Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לנסר\C4\RUNXֿֿ\B3? תקציב 13K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, ניסיתי להבין לבד אבל זה כל כך הרבה חומר עם כל כך הרבה דעות של אנשים שונים,

החלטתי להתייעץ פה. לא ראיתי כל כך נושאים קודמים על המלצה לרכב ישן ומאוד זול. (כן הבנתי שראניקס רק 2006 בגלל עניין הבוצה)

אני מחפש:

רכב חזק - בהגדרתי: עולה את ירושלים מעל 80 קמ״ש(כמובן על סלד גבוה) עם 5 מבוגרים בקלות פעם בשבוע עם מזגן, וחיי כך עד 400K קילומטרז׳

תחזוקה זולה - חלקים לא יקרים מדי (אני מעריך שחלקים לאוודי יהיו משמעותית יקרים יותר מלפונטו(הבדלים של מאות שקלים), אך אם אני טועה אז גם אוודי a3 אופציה) בשוטף אטפל בו לבד.

פשוט מכאנית - בלי טורבו, בלי הרבה חשמל (לא רוצה להיתקע בגלל חיישן), שאוכל לתקן כמה שיותר לבד עם מינימום תלות במוסך.

לא סדאן (למרות שהלנסר אולי) ולא קטן מדי, כך של-3 מבוגרים מאחורה יהיה סביר.

ידני (לא להמליץ על רכב שאולי יש 2 כאלו בארץ שהם ידני)

חסכוני בדלק (עד כמה שאפשר כמובן)

אין לי בעיה שהרכב יהיה גם שנת 2000, כל עוד אני יודע שאם אתחזק אותו טוב הוא יהיה נאמן לי עד הסוף.

אני פתוח לכל האפשרויות שיוכלו לתת מענה לכל לקרטריונים למעלה.

אני מעדיף שלא להוציא יותר מ-13K (זה אחרי מיקוח והורדה של 3K-2K),

אני כן אשקיע עוד קצת ליישור קו אבל לא רואה צורך מעבר לזה.

תודה גדולה מראש לכל הממליצים והעוזרים,

זה לא מובן מאליו

עריכה אחרונה על ידי ATok
  • תוכן חדש...