ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,572 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 772 צפיות
שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש רכב משפחתי בתקציב 37-38 אלף, זה הרכב הראשון שאני קונה ואני קצת מבולבל ומותש מכל המבחר שיש. הרכב אמור להתאים לתינוק ולהורים. הציפיות שלי מהרכב (הכי חשוב נמצא למעלה) אני מתכוון להחליף את הרכב בעוד 3 שנים, אז מה שאני צריך שייסע כמו שצריך, ואחרי זה אני אוכל למכור אותו גם אם זה אומר להפסיד עליו קצת, מעדיף להנות ממנו בתקופה שאני איתו. בטיחות- יש לי תינוק באוטו(אני אוסיף מובילי בכל מקרה אם אין),כמובן שאני אצטרך להתפשר בשל התקציב צריכת דלק וטיפולים אמינות ושוק למכירה לחברי מועדון ביחד בשבילך יש מבצעים על רכבים, החברה שנותנת הכי הרבה הטבות היא אלדן(התקנת חיישני רוורס ומצלמת רכב מימון של 30 אלף שקל עם 48 תשלומים ללא ריבית והצמדה,החלפ…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 0 תגובות
- 489 צפיות
היי, בעבר התיעצתי בפורום לגבי רכישת מרצדס cla 250 כדי באמת לראות ולקבל חוות דעת מאנשים שיש להם קצת יותר ידע וניסיון ממני, ולאחר קצת מחקר נתקלתי באאודי A4 שנת 2017-16 שפשוט הקסימה אותי, ורציתי לשאול האם יש למישהו כאן ניסיון עם הדגם הנל? דגשים או חוויה אישית אשמח לעזרתכם, מדובר בדגם עם המנוע 2.0 עם 190 כוח סוס תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת MSound, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אהלן חברים! אשמח לעזרתכם, אני לפני רכישת רכב חדש שישמש אותי ב 7-8 שנים הקרובות. נתונים: זוג+2+עגלה+האסקי סיבירי. נוסעים 15-18K בשנה כאשר 5 פעמים בשבוע בבוקר פקקים של 25 ק"מ והשאר משולב עירוני ובין עירוני כרגע עם פולו tsi 2011, אם לא הייתי צריך רכב גדול יותר, לא הייתי מחליף אותו בעתיד הנראה לעין. Must have: * 5 דלתות או דלת תא מטען שהשמשה האחורית עולה ביחד, חובה שתהיה אפשרות להוציא את המגש העליון בתא המטען כי הכלב יושב מאחורה. * כמובן תא מטען גדול מאוד ורצוי עמוק כדי שתהיה אפשרות לשים עגלה בצד אחד וכלב בצד אחד או להכניס את העגלה לעומק ושלכלב יהיה מספיק מקום כי לא מדובר בכלב קטן כל כך. * איכות חומרים ברמה גבוהה, אני כרגע נוסע בפולו 2011 (שנקנה חדש…
הודעה אחרונה מאת railay, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו יודע פחות או יותר מהם מבצעי סוף שנה על פולקסווגן פולו וסיאט איביזה? כמה פחות או יותר יורדים המחירים לקראת החלפת שנתון?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אנחנו מתעניינם ברכישה של סוזוקי קרוסאובר ידנית משומשת. תהינו למה הפער עצום במחיר בין אוטומט וידני. האם רק בגלל שידני פחות פופלרי? או שיש בעיות מיוחדות על פני האוטומט, אולי אבזור שונה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 33 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אני לפני רכישה רכב מחברת ליסינג (אני אהיה יד 2). האוטו נדרש לעשות עכשיו טיפול 30 א' ק"מ. קיימת אופציה שהחברה תעשה במוסכיה על חשבונה אך עם זאת אני לא יודע כמה ישקיעו שם בטיפול (ישימו רק שמן ותו לא). אופציה שנייה שאני אקח את האוטו לטיפול במוסך מורשה של קיה ואקבל את הטיפול המלא וזה חברת הליסינג לא תסכים בעת המכירה של הרכב אך חברת הליסינג לא תסכים לפני שאעביר לה את מלוא התמורה (ואם יגלו בעיות מפה ועד הודעה חדשה למרות שהבדיקה במכון הבדיקה תהיה תקינה)... איך מעגנים זאת בהסכם המכירה הצורה הכי טובה ? אציין שגם יש לי אחריות נוספת (במסגרת ה -3 שנים, קרי נשארה שנה אחרונה של אחריות). האם עדיין לתת לחברת הליסינג לטפל את הטיפול ?
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
אחה"צ טובים, אני בהתלבטות ואשמח לדעתכם: אני מתלבט בין 3008 לבין C5 ה C5 נותן הרבה מאד יותר מאשר הפיגו ואני מתכוון לגרסאות המפוארות וכאן באה ההתלבטות השניה: האם לבחור במנוע בנזין או במנוע דיזל. הממוצע השנתי שלי שלי הוא כ 25,000 ק"מ עיקר הנסיעות הן בעיר גם בשעות העומס אני מחפש את הנוחות והתענוג ופחות את הביצועים (מ 0 ל 100 מקסימום יקח עוד כמה דקות, הכל בסדר (: ) תודה, אמיר
הודעה אחרונה מאת פריג'י, -
-
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היי לכם, מחפש רכב סופר מיני ידני שנתון 2014-2017. בגדול התכנסתי ל3 רכבים: 1.פורד פיאסטה-נראית טוב,מרגישה טוב על הכביש מנוע 1.2 אטמוספרי. החסרון היחיד הוא שנתון נמוך יחסית,אבל איתו מגיע גם מחיר נמוך-סביבות ה25-30 אלף לרכב טוב. מה מטריד?עלויות אחזקה של רכב גרמני,בעיות שצצות עם השנים(הרכב בן 5). 2.איביזה 1.2 ידנית-מהרכב הזה אני אהנה הכי הרבה,מנוע טורבו ואבזור סביר יחסית(בקרת שיוט,מערכת מובנית וכו') החסרונות?-מנוע טורבו שלא ברורה עמידותו ומחיר רכישה גבוה יותר 45 אלף. מנוע טורבו והעמידות שלו לאורך זמן בנוסף לכל שאר מכלולי הרכב+ירידת ערך. 3.יונדאי I20 ידנית החדשה- נראית לי כמו הבחירה הכי הגיונית מבין כולן,מרגישה הכי נעימה ומרווחת. שנתון 2015-2016 במחיר…
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הי אשמח להתייעץ כי אני כבר מבולבל. מחזיקים כיום מאזדה 6 דור שני שאנו רוצים לשדרג. ה-6 רכב גדול לכאורה אבל בקושי יכול להכיל במושב האחורי כסא+בוסטר+סלקל או לחלופין כסא+בוסטר+אמא. עשיתי חיפוש וקראתי פוסטים קודמים בנושא. מכיר את ההמלצה להחליף לכסאות בטיחות צרים עבור הילדים אבל בכל זאת מחפש רכב שי היה נוח ככל הניתן בנושא זה מה גם שלא אתפשר על בוסטר ישיבה בלבד ללא גב. הדרישות הן (לפי סדר): בטיחות מרחב מחיה פינוק אמינות כוח צריכת דלק ומחירי ביטוח, טסט ואחזקה פחות חשוב לי. לא מעוניין בצרפתיות עקב ירידת ערך מסיבית (מניח שאשדרג שוב לרכב בעל בטיחות אקטיבית בעוד 3 שנים) חשבתי על: קאמרי אקורד - לא בטוח עד כמה היא מרווחת ורסו - לכאו…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 967 צפיות
שלום , אנחנו לקראת רכישת רכב חדש למשפחה. הרכב הנוכחי שברשותנו הוא sx4 האצ'בק. מחפשים להתשדרג עם צורה דומה, קרי תנוחת ישיבה גבוהה, ורכב אמין. עד כה התלבטנו בין 2 מכוניות: מאזדה cx-3 , וטויוטה c-hr היברידית (ברמות אבזור בסיסיות). התקציב הוא 140k - 150k , אפשר להתגמש. פסלנו סובארו xv במבצע של חבר כי הייתה גדולה מדי ולא ספורטיבית. האם יש רכבים אחרים שלא שקלנו ? שהם עונים לדרישות של תנוחה ישיבה גבוהה ומרווחת לנהג, רכב אמין וחסכוני?
הודעה אחרונה מאת showndamty, -
- 1 תגובות
- 488 צפיות
אז אחרי שחברי הפורום, הסבירו על חשיבות הבדיקה ולמה חשוב לא לוותר עליה. אשמח להמלצה למכון טוב לבדיקה באיזור רמת גן. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת rolling_stony, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 929 צפיות
מיני קופר one 5 דלתות 2018 9 אלף קילומטר או וולבו v40 t3 5 דלתות 5 אלף קילומטר 2019 מה עדיף?
הודעה אחרונה מאת galbaruch, -
-
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
חייל בן 20 לפני שירות קבע, מחפש רכב משומש לטווח ארוך עד ה45K מקסימום. הקריטריונים הם ע"פי סדר יורד: 1.חסכוני (לא משנה ידני או אוטומט) 2.גודל תא מטען ונוסעים- נוסע הרבה פעמים עם רכב מלא ועם ציוד בתא המטען (מיני משפחתית תענה על הדרישה). 3.אמינות- ראש שקט וכמה שפחות צרות וטיפולים. 4. כוח- בכל זאת רכב צעיר עם טיפה כוח וסחיבה. אחרי מחקרים וחיפוש של כמעט חודשיים עוד לא מצאתי את הרכב האולטימטיבי לקריטריונים האלה ולכן מבקש עזרה. ממה שהבנתי עד כה, צרפתיות רואות מלא מוסך, קוראניות לא חסכונית ובתקציב הנ"ל חלשות. יפניות רוב מה שראיתי יקרות או ממש ישנות או לא חסכונית כלל גרמניות כבר כמעט רכשתי איביזה ידנית 1.0 אבל אמרו לי שהמנוע הזה ירד מפס יצור ב2020 ושלטווח א…
הודעה אחרונה מאת galbaruch, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, מוכר את הרנו קליאו 2013 שלי ורוצה בעיקר להתקדם בשנים וברכב אחר. הייעוד של הרכב הוא בעיקר לעבודה מראשלצ לנתבג וחזור. יש ילד בבית אז אני צריך מקום לכיסא בטיחות בחלק האחורי. ושיהיה כמה שיותר עם בגאז גדול לצורך נסיעה רחוקה עם הילד.(עגלה, מזוודה קטנה וכדומה) חשוב לי שהרכב יהיה אמין, בעל תחזוקה זולה ככל האפשר, חסכוני בדלק וכמובן בטיחותי. במידה ויש להוסיף כסף אשמח לדעת מה הקפיצה הרצויה, ההתלבטות שלי היא גם לקחת רכב 0 קמ עם מימון אז אני פתוח באופן כללי להצעות.
הודעה אחרונה מאת Jeka88, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברי הפורום, אשמח לעזרתכם בנושא. חזרתי הרגע מבדיקה לרכב פיג'ו 208 2015 1.2 טורבו ואני צריך את עזרתכם בנוגע לתוצאות הבדיקה הגעתי לרכב הזה בעזרת המלצות מהפורום, אך לאחר בירור עם כמה מוסכניקים ותיקים נאמר לי שעדיף לי להתרחק מ"פיג'ו טורבו", האם יש ביסוס לנאמר או שזה נובע סתם מסטיגמה ישנה? בנוסף, מה דעתכם על הבדיקה? ממה לדעתכם נובע נזילת השמן במנוע? ממש אודה לעזרתם
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום חברי הפורום, מקווה שתוכלו לתת לי כיוון מבין כל האפשרויות, או לשמוע הצעות על דגמים אחרים שהייתם ממליצים עליהם. תקציב: כ-100K כולל מע"מ ואגרות, חדשה, אוטומטית. מעדיף לא רובוטית/היברידית (מתוך דעה קדומה בלבד). מחפש מכונית שנותנת מענה לישיבה גבוהה (שדה ראייה גבוה מעל הכביש), מרווחת למרות גודלה הקטן, 5 דלתות. אין חשיבות לאבזור. אין חשיבות לגודל תא המטען. המכונית מיועדת לנסיעות בעיר ומחוץ לעיר, אך לא במרחק של יותר מ-10-15 ק"מ מהבית. לא תעשה יותר מ-9K בשנה. תשמש נהג + נוסע נוסף, ולא יותר מ-2 נוסעים נוספים. לא מתוכננת הסעת ילדים ברכב זה. לא תהיה החלפה נוספת ב-5+ השנים הקרובות. אין עדיפות ליצרן מסוים. הרכישה מיועדת לאבי הפנסיונר. אנו מחליפים …
הודעה אחרונה מאת calmDriver, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 581 צפיות
שלום לכולם, מעוניין בייעוץ לרכישת רכב יד 2 עד 55 אלף שקלים בן 22, שימוש בדרך כלל באמצע שבוע נסיעות עירוניות לעבודה ובחזרה ובסופי שבוע לטיולים. דרישות עיקריות: אוטומטי, צריכת דלק טובה, מראה ספורטיבי, אבזור סביר חשבתי על סיאט איביזה שנתון 2016 לפי המפרט נראה שזה יתאים לי אך יש קצת חששות בשל הבעיות בגיר והטיפולים היקרים, אם יש בעלי איביזה בשנתון זה שיוכלו להוסיף פרטים אשמח. הצעות נוספות יתקבלו בברכה, תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת sagig, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן, היום נסעתי לראות מיצובישי ספייס סטאר שנת 2015, 65 אלף קמ מסוכנות. מלבד המחיר הגבוה שמבקשים (37 אלף, מחירון משוכלל 38600) - לרכב אין היסטוריית טיפולים. החבר'ה בסוכנות מתחייבים בבדיקה על שלדה, גיר, מנוע. עד כמה החוסר של הסטוריית טיפולים היא קריטית? האם לחבריי הנכבדים יש עצות שימושיות למישהו במצב שלי? מדובר על סוכנות buy&go, במידה ומישהו מכיר. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי טוב סוף כל סוף אני בישורת האחרונה של רכישת החלום שלי. עכשיו אני מתלבט אם לרכוש שנתון 17 ( פחות מ 20,000 ק"מ, לבין מיאטה 19 ( 183 כ"ס מהחברה ) ההבדל בין הרכבים מבחינת מחיר הוא בערך 50,000₪ לטובת החדשה כמובן. עכשיו יש כמה מחשבות שאשמח שתעשו לי סדר. דבר ראשון מבחינת המנוע . כתבי הרכב באופן יחסי מאוד משבחים את ההבדל בין ה 183 כ"ס עם משיכת הסל"ד עד 7000. לבין ה 160 כ"ס. אומרים שמרגישים את ההבדל בכוח. אנשים שנהגו בשני הרכבים אומרים לי שההבדל לא כל כך משמעותי. מישהו יכול לעשות לי סדר בעניין זה. בנוסף יש הבדלים מינורים של מצלמה, הגה טלסקופי, 9 רמקולים. טיפה שינוי בפרונט. בנוסף, אני חושב לעצמי בגלל שהרכב כבר בן 3, אז בקרוב יהיה צריך להחליף …
הודעה אחרונה מאת כוכב השחר, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש משהו קצת יותר מעניין ממשפחטומתית 1600 עד 20K ורצוי לא יותר ישן מ-2010. לא מחפש חורכת אספלט אבל משהו קצת יותר מעניין מאשר להגיע מנקודה א לנקודה ב. הרכב יהיה רכב שני בבית. (מעדיף בלי טורבו לשיפור האמינות). ידני הולך מצויין אבל אפשר גם אוטומט.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מחפש מכונית כמה שיותר זולה (סביבות 40~ תקציב) בטיחותית ואמינה לנסיעות בתוך העיר, לסטודנט. 1. קיה פיקנטו 2017 100 אלף ק"מ ב-40 אלף ש"ח 2. ספייס סטאר 2015 130 אלף ק"מ ב-30 אלף ש"ח 3. פיגו 308 2016 100 אלף ק"מ ב-42 אלף ש"ח מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אילו רכבי מיני חדשים משווקים כיום עם מערכות בטיחות אקטיביות מקוריות (לרבות בלימה אוטונומית)? אני מצאתי רק את הפיקנטו ככזה, אך האם ישנם רכבי מיני נוספים העונים על הקריטריון הנ"ל?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לאחר שסובאורו אימפרזה סופית שבקה חיים, הגיע הזמן להתחדש. מחפש רכב אמין, השימוש בשורה השלישית לא יהיה קבוע, מה שכן יש עדיפות לשורה שניה רחבה יותר עם כסאות נפרדים (3 ילדים, 2 עם כסאות בטיחות). שנתונים 2015-2016. עדיפות קלה לדיזל, אבל לא הכרחי. יתרון למזגן חזק, עדיף פתחים נפרדים לשורה השנייה. תקציב כאמור באיזור 90K עם אפשרות לחריגה. בהתחלה הייתי בכיוון של ג'יפון, אבל מוכן לוותר לטובת יעילות ונוחות. האפשרויות שחשבתי עליהן: 1) טויוטה ורסו - כרגע האפשרות המובילה 2) קיה קארנס - רק לאחרונה שמעתי על הרכב, יתרונות: דיזל + פתחי מזגן אחוריים, חסרון: אבזור דל ביותר 3) מיצובישי אוטלנדר - ברירת מחדל ראשונית, קצת מאכזב ממרחב פנים - שורה שניה צרה יחסית, תחושה של …
הודעה אחרונה מאת d.k., -
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חברים יש לי מספר שאלות: 1. מהחברה שאני עושה דרכה טרייד אין נאמר לי שאפשר לעשות בטלפון מול הדואר וזה יעלה 300 במקום 220, מישהו נתקל? צריך משהו מיוחד בשביל זה? 2. יכול להיות שחסר מפתח שני. כמה זה קריטי? 3. בצעתי בדיקה ויזואלית לאוטו, עשינו סיבוב, אין רעשים מיוחדים ואין סימני נזילה. האוטו יד ראשונה 67000 ק"מ שנת 2013 חושב לוותר על בדיקה כי מנסיון תמיד מוצאים שם דברים שהם כסת"ח, ולא ניתן לראות תמונה אמיתית. כמו כן המוכר נראה אמין. מה אומרים, אפשר לוותר? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת oleg1988, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 649 צפיות
שלום, אני מחפש רכב שיהיה כמה שיותר חסכוני בגלל שאני שואף להתחיל לימודים בקרוב. הלימודים יהיו במרחק של רחובות-אשדוד לאורך השבוע ונסיעות קצת יותר רחוקות בסופ"ש (רחובות-שדרות). חברים המליצו לי על ברלינגו דיזל ידני, רכב אמין, חסכוני לפחות כמו המיני, עם מנוע חזק יותר ורכב גדול יותר. אחרי בדיקה אני רואה שהתקציב שלי מספיק לברלינגו הדור השני, סביב שנת 2011-12. רציתי לשאול- 1.האם הרכב באמת אמין 2.איזה מנוע יותר אמין, עם טורבו או בלי 3.מה ה"מחלות" שלו 4.לאיזה מהדגמים רמת האבזור והנוחות הכי טובה (בכל זאת הרכב ישמש כרכב פרטי ולא כ"מסחרי") בנוסף, אם יש לכם הצעות לרכבים אחרים אשמח לשמוע תודה מראש
הודעה אחרונה מאת pooh-bear, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום חברים יקרים וחג סוכות שמח שיהיה לכולם וחתימה טובה. ברשותי היום הונדה ג'אז 2017 חדשה, יד 00 שרכשתי בינואר 2017. בגדול רכב אמין מאוד, לא נוח בכלל וחלש, אבל חסכוני ברמה של היברידי בנהיגה רגועה. צריכת הדלק הממוצעת (95% מהנסיעות בשעות לא עמוסות בכבישים פתוחים) הייתה 1:15. בגדול שירת אותי נאמנה ומחפש פרטנר חדש לשנת 2020. הרכב גומע עוד מעט 90,000 ק"מ. נסיעות בעיקר מאזור ראשון לציון ל: ים המלח, אילת, קצרין. הגעתי למסקנה שברכב בנזין אני יותר לא נוגע, ועקב התרחבות דרוש לי רכב עם אפשרות הטענת מטען גדולה יותר, אבל בד בבד שיהיה גם נוח למשפחה בת 4 נפשות. ניגשתי לרנו, שם יש להם את הקנגו שהוא מאוד נוח אני חייב לציין ושקט מאוד בנסיעה. רנו קנגו גם כרגע מרגישה האופציה הכ…
הודעה אחרונה מאת קורן בן אשר, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3 אלף צפיות
מתלבט בין קיה קרניבל, שברולט טראוורס, סיאט אלהמברה, טויוטה סיינה. מחפש רכב אמין בן כ-3 שנים. איזה מהרכבים האלו אמינים לאורך זמן (בהנחה שאחזיק את הרכב 5-6 שנים)? Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Shlomi Mor, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היי יש את האתר קארקוסט שמציע רכבים בפחות כסף כי זה מליסינג (0 ק''מ) מכירים את האתר אמינות וכאלה?
הודעה אחרונה מאת diller, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום, אתמול כמעט קניתי איביזה 1400 ידנית 2014 עם 41,000 ק"מ יד ראשונה מאדם פרטי, ( מחירון 41,000 סיכמנו על 37,000) לאחר התייעצויות עם חברים הבנתי שצבע ירוק לרכב יכול לפגוע בסיכוי המכירה בהמשך, רציתי לשמוע את דעתכם האם באמת בזמן שאני ארצה למכור אתקל בבעיה למצוא קונה ?
הודעה אחרונה מאת שניר מנחם, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
במהלך השבוע אבצע העברת בעלות דרך שלמה סיקסט. יש משהו נוסף שאני צריך לשים לב אליו חוץ מרישום שעת ויום המכירה ע"מ שלא אקבל דוחות, קנסות שלא קשורים אליי ? בעיקרון ביקשו ממני שאתן להם ייפוי כוח שיבצע את ההעברה של הרכב הישן ושל הרכב החדש. האם אני צריך להתלוות אליהם לסניף הדואר ? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת עדי-אל,
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 895 אורחים (הצג רשימה מלאה)