ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,576 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם, מתלבט בין השלושה שבכותרת. הרצון היה לשמור על מחיר נמוך מ175 כולל הכל. לכן במקור התלבטתי בין האטקה בדגם המאובזר ביותר לטיגואן הכי פחות מאובזר. כיוון שראיתי שכרגע במבצעים גם הקודיאק באבזור סביר נכנס למחיר אני מוסיף גם אותו לרשימה (למרות שפחות בדקתי אותו). מעדיפים רק רכבים של הקונצרן. זוג + 2 תינוקות (= כסאות תינוק בשנים הקרובות). נקודות חשובות מבחינתי על כל אחד מהרכבים: האטקה fr הכי מאובזר אבל בנהיגת מבחן הרגיש לי קצת נמוך מדי (היחיד שעשיתי עליו נסיעת מבחן). טיגואן comfortline היה הבחירה הקלה שלי אבל היעדר LED קדמי הוא דבר שמאוד מפריע לי. קודיאק אמבישיין - סה״כ נראה אבזור סביר, קצת מודאג מהמשקל, האיטיות וצריכת הדלק לעומת השניים הקודמים.
הודעה אחרונה מאת diller, -
מאזדה 3 התייעצות
מאת יפני-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 577 צפיות
הסוכן שלי מציע לי מאזדה 3 comport 2008 יד ראשונה פרטית. 150000 ק"מ ב15k מה נראה לכם בסקאלה בין מציאה לחתול בשק?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
SUV חדש לנכה 1 2
מאת gpmagnus-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכולם אשמח לעזרתכם באיתור SUV משום שמרוב אופציות אני די מבולבל.הרכב ישמש לנסיעות עירוניות קצרות במרכז עם גיחות צפונה ודרומה פעם בחודש בערך (מעריך נסועה שנתית ב-12,000-15,000 ק"מ) וימכר אחרי 3.5 שנים.כרגע מחפש לאתר 4-5 מועמדות סופיות ואז ללכת לראות אותן אצל היבואנים. דרישות קשיחות: 1. רכב חדשו אוטומטי (רכב לנכה שירכש עם סיוע של ביטוח לאומי). 2. תקציב –עד 200 אלף ש"ח; מעדיף עד 170 אלף ש"ח. 3. רכב גבוה ולא מאוד ארוך (דהיינו חמישה ולא שבעה מקומות). רק כדי לסבר את האוזן הרכבים הבאים נמוכים מדי: קשקאי, סובארו XV, מזדה CX5 (הישנה). תכונות רצויות (בסדר חשיבות יורד): 1. מערכות בטיחות מקוריות - פסיביות ואקטיביות (לא מובילאיי). 2. נוחות – הן של ה…
הודעה אחרונה מאת showndamty, -
-
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום! רציתי לשאול איזה מנוע יש ברובר 216 קבריולט מודל 97? האם זה מנוע של רובר או הונדה? לפי מה שאני יודע לרובר קבריולט משנת 1994 יש מנוע הונדה האם ל1997 יש אותו מנוע? וכמה לדעתכם כדאי לשלם על רכב כזה יד 1 עם 110,000 ק"מ בממצב חדש? תודה!
הודעה אחרונה מאת Emanuel5, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי לכולם אני לפני רכישת רכב ומתלבט בין שני המכוניות הנ"ל האחת GLC COUPE 2017-2018 מנוע 2000 211 כוחות סוס הדגם המפואר ביותר והשניה PORSCHE MACAN 2015-2016 מנוע 3000 340 כוחות סוס הדגם המפואר ביותר שניהם בסביבות ה280K הדברים החשובים לי ברכישת הרכב החדש הינו אבזור רב ככל האפשר אמינות וסחירות במכירה נדמה כי המקאן מאובזרת יותר אשמח להתייעצות בנוגע לאמינות בשני הרכבים הנ"ל האם ידוע על מחלות כלשהם ? מי מבין השניים סחיר יותר ? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת niv, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 983 צפיות
שלום, הציעו לי פיקאסו קצר 2017 עם סיפור מוזר שאני מצרף , האם לדעתכם כל התיקונים שעבר הופכים את הרכב לבעייתי מבחינת אמינות צפויה בעתיד? Sent from my SM-G950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
פיג'ו 208 GTI ,או מיני קופר S. הרכב אמור לשרת אותי כרכב דיילי ומידי פעם טיולי נהיגה וקצת מסלול.העדיפות לגיר ידני בכל אחת מהם. הקופר S הבנתי שיקרה לאחזקה בגלל שמשתייכת למותג BMW ,לא יודע איך היא לנסיעה יומיומית מבחינת נוחות וכ'ו. הפיג'ו מחקירה קצרה הבנתי שמהנה לנהיגה ובאופן כללי לא יקרה לאחזקה. האבארט הייתי מכוון לטוריסמו בשנים 2013 והלאה ,לשכן שלי היו 5 אבארטים והוא קרוב מאוד לקהילה של הבעלים שלהן ,הרכב מהיר מאוד בעיקר בסיבובים ועם אחיזה מעולה ,אני מפחד מזה שהוא יהיה נוקשה מדי ליום יום אבל נוטה לכיוון שלו. מה דעתכם גם על קניית אבארט 500 סקורפיונה 2013 עם 111,000 ק"מ משופרת ל 180כ"ס. האם המנוע כבר עם בלאי גבוה "ועייף"? או שאין מניעה לקנות כזה רכב? אשמח לתובנות לפה או לשם…
הודעה אחרונה מאת סאפיר, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לאחר שלוש וחצי שנים עליזות עם פיג'ו 108 ידנית, לצערי שינוי מקום עבודה מחייב אותי לוותר על נסיעה בתח"צ - ומעבר לנסיעה יום יומית בקו לוד רמת גן. הגדרתי לעצמי תקציב תקציב של 20,000-30,000 ש"ח להחלפת הרכב לאוטומט. ק"מ שנתי כ20,000 בשנה העדפות: * חסכון בדלק (מקווה לראות כ1/10 בפקקים ללא מזגן וכ1/15 בשיוט בינעירוני על 100 ללא מזגן) * גיר פלנטרי/רציף (שיהיה נוח בנסיעה פקוקה) * שנתון מתקדם (לטובת אמינות ואבזור בטיחות עדיף) * עדיפות לרכב הצ'בק קטן (כרגע עם פיג'ו 108 ולא מרגיש צפיפות, אז פחות מתלהב לעבור לרכב משפחתי-+) * מאובזר (דיבורית/שליטה מההגה יהיה נחמד ובטיחותי) * שקט/נוח (הולך לבלות ברכב בין שעה וחצי לשעתיים ביום) * אמין (לא מצפה ל-0 תקלות, א…
הודעה אחרונה מאת cfir71, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם , חברה שלי (סטודנטית) מחפשת רכב ראשון זול בתקציב מינימלי מאוד (צריך לשמש רק בשנה הקרובה בערך לנסיעות קצרות). מצאתי אופל אסטרה 1.6 שנתון 2001, יד 3 עם טסט עד מרץ 2020, ברכב הושקעה הרבה עבודה לאחרונה (ראש מנוע, עבודות צבע, 4 צמיגים חדשים של גודייר מלפני חצי שנה, ברקסים חדשים מקדימה ועוד) ונכון לעכשיו יש בעיה במשאבת מים אך חוץ מזה הכל אמור להיות בסדר. כמו כן הקילומטראז' ממש נמוך (78,000) ולאוטו יש ביטוח גרירה ככה שאני חושב שאני יכול להחליף את משאבת המים בעצמי (תקנו אותי אם אני טועה). הבחור דורש 3,000 שקל, האם נראה לכם שווה את ההימור? האם משהו מרגיש מוזר/חריג? אשמח לחוות דעתכם. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום רב, נתקלתי באינטרנט לפני יותר משנה באתר https://americar-express.co.il/ אני מעוניין לבצע משם עיסקת רכישה של רכב, התנאים שהם מציעים הם לשלם 1 אחוז כל חודש מעלות הרכב למשך 3 שנים ואז לעשות עליו טרייד אין לרכב חדש לפי מחירון לוי יצחק. מישהו ממליץ? מכיר? תודה!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הי לכולם, יש באפשרותי לקנות את הרכב של ההורים, מיצובישי אטראז' 2016 עם קילומטראז 70,000 במחיר טוב (די הרבה מתחת למחירון). בגלל שאני מכיר את הרכב אז אני יודע שהוא שמור ומטופל. האופציה השנייה היא לרכוש ספייס סטאר 2019 חדשה בעסקת ליסינג במחיר בפער של 12% מתחת למחירון. ההתלבטות היחידה שלי לגבי האטראז' היא שעוד מעט הרכב יתחיל להתיישן ותהיה לא עלות אחזקה גבוה (כהרים ההורים ולי אין ככ מושג ולכן מתייעץ).האם נכון שאחרי 100,000 ק"מ כבר לא משתלם להחזיק או שאלו שטויות? אני מכיר את האטראז מהצבא ובניגוד לדעה הרווחת ואולי בגללי צרכי הצנועים (לא צריך חיית ביצועים וצריכת דלק חשובה) אני חושב שזה אחלה רכב למחירו. תודה מראש, איתן
הודעה אחרונה מאת yuvalganim, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני כשבועיים מכרתי את הרכב שלי A-1 ,וכעת מחפש להשתדרג התקציב הוא סביב ה 170-200 (אלף) והכל תלוי באופי העסקה והכדאיות כך שניתן קצת למעלה ולמטה אבל עדיפות לא להגיע ל 200. הוצעו לי מספר רכבים ורציתי לשמוע את דעתכם עליהם אני בתור בעל אאודי מאוד מרוצה ומעדיף להישאר אתם אבל לא פוסל כמובן מעבר לאוטו אחר אם יתאים ויביא תמורה רבה יותר למחיר. ההצעות היו כאלה 1. אאודי A-3 חדשה שנת 2020 מהיבואן עם חבילת שארפ ו Assistance package סביב ה 195,000 ש"ח ויצא כעת מבצע לימי מכירות של חבילת ספורט אדישיין ב 190,000 ש"ח לשנתון 2020 2. ב.מ.וו סדרה 2 הדגם הבסיסי למשל 0 ק"מ(אני יד שנייה) סביב ה 200,000 או שהוצע לי גם ישר מהיבואן סדרה 2 עם כל התוספות החיצ…
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, אני שוקל לקנות c4 פיקאסו משנתונים 2016-2017 מצד אחד סיטרואן לא נחשב למותג אמין, ואני יודע שיש ויכוח עד כמה זה נכון היום. ממה שקראתי על הדגם לא ידוע על בעיות מיוחדות ברכב בגרסת הבנזין. על כן הלכתי למגרש טרייד והסתכלנו על היסטוריה של שני דגמים יד ראשונה פרטי, בשניהם היו בעיות: ברכב מ2016: עם 5,000 ק"מ רכב נכבה בנסיעה, אחרי אבחון הוחלפה משאבת דלק לחץ נמוך. עם 32,600 ק"מ תקלה קבועה של בקרת מאוורר מנוע - אין מהירות ראשונה, הוחלט להחליף יוניט בקרת מאוורר מנוע. ברכב מ2017: עם 41,000 ק"מ עקב חוסר ניצוץ בוצע פירוק צינור בחיבור למיכל קאניסטר נמצא מלא בדלק, הוחלף מיכל דלק + מיכל קניסטר. כמו כן ברכב הוחלפו שני מצברים בתקופה של שנתיים (ו50,000 ק"מ) אש…
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
סופ'ש שמח חברים יקרים אני ממש מבולבל וחייב עזרה אני נוסע כ-50 אלף קמ בשנה המקצוע שלי הוא אינסטלטור תיקונים בבתים פרטים עד היום היתי עם רכבים ללא החזר מס מלא כגו:ן פיאט קובו ברלינגו וכדומה סבלתי לא מעט מהם וגם לא קיבלתי החזרי מס אני חשבתי לקנות פיאט דוקאטו קצר נמוך או פיגו בוקסר קצר נמוך שמעתי שזה אותו רכב בדיוק וגם שמעתי שזה ממש לא אותו רכב בנוסף שמעתי על הרכבים האלה דברים לא טובים וגם שמעתי דברים טובים אני רוצה לקנות רכב שנת 2016 עד 100 אלף ק''מ התקציב שיש לי הוא 100 אלף כולל מעמ אז אני אשמח לדעת כמה דברים 1האם יש הבדל בין הרכבים ומה ההבדל במידה ויש 2האם הרכבים האלה אמינים וטובים ואם לא ממה יש לי לחשוש 3.האם יש רכבים אחרים מומליצים בקטגוריה …
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 784 צפיות
שלום חברים, אני עדיין מתלבט לגבי SUV חדש - ומועמד חדש נכנס לאפשרויות הנבחנות: שברולט אקווינוקס. על פניו הוא נראה רכב גדול ומאווזר (אני מתייחס לגרסת ה-LT), אבל כמעט ולא ניתן למצוא לגביו מידע בפורומים השונים ובמבחני השוואה. מה דעתכם? איך הרכב הזה ביחס לקודיאק, במידה ו-7 מושבים הם לא MUST? רב תודות
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, הייתי רוצה לשמוע על חוות דעת מצדכם על יונדאי i25 זוג+1 כולל בנסיעות כסא בטיחות, עגלה, מזוודה או 2. נסיעות עירוניות ביום יום ונסיעות בין עירוניות בסופשים התייחסות בעיקר לכח שלו (1400 לעומת 1600) והאם עומד בדרישותיי בסכום של עד 55 אלף תודה
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
נוב 18 יד 1 ליסינג יד 2 פרטי. מחירון לוי 99 המוכר רוצה 95. טמבון צבוע מבחינת פגמים. 17K נסועה. שווה?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 1 תגובות
- 540 צפיות
היי לכולם אני בדרך לרכוש הונדה סיוויק ספורט 1.5. לא יודע אם לקרוא לזה בעיה, אבל יש משהו מאוד משונה בלוי יצחק.. נניח סיוויק שעלתה לכביש בסוף חודש 12/17, תעלה כ103,600 במחירון כשהק״מ תקין. אם נקח את הרכב ו״נעלה״ אותו לכביש ב01/01/18, (יום אחרי) זה כבר יעלה 109,000 ש״ח. הפרש של 5400 שקל על יום אחד בלבד! אותו הדבר גם בין 2018 ל2019 כשההפרש הוא ״רק״ 4500 ש״ח. ההוספה של החודשים הייתה אמורה לתת מענה למחירונים לא? במצב הנוכחי עדיף לנשוך את השפתיים ולחכות חודש בשביל שהמחירון יעבור ל2020 אני מפספס משהו או שבאמת ככה זה פועל במחירון?
הודעה אחרונה מאת Super_T, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 492 צפיות
התלבטות בין C4 לקרוז שנתוני 2017 היי אני מתלבט בין שני הרכבים האלה בגדול עניין התמורה לכסף חושב ששני הרכבים האלה נותנים את זה, עניין המכירה העתידית לא מעניינת אותי, מה שכן חשוב זה עלות תחזוקה ובטיחות רוצה לשמוע דעתכם או שאתם ממליצים על משהו אחר
הודעה אחרונה מאת ilia1, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן, אני מעוניין להיעזר בשירותי החברה ("אוטו'ס - ליווי אישי ברכישת רכב") שציינתי בכותרת. משום שהשירות שלהם כרוך בתשלום אשמח לדעת האם חברי הפורום שמעו על החברה לטוב ולרע, ובפרט האם עלי להימנע מהתקשרות עימה מסיבה כלשהיא. תודה, איתי
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אנחנו מחפשים לקנות רכב (ראשון שלנו...), כשהדבר שהכי חשוב לנו הוא, אמינות לאורך זמן וחיסכון בדלק. מוכנים להתפשר על כל השאר. התקציב שלנו די נמוך, סביבות 20,000 ש"ח. הוצע לנו ניסאן טדיה 4 דלתות, משנת 2010 עם קילומטראז' סביר מאד ( 125 אלף), יד ראשונה, עבר טסט ממש עכשיו והוחלפו גם שני צמיגים. המוכר הוא אדם מבוגר שעושה רושם טוב ונראה שהרכב שמור, מטופל במורשה, בקיצור הכל נראה מצויין. אז מה הבעיה? המחיר הנדרש על הרכב (כולל התשלום למכון בדיקה) הוא 23,000 ש"ח. לפי מחירוני הרכב המחיר הריאלי שלו הוא בין 16,000 (יד 2) ל20,000 (לוי יצחק), גם אם נוסיף לכך את מחיר הטסט והצמיגים מדובר במחיר גבוה יותר בכ1000 ש"ח מהמחיר הגבוה של לוי יצחק. הבנתי מבירור ראשוני שיתכן שהערך ה…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב, התקציב העליון הוא 65k אני מחפש רכב פנאי שטח , עדיפות לגדול הצרכים שלי הם : הרכב ישמש לצרכים פרטיים וצרכי עבודה.( שיפוצים ) תא מטען מכובד. אפשרות להרכבת גגון ייעודי ( לצורך העמסת לוחות גבס וכדומה) טנדר לא עונה על הצרכים הפרטיים וההעמסה לא תהיה מסיבית. שיהיה חזק ומהנה לנהיגה במידת האפשר. אמין העדפה לשנתון גבוה במידת האפשר גיר אוטומטי תודה מראש על עזרתכם
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
שלום לכולם, נתוני נסיעה כלליים : נוסע שש ימים בשבוע לעבודה כ 35 ק"מ כל כיוון. מחפש רכב אמין, בטיחותי, יציב. רכב יחיד וראשון בבית לזוג צעיר. אבזור מרשים ויפה. צריכת דלק (( לא עניין מהותי )) . נא לייעץ לגבי שני רכבים: רנו מגאן גרנד קופה גרסת האיקסקיוטיב 1.3 בנזין טורבו. טויוטה קרולה סן סידאן 1.6 בנזין. אשמח לקבל המלצות (( יתרונות וחסרונות )) לגבי כל רכב ומה עדיף וטווח של 5-7 שנים ? ** מדובר בשני רכבים 2019 מהיבואן . בתודות מראש,
הודעה אחרונה מאת green, -
-
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם קיימת אופציה לרכב משפחתי שאפשר פשוט לסגור מחיצה ולא לשמוע את הילדים מאחורה? האם ניתן להתקין מחיצה כזו? באיזה רכבים?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
שלום לכולם רצתי לדעת מה זה - בוכנות=בלאי מנוע? ומה לגבי מערכת הקירור? אוקטביה TSI 1.2 שנת 2015 הרכב עשה 105 ק"מ
הודעה אחרונה מאת green, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 578 צפיות
שלום רב, האם קיימת אפשרות לבדוק את תקינות מערכות הבטיחות האקטיביות ברכישת רכב יד שניה מהשנים האחרונות במכון בדיקה או מוסך? האם זאת דרישה מקובלת ברכישת רכב משומש?
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 791 צפיות
שלום חברים! מחפש רכב אוטומט עד 30K. אני נוסע כ40 ק"מ ביום, גם בבין-עירוני. חשוב שלא יראה מוסך , שיהיה בטיחותי (ואם אפשר גם שלא ישתה הרבה דלק). איבזור, חווית נהיגה, עיצוב ומראה - לא חשובים לי בכלל. שמעתי על מזדה 2, טויוטה יאריס ויונדאי i20 אבל זוגתי חוששת שבגלל שמדובר ברכב קטן - זאת מלכודת מוות. מה דעתכם? אולי יש רכבים מסיבים יותר שיענו לצרכים? ואם כן, איזה שנתונים מומלצים וממה להיזהר? תודה רבה !!
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אחרי טראומה שעברתי עם קורולה 2003 הצלחתי להתפטר ממנה ולחתוך נזקים. כעת אני רוצה לקנות רכב אמיתי. אחד ששלוש שנים אני לא יצטרך לראות מוסך מעבר לטיפולים. קיצור לא חשוב לי ביצועים, נוחות,יופי, ושום קשקוש. אלא רק אמינות רצחח איזה רכבים יש בשוק כעת בסדר גודל מחיר של 15k +- שעומדים בקרטריונים אשמח להמלצות.
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 652 צפיות
מה זה אומר? השכרה רגילה או שהרכב היה בליסינג רגיל? Sent from my SM-N960F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן, יש דאסטר 4X4 שאני מתעניין בה, המוכר מייד סיפר שיש ירידת ערך של 3% בגלל שהרכב נכנס למים עמוקים והגיעו מים לגובה שטיחים. כדאי להתעסק? חוץ מלקחת לבדיקה במכון מה ואיך עוד לבדוק?
הודעה אחרונה מאת יפני, -
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 2,014 אורחים (הצג רשימה מלאה)