגולף כבר הוצגו וצפויות להגיע רק לקראת סוף 2019, אפשר להמר שהלאון החדשה תגיע רק ב-2021.

אם אתה הולך על משומש שים לב שחלק מהרכבים הגיעו עם בקרת סטייה מנתיב אקטיבית וחלק עדיין עם מובילאיי, כמובן שעדיף רכב עם בקרת סטייה מנתיב אקטיבית.

פורסם
יגיעו לקראת סוף 2020.

היה מבצע באפריל 2012 - מכרו כמה מאות מהלאון 1.8T סביב 120K כשהמחירון היה 160K, לפני שהדור הנוכחי הגיע לארץ.

אתה רציני? 40 אלף פחות מהמחירון ?! זה לא נשמע הגיוני...

פורסם

החזקתי אחת כזאת משומשת עד לא מזמן, בקבלה הופיע 118k אחרי רישוי ואביזרים.

מה שכן תקופה ארוכה לפני כן הן נמכרו בהנחות גדולות וזה היה רק כדי לחסל את המלאי.

**בפוסט הקודם התכוונתי שהאוקטביה והגולף החדשות יגיעו בסוף 2020 ולא 2019.

פורסם
אגב, בדגם החדש תהיה גם גרסת סדאן-יש מצב שתהווה תחלופה טובה לאוקטביה.

נשמע כמו מחליפה לג'טה בשוק האירופאי.

בלאון מהדור הראשון דורות גרסת הסדאן היתה הטולדו, מעניין אם השם הזה שוב יקום לתחייה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
זאת גם אופציה שחשבתי עליה,לקנות מנוע 2000 יד שנייה שלא הייתה הרבה זמן על הכביש. מצד שני אני לא מתכוון להחזיק את הרכב מעבר לאחריות אז יוצא שבעוד שנתיים אמכור רכב שיהיה יד שנייה וגם יוצאת צורה חדשה...בטח הירידת ערך תהיה ממש גבוהה.

כי לפי כל הדיבורים החדשה תגיע בסוף 2020 וזה יותר מדי זמן לחכות לרכב.

אתה מנסה להסביר שאם תקנה יד שניה אז כשתמכור תהיה ירידת ערך ממש גבוהה.

אבל כמעט תמיד היא תהיה פחות גבוה מזו שיש ברכישת רכב חדש.

באופן כמעט מוחלט רכישת משומש צעיר עדיפה כלכלית על רכב חדש.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

פורסם
אתה רציני? 40 אלף פחות מהמחירון ?! זה לא נשמע הגיוני...

אח של חבר קנה ואם היה לי את הסכום הזה זמין לרכישת רכב ולא עבור הדירה אז הייתי קונה גם.

נאלצתי "להתפשר" על איביזה 1.2 TSI ברמת גימור SPORT שלקחתי בליסינג דרך החברה :)

פורסם

ה3 החדשה מהווה יריבה ראויה ללאון? אפשר להשיג אותה באפס ק''מ במחיר טוב. מתלבט מי מהן עדיפה לאחר שאבצע נסיעת מבחן. הבעיה העיקרית במאזדה זה העדר טורבו

פורסם
אם יש לך אופציה לחכות אז תחכה. החדשה תיחשף ב28.1 ואז נדע כמה זמן יקח לה להגיע פחות או יותר. יכול להיות שזה יהיה לפני סוף 2020 אך נסיון העבר מלמד שהלאון החדשה הגיעה ב2013 לקח לה שנה להגיד לארץ הקודש מאז שנחשפה בעולם.

אני גם באותו הסרט אגב ונראה לי שהכי נכון יהיה למצוא מנוע 2.0 משומשת בת שנה על הכביש שהמחירון שלה 130. מזכיר שלמנוע 2000 יש מתלה רב חיבורי ועוד כמה תוספות בהן היא עדיפה על 1500.

עוד נקודה חשובה זה הפער בין 1500 סטייל ל1500 fr; פער של 20 אלף-לא הגיוני בעליל.

יש מקור על מה שאמרת בנוגע לחשיפה ב28? כל ההדלפות ברשת זה רינדורים גרועים וצילומים חשאיים באיכות גרועה.

פורסם
קודם כל ההבדל הוא שנה שלמה של נסיעה ברכב חדש אם אני מזמין את הרכב ומקבל בינואר עוד חודש.

אני מודע לירידת ערך,פשוט הרבה אומרים שכשיוצאת צורה חדשה הירידה חדה יותר. אז רציתי לדעת בכמה זה מתבטא... נגיד אחרי שנתיים הרכב יירד בעוד 10 אלף בנוסף לירידה המקובלת או שזה משהו עדין יותר?

וכן מסכים איתך גם אני מעדיף לשלם את האקסטרה על רכב חדש מהניילון- אומרים שאין מחיר להרגשה וזה ממש ככה. שווה את ההפרש ולדעת שיש לך אחריות מלאה ואף אחד לא נגע באוטו

ברור לי לגבי הנסיעה על רכב חדש של שנה, לא לזה התכוונתי באמת.

התכוונתי יותר לכיוון ש מה חדש מבחינת מערכות וזה יהיה בדגם אם אתה מקבל את הצורה החדשה ביותר מאשר מה שיש היום, אם זה שווה להמתין שנה שלמה, כי נגיד בפעם אחת לפני האחרונה, מה שהיה חדש זה היה הצורה של הפנים ושיש מערכת של 8", עכשיו בפעם אחרונה (או שזה מה שאמור לקרות, לא זוכר כבר) אמרו שכל הלאונים יגיעו עם מערכות שהופך אותם לרכבים שלא צריכים מובילאיי (שזה אומר שלא נועגים בהם פה בארץ, האלה אם כן מציעים לל תוספות מקומיות ואתה רוצה אותם).

אז מצד אחד, אתה יכול להמתין עד 2021 ולקבל את הרכב הכי חדש שאתה יכול, או להמתין עד 2021 ולקנות אחת מתחת להכי חדש ביד 2 במחיר הרבה יותר נמוך.

מה אתה מעדיף, רק אתה יכול לענות על זה..

לגבי הידירה ערך כאשר יוצאים צורות חדשות, לא תמיד נכון, היו הרבה מאוד אנשים שלא אהבו איך נראה הלאון החדש, אמרו שהיא דומה לוולוו נראה לי, אז אולי הצורות הישנות יותר ירצו אותם יותר וזה לא יפגע במחיר.. לך תדע.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

• תוכן חדש...