ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,572 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 467 צפיות
האם מתוכנן מתישהו להתקין בספייסטורר את המנוע 1600 החזק הנהוג היום ב-3008?
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 461 צפיות
שלום רב לכולם אני מתבלט בין 2 דגמים I20 2016 לסיאט איביזה 2016/17 איזה רכב כדי לקחת? אני מחפש רכב שיהיה אמין, חסכוני. לגבי איביזה יש עדין מחלות של הגיר?? או שיש רכב אחרת טוב המחיר עד 60 אלף אני נוסע רק בעיר תודה רבה על עזרה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
היי, ברשותי איביזה ספורט 1200 טורבו גיר אוט' שנת 2011, מאוד נהנה עם הרכב, אך מחפש רכב שיהיה יותר חסכוני בדלק. בנסיעה רגועה מאוד (מאוד) שאני עם בקרת שיוט תמיד ונוסע על 100, אני מקבל 1:15, וכשאני נוסע רגיל על 120 אני מקבל סביב ה1:13. אני מחפש רכב שאני אצליח לעשות איתו סביב ה1:20, השיקול הוא גם להתקדם בשנים, וגם לחפש רכב יותר חסכוני, תוך כדי זה שאני לא מפסיד הרבה כסף בהתחדשות של הרכב הבא, כי אני מאמין שאת הרכב הנוכחי אפשר למכור סביב ה30-35. פחות מחפש את הפוזה שהייתה לאיביזה ספורט היפייפיה שלי. על איזה רכבים אפשר להתמקד בתקציב שנע סביב ה35 אלף שקלים ? גיר אוט' בלבד, שאר השיקולים פחות רלוונטים כמו גודל תא המטען וכו', נוסע לבד בד''כ. הציפייה שלי לקבל מהרכב הב…
-
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן, משפחה צעירה מחפשת רכב (חדש - עד גיל שנתיים), שהדרישות העיקריות הן מרווח ראש טוב, מקום לכסות בטיחות, תא מטען עם מקום לעגלה עם אפשרות הטענה נוחה האופציות הסופיות שהגענו אליהן הם הונדה HRV קומפורט, שעכשיו מוצע במבצע חבר בהנחה יפה של 10,000 שקל עם תוספות ללא תשלום, או סוזוקי קרוסאובר החדשה עם מערכות הבטיחות לכאורה, המותג של הונדה בתוספת המבצע אמור לתת רכב איכותי יותר באותו המחיר, אך שמנסים להשוות תפוחים לתפוחים ברוב הפרמטרים הנבדקים הסוזוקי מנצח, יחד עם ביטוח נמוך ואולי גם אחסקה שוטפת נמוכה יותר (?) מה הייתה ההמלצה של הקוראים במידה ומסתכלים לטווח של חמש שנים, עלות טיפולים, אמינות ובטיחות? נראה שהבלימה אוטונומית של ההונדה מוגבלת לעומת הסוזוקי (בקרת שיוט …
הודעה אחרונה מאת markb205, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 560 צפיות
היי לכולם, אני רוצה לרכוש ג'יפון חדש מהחנות אבל *היברידי* בלבד אשמח להצעות ולשמות של ג'יפונים היברידיים תודה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
רכישת ג'יפון חדש 1 2
מאת asigam-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום, ברשותי מאזדה cx5 שנת 2016 שאותה אני מתעתד להחליף בקרוב ברכב חדש מהיבואן (רכב נכה לאחר 3.5 שנים) יש לציין שאני מאד מרוצה מהרכב וכל חווית הנסיעה אבל כאמור הגיע הזמן להתחדש. התקציב (כולל העזרה מביטוח לאומי) כ 175K נסועה שנתית כ 12K רובם בעיר רק ג'יפונים על הפרק מבחינתי (עקב מגבלה בריאותית הנוחות משחקת תפקיד) יש לי כמה אופציות כרגע על השולחן: ראב 4 בנזין ראב 4 היברידי מאזדה CX5, למען האמת זה הרכב הפייבוריט אבל הדבר היחיד שמפריע לי הוא שהדגם החדש מגיע עם ריפודי עור בלבד, מעולם לא היה לי רכב עם ריפודי עור ומרתיע אותי במיוחד בחום הישראלי איך ההרגשה להדבק לריפוד כזה, או לתחזק אותו (לא לדבר על 3 ילדים מאחור)... לתגובת בעלי ניסיון (וגם לא) אשמח
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היי, אני לא מבין ברכבים בשיט. (ליסינג מהעבודה לנצח מבחינתי). מחפש רכב שני לבית למטרות הבאות: 1. נסועה יומית קבועה של 7 ק"מ (ספור ובדוק). בתוך העיר בלבד. 2. מקום לנהג + 3 ילדים קטנים (2 בוסטרים הפשוטים + כיסא תינוק). תקציב ודרישות אישיות שלי: 1. 30k מקסימום לא אגורה יותר. 2. בטיחותי (אחרי הכל ילדים ולא משחק בזה). 3. תצרוכת דלק נמוכה (מוכחת מניסיון...) לנסועה בתוך העיר כפי שציינתי. 4. תחזוקה, טסט, ביטוח זולים עבור קטגוריה לרכב אמין מבחינה זו.... שגם אם משהו נשרף ברכב או הולך. (אפילו הדברים ה"גדולים") יהיה זול מאוד לתקן ולשפץ בלי להפסיד את התחתונים... אני לא מאלה שקונים ומוכרים מכוניות... לא אוהב להתעסק בדבר הזה בכלל. בזבוז זמן ועצבים עבורי. מחפש…
הודעה אחרונה מאת sjerby, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 814 צפיות
אני מחפש 7 מקומות ואהבתי את האוטלנדר (5 ילדים צעירים). יש לי קרוב משפחה שמוכר את הצורה ישנה שנת 2015 עם קלומטרז נמוך של כ 50 אלף. השאלה שלי הוא מבקש מחירון ואני לא רוצה להכנס לוויכוחים על הכסף... השאלה שלי האם כדאי לי להוסיף עוד קצת ולקנות את הדגם הצורה חדשה? אלו שינויים יש בה באבזור ובמנוע?מבקש המלצות בבקשה
הודעה אחרונה מאת KipodYam, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בתי רוצה לקנות קיה פיקנטו מודל 2017 על הפרק שתי אפשרויות: 1. 2017 צורה ישנה, 25,000 ק"מ, בונוס: חלון בגג. 2. 2017 צורה חדשה, 55,000 ק"מ, ללא חלון בגג. המחיר המבוקש על שני הרכבים זהה מה הייתם מעדיפים? האם יש שינוי גדול בדגם המחודש?
-
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין בקניית רכב חדש במחיר של 150-160K. הרכב ככל הנראה יעשה 25-30 אלף קילומטר בשנה(אם זה משנה למשהו), ממש לא חייב רכב משפחתי גדול. חשוב לי שאני לא אבקר במוסך לעיתים תכופות אחרי שהוא יתחיל לעשות המון קילומטראז', עם זאת עדיין אני רוצה ליהנות מהרכב מבחינת נוחות, האצה וכו'. לא רק שיהיה אמין ללא תקלות סטייל הטיוטות השונות.
הודעה אחרונה מאת rambere, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תציעו רכב נסיעות יהיו לרוב בעיר תחזוק זול לצעיר חשבתי על הונדה סיוויק אבל בתקציב שלי זה רק 2006 עם 200 אלף קמ
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 808 צפיות
מה אומרים על סקודה ראפיד 1.4 2016 45 אלף ליסינג פרטי ב56 אלף?
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
כיום יש לי קארנס הבגז' פיצי ולכן אני מתלבט אם להחליף. מה עדיף בדגש על אמינות בלבד. גרנדיס, קרניבל דיזל? אפשר עוד הצעות. תקציב 25000. נוסע 15000 מקסימום תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת צפוניאא, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אני שוקל לקנות גולף שנת 2008. המוכר טוען בתוקף שהרכב במצב טוב מאוד וללא נזקי שלדה (מתכנן לקחת לבדיקה במכון). לפני זה הוצאתי דוח ממרכז הסליקה - לרכב יש לא מעט תביעות כאשר סך התשלומים של חברות הביטוח למבוטח עומדות על קרוב ל-100K שקל ויש כ-5K שקל פיצוי ירידת ערך אב ללא נקבעו אחוזי ירידת ערך. בבדיקה חיצונית ניתן לראות שהפגושים לא יושבים טוב וכן דלת הנהג לא מיושרת לגמרי עם הרכב. תובנות כלשהן לפני שאני משלם על בדיקה?
הודעה אחרונה מאת yosilogen, -
-
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן. שוקל לקנות טויוטה אוריס 2016/2017 או פריוס. נוסע הרבה (כל יום יבנה-ירושלים), רכב שני במשפחה. תקציב עד 90K. כמה שאלות אם מישהו מבין ויכול לעזור: 1. האם הרכבים האלה מספיק חזקים לעליות של ירושלים? 2. עד כמה אחסוך באמת בדלק אם בעליות בטח יעשה שימוש בבנזין? 3. למי שיש אוריס- עד כמה היא רחבה מאחורה לשלושה ילדים בעתיד (נניח כסא תינוק ושני בוסטרים)? או שיש סיכוי לזה רק בפריוס? 4. עצות או טיפים בכלל בקשר לקניית היברידי יתקבלו בברכה. 5. דעות על טויוטה סלקט גם אשמח לשמוע האם זה שהם יקרים יותר שווה את זה... רוב תודות...
הודעה אחרונה מאת ravidp18, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 839 צפיות
אהלן חברים יקרים , אז לאחר לבטים רבים והרבה עזרה בפורום כאן התכנסתי ל-2 דגמים. תכונות נדרשות - אמינות, חסכון בדלק. מסתדר עם ידני אך קיימת עדיפות מסוימת לאוטומט מטעמי נוחות. ברשותי ההצעות שלהלן: סקודה פאביה Active 2016 ידנית (90 כ"ס) , 57K ק"מ - יד ראשונה מפרטי. הייתה ברשות אדם מבוגר והיא שמורה מאוד - נסעתי עליה ואהבתי את ההרגשה. מחיר שסוכם - 38 אלף ש"ח. טויוטה יאריס 2013 Style שעשתה 90K ק"מ, יד ראשונה מפרטי דרך סוכנות רכב. מחיר מבוקש לפני בדיקה - 42 אלף ש"ח. מניסיונכם, על מי מהאפשרויות הייתם ממליצים?
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, כרגע יש לי ברלינגו 2017, הבחירה ברכב הזה הייתה בגלל הצורך ב8 מקומות וזה מה שהיה בתקציב. כמובן - הרכב לא נח ומרעיש. היום אני רוצה להחליף אותו במשהו משפחתי נח וחסכוני. דרישות - חסכוני - צריכת דלק נמוכה וירידת ערך קטנה. לא איכפת לי זיהום אוויר. נוחות - מושבים נוחים - שקטה טרייד אין עם הברלינגו. יתרון - 7 מקומות , אבל לא חובה. לא חייב חדש - אבל כן באחריות לפחות שנתיים. נוסע כ 30 א' קמ בשנה. כשעתיים ביום שמתוכם כ 20 דקות בפקקים/ נסיעה עירונית. מה שקרץ לי לבנתיים זה - קורולה הייבריד - לפי נתוני צרכן אחד ל30. השאלה מה האמת. הג'יפון החשמלי MG צ= 140 א' , אבל יש עלות התקנת עמדת טעינה לא ידו…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
דיזל או הייבריד 1 2
מאת hosamz- 5 עוקבים
- 18 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
ערב טוב, שואל בשביל חבר: מתכוון להתחיל עבודה חדשה שרחוקה 65 ק"מ ממקום מגוריו כך שבשנה הרכב ייסע 35-40 אלף ק"מ. מלבד החיסכון: 1. מה יותר עמיד ובעל אורך חיים יותר טוב, מנוע דיזל או הייבריד (בין היתר שמנוע לא יתעייף מהר)? 2. מה יותר קל להימכר בעתיד? 3. באיזה סוג מהמנועים תהיה יותר הפחתה לאור ממוצע הקילומטראז' השנתי? למשל ברכב בנזין שנוסע מעל 20 אלף ק"מ בשנה קיימת הפחתה בהתאם לצורך שקלול מחירון. האם דין רכב הייבריד כדין רכב בנזין? ואיך זה הולך ברכב דיזל? חברי מודה לכם מראש
הודעה אחרונה מאת bmw700, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 23 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
אוקיי אז ככה, אחרי התלבטויות החלטתי ללכת על 3008. עשיתי לפני מספר שבועות נסיעת מבחן על דגם הדיזל 130 כ"ס ואתמול עשיתי על גרסת הבנזין 1.2 ליטר. אני מאוד מאוד חצוי, מצד אחד הנסועה שלי היא די משמעותית וצפויה להיות כ-30 אלפי ק"מ בשנה, לא התרשמתי לרעה מהרעש של מנוע הדיזל, אך כמובן שהבנזין נמרץ יותר ומאיץ יותר מהר מעמידה וזה כמובן מועדף. הבעיה שלי עם דגם הבנזין 1.2 ליטר היא הרעידות הקלות שיש בתחילת הנסיעה ביציאה מעמידה, על פי נציג פיג'ו וממה שקראתי ברשת הדבר מאפיין מנועי 3 צילינדר( ולכן לטענתו זה לא קיים בדגם 1.6 בנזין), אולם בפולו של אשתי, בעלת מנוע 1.2 טורבו, לא נחשפתי לבעיה כזו. מניסיונכם, סביר לחשוש שהתופעה הזו תחריף בעתיד? למשל כשהמנוע יהיה קצת יותר עייף לאחר שנתיים…
הודעה אחרונה מאת avi2014, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 672 צפיות
שלום , תקועה לי סטיגמה שאם אפשר עדיף לקנות רכב בסמיכות להחלפת שנה לועזית מכיוון שאז נמכרים הדגמים החדשים והמחירים של הישנים יורדים + הרבה מבצעים על רכבים מהשנה שחלפה ולא נמכרו. אני טועה ? יש תקופות מסוימות בשנה שבהן יש סיכוי טוב יותר לקבל הנחות בקניית רכב מיבואנים/ליסינג ים?
הודעה אחרונה מאת save, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בין ההתלבטות שלי קיה פורטה 2016-2017 בנזין/סולר נוחות נסיעה קצת חלש בבנזין גיר 7 הילוכים בסולר ויותר חזק קצת חושש מזה לא שמעתי חוות דעת על האוטו סובארו b4 2016 מנוע 2500 אהבתי את הנסיעה נוח וחזק אבל לוגם דלק באינטרנט רשום אחד ל 11 לא שמעתי מישהו שיגיד שאכן זה הצריכת דלק רנו פלואנס 2016 1.5 דיזל צרפתי חשש מתקלות יקרות לא יודע לכמה אנשים יש את הרכב הזה בשביל אמינות שמעתי פה בפורום על גיר 19000 ש"ח עלות נסיעה ממוצעת בשנה 18 אלף קילומטר אם למישהו יידע נוסף לגבי אחד מהרכבים אשמח לשמוע
הודעה אחרונה מאת showndamty, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן, אני בתהליכי גישוש ורכישת סיאט לאון FR PLUS 1.8 שנת 2018 הבנתי שלקראת סוף השנה הכניסו מערכת בלימה אוטונומית [מה שיוריד את הצורך של המובילאיי וכמובן יגביר את רמת הבטיחות] אם מישהו פה יודע - מאיזה חודש הכניסו את הדגם הנ"ל ואיך ניתן להבדיל? האם היו עוד שינויים? אגב לגבי הגיר, האם מדובר בגיר הידוע לשמצה DQ200? האם עבר שיפורים? ואם למישהו יש המלצה לרכב זריז [150+ כ"ס] , מאובזר, נראה טוב [צעיר] עד 130,000 ושנתון [2018+] אשמח לקבל
הודעה אחרונה מאת Returnix, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, לאחר חיפושים מרובים אני שוקל לרכוש את אחת משתי המכוניות הללו (משומשות בשנתון 2014 - 2015). האוטו נועד למשפחה צעירה. מנסיעה בשתי הרכבים קיבלתי את ההתרשמות הבאה: 1. הסוזוקי מרווח יותר ובולם זעזועים יותר טוב מההונדה מכיוון שהוא יותר גבוה עם זאת בידוד הרעשים לוקה בחסר וכן רעש המנוע נוכח בתא הנהג 2. ההונדה הוא רכב נמוך יותר ומרגישים יותר את הכביש עם זאת בידוד הרעשים מעולה והמנוע שקט. כמו כן משיחה עם המוסכניק שלי הוא אמר שעלויות האחזקה של ההונדה יקרות בהרבה (טיפולים שוטפים, חלקי חילוף, פחחות וכו') מה לדעתכם הרכב המומלץ יותר לרכישה, אני בעיקרון נוטה יותר לכיוון ההונדה כי הוא מרגיש לי מהוקצע ומעוצב ביחס לסוזוקי (הפשוט והפרקטי). אני חושש לג…
הודעה אחרונה מאת DarkLloth, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, אנחנו מחפשים להחליף את הרכב עקב התרחבות המשפחה (תאומים בני שלושה חודשים). כרגע אנחנו עם סובארו אימפרזה ישנה. הרכב אמין מאוד אבל ההתנהלות עם עגלת תאומים ושני כסאות בטיחות מאוד לא נוחה. אם היינו עם ילד אחד, לא היינו מחליפים את הרכב. הדרישות הן: 1. תא מטען גדול עבור עגלה ועוד כל מיני שטויות של ילדים שבטח יתווספו בהמשך. 2. עדיף תא מטען שטוח, כלומר שהתחתית של תא המטען היא לא נמוכה מהפתח - בשביל שיהיה נוח להכניס עגלה. 3. תא נוסעים מרווח ככה שיהיה נוח להכניס את הילדים לכסאות. 4. אפשרות לבטל את הכרית אוויר ליד הנהג. 5. אמינות כמובן - למי יש זמן ללכת למוסך עם שני ילדים קטנים... 6. עד 70K, עדיף כמובן פחות. חשבתי על קיה סיד סטיישן, אבל אני ממש לא סגור …
הודעה אחרונה מאת rev-Match, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 815 צפיות
העסק שלנו עושה משלוחים בעיקר עם אופנועים, אבל עכשיו שמגיע החורף, אנחנו שוקלים לקנות רכב עבודה סגור כדי שנוכל לעבוד גם בימים הגשומים. בדקתי קצת ומצאתי פה https://www.galileasing.co.il/ אפשרויות של ליסינג תפעולי או מימוני וההתלבטות שלנו היא מה עדיף לנו - המסלול המימוני או התפעולי? השאלה היא אם עדיף שאנחנו נטפל בעצמנו ברכב או שהם יהיה אחראים על זה? זה לא אמור לצאת יותר זול אם אנחנו נטפל לבד? הרי רכב חדש לא אמור להצטרך הרבה תיקונים, אז אולי הוא לא צריך את כל השירות שהם נותנים, נכון? ועוד דבר, הם כותבים שם שבליסינג המימוני זה מוכר כהוצאה מוכרת ובתפעולי זה לא כתוב, למה? כי זה לא מוכר? מישהו אולי יודע? פשוט קראתי פה https://finance.walla.co.il/item/3099359 שאם אנחנו חברה בע"מ, א…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום, אמא שלי רוצה לקנות רכב חדש ולצערי היא מעוניינת/אוהבת להוציא הרבה כסף (איזה בזבוז זה להוציא כל כך הרבה כסף על מוצר שאתה לא באמת מעריך). כרגע הדיבור הוא על לנד רובר איווק. ראיתי שבחול אותו דגם עולה סדר גודל של 45-50 אלף דולר. בהינתן שהמחיר מעיד על טיב הרכב האם יש ג'יפים שבחו"ל יותר יקרים ובארץ עולים בסדר גודל של האיווק?
הודעה אחרונה מאת רועי5, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, מחפש לקנות רכב משפחתי קטן בתקציב של עד 90,000 ש"ח (יד שניה). פרופיל הנסיעות הוא עירוני וכולל עליות וירידות בימות השבוע (כ- 15 ק"מ ליום, 30-70 קמ"ש) ונסיעות בינעירוניות ארוכות בסופי שבוע 300-400 ק"מ (90-120 קמ"ש). הדרישות החשובות מהרכב הן: אמינות, בטיחות, חסכון בדלק ונוחות נסיעה. כרגע יש לי טויוטה קורולה ישנה, רכב אמין מאוד, נוחות הנסיעה סבירה והוא לא חסכוני בדלק. לאור הניסיון טוב עם טויוטה - חשבתי לקנות טויוטה אוריס היברידית (לא סטיישן). ממה שביררתי עליו על כה - מדובר ברכב אמין וחסכוני בדלק, אבל חלש בעליות (וגם אלמנט החסכון בדלק לא בא לידי ביטוי בעליות). אשמח לשמוע דעות נוספות על טויוטה אוריס או המלצות על רכב משפחתי קטן אחר. תודה!
הודעה אחרונה מאת Delver, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 739 צפיות
שתי שאלות 1. היכן הייתם ממליצים לקנות רכב חדש? 2. האם יש ערך כל שהוא היום לסוכנויות הרשמית? תודה
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
אהלן, ניסיתי להבין לבד אבל זה כל כך הרבה חומר עם כל כך הרבה דעות של אנשים שונים, החלטתי להתייעץ פה. לא ראיתי כל כך נושאים קודמים על המלצה לרכב ישן ומאוד זול. (כן הבנתי שראניקס רק 2006 בגלל עניין הבוצה) אני מחפש: רכב חזק - בהגדרתי: עולה את ירושלים מעל 80 קמ״ש(כמובן על סלד גבוה) עם 5 מבוגרים בקלות פעם בשבוע עם מזגן, וחיי כך עד 400K קילומטרז׳ תחזוקה זולה - חלקים לא יקרים מדי (אני מעריך שחלקים לאוודי יהיו משמעותית יקרים יותר מלפונטו(הבדלים של מאות שקלים), אך אם אני טועה אז גם אוודי a3 אופציה) בשוטף אטפל בו לבד. פשוט מכאנית - בלי טורבו, בלי הרבה חשמל (לא רוצה להיתקע בגלל חיישן), שאוכל לתקן כמה שיותר לבד עם מינימום תלות במוסך. לא סדאן (למרות שהלנסר אולי) ולא…
הודעה אחרונה מאת ATok, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 530 צפיות
היי חברים אני בתהליך רכישה של ניסאן קשקאי 2016 . קונה את זה יד 2 מליסינג הרכב עבר 75K מעלה כאן את הבדיקה שעשו לו .. ראיתי במנוע רשום בלוק מנוע קצת מלחיץ שמעתי המון אנשים שאמרו לי שהקשקאי הכול עניין של מזל בנושא של המנוע הרבה אומרים שהטורבו מגיע ל 100K ומתחיל לקרטע המלצות ? דיס המלצות ? יום נפלא לכולם
הודעה אחרונה מאת guy.a,