ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,572 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 558 צפיות
שלום לכולם, כמו הכורתרת, הסיפור הוא פשוט, עברתי מספר רכבים ב6 שנים האחרונות ואלו התאפיינו ברכבים ישינים בהתחלה, ללא רכב 3 שנים ואז רכישת רכב חדש בינואר 19. אחרי שנה עם קיה פיקנטו 2019 GTline הבנתי על עצמי שהחדש לא כלכך קריטי לי ואין לי בעיה לנהוג על רכב בן 3-4 שיתאם לצרכים שלי ויעשה את העבודה, בנוסף מעדיף לייעד את הפרש העלויות 40k (בין מיני חדש לסופר מיני בן 3-4) לדברים אחרים. הדרישות מהרכב הן כאלו: קטגוריה - סופר מיני כוח - חזק (לא אהבתי להימצא עם רכב מיני ו3 אנשים בתוכו ולחשוב 1 פעמים לפני שאני עוקף). אמינות - גבוהה ככל שניתן להשיג מרכ סופר מיני , אני במקצוע תובעני שלא מאפשר לי לעקוב אחרי כל פיפס ברכב ולרוץ איתו לשכן המוסכניק. צריכת דלק - חסכוני …
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
ראיתי היום גולף פלוס 2008 1600 אוטומט. לרכב יש 150K קילומטר ובאופן כללי נראה טוב. מחיר מבוקש מתחת למחירון. אמור לשמש רכב שני בבית. לפי המוכר הרכב טופל קודם במוסך שבו ברחובות - יש מצב שיוכלו להוציא לי דוח טיפולים או שהם מחוברים לאיזו מערכת מרכזית שמוסך פולקסווגן אחר יוכל לראות את ההיסטוריה? משהו ספציפי שאני צריך לבבדוק? הארות והערות יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת david_e, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 657 צפיות
האם האמינות של הדיזל פחותה בגלל הגיר 7 הילוכים והאם הטיפולים בה יהיו יותר יקרים חושב לקחת דיזל בגלל שיש לה יותר כח וגם יותר חסכונית
הודעה אחרונה מאת sfargol, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי אני מחפש רכב יחסית קטן.. בגודל של סיאט איביזה/ i20 וכאלה.. אני בודק כבר הרבה זמן אבל כל רכב שאני בודק בסופו של דבר או יקר מידי או משהו שאני מחפש יותר ממנו.. אני מחפש רכב אוטומט מ2015 , שלא יעבור את ה60-70 אלף מקסימום מערכת מולטימדיה טובה ועיצוב סבבה מבפנים פחות אכפת לי בחוץ(זאת הסיבה שלא אהבתי את היאריס בגלל שכל המולטימדיה שם נראית ממש בלאגן עם החצי עיגול הזה וגם נורא פראהיסטורית לפי מה שהבנתי) אשמח לעזרה כי אני הייתי סגור על האיביזה ואני כבר לא יודע מה מומלץ ומרגיש אבוד ..( אני מחפש לקנות מחברה ולא מישהו פרטי אם זה משנה)
הודעה אחרונה מאת Cycleman, -
-
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי ברצוני לרכוש רכב ניסאן אקס טרייל 2019 5 מקומות אסנטה פלוס.... בבקשה תנו חחות דעת על רכב וגם מה כולל האבזור בדגם אסנטה פלוס.... כי לא מצאתי ברשת על הדגם. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת mavric, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אני מחפש רכב משפחתי לאישתי. משהו מספיק גדול לתינוק וילדה קטנה. הבעיה שיש לי דרישה אחת "מוזרה" שיהיה מהנה לנהיגה (ביחס לקטגוריה כמובן). תקציב עד 50 אלף ועד 7 שנים על הכביש, עדיפות להאצ'בק. חשבתי על הלאון, אבל ה-1.2 חלשה מידי ה-1.8 יקר מידי וה-1.4 היה רק ידני. גולף מחוץ לתקציב וכנ"ל מאזדה 3 האצ'בק (דור 3). בדקתי את ה-308, אבל לא אהבתי את הגיר הרובוטי. ניסיתי גם את הפוקוס האצ'בק לאחר מתיחת פנים (1.5 טורבו עם גיר פלאנטרי) שמאוד אהבתי, אבל אישתי פחות. גם נסעתי על סיוויק דור קודם (2011-2015), שהיה בסדר, אבל הצריכת דלק גבוהה והביצועים בפוקוס עדיפים. יש עוד רכבים ששווה לבדוק?
הודעה אחרונה מאת Krd, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 670 צפיות
האם כל הרכבים שיש להם גיר dsg7 מקבלים אחריות עד 200 אלף קילומטר? ראיתי כתבה באינטרנט ורוצה לאמת עם אנשים שיש להם סקודה
הודעה אחרונה מאת save, -
- 5 תגובות
- 911 צפיות
אני ואשתי רוצים לשדרג את האוטו לרכב גבוה ואחרי התלבטויות רבות חשבנו על סוזוקי ויטארה 2016 אבל בעיניי ביצועי הנסיעה שלו קצת חלשים. אשמח לקבל את עצתכם במתחרה לויטארה לא חייב באותו או שנתון יותר חדש אפשר גם 2-4 אחורה, שלא יזלול דלק, שיהיה אמין ולא יקר מבחינת תיקונים ושיחסית יהיה לו כוח מבחינת ביצועי הנסיעה. או שעדיף לי ללכת על האופציה של הויטרה וזהו. התקציב שלנו הוא עד 70 אלף ש"ח אשמח לקבל את עצתכם, אני יכול להוסיף עוד 3-4 אלף מעל התקציב תודה Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת nati086, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 928 צפיות
האם הרכב הזה , מתאים ל3 כיסאות ילדים מאחורה? אחד סלקל ועוד שתיים כיסאות ילדים (לא בוסטרים). האם תא המטען נחשב יחסית גדול?
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 927 צפיות
היי, אני מחפש רכב קטן (מיני/סופר מיני) עד 40 אלף ש"ח. רוב הזמן אני לבד ברכב אז מרווח ונוחות במושבים האחוריים לא חשובים לי, גם התא מטען לא. אני מחפש רכב חסכוני, חשוב לי שיסע טוב ויהיה נוח גם לנסיעות בין עירוניות ולא רק עירוניות. רציתי לקנות ספייס סטאר והרעש החזק מהמנוע שלו מנע ממני, אז גם שיהיה מנוע פחות רועש מהספייס סטאר רכב מאובזר טוב - פחות חשוב לי מהשאר אבל בונוס. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת dan21, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
קיה פורטה 2017 ליסינג הוחלף בו חלקים בגאז דלת קליפסים טמבון אין שאסי מחירון האוטו הוא 74 אלף האם לדעתכם כדי לקנות אוטו כזה אם מחירו נמוך ואם כן באיזה מחיר כדאיי כי אם הוחלפו רק חלקים ומבחינה מכנית הוא תקין לא רואה שצפויים לו עוד בעיות מסתכל על כדאיות כי הקילומטר ממש נמוך
הודעה אחרונה מאת save, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מתלבט בין שני הרכבים הללו . נוסע 25000 קמ בשנה . חלק בין עירוני עם עליות ( קריות-חיפה) מה כדאי ??
הודעה אחרונה מאת guy.a, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש אוטו אמין שנראה טוב על הכביש ובאבזור טוב עד 60K, יש חיה כזאת? הנסיעה שלי בעיקר כוללת פקקים בתוך העיר ולא יותר מ20 ק"מ ליום לכן יש לי עדיפות לאוטומט ואין חשיבות לצריכת דלק אני נהג יחיד לכן מעדיף רכב קטן אפילו עם 2 מושבים. חשבתי על וולוסטר אבל לא שמעתי עליו דברים טובים...כנ"ל על ג'ולייטה
הודעה אחרונה מאת אבי בזל, -
- 1 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
לא כ"כ ברור באתר של הדואר, אם אני מחפש ככה https://mypost.israelpost.co.il/branchessearch/?svc=13 אני אראה את כל הסניפים בהם אפשר לבצע העברת בעלות רכב פרטי? מדוע זה נקרא העברת בעלות און ליין? בנוסף, האם צריך להביא טפסים מראש או שממלאים הכל במקום ? ואם אני רוצה לקבוע תור ,אני קובע ל"אשנב כל"? תודה!
הודעה אחרונה מאת Tal7, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 538 צפיות
אהלן, בחורה בת 25, נוסעת כיום בגטס 2005 אוטומטית, נסועה קטנה של פחות מ10אלף קמ בשנה. מחפשת המלצה לרכב אמין, בתקציב של עד 25אלף שקל, גמישות קלה מאד. בסגנון הגטס הקיימת - קטן, אוטומטי, חסכוני ואמין. הדבר היחיד שעלה לי לראש להמליץ לה זה ספייסטאר, על מה עוד מומלץ בסגנון? עדיף כמה שיותר חדש, סביב 2013+. תודה מראש בשם אחותי.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 591 צפיות
שלום לכולם אני המון זמן חושב על לרכוש AUDI A1, היום לאחר שמצאתי משהו שמוצא חן בעיני (AUDI A1 SPORTBACK 1.4TFSI 2015 - קילומטרים 77K יד ראשונה) לקחתי את הרכב לבדיקה והיה כמה ממצאים שאני לא בטוח לגביהם ולהמשך רכישת הרכב. אשמח להיעזר בחוכמת ההמונים לגבי הממצאים - לתקן נזילת שמן צנרת מגדש (טורבו) - רעשים בתחילת נסיעה - נקישת השהיה במעבר הילוכים (הבודק אמר לי שזה במהירות איטית בהילוכים הראשונים) זה בגדול הדברים שמטרידים אותי. אשמח לקבל את עצתכם איך להמשיך מכאן ומה יכול להיות עלות הטיפולים והתיקונים של הדברים שצויינו בבדיקה המון תודה רן
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ערב טוב לחברי הפורום. אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי הרכב הראשון שאני הולך לרכוש. התקציב שלי הוא עד סכום של כ- 15,000 שקלים. הרכבים שמצאתי במסגרת התקציב הם: ניסאן מיקרה 2012 כולל טסט לשנה מלאה. הרכב עשה 180 אלף קילומטר. המוכר דורש ממני 14,400 שקלים. האופציה השנייה טויוטה run x שנת 2005 הרכב 128,000 קילמוטר טסט לשנה, המוכר דורש 16,000 שקלים. אופציה שלישית סובארו אימפרזה מנוע 1600 או מנוע 2000. מיצובישי לנסדר הדרוש החדש מנוע 1.8 מאזדה 3. על מה הייתם הולכים בתקציב והאם עוד אופציות שהם כדאיות לתקציב? תודה רבה על המענה.
הודעה אחרונה מאת akivas, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם, מבקשים עזרה בקנייה ,מתלבטים בין מאזדה cx5 סיטרואן c5 איירקרוס ואולי גם פיגו 3008 חשוב נוחות אמינות (כמה שפחות לראות מוסך) מחזיקים רכב לטווח ארוך. ניסינו את כולם ל c5 יש יתרון משמעותי בנוחות מתלים מאד רכים אבל קצת חוששים כי אין איתה נסיון, המזדה אולי מעט מיושנת וכבדה אבל אמינות גבוהה למיטב ידיעתי. נוסעים בעיקר בעיר. מידי פעם מחוץ לעיר לא הרבה. אשמח לחוות דעתכם ואם יש למשהו נסיון עם אחד הרכבים. החזיק את אחד מהרכבים אשמח לשמוע! תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
שלום לכולם.בינואר אני עתיד להחליף את הרנו אספאס 2009 אשר ברשותי ברכב חדש יותר וקטן יותר. קצת עלי, גר בשוויץ, יש ל2 בנות בגילאים 2וחצי ו4, עגלה אין יותר, רק טיולון אשר מתקפל בקלות ולא תופס מקום. הרכב החדש אמור לשמש לקניות בסוף שבוע (אני ואישתי עובדים על יד הבית), והסעות לגנים, פעם / פעמיים בשבוע ניסעות לאוסטריה לבית שיש לנו שם (780 ק"מ לכיוון), או טיולים כאלו ואחרים, פעם בכמה חודשים אנחנו 5 ברכב (חמותי) אבל לרוב רק 4, הנסיעה השנתית שלי מסתכמת בכ8 אלף ק"מ +/- עכשיו לדרישות שלי מהרכב:מנוע: בנזין, עד 1600, ידני. מרכב: סטיישן / מיני וואן, ג'יפון? שנה: 2016 עד 2019 ק"מ: 0 עד 50 אלף. מחיר: עד 15 אלף פרנק (אני לא רוצה להוציא יותר). מבחינת דרישות הבטיחות: כמובן מיר…
הודעה אחרונה מאת renaultfreek, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם! אני מברר בשביל גיסי שצריך לעבור בקרוב ל-7 מקומות לאחר לידת הילד הרביעי. כמו שהזכרתי התקציב שלהם עד 50K, חשוב לו שהרכב יהיה אוטומט, לנסיעה עירונית בסביבות 10 אלף בשנה. ילד ללא כיסא,2 ילדים עם בוסטרים(יש לציין בוסטרים צרים ואפשר להתפשר על מרחב פנים במקרה הצורך) רק התינוק עם כיסא בטיחות. אמינות ואחזקה טובים (והעדפה ליפניות לאחר אימפרזה 03 וקורולה 08. מתכנן להישאר עם הרכב באיזור ה-5 שנים לפחות. עד עכשיו חשב על כיוון של ורסו אך בתקציב יצטרך לרדת בשנתונים יחסית לאופציות אחרות, לכן פתוח לאופציות וחוות דעת נוספות. תודה.
הודעה אחרונה מאת צפוניאא, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
עדיפות 5 מקומות ולא 7. מקום לעגלת תאומים + 3 כיסאות תינוק במושב אחורי חדש 0 ק״מ (ליסינג/יבואן) בטיחותי אמין (אין זמן וכסף למוסך). שקט - כמה שפחות רעשי מנוע ורעשי נסיעה נוחות ישיבה בנסיעה ממושכת נוחות נסיעה (שהרכב לא מרגיש כל שיבוש בכביש) רכב סוחב ולא עגלה איבזור לא יודע אם הנתונים האלה מסתדרים עם חסכוני אבל כמה שיותר קרוב לחסכוני. תקציב עד 100 אלף תודה מועדים לשמחה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 832 צפיות
היי. אני לקראת קניית רכב נוסף, ושמתי עין על פיקנטו 2013, עם קילומטראז נמוך ומחיר מפתה. המוכר היה כנה איתי, וישר סיפר שלפני שנתיים וחצי הרכב עבר תאונה, והוחלף מרבית הפרונט. הרכב עצמו נראה טוב, נוסע אחלה, וממבט מתחת ובתוך המכסה מנוע לא נראו בעיות (שאני יכול לזהות לפחות). אשמח לחוות דעתכם על ההשלכות של תאונה כזאת, מצורף דוח שמאי מהתאונה:
הודעה אחרונה מאת Krd, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 711 צפיות
היי אני מחפש רכב גר בירושלים ופעמיים בשבוע נוסע לתל אביב (סטודנט) התקציב שלי זה 20K כמובן שאני מחפש רכב חזק חסכוני וכמה שפחות עם בעיות אני רוצה להחזיק אותו לפחות שנתיים .
הודעה אחרונה מאת YOSSE$2007$, -
וולוו s60 יד 2 1 2
מאת uzicohen10-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 22 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
וולוו s60 T4 שנת 2016, ק''מ סביר נמכרת במחיר מגוחך של 75 אלף ש''ח. מה אני מפספס פה?? האם זו מציאת השנה או שהשוק מעניש את הרכב בגלל עלויות צפויות של טיפולים וחלקים פגומים
הודעה אחרונה מאת alex321, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום רב, ברשותי כיום סוזוקי קרוסאובר 2015 וברצוני לשדרג לגיפון יותר חזק וזריז. כרגע אני מתלבט בין 4 דגמים: 1. סוזוקי קרוסאובר 1.4 טורבו 2017 2. רנו קדג'אר 1.5 דיזל 2017/8 3. רנו קפצור 1.2 בנזין 2017/8 4. קיה ספורטאז 2.0 2016/7. אני מחפש רכב חזק יותר, מאיץ טוב יותר ביציאה מרמזור בעליות ומסיים את העקיפות כמה שיותר מהר (תאוצות ביניים) וכן לא מתאמץ בעליות ירושלים כך שלא יעלה על 3,000 סל"ד כדי לשמור על 90-100 קמ"ש. הרכב ישמש בעיקר להסעת 4 אנשים ולעיתים 5 אנשים מבוגרים ואחת לשנה יהיה צורך להכנסת 4 מזוודות לנופש שנתי. נסועה שנתית נעה בין 12,000 ל 17,000 ק"מ. חשוב בעיניי שהרכב יהיה אמין (כמובן שאטפל בו בקפדנות) וחסכוני בדלק (הקרוסאובר שברשותי נוסע 11 קמ…
הודעה אחרונה מאת hosamz, -
-
שלום, מתעניין ברכישת פז'ו 208. מצאתי אקזמפלר מעניין משנת 2016 (ינואר) ברמת גימור אקטיב פרו עם מנוע 1.2 טורבו נקי מתאונות, שמור, עם כ- 60K ק"מ. יד ראשונה. 1. מה דעת המומחים לגבי הרכב - אמינות, צריכת דלק וכו'. 2. אני יודע שפז'ו בדרך כלל נמכרים מתחת למחירון. לעומת זאת המוכר מתעקש על מחירון. האם זה מוצדק? 3. המוכר ציין שקיבל מהסוכנות רק שני מפתחות - אחד קפיצי רגיל והשני פשוט שנראה כמו מפתח טכנאי. ציפיתי שיהיו 2 מפתחות רגילים ומפתח טכנאי. האם זה אכן כך? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Blaz00r, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 772 צפיות
שלום לכולם,אני מעוניין לקנות באתר של סיאט את הרכב seat ibiza מדגם exellence. השאלה היא כזאת: הדגם מוצע באתר ב92,900 אבל רשום שהדגם יוצר ב2018 האם זה משפיע על המחירון של הרכב באיזשהי צורה?(אם הוא יעלה על הכביש בדצמבר 2019 למשל?) תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Shay Elbaz, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
ערב טוב אני לפני טיפול ראשון ל-GTI שלי שנת 2018 ואני מעוניין לבצע את הטיפול את אורן שירותי רכב לאחר בירור איתו הוא אמר שהוא עובד עם שמן motul specific 5w30 אבל לפי האתר של מוטול ראיתי שמתאים צמיגות 0w30,מה דעתכם והם זה קריטי?
הודעה אחרונה מאת 4Real, -
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
בשעה טובה המשפחה מתרחבת והגיע הזמן לנטוש את הקאיה פיקנטו לטובת רכב שיכיל ילד בבוסטר + 2 כלבים גדולים. אנחנו גרים בתל אביב והולכים לעבודה ברגל אז צריכים רכב רק לסידורים ולנסיעות ארוכות בסופ"ש. חשבנו על ג'יפ עירוני עם בגאז' גדול אבל אז אין לכלבים חלון פתוח (יש אפשרות להסב חלון צד "סגור" לנפתח?). מתכננים לקנות רכב יד2, שלוש שנים על הכביש. תקציב עד 80 אלף. יש רעיונות?
הודעה אחרונה מאת sfargol, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, השאלה בכותרת. אשמח לדעת אם יש המלצות על רכבים אחרים ולמה. שבוע טוב לכולם.
הודעה אחרונה מאת baer, -
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 528 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- `Infinity
- TZR84
- BRAVO_SX
- DJI
- gollu
- tan tan
- במבליק
- gpm11
- malcishua
- פולו,גולף
- amosbmw
- eden8944