ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,572 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 14.7 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש רכב כבר מספיק זמן, נתקלתי במודעה ביד 2, תחת הקטגוריה ״רכבים מפרטי״, שברולט סוניק, 2011, 70000 ק״מ, יד 1 מפרטי במחיר שהוא בתקציב שלי. התקשרתי לבחור והוא הזדהה כסוכן של ״פרפקט קאר״ מפתח תקווה,האם מישהו מכיר את הסוכנות? מישהו קנה משם? בכללי ממליצים על קנייה מסוכנות רכב כזו??? ובנוסף, איזה מכון בדיקה מומלץ בפ״ת??? תודה רבה ואחלה סופש!
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 0 תגובות
- 456 צפיות
איזה רכבים אתם ממליצים עד הסכום הנל? עדיפות לרכב ספורט, מכוון לשנת 2015 ומעלה במקרה של סיאט, איזו סיאט לבחור? מה המדדים? אלפא מיטו? מה דעתכם עליה? תודה
הודעה אחרונה מאת nadav11, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
איזה רכב אתם מעדיפים?ולמה? נהג צעיר שמחפש רכב טוב אבל עם מראה צעיר הסוזוקי בלנו נראת קצת למבוגרים מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת or6699, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום חברים, החלטנו להוסיף רכב נוסף למשפחה אחרי מספר התלבטויות לגבי רכבים עם נפח מנוע קטן, ונסיעות מבחן רנו קליאו 1.2 (שהיא מאד זריזה עם גיר אוטומטי, ויונדאי I10 שהיתה די חלשה) החלטתי ללכת על סיטרואן קקטוס, שהוא יחסית רכב גדול נח ומיוחד ההתלבטות היא על רכב 110 כ"ס שנת דגם 2016 או 2017 האם ללכת על גיר אוטומט או על ידני - אין לי בעיה עם ידני אשמח לקבל מידע מעשיר לגבי הרכב לגבי אמינותו והאם הגיר האוטומטי חף מבעיות וכל מידע אחר שיש לכם תודה
הודעה אחרונה מאת galbh, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בזמן האחרון מחפש טויוטה אוונסיס 2016 מנוע 1.8 לאישתי(נסיעות בתוך העיר(לגנים עבודה וסידורים) עם 2 ילדים כיסאות בטיחות מאחורה+סופי שבוע מחוץ לעיר לטיולים). תקציב שלי בגג 65 אלף שקל! ראיתי מליסינגים אפשר למצוא באיזורים 67+-. אם מחירון 74 כמה אחוז זה ליסינג? 12 מורידים או 13? נתונים של יד 1 ו80-100 אלף קילומטראז מה אפשר לדעתכם להשיג מסוכנויות כמו ליס 4 יו? באיזה מחיר לרדת איתם אם אלך בשישי הזה לבדוק ולהתווכח? מה ההבדל בין רכב שהיה בהשכרה לקחת ולקנות או אחד שהיה מליסינג? ממליצים על זה בכלל? אני מיואש בעיקרון כי חיפשתי הרבה רכבים ונגיד קורולה 2015-2016 הבגאז שלה קטן מחפש משהו באיזור 500. מאזדה 6 כנ''ל התאכזבתי מהבגאז הקטן למרות שזה אחלה רכב. אשמח בכללי אולי בכלל…
הודעה אחרונה מאת AspiriN, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
השאלה יותר בקשר לטיפו למישהו יש נסיון עם הטיפו לעומת הפורטה/I35? הטיפו נסחרת במחירי בדיחה ,סביב ה-45 אלף עבור שנתון 2016. לעומת הפורטה שהיא בסביבות 13-14 והיונדאי שהיא 12 אני מניח שצריכת הדלק אצל שלושתם היא די דומה. סביב ה 1 ל-15 בנסיעה בין עירונית רגועה עם בקרת שיוט מה שבעיקר חשוב לי זה נוחות. מושבים נוחים, עם כיוונון מקסימלי של מושב, משענת והגה(גם לעומק). ועבודת מתלים טובה. מצד אחד לא להרגיש כול בור בכביש ומצד שני שתהיה אחיזה טובה בדרך בינעירונית. אם זה עוזר נהגתי המון בקורולה 16 והיא הייתה נוחה לי ברמת מספקת בכול הפרמטרים. אני מניח שהפורטה וה-I35 יהיו טובות יותר, השאלה בכמה ואם זה שווה ללכת 3-4 שנתונים אחורה בשביל זה. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת showndamty, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 737 צפיות
מתלבט בין 3 רכבים עד 30K לנסיעות יומיות עירוניות + נסיעות של 200 קילומטר פעם בשבוע/שבועיים מחוץ לעיר הרכבים ששמתי עליהם עין זה מגאן 2013 ואילך (גם הדיזל וגם הבנזין) אופל אינסיגניה 2012 ואילך יונדאי I30 2013 ואילך (על אף שהבנתי שהדגם מאכזב) אשמח לחוות דעת על כל אחד מהדגמים וכמובן אזהרה מתקלות ידועות ומה לבדוק היטב הנוחות חשובה מאוד, כמו כן גם הפרקטיות וחסכון בדלק. מדובר על רכב לאשה מבוגרת שתחזיק אותו מספר שנים טובות, לא מחפשים פה למכור אחרי שנה
הודעה אחרונה מאת khalil, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 946 צפיות
אהלן חבר'ה.. מה שחשוב לי ברכב זה אמינות, בטיחות, סביבת נהג (אבזור צעיר) ובגאז' גדול.. לרוב נוסע לבד נסיעות עירוניות בין 10-15 אלף קמ בשנה. האופציות שעלו בלנו 2016 ידנית איביזה 2013 fr או שנתון גבוה יותר בדגם אחר סוויפט 2015 / 2016 רנו קליאו 2016 life.. כולם בק"מ נמוכים (עד 60 אלף) יש הצעות יותר טובות ? מה מבניהם הייתם בוחרים ? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Doron_Z, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן, אני מחפש רכב סופר מיני עדיפות לידנית סוחבת טוב ונוחה לנהיגה בכבישים מהירים בלי הרבה ביקורים במוסך נסיעה של כ 20k בשנה (70-80% בינעירוני) חסכון בדלק - פחות קריטי חשבתי על סיאט איביזה 1.2 טורבו או סקודה פאביה 1.2 טורבו פיאט פונטו איבו דינמיק או ספורט (בקושי מוצעות למכירה) פיגו 208 מנוע 1.2 (אין טורבו בגרסא הידנית וחבל :/ ) סוזוקי סוויפט (סוחבת?) המלצה על אחת מהן יותר מהאחרות? או אולי המלצות לרכב אחר… תודה רבה על העזרה!!
הודעה אחרונה מאת khalil, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 18.1 אלף צפיות
שלום לאחרונה נחשפתי לאתר "כונס לייב" של כונס נכים ושם מציגים מכוניות דוגמאת אופל אוסטרה 2015 שהשווי שלה בשוק סביב ב 60 במחיר התחלתי של 5000 ועולה בממוצע עד 30 (לפעמים גם נעצר ב 20) השאלה האם קניה כזו כדאית? יש פה דברים שאני לא יודע? קומבינות רמאויות וכו..? מעבר למחיר ששילמתי בהצעה יש תשלומים נוספים?
הודעה אחרונה מאת Danieltz19, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
שלום, ראיתי רכב אצל סוחר שטוען שהוא נקנה מליסינג 0 ק"מ ע"י אדם פרטי שהעביר לסוחר את הרכב לפני כ-4 ימים. ברשיון הרכב כתוב ב"בעלים קודמים": 1. הסוחר הוא סוחר מורשה ואכן כתוב תחת "תנאים והגבלות" - "הפקדת סוחר", "היו בעלים קודמים". משהו פה לא מסתדר לי. אם כן הרכב נקנה מליסינג 0 ק"מ, הבעלות הראשונית של הרכב הייתה של חברת הליסינג (0). לאחר מכן הייתה אמורה להיות תחת האדם הפרטי (1) וברגע שהרכב הועבר לסוחר אמורה להיות 2, כאשר במעמד הקנייה שלי מהסוחר הרכב אמור להישאר 2. אם ככה, למה ברשיון הרכב כתוב 1? זה אומר שהיה בעלים אחד בלבד לפני הסוחר, לא? כמו כן, תחת "רישום מקורי" לא כתוב כלום, האם זה תקין? אומר שהרכב היה בבעלות פרטית?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 872 צפיות
אני מחפש רכב לנסיעות לעבודה, לעיתים אצטרך לנסיעות מדרום לצפון ולכן חשוב לי שיהיה מנוע חזק, חשוב לי שיהיה מחברה עם חלקי חילוף לא יקרים (אולי חברה יפנית?), רכב שלא שותה הרבה דלק, חשוב קילומטראז לא גבוה ושנתון לא אחורה מדי. על אלה רכבים אתם ממליצים שכדאי לבדוק? או אם יש לכם לינק לרכב מתאים יותר מאשמח.. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
היי, אני כרגע מחפשת רכב עד 30,000 ש"ח. נוסעת די הרבה אז הרכב צריך להיות אמין. בנוסף יש לי ילד ולכן חשוב לי שהוא יהיה בטיחותי ומרווח יחסית. אבא שלי מצא פיג'ו 508 שנת 2012 מנוע 1.6 ליטר והמליץ לי עליה. אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שמכירים את הרכב ממקור ראשון. ברגע שאנשים שומעים את השם פיג'ו הם מיד אומרים "להתרחק מפיג'ו, לא לגעת בפיג'ו". השאלה היא האם זה נכון, או שזה פשוט סטיגמה שנדבקה אליה? האם זה נכון לגבי הדגם הזה ספציפית? ואם באמת לא כדאי להתקרב לפיג'ו אז איזה רכב הייתם ממליצים לקנות במחיר הזה?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 29 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
בעיקרון מעדיפים 2000 בגלל נוחות הנסיעה. עם זאת לא מרבים לנסוע נסיעות רחוקות. מבדיקה בכלמוביל ודומיון כולל מגרשי הליסינג נראה שאין היצע רב של 2000 סמק. עד כמה זה קריטי לנסוע עם נפח 1600 למשפחה 5 נפשות ?
הודעה אחרונה מאת yosi123456, -
-
ייעוץ פיגו 207
מאת liads- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 3 אלף צפיות
אהלן, יש לי תקציב של 17-20K ואני מתלבט בקניית רכב ראיתי את הפיגו 207 שאפשר למצוא אותם בק"מ נמוך ושנתון גבוהה (2010-2012) ביחס לתקציב שיש לי הרבה אנשים אומרים לי להתרחק מפיגו כי הרכב לא אמין אבל ראיתי הרבה ביקורות שאומרות שהרכב אמין. איך הרכב מבחינת אמינות צריכת דלק ביצועים וכו.. האם להתרחק ולחפש רכב אחר? ואם יש לכם הצעות לרכבים אחרים שיהיו אמינים עם צריכת דלק טובה\סבירה אני אשמח לשמוע תודה מראש
הודעה אחרונה מאת liads, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
השימוש לצורך נסיעות בינעירוניות בלבד לעבודה. בלי ילדים. בפרמטר החשוב בטיחותי יותר וחסכוני.
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
-
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3 אלף צפיות
רכב שנת 2016, לא ראיתי שצוין ברשיון שלו מספר קילומטרים מהטסט האחרון. האם זה משהו חשוד ? או שזה דבר אפשרי?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איך הרכב סוזוקי בלנו הידני, מבחינת בטיחות, צריכת דלק,טיפולים בעיות של הרכב וכו'..
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איזה רכב מומלץ לנסיעה בינעירונית חסכוני בדלק ובטיחותי. המטרה לנסיעה לעבודה ללא ילדים כך שאין צורך ברכב רחב מאוחרה.
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם המשפחה מתרחבת ל4 ילדים גילאים של ילדים הבוגרים גילאי ילדים בני 7 שני ילדים ובכור בן 10. הדרישות: נוחות - יכולת אמיתית שבן 10 או 7 ישבו בשורה השלישית בצורה נורמלית.שמיזוג יהיה מורגש בכל מקום. אמינות וצריכת דלת סבירה מאוד חשובה. הדגמים שחשבתי אליהם זה ניסן X-TRAIL דיזל, 4C דיזל , רנו גרנד סניק דיזל, ראיתי ביד 2 אוטלנדר דיזל איך הרכב הזה מבחינת אמינות ? צריכת דלק? עד כמה רכבי דיזל מייקרים את החזקה השוטפת. (טיפולים,ביטוחים ורישוי) אשמח לשמוע את דעתכם
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום וברכה, מדובר על רכב מסוג b4 2009 מנוע 2000 יד 3 שנסע 175 אלף קמ.לקחנו אותו לבדיקה במכון קומפיוטסט אשדוד. המוכר דרש 22, לאחר התמקחות הוא ירד ל19.מחירון לוי יצחק לרכב 27. האם הרכב שווה קנייה והמחיר הוגן לרכב בהתאם לממצאי הבדיקה? האם יש תיקונים קריטיים שיש לבצע בדחיפות ומה בערך סדר גודל המחיר? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כרגע יש פורד קונקט 2012 דיזל ידנית שעשתה 220 אלף אבל רצועת טיימינג נקרע באמצע נסיעה והלך מצנע (תיקון באזור נ10 אלף) האם כדאי לעשות טרייד עליה ולקבל כמה גרושים ולהוסיף ולקנות חדש או לתקן אותה, הברקסים חדשים וחוץ מזה כל שאר הרכב במצב יחסית מוזנח מאוד. במידה ובאמת נלך על שדרוג, מחפש המלצה לרכב בנסיעה השנתית באזור ה40 אלף . עדיפות למסחרית עם מקום להעמיס ציוד, עדיפות לידני ושיהיה דיזל. חשבתי על סיטרואל ג'מפי, או ברלינגו או כל שאר המיסחריות. עדיפות למשהו אמין עם יחסית הרבה מומנט. כמו שאמרתמי אין תקציב זה יקנה ממגרש עם מימון.
הודעה אחרונה מאת rev-Match, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 586 צפיות
אהלן, מסיבות תקציביות ושיקולים אחרים, הבחירה על הכוונת כרגע היא ה 206CC משנתונים 2001 עד 2005. ראיתי כאלו עם ק"מ בין 190,000 - 240,000. מעולם לא הייתה לי צרפתיה או הבנה בצרפתיות (גם לא בנשים למעשה), אז אין לי מושג איך הן, האם שווה לרכוש אותן וכו'. אשמח לעצות מכאלו עם הרכבים האלו, או שמבינים בהם. איך הרכב? איך הבלאי? איך הצרפתיות עם ק"מ כזה (סטטיסטית)? איך צריכת הדלק? איך הנהיגה בעיר ולצפון/דרום? איך המזגן? אם זו הייתה הבחירה כרכב יחיד - האם שווה להשקיע 13,000-18,000? תודה לעונים.
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 600 צפיות
שלום, מדובר על פיאט בראבו טורבו שעברה 125 אלף ק"מ בסעיף המנוע-דליפןת לחץ בנונית בצילנדרים,רעשי מערכת שסתומים. היגוי וסרן-חופש קל במסרק הגה. האם זה כסתח"ים?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 614 צפיות
היי חברים אני מנסה לסייע לאחותי לגבש החלטה ברכישת הרכב שישמש אותה לתקופת הלימודים באוניברסיטה היא איתרה לאחרונה רכב מסוג יונדאי I20, יד ראשונה עם 108 א' ק"מ המוכר במעמד הפגישה הראשונית ציין כי הוא זה שהוציא את הרכב מהחברה וכי הוא לא עבר תאונות- אך החתים אותה על זכרון דברים שלפיו הוא מתנער מכל תקלות אותן הבדיקה תאתר (לגיטימי- הרי מדובר ברכב בן 7) אך מה שלא לגיטימי הוא זה שהחתים אותה על סעיף לפיו אין הוא יודע האם הרכב עבר תאונות וכי אם יאתרו פגיעות שלדה בבדיקה. מודה שלא הייתי זמין עבורה מתחילת התהליך מולו אך לדבריה הוא אמר שהוא גר בתל אביב ומניסיונו מכל רכב שמכר בעבר מצאו את הסעיף "קצה שלדה" עקב פגיעות פגושים בחניה וכי הפגיעות בדפנות ימין ושמאל לפי הבדיקה ל…
-
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 9.7 אלף צפיות
היי אולי תוכלו לעזור ליהודי נחמד שמתלבט למישהו פה יש חוות דעת רצינית על היונדאי קונה? ממה שקראתי באינטרנט ראיתי שהרבה רשמו שהגיר שלה מתחמם זה נכון? זה נראה אוטו יפה וחזק שאלה אם הוא גם פרקטי? מה לגבי הקיה סטוניק? הוא פחות חזק אבל מהמפרט נשמע שחוץ מהמנוע אין הרבה הבדל? אולי רכב אחר שאתם יכולים להמליץ עליו באותה הקטגוריה? אני יודע שיש כמה דגמים לכל אוטו אבל למי שמבין אז אשמח להמלצה גם איזה דגם תודה
הודעה אחרונה מאת David17, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ניסאן אלמרה 2015, 1600 סמ״ק, 101,000 קילומטראז, שנת 2015, אחריות לשנה. במגרש רוצים עליו סביב 37,000 שקל מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת noknok, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 584 צפיות
שלום, אשמח להמלצות לגבי רכב משפחתי במחיר של עד 40,000 ש"ח. הקריטריונים העיקריים הם בטיחות ואמינות, קריטריון משני הוא צריכת דלק. הרכב אמור לשמש אותי ואת אשתי, כסא תינוק ובתקווה עוד כסא תינוק בהמשך. כרגע יש לנו פורד פוקוס 2008 ובסה"כ מרוצים, אבל הבנתי שכדאי להימנע מדגמי 2012-2013 שנופלים בתקציב בגלל הגיר הרובוטי. כרגע מתלבט בין יונדאי i30, i35, קיה פורטה וטויוטה קורולה, אבל אשמח לשמוע המלצות אחרות. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Rammi, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי לכולם, אני מתללבט בקניית הרכבים כמו שכתבתי בכותרת, בתקציב עד 100k. השנים הם 2013-2015 העדיפות שלי היא בחווית הנהיגה (נוחות וכוח). העיצוב של כל השלוש קנה אותי (A-clASS מעל כולם), אבל נכנסים עוד פרמטרים חשובים כמו - גימור - אחיזה בכביש וחווית נהיגה (או בקיצור, איזה מהם חזק יותר מבחינת ביצועים?) - אחזקה (ידוע שיקרה בשלושתם, השאלה אם יש הבדלים קיצוניים?) תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת narkoza, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
קרובת מתעניינת בקניה של רכב כזה. אין לה הרבה דרישות מהרכב והנסועה שלה ממש נמוכה. הרכב הולך להחליף קיה ספורטאז' 2015 שנסע 3000 ק"מ. היא היתה בסוכנות והתלהבה מהרכב. אין לה צורך בטרייד אין וגם לא במימון. האם יש הנחה כלשהי שניתן לקבל בסוכנות? התשובה שהיא קיבלה היא שזה דגם מאוד מבוקש ואין הנחות. האם מישהו כן הצליח לקבל הנחה כלשהי? האם יש מבצע חבר / הוט כלשהו בקרוב? אסף
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 897 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraCar
- tomerR
- amit_a
- לירון .ה.
- שביט
- Chmimo
- איציק נ.
- AviorXD
- T_A
- פול-טנק
- Nakamichi
- David32