Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אז אחרי כמה בקידות של רכבים בעזרתכם, נשארו שתי מתמודדות:

פולו 2010 עברה 85,000 קילומטר, אוטומט, לפני שבועיים הוחלף מוח גיר (נותן שקט לשנתיים באחריות) לרכב יש מעט מכות פח והוחלפה דלת, לפני שבוע עבר בדיקה והתגלתה נזילת שמן מכיוון המנוע, היום המוכר לקח את האוטו למוסך מורשה והמוסך טוען שהכל תקין חוץ מבולמים אחוריים שהוחלפו.

מצד שני פולו 2010 עברה 127,000, אוטומט, לפני שנתיים הוחלף מנוע, האוטו נראה חדש,נקנה מאדם מבוגר, צריך להחליף מצבר וגלגלים, לא הוחלף מוח גיר.

אשמח לעצתכם, תודה

פורסם

אותו מחיר? הכל תקין בשתיהן חוץ ממה שצוין? אם כן, הייתי הולך על זאת עם הקילומטרז' הנמוך יותר

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

בס"ד

תבדוק טוב טוב את נזילת השמן מהרכב הראשון.

אם מדובר בנזילה בין הגיר למנוע, יהיה צורך בהורדה של הגיר לתקן את זה, מצד שני, זה יכול להיות משהו מינורי, לשקט שלך, עדיף לברר זאת.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

יכול להיות שנזילת שמן היא הזעה קלה אך המכון רושם זאת על מנת שלא יבואו בטענות כלפיו.

הייתי בוחר בראשון, החלפת מח גיר תיתן שקט, ואם החלפת דלת זה כול מה שקרה במהלך 9 שנים זה לא נורא.

מה שכן הייתי בכול זאת לוקח את הרכב לאחר בדיקה למוסך שיתן מבט על הנזילה אם יש כזאת.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לציין שהמנוע של הרכב הראשון עבר לפני שנתיים שיפוץ ראש מנוע כנראה עקב התחממות, במוסך מורשה כמובן.

כדאי לפסול על זה?

פורסם

בס"ד

אם עברו שנתיים וללא בעיות, אני לא רואה סיבה לפסול על כך.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

בגולף שלי משנת 2010 הלך מוח הגיר פעמיים (המקורי וזה שהוחלף בשנת 2012 באחריות).

הייתי לוקח את הרכב עם הק"מ הנמוך ושהוחלף בו מוח הגיר אך רק לאחר בדיקה מקיפה, כדי לוודא שנזילת השמן היא לא כתוצאה מבעיה רצינית.

• תוכן חדש...