ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,576 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 621 צפיות
אני כרגע עם רכב שכור לאחר שרכבי הוכרז כאובדן להלכה. יש כמה דגמים שפזלתי אליהם אך יש כמה חודשים טובים עד שהם יוכרזו בעולם. עד אז אני מתבלט העם עדיף לי לשכור רכב לתקופה של עד חצי שנה או שמא לרכוש רכב ידני במחיר של 17k, חסכוני לתקופה הזו כדוגמת פאביה 2011. אשמח לדעתכם
הודעה אחרונה מאת diller, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, מעוניין לרכוש רכב עד 60 אלף שח זוג+1, נסיעה משולבת עירוני ובין עירוני (בעיקר עירוני) חשוב לי שהרכב יהיה עם בגאז גדול, חסכוני, ומנוע חזק. מעדיף לא רכבים צרפתיים וחבריו. הרכב יעשה נסיעה יומית של כ40 קמ סהכ ופעם בחודש נסיעות ארוכות לרמת הגולן/צפת לכן חשוב לי הכח. (כ350 קמ בסופש) אני כיום עם הספייס ורסו שלא ככ נותנת מענה בעליות. חייב להגיד שעשיתי נסיעה על סוזוקי בלנו glx והתרשמתי לטובה. אשמח לדעתכם? כמובן גם מיני משפחתיות וגיפונים למניהם באים בחשבון תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Oren Vaitzman, -
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
אני רוצה לרכוש רכב לאישתי, מעוניין ברכב קטן , מתלבט בין C1 רינו קליאו ,או פיגו ,107 ?מה מבינהם יותר עדיף
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן, אשמח להמלצה לרכב קטן וחסכוני שישמש בעיקר כרכב שני במשפחה, אך עם נסיעות מרובות בעיקר בתוך העיר, אבל גם מרחקים של 10-15 ק"מ בכבישים בין עירוניים. הדגשים: 1. חסכוני בדלק (ידני היא אופציה מבחינתי) 2. אמין וזול יחסית לתחזוקה 3. בטיחות - ברכב יהיה גם כיסא תינוק 4. אשמח לישיבה יחסית גבוהה 5. כמה שיותר מרווח ביחס לגודל הקטן (ב"קטן" אני בעיקר מתכוון לקצר באורך) פחות חשוב לי נוחות נסיעה ואיכות פלסטיקה וכדומה. אשמח מאוד לכיוונים והמלצות. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת KOOKE, -
-
אחרי שפסלתי את הCLA 2019 מטעמי בעיות אמינות צפויות, אני מחפש רכב פרימיום עד תקציב של 250K עם דגש על אמינות חזקה שיעבוד 6-7 (ואף יותר) שנים ללא בעיות כל עוד אני עוקב אחרי הוראות יצרן בטיפולים. הבנתי שלקסוס דורגו במקומות מאוד גבוהים במבחני אמינות, הרכב למען האמת לא הכי מרגש אבל נראה שהoverall והתמורה למחיר בסה"כ די טובה. אז מספר שאלות: 1. האם למישהו יש ? יכול להמליץ \ לשלול \ לתמוך ? 2. האם מבחני האמינות שנעשו רלוונטיים גם לשילוב של מנועים חשמליים - הרי זה חדש יחסית ולפי מה שהבנתי האמינות של לקסוס נובעת בעיקר משמרנות טכנולוגית מסוימת. 3. האם יש רכבי פרימיום אמינים אחרים עד תקציב 250K שממליצים עליהם? (פסלתי את כל הBMW\מרדצסים\אודי אחרי שקראתי אין קץ סיפורי ז…
הודעה אחרונה מאת robertf, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 649 צפיות
שלום, אני מחפש עבור אבא שלי המלצה לרכב חדש או לעל היותר בן שנתיים. השימוש העיקרי זה נסיעות משולבות של כ 40 ק"מ ביום, רצוי שיהיה רכב משפחתי מרווח. חשוב לי שיהיה עד כמה שיותר מערכות בטיחות בין היתר בלימת חירום אוטונומית גם במהירות בין עירונית, מערכות אקטיביות לסטייה מנתיב ו התרעה על רכב בשטח מת . אשמח להמלצות, תודה.
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, מחפש רכב שיענה על הצרכים הבאים : - מתאים למשפחה צעירה - שימוש לטווח ארוך (נגיד 6-7 שנים) - בטיחותי - רצוי קומפקטי (חיים בתל אביב) - רצוי חסכוני בטיפולים ותיקונים (לא יהיו הרבה נסיעות אז פחות מטריד אותי החיסכון בדלק או יכולות הרכב) כמה אצטרך להשקיע כדי לקבל את כל הדברים האלה? הייתי רוצה להשקיע את המינימום הנדרש. אשמח לקבל המלצות תודה
הודעה אחרונה מאת stum, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בוקר טוב ושבוע טוב, הרכב שברשותי התיישן, לפעמים יש כלמיני רעשים מוזרים שאת הסיבה להופעתם לא מוצאים בשלל המוסכים בהם הייתי. אני רוצה להתקדם לרכב חדיש יותר, בטוח יותר וחסכוני יותר. רוב הזמן הרכב משמש לנסיעות בית - עבודה, כ20 דק' בכביש 1. הפיקנטו עם עבר של רכב השכרה ומס' תאונות ב4 השנים בהן אני בעלי הרכב. אין לי את הרצון והניסיון "להתעסק" במכירת הרכב בעצמי. מצד שני, ממה שהצלחתי למצוא, עסקת טרייד אין זו עסקה ממש לא משתלמת. מה הייתם עושים אם הייתם במצבי? תודה למגיבים
הודעה אחרונה מאת SunshineGC38, -
-
פיקאסו 2016 1 2
מאת madmon10-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שוקל לרכוש C4 פיקאסו מלובינסקי טרייד. קראתי קצת בשרשורים קודמים והבנתי שהדגם מהשנתון הזה נחשב אמין יחסית ודי מומלץ, ובכל זאת יש לי כמה שאלות. מה ההבדל בין הדגם הקצר לארוך? האם בשנתון 2016 זה בכל מקרה הדגם הקצר? האם יש מנועים מסוימים בשנתון הזה שכדאי להתרחק מהם? עוד משהו לשים לב אליו? האם לובינסקי אמינים? תודה!
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
שלום חברים, אני נוהג היום על סיאט לאון 2017 מנוע 1.8, אני מאוד אוהב את הרכב, אבל בא לי לגוון קצת ולהחליף לרכב עם קצת יותר אופי. אני מתלבט בין אלפא רומאו ג'ולייטה וולוצ'ה 2016 מנוע 1.75 ליטר, לבין bmw סדרה 1 דגם 125i שנת 2016. אשמח לקבל חוות דעת לגבי שני הרכבים. מה שאני רוצה לקחת בחשבון, זה בעיקר חוויית נהיגה (משמע בשפת העם כיף, לא נוחות), עלויות אחזקה וטיפולים וכמובן אמינות הרכבים ותקלות נפוצות וסדרתיות. דבר נוסף שגם קצת מעניין אותי זה איכות הסאונד ברכב. ברור שזה דבר שתמיד אפשר לשנות ולהחליף, אבל תמיד עדיף להשאר עם סטוק. לגבי מקום מאחור, בגאז' וכל זה, לא רלוונטי. זה ישמש כרכב לנהיגה מהנה נטו. מה שמושך אותי בסדרה 1 זה בעיקר ההנעה (וההנאה) האחורית כמובן, בנוסף אי…
הודעה אחרונה מאת RK, -
רכב עד 40k
מאת bar201-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 701 צפיות
מיני/סופר מיני תקציב של 35-40k מה שחשוב זה צריכת דלק נמוכה, אמינות ואם על הדרך יכולה להרגיש מעט ספורטיבית אז עדיף. גיר אוטומטי
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
רב השימוש הוא לנסיעה בינעירונית של 80 ק"מ ביום. צריכת דלק פחות קריטית (ליסינג). בגדול מעדיף רכבי SUV, אבל לא חייב. הכי חשוב מבחינתי - נוחות, אבזור ובטיחות מה הייתם ממליצים לקחת?
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 840 צפיות
שלום, אשמח לקבל מידע על רכב פיאט טיפו 2016 יתרונות מול חסרונות אנשים שהשתמשו ברכב איך הנסיעה על הכביש, האם רכב אמין, דלק, חלקי חילוף ועוד. תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 23 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
היי, אני בחור בן 21 שנוסע כל יום מהבית לתחנת הרכבת ומידי פעם (פעם בשבועיים בדרך כלל) נוסע נסיעה של 200 ק"מ (הלוך וחזור, 100 ק"מ לכל כיוון). אני מאוד אהבתי את המראה של השברולט ספארק החדשה (שנת השקה 2015) מספר שאלות: 1. מה דעתכם על שברולט ספארק עבור בחור צעיר בן 21? 2. מה חסכון הדלק של הרכב והאם לדעתך זה חסכון בסדר או נחשב כאוכל דלק? 3. איזה גרסא אתם הכי ממליצים ולמה? 4. האם יש תחליף יותר טוב? תודה לכל העוזרים!
הודעה אחרונה מאת gabizon79, -
-
היי, אני רוצה לקנות רכב חדש, סופר מיני ומתלבטת בין סיטרואן c3 לבין פיג'ו 208. כרגע אני עם מאזדה 2 שנת 2008, היא קטנה וחמודה ואין כבר היום סופר מיני כאלה (גם המאזדה 2 כבר גדולה יותר ולא אהבתי את החדשה...) למישהו שאני מכירה יש סיטרואן c3 והוא מרוצה, אבל אני קראתי ביקורות לא משהו עליה מבחינת איכות חומרים ואחיזת כביש שזה נשמע לי לא הכי בטיחותי... בעיקרון אני גם לא מתחברת להנעה בכפתור ולעניין שבסיטרואן החלונות לא עולים לבד בנעילה.. (עניין של הרגלים) אשמח לשמוע את דעתכם בנושא, או שיש המלצה אחרת? תודה
הודעה אחרונה מאת bigmik, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, התעניינתי ברכב שנתון 2012 150K. הרכב יד 02, לפני כן היה בהשכרה. הבחור שלח לי דוח בדיקה שהוא עשה לאוטו. הסיכום המשוקלל בגדול היה נראה לי סביר (פסים ירוקים כאלה 90-100), חוץ מהמתלים (74%) והמנוע שהיה 71% (מצ"ב תמונה) מה זה תכלס אומר על המנוע? זה בלאי סביר או משהו שלא כדאי להתעסק איתו? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום רב,אני מעוניין לקנות רכב משפחתי חדש ולאחר לבטים רבים וסקר שוק נרחב החלטתי ללכת על הטויוטה קורולה ההיברידית. השאלה כרגע מבחינתי היא עיתוי הקנייה. מצד אחד אני יכול לחכות לינואר ובכך שנת עלייה לכביש תהיה 2020. מצד שני המחיר שקיבלתי הוא די אטרקטיבי לדעתי (126 אלפי שח לדגם הסטייל באוטומקס) ובנוסף לזה קראתי שמחירי המשפחתיות בכלל וההיברידיות בפרט צפויים לעלות בינואר עקב הפחתת הטבת המס. אשמח לעצה טובה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 805 צפיות
מחפש מידע לגבי הדגם. הרכב מיועד לחיילת לנסיעה יומיומית עירונית (פקקים של איילון). עד כמה הדגם מתוח הפנים של 2016 טוב מקודמו? על מה לשים דגש בחיפוש? הדיעות לגבי האמינות מאוד חלוקות. חלקן אומרות להתרחק, אחרות מדברות על אמינות מצויינת. הרכבים שעל הכוונת הם מיד פרטית עם קילומטראז' נמוך בלבד. האם דגם 1400, היקר והנדיר, נחשב אמין יותר/פחות. חווית הנהיגה בגיר הרובוטי של ה 1200 לא מרתיע את הנהגת שממש מוקסמת מהרכב. אופציות נוספות שנשקלות אופל אדם / קורסה. תקציב סביב 40000+.
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 774 צפיות
אהלן חברים יש לי כרגע הונדה סיוייק 2010 ואני רוצה להחליף למיני בעיקר בגלל צריכת דלק ונראות של הרכב חשבתי על איביזה בסכום של סביבות ה30 האם האיביזה אמינה? שמעתי שיש בעיות עם הגיר ואם כן אשמח לקצת סדר באיביזות שנים 2011-2013 מה רמות הגימור וההבדלים חשוב לציין שרק אוטומט תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 681 צפיות
מצ"ב בדיקת מנוע לוולוו XC90 טורבו 2.5 ליטר מודל 2003 עם 250 אלף קילומטר - בשבילי זה סינית - מישהו מבין סינית? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, אני מחפש לרכוש רכב משפחתי\מנהלים בתקציב של 80\85 אלף ש"ח .אנחנו זוג +2 (7+10) . הרכב יהיה הרכב הראשי של המשפחה. להערכתי הק"מ השנתי יהיה בסביבות ה-20000 ק"מ. העדפות שלי לפי הסדר הן: אמינות,בטיחות, נוחות וחסכון בדלק. ההתלבטות שלי היא בין 2 המכוניות הבאות: 1. סקודה אוקטביה 2016 1400 סמ"ק.(חיסרון-שמעתי על בעיות בגיר לאחר 3\4 שנים) 2. מאזדה 6 2015 2000 סמ"ק .( חיסרון-האם עם מנוע 2000 האוטו לא עגלה? מנוע 2500 לא בתקציב) העדפה הברורה שלי היא על רכב יד 1 פרטי. אשמח לשמוע מה דעתכם\המלצתכם.
הודעה אחרונה מאת rgunv, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 808 צפיות
שלום לכולם, מעוניין להביא רכב חדש מהניילון (שנת 2020) עכשוי אני מתלבט בין שתי הדגמים האלה? בבקשה תעזרו לי לבחור. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם, צריך לבחור רכב חדש מליסינג כאשר האופציות על השולחן הן יונדאי אלנטרה או ניסן סנטרה. השימוש היומיומי של הרכב יהיה נסיעה קצרה לעבודה אך יש לא מעט נסיעות גם עם האשה והילדים (שלושה בגילאי 2-. חשוב שהרכב יהיה כמה שיותר מרווח מאחור כי נכון להיום האישה יושבת בין הילדים בגלל קשיים עם הבוסטר בשילוב מושבי הבטיחות הקיימים. אודה לעזרתכם בנושא..
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לקנות רכב כזה מה אתם חושבים על הרכב? יש הבדל מבחינת גיר בין 2013 ל14? האם הגיר של ה1.4 בעייתי יותר משל 1.2?
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב לעיר, שלא ייסע יותר מ-10,000 ק״מ בשנה. אני לא מעוניין להשקיע. גג 50 אלף שקל וגם זה יותר מדי. אני מחפש כבר המון זמן, בתקציב האלה אני רואה רק מיני/סופר מיני ואני לא ממש מעוניין. יש בידי אופציה לקנות את השתי מכוניות הבאות: 1. Volvo S60 Kintec 2011, מנוע 2000, 203 כוחות סוס. יד 2, 126000 ק״מ. יחסית שמורה. אפשר לקנות ב-35,000. 2. VW Pasat CC, שנת ייצור 2012, עלייה לכביש 2013. 100,000 ק״מ. יד ראשונה. אפשר לקנות ב-48,000. שתיהן מכוניות יפות, מרווחות, חזקות אך יש להן את הבעיות שלהן. הוולוו אין לה שוק בכלל וזה קצת מפחיד אותי. במידה ותהיה תקלה אולי יהיה בעיה להשיג חלפים מקוריים? הפאסאט מדהימה אבל הבנתי מקריאה פה…
הודעה אחרונה מאת Krd, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 800 צפיות
יש לי 2 רכבים כעת על הכוונת, מדובר על שני רכבים מאותו הדגם ואותה השנה סיאט איביזה 2012 רפראנס ידניות מנוע 1.4. שתיהן ידיים ראשונות, לפי המוכרים לפני בדיקה ללא תאונות, בשניהם לא נעשה טיימינג עדיין. האחת עם כ 92kkm מבקשים עליה 22k. השניה של מישהו מהעבודה עם כ 57kkm מבקשים עליה כ26k. השאלה על מה אתם הייתם הולכים? בהתייחס לנתונים והמחיר האם המחירים הוגנים ביחס למחירון? לא יודע מה המחירון אם למישהו יש את המידע אשמח לדעת. תודה.
הודעה אחרונה מאת tomy669, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 676 צפיות
שלום לכולם! לאחרונה נתקלתי ברכב זה שמשך את תשומת לבי. הדגם המוצע הוא משנתון 2014, 90 אלף קילומטר. למען האמת המחירון שלו הפתיע אותו - רכב משנתון כזה, 2 ליטר באזור ה40K. רציתי לדעת האם יש סיבה שהוא מתומחר ככה נמוך? אני הולך לראות אותו בעוד יומיים, האם יש דגשים או דברים מיוחדים לשים לב אליהם? ההתלבטות שלי כרגע הוא הרכב הזה או גולף 1.4 TSI משנת 2012 (קילומטרז' זהה) - מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Nati Shapiro, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 713 צפיות
טויוטה קורולה שנת 2006 גימור SUN יד שלישית (כולן פרטיות) 240,000 קילומטר טופלה במוסך מורשה מחיר נדרש 12.5K מה אומרים? הקילומטראז' מאוד מרתיע אותי
הודעה אחרונה מאת Danielmalka16, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
החלטתי שהגיע הזמן להפטר ממאזדה 3 הישנה שלנו (2005). אני מחפש רכב אוטומטי בן 3-4, אמין, בטיחותי וחסכוני עד כמה שאפשר. תקציב סביב 50 אלף שקל. ירידת ערך אינה שיקול (הכוונה להחזיק ברכב לתקופה ממשוכת). "ספורטיביות" גם לא ממש שיקול. כל הנסיעות הן בין-עירוניות. 10-15 אלף ק"ם לשנה. חשבתי על דגמים כמו קיה ריו (כרגע נראה לי כאפשרות הכי טובה), סוזוקי סוויפט, יונדאי i20. האם אני מפספס משהו? האם כדאי לקנות מליסינג?
הודעה אחרונה מאת Tomer Anidjar, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 48 תגובות
- 11.7 אלף צפיות
שלום, לפני כשבועיים לערך החלטתי להחליף את הרכב הישן שלי ברכב חדש. לאחר בדיקות מקיפות הוחלט שאני רוכש רכב חדש מהחברה. לאחר קריאה בכל מיני פורומים ואתרים הבנתי שיש הנחות לרכישת רכב חדש מהחברה, חלק מההנחות ניתנות במסגרת ימי מכירות, מבצעים, חברי חבר וכו. כאשר ניגשתי לסוכנות על מנת לסגור עיסקה דיברתי עם הנציג בנוגע להנחות ברכישת רכב חדש והוא מצידו אמר שאין שום הנחות והמחיר של הרכב הינו לפי המחירון. גם לאחר ששאלתי אותו על ימי מכירות וכו התשובה שלו הייתה שימי מכירות לא יהיו בקרוב. כמובן שלא המשכתי לבדוק או להתעקש, סגרתי עיסקת טרייד אין על הרכב שלי ואת ההפרש ניגשתי לבנק ועשיתי העברה בנקאית. לאחר כשבוע ובעודי ממתין לרכב החדש שיגיע, הבחנתי כי יש ימי מכירות והרכב שהזמנתי (כמובן ב…
הודעה אחרונה מאת yossiaviel, -