Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פה בארץ הקודש סוגדים לקורולה, ובפרט לא אוהבים רנו, וזה לא ישתנה כל כך מהר גם אם מחר רנו תציג רכב שיכול לנסוע 30 שנה בלי תקלות ובלי תחזוקה.

אם אתה קונה רכב במחשבה למכור עוד כמה שנים ולהתקדם, קנה קורולה. רכב טוב מאוד בפני עצמו.

אם אתה קונה רכב קודם כל כדי לנסוע וחשוב לך נוחות וביצועים יותר מסחירות (ואולי גם פוטנציאל אמינות), לך על הרנו.

אני קונה רכב כדי להנות ממנו בתקופה שהוא אצלי ולא חושב על מה שיהיה במועד מכירתו.

תודה רבה על המענה והסיוע .

פורסם

לי אישית הנסיעה בקורולה הייתה רועשת מאוד במיוחד במהירויות כביש מהיר (לפחות ברכב הדגמה שעליו נסעתי),

אבל יש הטוענים שהם בקושי מרגישים את הרעש. לדעתי אם אתה הולך לבלות יחסית הרבה זמן בכבישים, זה יכול להיות פקטור חשוב.

חוץ מזה, לצרכים שלך, שני הרכבים מצוינים ולדעתי נסיעת מבחן היא הדרך הכי טובה להחליט איזו מהן עדיפה עליך.

פורסם
מבין קורולה היברידית או רגילה הייתי בוחר בהיברידית.

יש לך 3 שנים אחריות,כל שנה נוספת עוד 300 שקל.

לשלם 600 שקל על סוללה ב5 שנים זה הרבה פחות ממה שתחסוך בדלק.

האחריות על כל הרכב היא 3 שנים.

האחריות על הסוללה היא 5 שנים.

רק מהשנה ה- 6 ומעלה יש צורך בתשלום של כ- 400 ₪ לשנה על אחריות לסוללה.

אתה נוסע הרבה, רק נסיעות לעבודה יוצא כ- 20 אלף קילומטרים בשנה ועם נסיעות נוספות לצרכים פרטיים תגיע ליותר מכך.

בקילומטרז׳ כזה רכב היברידי או דיזל יחסוך לך הרבה כסף.

אבל אני לא מבין מדוע זוג צעיר צריך רכב סדאן? לא עדיף איזה האצ׳בק או ג׳יפון קטן?

לזוג צעיר ובקילומטרז׳ כזה טויוטה chr היברידית למשל יכולה להתאים, אבל הרכב עבר מתיחת פנים בזמן האחרון והייתי מברר בטויוטה מתי הגירסה מתוחת הפנים תגיע לישראל.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...