ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,581 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום , לאחר שהוריי נסעו כמה שנים ביונדאי I35 הם החליטו להשתדרג ולקחת יונדאי אלנטרה 2016,רציתי לשאול איך הרכב מבחינת אמינות ואיזה חידושים יש בו לעומת הI35. מה שחשוב זה גם האמינות שהI35 הציגה אמינות ממש טובה בלי שום בעיות רציניות ורציתי לדעת אם גם האלנטרה באותה רמה? תודה
הודעה אחרונה מאת belior, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 877 צפיות
אותו דגם בדיוק, עלו באותו זמן בערך על הכביש, אותו צבע, אותה חברת ליסינג רכב 1 עשה 75000 ק"מ מבחינת תאריכי הטיפולים הכל עקבי, יש אפילו בדיקה כללית שעשו לרכב כל מס' חודשים, הטיפולים 20 40 60 היו בזמן, החליפו צמיגים כל תקופה קבועה והוחלפה שמשה קדמית רכב 2 65000 ק"מ לדוגמא בין טיפול 20 ל 40 לא נעשתה כל בדיקה, אחר כך החליפו קודנית, צמיגים החליפו רק ב 50 ו 64 אלף, על פניו אני מתרשם שלא היתה עין בוחנת על הרכב(בניגוד לרכב הראשון), הדבר הכי מוזר שתפס לי את העין שבחודש אחד הרכב עשה כמעט 12000 ק"מ
הודעה אחרונה מאת עדי-אל, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
הרחבת המשפחה דורש הרחבת הרכב. בסכום שיש לנו ברור שנקנה יד שנייה בן לפחות 3-4 שנים אז אנחנו מחפשים המלצות ממי שמכיר אישית. הדרישות שהגדרנו, לאו דווקא לפי סדר חשיבות: 1. מקום לשני כסאות בטיחות מאחור. אנחנו רוצים שמבוגר יוכל לשבת ביניהם אבל ברור לנו שזו לא תהיה ישיבה נוחה. 2. סטיישן (או האצ'בק). הכלב ממש שונא להכנס למושבים, וגם נוטה יותר להקיא. 3. אוטומטי. 4. הנסיעות בעיקרן עירוניות לכן הייתה לנו העדפה להיברידי. לא בטוח שהמחיר מצדיק את החסכון בדלק. 5. 60-80 אלף. טיוטה אוריס סטיישן שנת 2016 - 2015 עונה על רוב הדרישות שלנו אבל כמו שנכתב כאן בפורום המושב האחורי קטן. ניסינו לשבת מקדימה ועם כיסא בטיחות מאחור זה גבולי מבחינת נוחות נסיעה. ניסינו עם סל-קל …
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני מחפש גי'פון כמה שיותר גדול אני בחור גדול 1.90 בודי בילדר עלית על כל הגי'פים הכי התלהבתי מהטוסון בגלל שהוא מרגיש גי'פ והשאר מרגישים מכוניות מוגבהות הטוסון מאוד נוח בגלל שהוא ענק שאר הרכבים מאוד צפופים בשבילי יש לי חבר שיכול להשיג לי את הדגם הבסיסי מה שנסעתי עליו ב 78,000 ש''ח 65,000 קילומטר זה מחיר שמאוד מתאים לי גם קרץ לי ה mg zs 106,000 ש''ח חדש 2019 מחיר נמוך ביחס למתחרים האחרים לא ניסיתי אותו עדיין הרבה אומרים לא לקנות רציתי לדעת למה? 80,000 ללא ריבית והצמדה זה מצויין בשבילי מה עדיף טוסון 2016 דגם בסיסי או mg zs חדש? צריכת דלק לא מעניינת אותי כי אני לא נוסע הרבה ב 4 שנים עשיתי 13,000 קילומטר על יונדאי i20 2013 …
הודעה אחרונה מאת King1989, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מתלבט בין שני הדגמים הללו בשנתונים 2010-2012 ויש לי קצת סלט לגבי הקומבינציות השונות של המנועים ותיבות ההילוכים. אם הבנתי נכון אז מנוע 1600 אטמוספרי עם תיבה אוטומטית AL4 הוא סביר מבחינת אמינות. איך יודעים מה יש ברכב הספציפי? רוב האתרים שראיתי בהם נתוני רכבים לא נכנסים לפירוט כזה. עוד שילובים ששוה לבדוק?
הודעה אחרונה מאת nepet, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אהלן, האמת שכבר דעתי די מגובשת אבל לא ידעתי איך לנסח כותרת אחרת. בגדול מחפש להבין אם התוכנית שלי תקינה או שאני באשליה. נוסע המון בתוואי הררי, כ40 אלף בשנה. כרגע נוסע על פורטה 2011, שווי הגיוני למכירה הוא - 20,000₪. כסף נזיל - 10,000₪. הלוואה ללא ריבית אני לוקח לשנתיים כהטבה אם אני מצטרף לאוצר החייל (אני בקבע) - 20,000₪. וככה אני מגיע ל50,000₪ רק לקניית הרכב. החלום הוא פורטה דיזל אבל כמעט ואין או סיד דיזל אבל כולן סטיישן מחברות כמו בזק או נותני שירות אחרים שגמרו להן את הצורה. נשארנו עם פלואנס דיזל שבכסף הזה ניתן למצוא בזכוכית מגדלת 2014-2015 עם קילומטראז' יחסית נמוך. הפלואנס בתנאים שלי אני מאמין תצרוך 1:17, הפורטה עושה הי…
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים, שוקל ברצינות לרכוש את הרכב מסוכנות קרסו טרייד, הרכב ישמש אותי לעבודה, מעריך שאסע 30k בשנה: שנה: יולי 2017 80,000 ק"מ מנוע 1.5 טורבו דיזל שנחשב לאמין וחסכוני מאוד הבדיקה שבוצעה ברכב נראית נקייה סה"כ חשש והתלבטויות: סטיגמת הצרפתיות.. לא יודע האם הגיר נחשב אמין כמו המנוע הזה. אשמח לחוות דעת על סמך ניסיון. תודה!
הודעה אחרונה מאת stum, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 810 צפיות
שלום, אני מחפש לקנות רכב ידני בטווח מחירים של 20-30 אלף. יש איזה דגמים מומלצים לצעירים, שהם גם חסכוניים וגם חזקים והטיפולים לא הכי שוחטים? ראיתי שיש את הרנו קליאו 0.9 טורבו וסיאט איביזה 1600.. שהם בסדר..על איזה דגמים אתם ממליצים? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
היי לכולם, אני לפני רכישת רכב, כרגע יש שני רכבים שמוצאי חן בעייני. אחד נמצא ברעננה והשני בקרית גת אם מישהו מכיר מכוני בדיקה מומלצים שקרובים לרעננה וקרית גת (בנפרד כן?
הודעה אחרונה מאת Yairkrispel, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 917 צפיות
היי, אני מחפש כרגע רכב לקנייה. מצאתי שברלוט ספארק 2016 ידני מנוע 1000 (הצורה החדשה), 50 קילומטר ב-26 אלף ש״ח הרכב ממגרש לכן הם מתחייבים מנוע גיר שלדה ובגלל השנתון גם שנתיים אחריות. לפי מה שמצאתי המחירון שלו 34 אלף לכן טיפה חשוד לי המחיר. בנוסף אנשים ששאלתי לא ממליצים על שברלוט ולא ככ ברור לי למה. אשמח לשמוע את דעתכם, האם זאת עסקה משתלמת והאם הרכב הזה בפרט כדאי.
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות ג'יפון ואני מתלבט בין ספורטאז לטוסון 2017 מנוע 2.0. מה עדיף? ואם שווה לקנות את הגירסה עם גג פנורמי? תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 794 צפיות
היי , לגבי הרכב סיאט לאון סטייל 1.5 טורבו מחברת ליסינג עם אגרת רישוי יעלה לי 120 אלף שח מימון בלון כמובן מהיבואן עם הנחה (ישבתי עם נציג סיאט באולם תצוגה) יעלה לי 124 אלף מה אתם אומרים מאיפה כדאי לקחת והמימון יהיה יותר כדאי
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 643 צפיות
סקודה אוקטביה 2011 שמורה מאוד אך התגלו כמה ליקויים לקנות או לא?
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
הייתי עכשיו בסוכנות, ראיתי סיאט איביזה ונהגתי בה קצת, יד שנייה, הכל היה סבבה. לפני שאני ממשיך הלאה ולוקח לבדיקה, אני מצרף כאן סליקה שהוצאתי ואשמח אם תוכלו להעיף מבט ולראות האם היא תקינה, ובמיוחד מה משמעות התביעה שם שמוגדרת "פתוחה" https://imgur.com/a/wNC1KmA
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
אהלן, מתלבט בין שני מיטו 2011 אוטומט 135 כ"ס עם המולטיאייר האהוב. שתיהם עומדות על 120K ק"מ וטופלו כל 10K. הראשונה אצל מיכאל המוכר והשניה במוסך מדרכה כנראה. העניין הוא שבראשונה הוחלף מולטיאייר ב55K והשניה עוד נוסעת עם המקורי. חוץ מזה אין לי נתיה משמעותית לאחת מהן, הן דיי זהות. מה הייתם מעדיפים?
הודעה אחרונה מאת AlonDrilich, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 12.5 אלף צפיות
היי, בימים הקרובים אני הולך לראות פיג'ו 208 gti. שפכו כל פיסת מידע לגבי הרכב הזה אבל רק מי שנהג בה ויש לו ניסיון עם צרפתיות, תודה מפחד לעבור מגרמנית לצרפתית. מה רמת האמינות של המנוע? בלאי? תקלות נפוצות? איך הרכב בכללי? האם באמת המנוע מרעיש בקטע מפגר אחרי שעוברים את המאה קמ"ש? ממה שהבנתי היא יותר בולטת מהפולו gti והקורסה opc. תודה
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב, האם הייתם רוכשים סי 5 2009 יד ראשונה, עם 43000 ק"מ שטופלה רק במורשה ? אם כן האם סביר לשלם מחירון בנסיבות שלעיל ? * ידוע לי שהרכבים הללו לא נמכרים במחירים ואף נמכרים משמעותית מתחת למחירון, אך בהתחשב בק"מ הנמוך המוכר לא ממש בעניין של להוריד את המחיר, מה דעתכם ? אציין כי לרכב נדרש ממש כרגע טיימינג וטיפול קטן, לייעוץ אודה.
הודעה אחרונה מאת save, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לאחר הרבה חיפושים מתחיל להתביית על איביזה רפרנס ידני עם מנוע טורבו 2016, לנסיעה יומית של 100 ק"מ מאשדוד לנתב"ג ובחזרה. ניסיתי לחפש אבל לא הצלחתי מידע אודות אמינות המנוע עם מגדש טורבו והחיבור ביניהם, הבנתי שבמידה ואמינות חשובה לי עדיף לא להתקרב לDST. 1. האם יש בעיות אמינות ידועות למנוע הזה? או בהנחה שהוא מטופל בזמן במוסך מורשה וננהג בהגינות לא אמורות לצוץ בעיות. 2. האם הרכב הזה נמכר מעל המחירון ? בחיפוש קצר ביד 2 הגעתי לרכב די שמור יד ראשונה 47,000 אלף קילומטר עם בעיה במזגן ( עלות טיפול משוערת כ-2,000 ש"ח ) שדורש מעל המחירון על אף התקלה ( מחירון לאחר שקלול 42,000 דורש 44,000) בעל היסטורית טיפולים במרכז שירות בראשון. היש הצדקה לדרישה ? תודה.
הודעה אחרונה מאת שניר מנחם, -
-
- 1 תגובות
- 743 צפיות
שלום רב, מדובר ב רנו מגאן קופה / ספורט Expression קופה ידני פנורמי 1.2 (115 כ''ס) 2014 קילומטרז' 85,000 יד 2 צמיגים וטיפול גדול כולל בלמים לפני 6 חודשים אשמח לדעת חו"ד יתרונות וחסרונות על הרכב ,יצא לי לקרוא עליו לא מעט. אמינות,צריכת דלק,תקלות,בטיחות
הודעה אחרונה מאת deltaHF, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 702 צפיות
היי, מחפש רכב בתקציב של 50-60K הדברים החשובים לי הם כוח אמינות ולא צרפתי. אשמח להצעות.
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום מדובר בבדיקה שהמוכר ביצע על חשבונו (מתכנן לבצע אחת מטעמי..) הרכב יד 1, קמ נמוך, מטופל במורשה. אשמח לדעתכם
הודעה אחרונה מאת rotemb, -
-
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
הי לכולם, אחרי עוד ביקור במוסך החלטתי שזהו, הגיע הזמן להיפרד מהרכב הנוכחי (פאביה 2009, 1.4, ידנית) ולשדרג התקציב באזור 55-60K, ומבחינת הדרישות, לפי סדר חשיבות: 1. חסכוני: הרכב משמש לנסיעות לעבודה, כמעט כל יום ירושלים-תל אביב (140 ק"מ בערך). היום תצרוכת הדלק בערך 1:14. 2. דירוג בטיחות גבוהה 3. אמינות: סבלתי מהרבה בעיות בפאביה, ושפכתי עליה לא מעט כסף במוסך. אשמח לוותר על התענוג הזה.. 4. נוחות נסיעה: כאמור, מבלה די הרבה זמן ברכב. לא צריך להתפנק, אבל זה גם חשוב. כרגע יש 3 דגמים שאני מתלבט בינהם: 1. טויטה יאריס היברידית- בתקציב הזה אפשר לכוון לאחת שמורה משנתון 2013-2015. לא הצלחתי עדיין להבין מה הצריכה האמיתית, איפשהו בין 1:17 ל 1:20. 2. טוי…
הודעה אחרונה מאת guyba, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 1 אלף צפיות
אחי מנסה למכור אופל אדם 2017 בטרייד אין וסוכן הטרייד אין מתחכם איתו ומבקש אישור על חבילת אבזור קיימת ברכב. לפי מחירון לוי יצחק יש מחיר בסיס + 7 אחוז על חבילת אבזור(לא מפורטת חבילת אבזור). לצערי אין אפשרות למצוא פרטים על חבילות האבזור אצל אופל(באתר) ובירור מול הסוכנות מראה שהרכב אכן כולל חבילת אבזור אך לא ניתן לקבל אישור כזה בכתב. ידוע שהיו 2 רמות גימור אחת של ליסינג צבע אחיד וטסות ואחת של היבואן 2 צבעים מגנזיום + מערכת מולטימדיה ושלל תוספות. יש מקום מוסמך כלשהו שמראה את ההבדלים?
הודעה אחרונה מאת kurko1992, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 821 צפיות
שלום אשמח לתובנות לגבי הבדיקה מצ"ב. כדאי לרכוש? אם כן, מה חשוב לתקן? תודהIMG_20191016_203143 (2).pdf
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום הייתי באחת מסוכנויות הרכב, והציעו לי רכב מדגם ניסאן מיקרה, שנה 2015, 68,901 קילומטראז, אוטומט, נפח מנוע 1200, יד ראשונה ליסינג. מחיר 34,000₪ הבנאדם מהחברה הראה לי את טופס הבדיקה של הרכב שנעשה בחודש 9 השנה, (משום מה הוא לא רצה להדפיס אותו עד שאשלם מקדמה) הכל מסומן בוי שמצביע על בדיקה תקינה בכל הפרמטרים בדף. יש רק התייחסות למרכב, כששאלתי נאמר לי שנצרך תיקוני פח וצבע קלים מאוד. בחברה מוכנים שאקח לבדיקה נוספת את הרכב תוך התחייבות עליהם.. אשמח לשמוע מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Zaza669, -
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 934 צפיות
אחרי הרבה התלבטויות ניסתי להגדיל קצת את התקציב על מנת זיהיה לי רכב שבאמת יצא מרוצה ממנו. אני בן 21,הרכב זה הבית השני שלי,רוב היום נוהג בין אם זה לעבודה או לטיולים, ואחרי שנתיים עם הספייס סטאר החלטתי לעלות רמה. לאון קרצה לי,אבזור מעולה,גג פנורמי שאני ממש רוצה,נראית מעולה וצעירה, ואיכות חומרים איכותית. רק בעיה אחת-חוסר ספורטיביות. אני חושש מהכוח של הדגם 1.2tsi,זה הדגם היחידי שאני יכול להרשות לעצמי בתקציב(אין לי רישיון על ידני). רציתי לשאול כמה היא חלשה וכמה אני אהנה מהנהיגה?באמת חשוב לי להנות,אני אוהב את זה. חשבתי על האיביזה FR,אבל היא בכל פינה, האיכות חומרים יותר זולה מהלאון,וגם פחות אהבתי תעיצוב מהלאון. אשמח להמלצות מה לעשות,תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Maor Sibony, -
- 6 תגובות
- 760 צפיות
היי לכולם אז בשנתיים האחרונות ברשותי יונדאי i20 שנת 2015 (75 אלף ק"מ) ועוד מעט אני אמור להחזיר אותה לחברה, הרכב עושה את העבודה ואין תלונות או תקלות (טפו טפו), במסגרת העסקה אני יכול להשאיר את היונדאי אצלי לעוד שנה אבל כל ההוצאות עלי ואין כל אחריות, האלטרנטיבה היא להחזיר את הרכב ולחתום על עסקה חדשה, הציעו לי קליאו 2016 (110 אלף ק"מ) עם שני טיפולים מתנה ואחריות לשנתיים (על מכלולים גדולים, מנוע, גיר וכו') מבחינת עלות חודשית אין הבדל גדול אבל הפחד שלי שפתאום יהרס ביונדאי איזה חלק יקר ואז איאלץ להוציא סכום רציני על רכב ליסינג.. אשמח לשמוע את דעתכם בעניין תודה
הודעה אחרונה מאת TDI, -
- 0 תגובות
- 476 צפיות
היי כבר עובד עצות קצת, מחפש בגדול רכב אוטו' עד 25,000 הדרישות הם כאלה: - תצרוכת דלק (1/15 +) - ישרוד את העליות של מעלות/חורפש/סאסא -בטיחותי בגדול מתוכננת נסיעה של 15,000 בשנה כשרוב הנסיעות הן קצרות 10-15 ק"מ ביום באזור הררי ואחת לשבוע נסיעה של 150 ק"מ לכיוון (כמעט כולה בין עירונית) אין חשיבות לרכב גדול/קטן כן חשוב לי שלא יהיה ענתיקה שאצטרך לבלות איתו יותר במוסך מאשר על הכביש. חשבתי על הספייסטאר אבל לא מצאתי יותר מידי בשוק שיש להם קילומטראז הגיוני (הרוב 130,000+) ואני מעט חושש מקילומוראז מעל 100,000+ שיגרור הרבה בעיות ברכב.
הודעה אחרונה מאת shacham11, -
- 1 תגובות
- 711 צפיות
היי, יש מחשבות על האברט 500 ידנית, זאתי עם המנוע 1.4 + אסה אסה האם קיימות מחלות ? מה לשים לב לפני שקונים ? אם אני לא טועה המנוע הוא מולטי אייר, שהבנתי שהוא לא חף מבעיות. גם כל מידע על אחזקת הרכב מבורך. תודה.
הודעה אחרונה מאת `Infinity, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 980 צפיות
נתקלתי במודעה ביד2 עם נתונים טובים מאוד ומחיר מפתיע, בשיחה אליהם אמרו לי שזו סוכנות טרייד אין והמחיר גמיש ואפשר לבוא לראות. איך אני אמור להתנהל מכאן? אם אפשר קצת עזרה באיך לרכוש רכב מסוכנות טרייד אין וממה להזהר?
הודעה אחרונה מאת carHooked, -
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,276 אורחים (הצג רשימה מלאה)