ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,576 נושאים בפורום הזה
-
האוטו עבר 110 אלף קילומטר יד 0 ליסינג נהג פרטי צבע כסף האוטו נקי מבחינת שילדה והם הראו לי את ההיסטוריה היא נראת טוב לא נראה שעבר תאונות וכדומה בנוסף הציעו לי 3 שנים אחריות שיטת הפרימיום שלהם וכמובן אם חס חלילה הולך חלק במסגרת האחריות היא ללא תשלום ורכב חלופי ב60,500 אני אצטרף בהמשך את האחריות המפורטת בדיוק
הודעה אחרונה מאת CAPOBOSS, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 595 צפיות
שלום לכולם, ברשותי כ4.5 שנים מאזדה 3 דור שני שנת 2009, שגמעה כ180,000 קמ. את הרכב קניתי עם 111,000 על השעון, הרכב עבר טיפולים שוטפים שמנים,פילטרים, בלמים, מצבר ורביעית צמיגים בשוטף. במסגרת ריקול הוחלף דשבורד, פנסי חזית ותיקון מנגנון בכיסא נהג. כעת אני מרגיש שמיציתי עצם זה שהתחילו לצוץ כל מיני קרקושים ורעידות ומנורת תקלה נדלקת ונכבית לסירוגין ללא תקלה. קוד p0421 חזר שוב לאחר שכ5 חודשים הייתה כבויה. לאור הניסיון הטוב עם מאזדה אני מתלבט לגבי מאזדה 3 דור 3 שנת 2014-2015 מנוע 1500 מליסינג או פרטי לבין סיוויק 5 דלתות מאותם שנים. האכזבה היחידה זה גיר הילוכים בדור ה2, מעבר לזה משפחתית יפנית רגילה. יותר נוטה למאזדה היא יותר פרקטית עבורי, אנחנו זוג +1, וכמובן …
הודעה אחרונה מאת Matan1515, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים אני מחפש רכב בתקציב של כ 75,000 ש"ח חשבתי על הגרנד קופה דיזל, קראתי בפורומים השונים שיש בעיות בגיר אשמח לשמוע מבעל רכב כזה אם זה קיים ואם כן האם זה גיר רובוטי "מעצבן" או בעיות מעבר לכך יש עוד דברים שכדאי להכיר על הרכב הזה? כמו כן אשמח לקבל המלצה לרכב בתקציב הזה, היום אני נוסע כ 30,000 ק"מ בשנה ולכן מחפש משהו אמין וחסכוני תודה
הודעה אחרונה מאת sfargol, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מתלבט בין השניים מי עדיפה מבחינת אמינות צריכת דלק וכוח ומי פחות צפופה מאחור ותא מטען גדול יותר ונוח להטענה. * פורד פוקוס האצ'בק 5 דלתות מ2016 עם מנוע 1.5 טורבו עם 150 כ"ס גיר אוטומט פלנטרי 6 הילוכים * טויוטה אוריס האצ'בק GLI 1.6 עם 132 כ"ס גיר רציף CVT. אשמח גם לשמוע חוות דעת מאנשים שהיה ברשותם את הרכבים האלו. Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת sfargol, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 695 צפיות
יש לי חבר שאשתו בהריון תאומים ויש להם כבר ילד אחד, איזה רכב מומלץ במצב הזה? חשוב שיהיה גדול ומרווח כי ייכנסו 3 כסאות בטיחות לילדים וגם שיהיה בגאז' גדול בשביל עגלת תאומים, יש משהו כזה?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 61 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
היי לכולם. לאחר ניסיון לא קל במכירת הרכב הפרטי שלנו וההתמודדות עם המחירים שמציאים לנו, שרחוקים להעיל ממחיר המחירון... אנחנו מתלבטים הרבה על הרכב הבא שלנו. התעניינו בשלושה רכבים שמתאימים לרצונות ולצרכים שלנו- טויוטה קורולה הייבריד, טויוטה c-hr הייבריד והקיה נירו הייבריד. אחרי חיפושים רבים באיזור המרכז והרבה בדיקות, הבנו שכולם יקרים לתקציב שלנו, חלקם אפילו יותר. אפילו גלשנו קצת לבדיקות באיזור חיפה וראשלצ. כל הבדיקות הובילו אותנו לעשות החלטה לא קלה, לבחור אחת מבין האופציות הבאות: 1. לקנות את הטויוטה קורולה הייבריד מיבואן מקביל. להירשם כבעלים ראשונים. הרכב הוא שנתון 2019. 0 ק"מ ולהוסיף לסכום שכנראה נקבל על הרכב שלנו עוד 70 אלף שקלים. אציין שזה הרכב בעדיפות השנייה שלנו…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
אז סיפרתי לחבר שמחפש רכב חדש על החבר פורום שרכב גיפון BMW משומש במקום לרכוש רכב רגיל חדש. הוא רוצה גם, עלות טיפולים לא רלוונטית. תקלות - תמיד אשמח למשהו אמין אבל העיקר שתיהיה זמינות חלקים טובה בחו"ל. אילו עוד אופציות יש לגיפון משפחתי כזה ל4 מבוגרים?
הודעה אחרונה מאת outnex, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 977 צפיות
לאחר 8 שנים עם הסקודה פאביה שלי החלטתי להתחדש ברכב אחר. בהתחלה חשבתי על ליסינג פרטי אבל אז הגעתי למסקנה שזה לא משתלם לאדם כמוני שאוהב להחזיק את הרכבים שלו שנים ויותר עדיף ללכת על רכבי 0 ק"מ. מה שחשוב לי בגדול זה אמינות ובטיחות. עדיף עם תא מטען "גדול". הרכב בגדול ישמש לנסיעת פקקים לעבודה ובעתיד יהפוך לרכב למשפחה קטנה. אשמח להמלצות לרכב באיזור ה100 א' שח. האם יאריס יכולה להתאים (מה יותר כדאי היברידית או רגילה? האם כדאי להמתין לדגם החדש?) ? מאזדה 2?
הודעה אחרונה מאת פבפ, -
-
רכישת רכב הדגמה 1 2 3
מאת שמוליק_סיגל-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 34 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
שלום חברים, אני עומד בפני רכישת רכב וקיבלתי הצעה לרכוש רכב הדגמה מאחת החברות המובילות בארץ לרכב מוכר ופופולרי. הרכב מודל 2019 עם 4000 ק"מ בן חצי שנה שימש כרכב הדגמה ללקוחות כשכל נסיעות ההדגמה היו בליווי עובד ונהג של החברה (לפחות לדיבריהם). הרכב שמור וחדש לגמרי כמובן הן פנימית והן חיצונית ללא שריטות מכות ותאונות כאשר הם מאפשרים לקחת לבדיקה לאימות הנתונים. הרכב רשום כרכב החברה והיה וארכוש אותו הוא יעבור לבעלותי כיד 2. הם מציעים אותו במחיר של 110 אלף שקל במקום 135 אלף שקל. אשמח לקבל את חוות דעתכם בנושא בעיקר אנשי המקצוע שביניכם האם כדאי או לוותר עליו ואם לוותר עליו אזי מדוע לוותר על רכישת הרכב. תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, קצת על הגדר לגבי הבחירה הנכונה, אז אשמח להכוונה לכאן או לכאן, או אולי להצעה חדשה מפתיעה. אז על הפרק פורסטר ספורט או ניסאן אקס-טרייל דיזל 2X4 שניהם 2020. מצד אחד פורסטר יתן קצת יכולות שטח שיהיה נחמד ואולי יבוא לידי ביטוי אבל לא MUST, והניסאן עם כנראה סחירות גבוהה יותר בעתיד עקב היותו דיזל ו- 7 מקומות. שניהם נוחים ומרווחים, הפורסטר מקבל בקרת שיוט אדפטיבית שאין באקס, בנוסף לאנדרויד אוטו וכמובן שיש עוד כל מיני הבדלים לפה ולשם. אשמח לשמוע דעות, פתוח לשוק יד 2 עד שנתיים-3 אחורה. תודה.
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בוקר טוב, מחפשים רכב שני למשפחה עד 40-50 אלף שקל, עדיפות לכיוון ה40, עדיפות לרכב סופר מיני אך פתוחים להצעות אחרות, הרכב יסע 40 אלף קילומטר בשנה, נוחות סבירה, אמין וחסכוני בדלק. התכנון להחזיק בו מעבר ל3 שנים, האם קיים דבר כזה ביד 2?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 502 צפיות
שלום רב, התקציב העליון הוא 90k אני מחפש רכב פנאי שטח , עדיפות לגדול הצרכים שלי הם : הרכב ישמש לצרכים פרטיים וצרכי עבודה.( שיפוצים ) תא מטען מכובד. אפשרות להרכבת גגון ייעודי ( לצורך העמסת לוחות גבס וכדומה) טנדר לא עונה על הצרכים הפרטיים וההעמסה לא תהיה מסיבית. שיהיה חזק ומהנה לנהיגה במידת האפשר. אמין ועלויות תחזוקה לא יקרות העדפה שנתון 2016 ומעלה גיר אוטומטי תודה מראש על עזרתכם
הודעה אחרונה מאת Cycleman, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני מתלבט בעניין שאני מעריך שרבים התלבטו בו ויתלבטו בו בעתיד, ולפי החיפוש שעשיתי לא היה עליו דיון בפורום (אם אני טועה אשמח להפניה), כך שאני מעריך שהדיון בו יכול להביא תועלת להרבה משתמשים. אנחנו מחפשים לקנות רכב ראשון. כיוון שאנו משפחה קטנה, זוג +2 שחושבים בעז"ה גם על השלישי, הדבר הראשון שעלה בדעתינו היה רכבים משפחתיים קלאסיים, דוגמת המאזדה 3 קורולה טידה וכאלה. רק שעקב התקציב הדי מצומצם שלנו (20-30 אש"ח), ההצעות שעלו לא היו מספקות בשבילנו. כשניתחתי את הצרכים שלנו יותר לעומק גיליתי שלמעלה מ95% מהנסיעות המתוכננות שלנו הן לא בהרכב משפחתי מלא. מקסימום הורה יחיד עם שני ילדים, רק שתיים שלוש נסיעות בחודש הן בהרכב מלא וגם אז לא תמיד עם מטען משמעותי. אחרי שהגעתי למסקנ…
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
הגיע הזמן להחליף את סקודה האוקטביה שקנינו יד 2, הרכב הכי מח*רבן שהיה לנו בחיים ביי פאר. היו לנו בעיות מסיביות עם המנוע שלו ואני מאוד מתחרטת שלא התייעצתי פה קודם לפני שעשיתי את טעות חיי וקניתי את הרכב הזה. מה שקריטי לנו יותר מהכל זה שהרכב יהיה אמין, תא מטען גדול, ומרווח מבפנים כו אנחנו צריכים להכניס 2 כיסאות תינוק ומתבגר מאחורה. בנוסף, שהטיפולים וצריכת הדלת יהיו סבירים. אבל בעיקר שיהיה אמין ויהיה לנו ממנו הרבה נחת. התקציב הוא בסביבות ה80,000 אשמח להמלצות כדי לא לעשות טעות שוב
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 1 תגובות
- 570 צפיות
שלום. יש לי חבר ביקש עזרה ברכישת רכב פינוק בשנתון מוקדם יחסית עם עלויות אחזקה סבירות. החבר מרוויח יפה ללא ילדים ובגיל שכבר יכול להתפנק. אני לא יודע מה העלויות אחזקה של הדברים האלה אז פונה אליכם. לא מחפשים פה רכב חסכוני בדלק ולא רכב של 500₪ טיפול. רכב שלא יבלה במוסך כל הזמן.
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 5 אלף צפיות
היי, לקחתי היום קיה ריו ידנית למכון בדיקה, התוצאות לא מושלמות [כלומר האוטו די בסדר, אבל ישנם מס' תיקונים תלויי בלאי שהמוכר לא ביצע מעולם והגיע הזמן (76,000ק"מ)]. המחיר שלהם יוצא ממש יקר, וכשסגרנו מחיר על הרכב (עוד לפני הבדיקה) -לא ידעתי שיש לפניי את אותם דברים. כמובן שעדיין לא חתמנו על שום הסכם מכר, ואני חופשי לעזוב אם לא נגיע להסדר. אני מצרף פה את הדוח, והייתי שמח לשמוע על מה חשוב להתעקש שהמוכר יסדר לפני ההעברת בעלות. [אישית באופי שלי, הייתי מסדר את הכל, כי אני מעוניין לנסוע ברכב שמצבו מושלם. אבל עדיין, שאלתי היא מה נחשב "נורמאלי" ומקובל לדרוש]. (נ.ב. המוכר ממש קשוח מבחינת להבין אותי, הוציא לי את החשק לקנות ממנו את האוטו.) לפניכם הדו"ח:
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 510 צפיות
שלום, אשתי אמורה לקבל בינואר רכב ליסינג מהעבודה. האפשרויות הן קיה נירו lx או יונדאי איוניק גרסת ליסינג. ראיתי שהיונדאי יותר מאובזרת (הנעה ללא מפתח, פתחי מיזוג אחוריים ועוד כמה) מישהו מכיר את שתי הגרסאות ויכול לתת חוות דעת? אנחנו זוג +2 וחשוב לנו שהרכב יהיה מרווח עם תא מטען נוח ושיהיה מיזוג נורמלי (כמה זה באמת משמעותי הפתחים מאחורה למזגן בנירו?) תודה Sent from my Mi 9T using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום , אשמח לקבל המלצה למכון בדיקה או מוסך אמין שיודע לבדוק רכב היברידי משומש מסוג טויוטה או יונדאי לפני קניה באיזור חיפה והצפון , גם מרכז הארץ יכול לבוא בחשבון במידה ויש עסק מומלץ מאוד.
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז ככה אם נעשה סדר מבחינת דרישות 1 אמינות 2 בטיחות 3 תא נוסעים מרווח גם מאחור (רצוי ששתי כיסאות בטיחות מאחור ומבוגר) 4 אבזור 5 גודל תא המטען רצוי גדול 6 וצריכת דלק ממוצעת ולא גבוהה מידי תקציב 60 אלף ולא בא בחשבון סטיישן מעדיף מראה ספורטיבי עדיין משפחה צעירה הונדה גאז וכדומה גם לא בא בחשבון.
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 877 צפיות
אהלן חברים, אני כרגע לפני קניית רכב מתלבט בין 2 דגמים: הראשון זה רנו קליאו ידנית 0.9 2014 והשני הונדה ג'אז ידנית 1.2 2014, שמעתי שרנו השתפרו ממש בשנים האחרונות בניגוד לסטיגמה של הצרפתיות וגם נראית טוב יותר מההונדה לדעתי, אבל שוב פעם הונדה זה הונדה ... מה שחשוב לי בגדול זה אמינות, חיסכון בדלק ושוב פעם אמינות, תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 979 צפיות
מחפש עבור קולגה - רכב שיעשה 5-7 אלף בשנה, משמש לפיזור ילדים למסגרות (3 ילדים, אחד עם בוסטר, אחד מספיק גדול לשבת מלפנים), ולנסוע לעבודה - שזה לרדת מחורב למת״ מ וחזרה כל יום. תקציב סביב 60-70, רצוי כמה שיותר חדיש ואמין. היא נדלקה על ניסן ג׳וק. מומלץ או שיש רעיונות אחרים?
הודעה אחרונה מאת misterb, -
- 4 תגובות
- 717 צפיות
אנחנו מחפשים רכב יד 2 בטרייד אין, יש לנו כיום אוקטביה 2014 שאנחנו רוצים להחליף מהר. מתלבטים בין 2 האופציות האלה - המזדה 6 סטיישן מדווחת יותר ומפנקת יותר אבל בתקציב שלנו נצטרך להתפשר על שנתון. ההיונדאי יותר קטנה אבל נוכל לקנות אחת חדשה יותר. מבחינת אמינות שמעתי ש2 הרכבים טובים אבל אחרי האוקטביה הבעייתית אני מאוד מפחדת מעוד רכב פח. מה דעתכם, מה עדיף?
הודעה אחרונה מאת Orlz, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אודה לעזרתכם בבחירת רכב ליסינג מהעבודה כל טיפולי הרכב, דלק ללא הגבלה וכדומה משולמים על חשבון החברה. עד היום נהגתי על פיג'ו 301 1.6 וסבלתי ממנה ממש, רועשת, זולה, מכוערת, פשוטה 1. שקט ובידוד - אני רוצה רכב מבודד ככל הניתן, ברמה שאני לא שומע שום דבר ממה שקורה בחוץ או את המנוע, טורים וכו', מדגיש ככל הניתן, ברור לי שזו לא חללית, עם זאת, מדובר בערך הכי עליון עבורי. 2. עיצוב - מחפש רכב מגניב עם עיצוב מכובד (לכן גם שואל אם לקחת צבע שחור, לא רוצה להיתפס ערס, מה דעתכם?). בהקשר העיצוב אז למשל סקודה אוקטביה לא אהבתי בכלל, קורולה היברידית החדשה, אלנטרה ונירו מוצאות חן בעיני. 3. כוח - אני עושה סדר גודל של 4000-5000 ק"מ בחודש, חשוב לי רכב עם תאוצה ותגובה מהירה ו…
הודעה אחרונה מאת ntd, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, אני מחפשת לקנות רכב 7 מקומות. נוסעת בדרכ בעיר עד 10 אלף קמ בשנה. חשוב לי שבשורה השלישית יוכל לשבת מבוגר בעל מבנה גוף בינוני. צריכה עגלה בבגאז. התקציב הוא עד 70 אלף שח. שנתון מינימום 2014 פלוס. לגבי אמינות, גם חשוב לי מאוד. הרכבים שכרגע חשבתי עליהם הם: כולם שנתון 2015 פורד גלאקסי סיטרואן סי 4 פיקאסו מזדה 5 פזו 5008 איזה מהרכבים עונה על דרישת מבוגר בשורה 3 + רכב אמין? לכל ההצעות על קרניבל, סיינה וכו - זה לא בתקציב (לפי שנתון הכי נמוך 2014) אשמח לעוד הצעות מתאימות אם יש תודה!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
שלום, אשמח לשמוע מכם חוות דעת על אמינות, צריכת דלק ועלויות אחזקה של אאודי A3 בשנתונים 2009-2010, שואף לרמת אבזור שארפ עם מנוע 1.8 המפיק 160 סוסונים. ואיך העלויות האלו / צריכת דלק בהשוואה למאזדה 3 2009-2011 מנוע 2.0. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 636 צפיות
שלום, אשתי אמורה לקבל קיה נירו ממקום העבודה שלה. חברת הליסינג הודיעה שאין לה רכבים במלאי ורק באמצע ינואר אמור להגיע מלאי, היא לא מוכנה לקבל גם הזמנה כי המחיר יעלה בינואר. זה הגיוני? או שבעקרון אפשר להזמין את הרכב לפי המחירון הנוכחי? Sent from my Mi 9T using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
הוצע לי בלובינסקי הרכב הנ"ל, יד2 מליסינג, 125K ק"מ. המחיר 82K ש"ח כולל טרייד-אין על רכב נוכחי (קיה סיד סטיישן 2012) של 18K ש"ח. עשיתי בדיקה בקומפיוטסט במוסך שאני מכיר ונראה שחוץ מקוסמטיקה אין בעיות רציניות ברכב. הדבר שמדאיג אותי בעיקר הוא ספר הטיפולים שמראה כמה ביקורים תכופים במוסך אחרי שהרכב עבר 100K ק"מ. פעם אחת הגיע על גרר, החלפה של "סלנואיד גל זיזים יניקה", רעידות וכו'. מצורפים צילומי להתרשמות. הרכב טופל במוסכים מורשים ומוצע עם שנתיים אחריות. אשמח לחו"ד
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 694 צפיות
היי אני מעוניין לקנות טויוטה אוונסיס אבל שמעתי שלא מיבאים יותר לארץ, האם זה בעיה
-
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מעוניין לקחת רכב לבדיקה (C5 איירקרוס) מטרייד מוביל בגלילות. איפה הייתם ממליצים לבדוק את הרכב? מחפש מכון מקצועי, אמין והכי חשוב - שאינו מקושר למגרש.
הודעה אחרונה מאת Quad, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 867 צפיות
שלום מתכוון לרכוש ,בימים הקרובים, פורסטר חדש שיעלה על הכביש בינואר 2020. מכיר את המפרט של 2 הדגמים. הפער במחיר כ 17000₪. נוסע כ 1500-2000 ק״מ לחודש כאשר עיקר הנסועה בכבישים , כמובן שארצה לנצל בסופי שבוע את יכולות השטח של הרכב . מבקש לדעת האם יש נימוקים נוספים , מעבר למפורט במפרטים, ש״שווה״ להשקיע ברכישת דגם ספורט . לדוגמא: נוחות נסיעה, רעש, נסיעה בשטח. תודה
הודעה אחרונה מאת מולטיפלה 05,