ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,576 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 773 צפיות
שלום לכולם,אני מעוניין לקנות באתר של סיאט את הרכב seat ibiza מדגם exellence. השאלה היא כזאת: הדגם מוצע באתר ב92,900 אבל רשום שהדגם יוצר ב2018 האם זה משפיע על המחירון של הרכב באיזשהי צורה?(אם הוא יעלה על הכביש בדצמבר 2019 למשל?) תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Shay Elbaz, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
ערב טוב אני לפני טיפול ראשון ל-GTI שלי שנת 2018 ואני מעוניין לבצע את הטיפול את אורן שירותי רכב לאחר בירור איתו הוא אמר שהוא עובד עם שמן motul specific 5w30 אבל לפי האתר של מוטול ראיתי שמתאים צמיגות 0w30,מה דעתכם והם זה קריטי?
הודעה אחרונה מאת 4Real, -
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
בשעה טובה המשפחה מתרחבת והגיע הזמן לנטוש את הקאיה פיקנטו לטובת רכב שיכיל ילד בבוסטר + 2 כלבים גדולים. אנחנו גרים בתל אביב והולכים לעבודה ברגל אז צריכים רכב רק לסידורים ולנסיעות ארוכות בסופ"ש. חשבנו על ג'יפ עירוני עם בגאז' גדול אבל אז אין לכלבים חלון פתוח (יש אפשרות להסב חלון צד "סגור" לנפתח?). מתכננים לקנות רכב יד2, שלוש שנים על הכביש. תקציב עד 80 אלף. יש רעיונות?
הודעה אחרונה מאת sfargol, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, השאלה בכותרת. אשמח לדעת אם יש המלצות על רכבים אחרים ולמה. שבוע טוב לכולם.
הודעה אחרונה מאת baer, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום! אשמח בייעוץ בנושא בחירת רכב - אני מחפש רכב ספורטיבי, אבל בתקציב נמוך של 35K (נכון אתגר, אבל מוכן לחכות עד שתצוץ מציאה). לאחר סינון וקריאת פוסטים רבים בפורום, צמצמתי את עיקר הרשימה לשתי מובילות: סיאט לאון דגם 1.8 אוטומטי (160 כ"ס) \ אלפא רומיאו 159 סלספיד 2.2 (185 כ"ס). שני הרכבים מאותם שנתונים פלוס מינוס. השאלה כזו - להוציא חוויות נהיגה (משניהם אני מרוצה ונהנה), איזה רכב מומלץ יותר לטווח של 4 שנים קדימה. מבחינת תחזוקה שוטפת, עלות אחזקה, בלאי, ביטוח ודמי רישוי וכדומה. אשמח לעזרה, ובתודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום רב ,לאחר ימים רבים שאני מסייר בפורום הנהדר הזה ולא מוצא בדיוק את מבוקשי , החלטתי להנגיש את המקרה הפרטי שלי בתקווה למצוא תשובה . שמי קדם ,בן 17 ,מתגורר באיזור המרכז ולאחרונה נגמרה תקופת מלווה היום אולם עוד לפני החלה תקופת המצוד עבור הרכב המושלם עבורי או לפחות זה שפשרותיו מתאימות לי . הקריטריונים : ידני , בעל אופי ספורטיבי , אמין יחסית , צריכת דלק שלא תרד מ 9 ק"ם לליטר ובעל תג מחיר שלא מטפס מעל 25000 שקלים חדשים. אולם גם רכב שתאוצתו ל100 קמ"ש סבירה (9 שניות >) ובעזרת סט בלמים וקפיצים ניתן לשנות את אופיו בא בחשבון משמע המילה SPORT לא חייבת להיכלל בשם הדגם . הרכבים שהעלתי בדעתי : yaris TS - שמועות עליה שהיא שובבה וחסכונית וגם אמינה 96-99 honda civic hatc…
הודעה אחרונה מאת fusion-x, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
להבנתי כחלק מטקס הארכת האחריות של טויוטה הם עושים בדיקת סטטוס רגע לפני שהם מבטחים לשנה הבאה (כדי לא לבטח סוללה כמעט גמורה שתזדקק בסבירות גבוהה להפעלת הביטוח?). אז זה אומר שיש מכשיר שמחברים אליו סוללה היברידית והוא נותן ציון בין 0 ל-100 לגבי מצב הסוללה? (1) במידה וכן, איך אני משיג גישה אליו בבדיקה לפני קניה? לבצע את הבדיקה במוסך יבואן במקום במכון בדיקה? (אין בעיה אדרבא אני בעד). (2) עם איזו תוצאה יחסית אני אמור להיות שמח? מן הידועים שהיברידיות יד2 טחונות בקילומטראז' (ביצה ותרנגולת-מי שקונה היברידי קונה כדי לחסוך דלק כי הוא אשכרה נוסע. משיטוט ביד2 לאורך זמן נראה שהממוצע של היברידיות הוא 30+ בשנה לעומת הממוצע הארצי של 17), ולדעתי סטטוס הסוללה במצב הזה קריטי. תודה,
הודעה אחרונה מאת orenweb, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 591 צפיות
הי, ברצוני לקנות רכב משומש אשר נקנה בקרדיט באחת מחברות הליסינג. המוכר מתנה את הרכישה בסגירת החוב לחברת הקרדיט + תשלום ההפרש אליו, הבעיה היא שחברת הקרדיט מעדכנת את המערכות שהרכב לא משועבד רק לאחר 48 שעות ואז רק ניתן לבצע העברת בעלות. האם ישנה דרך בטוחה שבה אוכל לסגור את התשלום לחברת הקרדיט ולבצע את העברת הבעלות בביטחה? הדבר הכי הגיוני שחשבתי עליו הוא קבלת יפויי כוח לעצמי להעברת בעלות הרכב ורק אחרי סגירת החוב אעביר את הרכב לבעלותי בדואר? (הבעיה היא שאצטרך להחזיק בתעודת הזהות של המוכר). האם ישנם רעיונות טובים יותר לביצוע העסקה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת XVSTI, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם אם מישהו במקרה מבין בדגם הנ"ל אשמח אם תדעו לעזור לי לאמוד את ההבדלים בצורה החדשה של 2019 לצורה לפניה. אם אני לא טועה הייתה גם מתיחת פנים בין 2016 ל2017? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת danezeq, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 25 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
לאחר כמה חודשים של חיפוש רכב והרבה פסילות של סיאט איביזה, הגעתי עכשיו למציאה של פיג'ו 301 1.6 דיזל ידני מסוף 2016 ק"מ נמוך ומטופלת היטב. רציתי לשמוע את חוות דעתם של המומחים על הרכב גם מטעמי עלויות אחזקה, אמינות ועמידות של הרכב. משרשר פוסט ישן שלי על הדרישות לרכב: "רכב לחייל 40K+- חייל בן 20 לפני שירות קבע, מחפש רכב משומש לטווח ארוך עד ה45K מקסימום. הקריטריונים הם ע"פי סדר יורד: 1.חסכוני (לא משנה ידני או אוטומט) 2.גודל תא מטען ונוסעים- נוסע הרבה פעמים עם רכב מלא ועם ציוד בתא המטען (מיני משפחתית תענה על הדרישה). 3.אמינות- ראש שקט וכמה שפחות צרות וטיפולים. 4. כוח- בכל זאת רכב צעיר עם טיפה כוח וסחיבה."
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאשתי יש רכב ממקום העבודה שנת 2018, היא לפני עזיבה ומעבר לעבודה אחרת, אנחנו רוצים לקנות את הרכב מחברת הליסינג שמסכימה עם הנחה מסוימת ממחיר המחירון. הוא לא היה אצל אף נהג לפני שקיבלה אותו. האם יש מה להתמקח על המחיר? האם יש דברים לוודא ולבדוק לפני הקנייה?
הודעה אחרונה מאת galbaruch, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, מצטער מראש אם השאלה לא שייכת לכאן אך לא מצאתי מקום אחר לשאול אותה. קניתי רנו קליאו לפני כמה חודשים מליס4יו האוטו מדהים והכל אבל קצת יקר לי להחזיק אותה, רציתי לדעת אם יש אופציה לבטל הכל את כל העסקה והתשלומים ולהחזיר להם את הרכב? איך התהליך הזה עובד וכו.. לצערי קניתי את הרכב מחוסר סבלנות כיוון שאת הקודם ריסקו לי ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי, תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן, אני מחפש רכב ראשון בין 20 ל25 אש"ח, מיני/סופר מיני, אוטומט (חובה), חשוב שיהיה חסכוני בדלק ואמין, שימוש בעיקר בעיר ומידי פעם מחוץ לעיר.
הודעה אחרונה מאת aviGreat, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות סטיישן (קיה סיד,פוקוס, יונדאי i30), שנת 2016\ 2017 עם קילומטראז סביר,חשבתי על קנייה מליסינג בגלל ההיצע, הייתי באוטו סנטר לפני כמה ימים,ראיתי קיה סיד, אבל כל ההיצע עם קילומטראז ממש גבוה,בסביבות 100,000 הרכב שנהגתי בו היה עם 105,000 ק"מ נסע בסדר, ולמרות שעבר השבחה, יש סימני כיבוי סיגריה על הפלסטיק שהורידו לי את החשק. הם הציעו רכב אחר מסניף אחר עם קילומטראז של 55,000, שלא מצאו את הבדיקה שלו במחשב, ונמצא בסניף אחר וכדי להביא אותו הם מבקשים 1,000 ש"ח דמי רצינות. מישהו יכול להחוות דיעה אני בפעם הראשונה שוקל לקנות מליסינג, ואם לא מהם איזה סטיישן מומלצת?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 901 צפיות
שלום לכולם. נתקלתי במודעה של מיני קופר one 2013 דגם salt, יד 01 קילומטקאז׳ 57000 במחיר של 45000₪ רציתי לדעת קודם כל האם המחיר בהתאם לנתונים או שהמוכר דורש מעל המחירון? ודבר שני, אשמח לשמוע לוות דעת על הדגם הזה כמו צריכת דלק, אופי הטיפולי, מחלות ידועות של הרכב ועוד כל מיני דברים שלא הזכרתי פה ותוכלו להרחיב עליה. חג שמח ותודה רבה.
הודעה אחרונה מאת shakedi, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, מתלבט בין קיה פורטה יד ראשונה מליסינג (לא ידוע אם זה לליסינג מרובה נהגים או נהג יחיד) שנת 2015 , עשתה 130000 ק"מ , שזה המון לשנתון, המחיר המבוקש הוא 40000 או ב35 אלף קיה ריו 2014 שעשתה 120 אלף ק"מ גם יד ראשונה מליסינג או יונדאי i35 יד 2 (ראשונה ליסינג והנוכחית פרטית) ב36000 עשתה 144 אלף ק"מ איזה אופציה הכי טובה לדעתכם? אשמח גם להמלצה כללית לגבי כל אחד מהרכבים איך הם מבחינת אמינות ותצרוכת דלק. תודה !
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום , מה הכי מומלץ מבחינת אמינות, נוחות, כוח צריכות דלק, עלויות אחזקה . , לקנייה ? . המאזדה בין השנים 2007 - 2008 . יונדאי בין השנים 2007 - 2009 . פורד מונדאו בין השנים 2008 - 2010 חשוב לי אמינות , נוחות ומנוע חזק . ועוד שאלה , למי מבין השלושה עלויות האחזקה / טיפולים חלפים הזולים ביותר ? . מה חשוב לבדוק היטב לפני קניית רכבים אלו בנוסף לשלדה, גיר ומנוע ? . תודה רבה ושבת שלום .
הודעה אחרונה מאת electric, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי רוצה התייעצות לטיפול לאחר בדיקה שנעשתה על ידי. **נא לא להתייחס לשלדה ולתאונה שהרכב עבר - המחיר שסגרתי נלקח בחשבון בנושא** האם יש משהו מעבר שזקוק להייחסות?טיפול? מדובר בקיה ריו 2014 1)בלוק מנוע - מערכת דלק והצתה לתיאום - מה זה אומר? במקום 108 מקבל 107 לפי הבדיקה... 2)מערכת תזמון? להבנתי בריו 2014 יש שרשרת לא רצועות או שאני טועה? מאלבר נמסר לי כי הרכב היה שייך לבחורה שלהצהרתה טיפלה ברכב כמו שצריך וברמה גבוה עד התאונה ואז החליטה לתקן ולמכור\ לא האמנתי למילה שלהם אך עושה רושם שכך באמת היה
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 1 תגובות
- 537 צפיות
אני רוצה למכור את המכונית שלי שנרכשה בשנת 2003 כעולה חדשה, אבל אני צריך להסיר את משרד המס. איך עושים זאת? תודה.
הודעה אחרונה מאת mh53, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
עם הפורד מונדאו 2013 - 203כ״ס הלך לי בשנה האחרונה בערך 1,300 שקל בחודש על דלק + טיפולים. חשבתי לקנות במקום רכב חשמלי 100% (מגיעים 20 דגמים לקראת ובתחילת 2020). תפסה את תשומת ליבי הקיה נירו. נתונים זהים למונדאו (204כ״ס, 0 ל100 ב8 שניות) רק ללא צריכת הדלק וללא טיפולים. (אין מנוע בעירה פנימית, צינורות עיבוי, טורבו, גיר וכו׳ וכו׳. אחריות כמה שנים על הרכב ו8 שנים על הסוללה) השאלה שלי - האם יש ליסינג בישראל שפועל כמו בארה״ב? אני לוקח את הרכב לכמה שנים, הוא נשאר בבעלות חברת הליסינג, ואני משלם רק דמי שכירות חודשיים עבורו. בלי העברות בעלות, הלוואות בלון ודברים כאלה. נטו הוראת קבע חודשית עבור השימוש שלו - כך שנניח שהנירו עולה 160,000 - אני משלם איפושהו בין 1600 ל1…
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי כרגע טויוטה יאריס 2006 , רכב מצוין חסכוני (1ל 13-14) הוא די קליל מנוע טוב אין תלונות אבל אני מרגיש צורך לעוד כוח חשוב לי שהרכב יהיה יחסית חסכוני , כן אני יודע אני דורש כוח וחסכוני אבל בגבול הטעם הטוב מעל 1ל10 לפחות ואני מעדיף רכב מיני נסיעות לעבודה לא משהו רציני , בערך 7 קמ הלוך,ו7קמ חזור יש לי רישיון אוטומט בהתחלה חשבתי אולי להחליף לאיביזה או גולף או פולו , אבל לצערנו הרב הגיר המהולל מגיע עם בעיות ולא מומלץ אוטומט לאחר מכן התלבטתי בנוגע למאזדה 3 הצבק , רכב די גדול לא סגור על איזה מנוע עדיף 1.6 או 2.0 חלק אומרים ש2.0 יוצא יותר חסכוני מכיוון היחס של המשקל למנוע ואז חקרתי קצת והבנתי שזה מזללת דלק לא נורמאלית תקנו אותי אם אני טועה …
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 833 צפיות
במסגרת חיפוש לעצמי רכב בתקציב דל, מחפש רכב אמין מאוד, זריז ככל שיהיה, ועם תחזוקה פשוטה וזולה, הנסיעות הם בעיקר בתוך העיר, מפעם לפעם גיחות החוצה. מתלבט בעיקר בין שני הדגמים, מהם החוזקות והחולשות של השניים.
הודעה אחרונה מאת xpozot, -
- 2 תגובות
- 598 צפיות
היי, דיי חדש פה בפורום, סוכות שמח לכולם. לצערי אני נאלץ למכור את הרכב שלישברולט סוניק מהממת ,צבע לבן פנינה134 אלף קילומטר, ממש שמורה, מגיעה עם מובילאי, מצלמת רוורס וכיסויים מעורבדקתי מכירון שלה והוא 28 אלף.טסט לעוד חודשיים. בכמה אני יכול להציע אותה בפועל?
הודעה אחרונה מאת Omer Itzhak, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, אני מחפש רכב חדש ואהבתי מאוד את ב.מ.וו סדרה 1 הנוכחית. ראיתי מגוון רכבים לרכישה בדגמי 2016-2018. בתחילת 2020 ב.מ.וו משיקה דגם חדש לב.מ.וו סדרה 1, האם נתון זה יפגע משמעותית במחיר הדגם הקודם (2015-2019)? בנוסף, שמתי לב שיש כעת ביד 2 ואתרים אחרים המון ב.מ.וו סדרה 1 למכירה.. האם אנשים נפטרים מהרכב בעקבות יציאת הדגם החדש? תודה מראש לעונים והמתעניינים!
הודעה אחרונה מאת Random, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 791 צפיות
שלום, אני מעוניין לקנות רכב יד שנייה, פולסווגן פולו 2012 עם 90,000 ק״מ. אני במקור מהדרום והמוכר הוא מפתח תקווה. רציתי לדעת אם מישהו מכיר מוסך אמין המתמחה בפולסווגן באיזור פתח תקווה? זו פעם ראשונה שאני בתהליך כזה, רציתי לדעת האם אני אמור לקחת את הרכב לבדיקה? במידה וכן, איזה ערבות אני אמור להשאיר לו? מה אם קורה משהו לרכב בזמן שאני לוקח אותו לבדיקה? תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת shakedi, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום , לאחר שהוריי נסעו כמה שנים ביונדאי I35 הם החליטו להשתדרג ולקחת יונדאי אלנטרה 2016,רציתי לשאול איך הרכב מבחינת אמינות ואיזה חידושים יש בו לעומת הI35. מה שחשוב זה גם האמינות שהI35 הציגה אמינות ממש טובה בלי שום בעיות רציניות ורציתי לדעת אם גם האלנטרה באותה רמה? תודה
הודעה אחרונה מאת belior, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 875 צפיות
אותו דגם בדיוק, עלו באותו זמן בערך על הכביש, אותו צבע, אותה חברת ליסינג רכב 1 עשה 75000 ק"מ מבחינת תאריכי הטיפולים הכל עקבי, יש אפילו בדיקה כללית שעשו לרכב כל מס' חודשים, הטיפולים 20 40 60 היו בזמן, החליפו צמיגים כל תקופה קבועה והוחלפה שמשה קדמית רכב 2 65000 ק"מ לדוגמא בין טיפול 20 ל 40 לא נעשתה כל בדיקה, אחר כך החליפו קודנית, צמיגים החליפו רק ב 50 ו 64 אלף, על פניו אני מתרשם שלא היתה עין בוחנת על הרכב(בניגוד לרכב הראשון), הדבר הכי מוזר שתפס לי את העין שבחודש אחד הרכב עשה כמעט 12000 ק"מ
הודעה אחרונה מאת עדי-אל, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
הרחבת המשפחה דורש הרחבת הרכב. בסכום שיש לנו ברור שנקנה יד שנייה בן לפחות 3-4 שנים אז אנחנו מחפשים המלצות ממי שמכיר אישית. הדרישות שהגדרנו, לאו דווקא לפי סדר חשיבות: 1. מקום לשני כסאות בטיחות מאחור. אנחנו רוצים שמבוגר יוכל לשבת ביניהם אבל ברור לנו שזו לא תהיה ישיבה נוחה. 2. סטיישן (או האצ'בק). הכלב ממש שונא להכנס למושבים, וגם נוטה יותר להקיא. 3. אוטומטי. 4. הנסיעות בעיקרן עירוניות לכן הייתה לנו העדפה להיברידי. לא בטוח שהמחיר מצדיק את החסכון בדלק. 5. 60-80 אלף. טיוטה אוריס סטיישן שנת 2016 - 2015 עונה על רוב הדרישות שלנו אבל כמו שנכתב כאן בפורום המושב האחורי קטן. ניסינו לשבת מקדימה ועם כיסא בטיחות מאחור זה גבולי מבחינת נוחות נסיעה. ניסינו עם סל-קל …
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני מחפש גי'פון כמה שיותר גדול אני בחור גדול 1.90 בודי בילדר עלית על כל הגי'פים הכי התלהבתי מהטוסון בגלל שהוא מרגיש גי'פ והשאר מרגישים מכוניות מוגבהות הטוסון מאוד נוח בגלל שהוא ענק שאר הרכבים מאוד צפופים בשבילי יש לי חבר שיכול להשיג לי את הדגם הבסיסי מה שנסעתי עליו ב 78,000 ש''ח 65,000 קילומטר זה מחיר שמאוד מתאים לי גם קרץ לי ה mg zs 106,000 ש''ח חדש 2019 מחיר נמוך ביחס למתחרים האחרים לא ניסיתי אותו עדיין הרבה אומרים לא לקנות רציתי לדעת למה? 80,000 ללא ריבית והצמדה זה מצויין בשבילי מה עדיף טוסון 2016 דגם בסיסי או mg zs חדש? צריכת דלק לא מעניינת אותי כי אני לא נוסע הרבה ב 4 שנים עשיתי 13,000 קילומטר על יונדאי i20 2013 …
הודעה אחרונה מאת King1989, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מתלבט בין שני הדגמים הללו בשנתונים 2010-2012 ויש לי קצת סלט לגבי הקומבינציות השונות של המנועים ותיבות ההילוכים. אם הבנתי נכון אז מנוע 1600 אטמוספרי עם תיבה אוטומטית AL4 הוא סביר מבחינת אמינות. איך יודעים מה יש ברכב הספציפי? רוב האתרים שראיתי בהם נתוני רכבים לא נכנסים לפירוט כזה. עוד שילובים ששוה לבדוק?
הודעה אחרונה מאת nepet, -