ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,572 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היי חברים. החלטתי לקנות רכב (הידד!) 2 אפשרויות שעומדות מבחינתי, אשמח לעצה ועל מה ללכת. נהגתי על שניהם, אופציה 1 נסעה טובה יותר. אופציה 1 פיאט בראבו עם 125,000 קילומטר. עברה קלאץ וגלגל תנופה מלבד טורבו החלקים היקרים הוחלפו. טופלה כראוי לפחות בשנים האחרונות ועם הרבה תוספות כמו גאנטים (קטנים15) רמקולים, מצלמת דרך, מערכת, צמיגים רציניים. מינוס- טסט קרוב, ואני אהיה יד 5. נסעתי על הרכב, הרגיש נהדר. מנגד, אופציה 2 פיאט בראבו עם 150,000 קילומטר. עברה קלאץ לפני 40,000 וטורבו לפני 60,000. טופלה כראוי. תוספות: גאנטים מושחרים ומערכת. טסט ארוך ואהיה יד 3 בלבד ביחס ליד 5 קודם. מינוס: חיצונית יש על מה לעבוד, ולא מעט אפילו, המון שריטות ומכת פח רצינית מאחור- נ…
הודעה אחרונה מאת system_x, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם זוג צעיר + ילד, מחפשים רכב יד שניה/ חדש. הדברים החשובים מבחינתנו הם: 1. בטיחותי 2. יחסית חסכוני (דלק, תחזוקה). התקציב העומד לרשותנו עד 70,000 ש"ח. יש המלצות על דגם מסויים? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת MTC, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 562 צפיות
שלום לכולם. אני שוקל לקנות יונדאי סונטה היברידית ומוטרד מרמת הקרינה שפולטות הסוללות. מישהו יודע היכן ממוקמות הסוללות בסונטה וכן האם היצרן פרסם רמות קרינה? תודה.
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן, אני מחפש רכב ידני שישמש אותי לשנה הקרובה מתלבט מה יותר משתלם - רכב ישן במחיר נמוך או רכב חדש יחסית עם שוק טוב שיימכר מהר. מתוכנן לנסוע כ25K קמ בשנה הרוב המוחלט (כ80%) של הנסיעות בבינעירוני (אשקלון-תל אביב-אשקלון פעמיים בשבוע, אשקלון-אילת פעם בחודש-חודשיים, טיולים בצפון וכו') תא מטען יחסית גדול - מהגדולים בסופר מיני או סטייל סדאן/סטיישן בהחלט חשובה האמינות וצריכת הדלק! חשוב שהמנוע יסחב טוב בנסיעות בינעירוניות במהירויות שיוט ולאו דווקא ביציאה מהמקום (2-4 אנשים ברכב + ציוד לטיולים) חשבתי אולי על רכבי דיזל לדוגמא C3 פיקאסו או פאביה ספייס (מפרטי כמובן) האם עלויות האחזקה והביטוח עם הבדלים משמעותיים ביחס לרכב בנזין? או שאולי עדיף בכלל איביזה 1.2…
הודעה אחרונה מאת Mike3236, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות רכב יונדאי i20. בחנתי כמה אופציות בטווח המחיר שלי ומצאתי את הרכב הזה - מודל 2011 עם טסט עד אפריל. יש לו 163000 ק"מ בערך. פגשתי את המוכר ליד ביתו ועשינו גם סיבוב על האוטו. המוכר נראה אדם אמין מאד. הוא סיפר לי שהרכב בבעלותו מאמצע שנת 2016, לפניו הוא היה בבעלות פרטית והיד הראשונה הייתה מליסינג נהג יחיד (כל הפרטים תואמים למה שכתוב ברישיון). בכל התקופה שהרכב אצלו הוא טופל רק במוסכים מורשים של יונדאי (בבני-ברק וברחובות) והוא הציג לי את כל הקבלות המסודרות של כל הטיפולים שם - הרכב טופל בצורה מסודרת לפני כל טסט וכל מיני דברים נוספים שהיו צריכים לטפל בין לבין טופלו גם. נתתי לחבר שמבין קצת להסתכל על הטיפולים וכל מה שנעשה והוא אומר שזה נראה לו סבבה ממש. לקחנו…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חי, אני כותב בפעם הראשונה בפורום. סוזוקי בלנו שלי שבק חיים אחרי 20 שנה! עכשיו אני מחפש אוטו עם 7 מקומות יד 2. אין לי שום נסיון לכן הנני מבקש עזרתכם בנושא. תודה מראש, מיכאל.
הודעה אחרונה מאת אבנר טייל, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
מנסה לעזור לידידה לרכוש רכב בתקציב נמוך. דרישה לרכב משפחתי /קומפקטי . גיר אוטומטי. אמין כמה שאפשר. כל השאר זה בונוס... אני מחפש לאנסר קלאסיק, ליאנה, טידה או אימפרזה/b3. ולא מוצא רכב במצב סביר עם קילומטראז' הגיוני (עד 150000 לרכב בן 10-11). נתקלתי באופטרה עם נתונים מצויינים. מאדם פדנט. שהשקיע ברכב בטיפולים וחלפים איכותיים.הרכב שלם ותקין אחרי טיפול טיימינג יקר. האם רכב כזה יכול להתאים מבחינת אמינות? לא מצליח למצוא מידע על בעיות ידועות חוץ מצריכת דלק גבוהה ופלסטיקה גרועה. אשמח למידע והמלצות. שבת שלום.
הודעה אחרונה מאת sami saviv, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, איך הרכב מבחינת אמינות, וצריכת דלק ? מדובר בשנתון 2017-2018 מנוע 1.1 ליטר טורבו ידני.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
בעיצומי חיפוש רכב עבור בת זוגי עלו מספר אופציות בהן פיג'ו 2008 שנתון 2014 בעלת מנוע 1.6 המפיק 120 כ"ס. מסקירה שלי מצאתי שהרכב בעל תיבת הילוכים AL4 בעלת 4 הילוכים אשר מסרסת מעט את הרכב. מעבר לכך, האם ידועות מחלות/תקלות ידועות? המחיר קורץ מאוד ונראה שסך הכל החבילה מאוד משתלמת עקב סחירות קשוחה מאוד. עריכה: באותה נשימה, אופציה נוספת הינה יונדאי i30 1.6 שנת 2013. כנ"ל - מחלות\תקלות?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 543 צפיות
אהלן חברים, לאחרונה כחלק מחיפוש אוטו, נתקלתי בכמה מודעות של רכבים ללא טסט. אשמח לשמוע מנסיון האם להתרחק ממכוניות כאלה? במידה ואני כן מעוניין, איך לוקחים את האוטו להעביר טסט אם אי אפשר לנהוג בו? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 629 צפיות
שלום, ישנו רכב שאני מעוניין בו אבל יש נזק לדלת. רציתי לדעת כמה אפשר להוריד במחיר על מעיכה כזו? כמה יעלה לתקן? אפשר לתקן או צריך להחליף? מדובר בפורד פיאסטה 2014 ידני, 86000 ק"מ, מחיר מבוקש 26000. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 859 צפיות
היי, אז אחרי כמה בקידות של רכבים בעזרתכם, נשארו שתי מתמודדות: פולו 2010 עברה 85,000 קילומטר, אוטומט, לפני שבועיים הוחלף מוח גיר (נותן שקט לשנתיים באחריות) לרכב יש מעט מכות פח והוחלפה דלת, לפני שבוע עבר בדיקה והתגלתה נזילת שמן מכיוון המנוע, היום המוכר לקח את האוטו למוסך מורשה והמוסך טוען שהכל תקין חוץ מבולמים אחוריים שהוחלפו. מצד שני פולו 2010 עברה 127,000, אוטומט, לפני שנתיים הוחלף מנוע, האוטו נראה חדש,נקנה מאדם מבוגר, צריך להחליף מצבר וגלגלים, לא הוחלף מוח גיר. אשמח לעצתכם, תודה
הודעה אחרונה מאת fusion-x, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן חברים, מתלבט בין יונדאי I20 כ60 אלף ק"מ מול קרה ריה 40 אלף ק"מ, שניהם שנתונים 2014 יד שניה. אשמח לייעוץ. מה שהכי חשוב מבחינתי זה אמינות, כמה שפחות לבקר במוסך. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Cycleman, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, אני רוצה לקנות רכב ידני בעיקר בשביל נסיעה פעמיים בשבוע מהמרכז לב"ש בכביש 6, ומעט נסיעות עירוניות. התקציב - עד 20,000, עדיף פחות (15,000) משנה 2011 ומעלה. אני מתעניין בכמה דגמים בינתיים ואשמח לדעת מה הוא הרכב העדיף ביותר - חסכוני ועמיד בנסיעה מחוץ לעיר. בנוסף- אם מישהו מכיר דגם שלא ציינתי ששווה לבדוק עליו אז גם אמשח לשמוע. קיה פיקנטו (למרות שלא ראיתי הרבה ידניות שנמכרות) שברולט ספארק סוזוקי אלטו יונדאי i10 ניסן מיקרה סוזוקי ספלאש תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Krd, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 784 צפיות
שלום, יש לנו היום יונדאי i10 שנת 2011 (יד שנייה). מחפשים רכב קטן (באותו הגודל, ובעיקר האורך, של ה-i10 בערך). נסיעות הלוך-חזור לעבודה בעיקר, בערך 18 ק"מ לכיוון. שוקלים: [*=right]שברולט ספארק [*=right]קיה פיקטנו [*=right]יונדאי i10 [*=right]מיצובישי ספייס סטאר כולם משנים 2017-2018 יד 2, או 2019 0 ק"מ. נשמח לשמוע את דעתכם על רכבים אלו, בעיקר מבחינת אמינות, עלות תחזוקה ושימוש, או על המלצות לדגמים אחרים לשקול. תודה
הודעה אחרונה מאת Krd, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 887 צפיות
שלום, האם משתלם לי לקנות את האוטו הזה לנהג חדש במחיר הזה עם כל הנתונים https://www.yad2.co.il/s/c/mmc5vq
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי, מחפש המלצות לרכב שיתאים לשני כסאות בטיחות ואמא מאחור רוחבו של כסא בטיחות הוא 50 ס"מ בערך סדרי עדיפיות: 1. בטיחות 2. מושב אחורי מרווח 3. תא מטען גדול 4.אמינות 5. חסכוני בדלק עדיפות לרכב משומש אבל עם קילומטרז נמוך תקציב של עד 85,000 שח חשבתי על טויוטה אוריס, טויוטה קורולה, סקודה אוקטביה ספייס, סקודה אוקטביה, פורד פוקוס, יונדאי I35 CW תודה רבה
הודעה אחרונה מאת maozikansky, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. וגמר חתימה טובה לכולם ברשותנו כרגע קשקאי מסוף 10 ואנחנו מעוניינים להוסיף לה חבר אנחנו מאוד אוהבים את הישיבה הגבוהה ולכן גם ההתלבטות היא בין ג'יפונים בלבד. התקציב שעומד לרשותנו הוא כ40 45 אלף הנסיעה הצפויה היא כ 15 אלף בשנה יש ילדים קטנים מאחורה (2 כסאות בטיחות) ולכן האופציות שחשבנו עליהן הן היטי והקפטיבה ספורט שתיהן בערך מאותו שנתון (12 עד 14) אשמח לשמוע יתרונות/חסרונות על כל אחת מהן וכמובן שאם יש עוד אופציות מעניינות אשמח לשמוע
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אחרי שקצת ראיתי וקצת קראתי נראה שנסגרתי על שתי קבוצות רכבים. 1.קיה קארנס והטויוטה ורסו שנתונים נמוכים בין 2012-2013 (מבחינתי יתרון של אמינות ואולי גם טיפולים זולים בדגש על הקיה חסרון רכבים מבוקשים ובאג' קטן ) 2. רנו גרנד סניק ושברולט אורלנדו שנתונים קצת יותר גבוהים 2014-2016 (רכבים זולים ניתן להשיג גם עם ק"מ מתחת ל90000 במחיר סביר) התקציב של זה באזור ה65000 אני מחפש רכב אמין שניתן להחזיק אותו לתקופה ארוכה מעל 5 שנים. כמובן גם הבטיחות חשובה אשמח לתובנות או הערות לגבי הרכבים האלו (על הגרנד סניק שמעתי מספיק חוות דעת טובות) תודה שנה טובה
הודעה אחרונה מאת אבנר טייל, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אהלן חברים, התייעצתי בעבר אך אני מאוד מבולבל. תקציב - עד 40K ק"מ נסיעה - כ-90 ק"מ ביום מירושלים וחזרה למשך השנתיים הקרובות. תכונות נדרשות בסדר יורד: אמינות , צריכת דלק, ספורטיביות ומראה צעיר, בטיחות. נהג יחיד ברכב, אין ילדים. ידני - פחות מעוניין אך כן בא בחשבון במידה וישנה המלצה מעולה. רכבי דיזל בעדיפות נמוכה יותר. האמת היא שאני מאוד מבולבל, כמעט וננעלתי על סקודה פאביה 2015 שעשתה 100K במחיר 40,000 ש"ח אך הפחידו אותי בנוגע לבעיות גיר DSG בנוסף, חשבתי גם לכיוון של סוויפט / קיה ריו / יאריס בשנתונים 2013-2015 אבל אני באמת לא מרגיש שאני יודע איזה רכב יענה על הצרכים שלי בצורה הטובה ביותר. בנוסף ראיתי גם סוזוקי בלנו ידניות 2016 בתקציב. ממש אשמח להמלצות טו…
הודעה אחרונה מאת FashizelDizel, -
-
שלום לכולם, מחפשת רכב שהוא ג'יפון עד 165.000 ש"ח שנת 2019. חשבתי על הונדה HRV (קומפורט או אקזקיוטיב), סובארו XV או סוזוקי (יש שני דגמים וכל מיני תת דגמים שאני לא יודעת מה לכתוב). אפשר לקבל בבקשה המלצות על דגם טוב מבין אלו או משהו אחר שאתם יכולים להמליץ עליו? קראתי שרכבים יפנים טובים לכן אני מעוניינת רק בהם. השימוש הוא רק לצרכי נסיעה לעבודה. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת galbaruch, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן חבר'ה אז בשעה טובה מכרתי את הספייס סטאר 2014 שלי,ואני רוצה להתקדם קצת. חשוב לי שאני אתחבר לעיצוב של הרכב,ושאני אהנה לנהוג בו,לא חייב רכב ''מפחיד'' אבל כן שיסחוב בלי בעיה,ושאהנה מהאבזור. מבין בשביל להנות מהדוושה צריך לשלם דלק,אבל לא צריך שיטחן לי את הכיס. אני רוצה גם שיהיה אמין ושלא יצטרך לבקר במוסך כל הרבה. הגודל פחות מפריע לי אבל מעדיף רכב קטן רק גיר אוטמטי אין לי לצערי רישיון על ידני כרגע חשבתי על מאזדה 2,נראה רכב מעולה,אפשר להביא 2016 באזור ה55K,פשוט אני לא מוצא את הדגם ספורט/פיור וואיט שממש עפתי עליהם מתבלט אם להביא את הדימיניק אשמח לעוד הצעות!תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Maor Sibony, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
כאמור בכותרת. הכי חשוב כרגע שמירה על נתיב ובקרת שיוט אדפטיבית. יד שניה. הכי זול שקיים בשוק. איזה רכבים מציעים את השילוב הנ"ל? כל השאר כרגע לא מעניין(נוחות, ביצועים, מרווח וכ"ו). תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 500 צפיות
שלום לחברי הפורום חתימה טובה! אשמח לקבל חוות דעת על לאון טופ ספורט 2005 20vt כרכב דיילי. נתונים חשובים; 135 אלף ק"מ יד 3 מקורית לגמריי (כמו שאני אוהב [emoji39]) הייתה לי סיאט איביזה 20vt 2001 גם מקורית. השאלה שלי אם היא שונה משמעותית ממנה (מלבד הבדלי משקל), והאם תוספת הכוח מורגשת? (180 כ"ס לעומת 156 באיביזה). אמינות ליום יום? דברים חשובים לשים לב כשאני הולך לבדוק את הרכב? חשוב לציין שאני מתכוון לשפר את הרכב (מבחינת התנהגותית נטו - כוח יש מספיק, מה גם שפחות מעסיק אותי הכוח); קודם כל - יישור קו קודם כל כמובן ותיקונים. לאחר מכן - קויילאוברים, צמיגים, בושינגים, אנטירולים ומוטות מייצבים להקשיח את הרכב קצת. תודה רבה חברים …
הודעה אחרונה מאת yuvalbarxx, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, קיבלתי הצעה לפיג׳ו 3008 שנת 2018 (מרץ) מליסינג. הרכב די חדש וללא תאונות. הבעיה היא שהציעו לי במחיר 120000 שזה המחיר בלוי יצחק לרכב עם נתונים כאלה אבל מיד פרטית. אם משקללים את הליסינג צריך לצאת בערך 12000 ש״ח פחות. אני יודע שבפיג׳ו 3008 יש ביקוש רב אבל האם ההצעה הוגנת?
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
אשמח להתייעץ. עדיפות לסופר מיני, בגלל צרכי חניה בעיר, אבל לא נפסול משפחתית. בטיחות מעל הכל, יש ילדים קטנים ברכב, נוחות חשובה בגלל בעיות גב (גם המושב וגם הקפיצים), שקטה יותר מהסוויפט ששימשה עד כה והאיצה בצורה רועשת מאד. מושב אחורי ממוזג היטב, עדיפות ל"חלון" מיזוג אחורי עלות חלפים סבירה אוטומט שנוכל, במחיר הזה, לקבל קילומטראז' לא גבוה.. תודה לעונים..
הודעה אחרונה מאת טלרונן, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 457 צפיות
היי, כבר כמה ימים שאני מנסה להבין איזה רכב מתאים לי לרכישה. בעיקרון התקציב לרכישה הוא 10K [כמובן שיהיה משומש ] דרישותיי לפי סדר עדיפות: ידנית, מנוע לא פחות מ1.3, בטיחותית, חסכונית, אחזקה זולה ובעלת נגישות טובה לחלקי חילוף ברחבי הארץ. הדגמים במוקד הם: טויוטה יאריס, קיה פיקנטו, סוזוקי אלטו, פיאט פונטו? כמה שאלות/בקשות: 1. אשמח להבין מה אתם ממליצים מתוך הדגמים שציינתי או דגם אחר שאתם מכירים 2. אשמח לעזרה בנוגע למקור ידע רלוונטי לבטיחות ברכבים ישנים [לא הצלחתי למצוא] 3. מצד אחד אני רוצה רכב כמה שיותר מינימליסטי, ומצד שני אני מנסה להבין עם עצמי כמה אני מסוגל להתפשר על בטיחות הרכב מול מחיר - אז אם יש לכם מושג באיזה שנה נכנסה החובה להתקין ABS ברכבים …
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, אני מחפש לקנות רכב ומשום מה בכל מקום שאני מוצא מסתפקים רק בלגלות לי את נפח תא המטען. האם יש מקור כלשהו לגלות את האורך? ספציפית מעניין אותי אורך התא אחרי שמורידים את הכסאות האחוריים.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 725 צפיות
אז כמו שניתן להבין אני מחפש רכב אוטומט קטן מיני או סופר מיני שיהיה חסכוני כלל הניתן בדלק אמין בסכומים של עד 10K 12K 8K (זה הדרישות היחידות שלי מהרכב) האמת שמאוד התלהבתי מהפיגו 107 אבל אני רואה אזהרות חוזרות לגבי הקלאץ הרגיש והגיר הרובטי הפחות אמין גם פוולסוואגן פולו נכנסת באוטו תקציב אבל שנתון 2008 זה גיר DSG? ואם כן כמה אמין הגרסא הזאת? בנתיים אני רואה שהרכבים שהכי עונים על הקריטריונים שלי הם הדיסטו סיריון והניסאן מיקרה שנתון 2008 מה לדעתכם עדיף יותר? ואני אשמח לקבל עוד הצעות
הודעה אחרונה מאת דוב המערות, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 498 צפיות
אשמח לדעת חוות דעת למי שיש אני מתכנן לקנות אחת ויש לי תקציב של 50 אלף אבל כנראה שאחרוג מהתקציב כדי להביא אחת ממש טובה ראש שקט, עדיפות ל1.8 כמובן
הודעה אחרונה מאת avivd25,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 528 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- `Infinity
- TZR84
- BRAVO_SX
- DJI
- gollu
- tan tan
- במבליק
- gpm11
- malcishua
- פולו,גולף
- amosbmw
- eden8944