ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,572 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום מעוניין לקנות פורד מוסטנג אקובוסט פרמיום חדש (2019) יש לי כמה שאלות על הרכב אשמח לעזרה. 1.שווה לקנות את הרכב ? 2.אמינות הרכב ? 3.נוחות בנסיעה בעיקר לזמן ממושך ? 4.עלות טיפולים ותחזוק ? 5.ביטוח ? 6.האם הרכב עוצמתי ? 7.צריכת דלק ואשמח לחוות דעת אם מישהוא יודע על חברת dream cars בתל אביב וחברת auto premium בראשון ? תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת goose, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום אני רוצה לקנות רכב סופר מיני חסכוני ואני מתלבט בין שני רכבים שננעלתי עליהם ואשמח לעזרה מה מומלץ בין השניים 1. רכב ראשון טויוטה יאריס דגם סטייל 2019 2. רכב שני מאזדה 2 דינמייק 2019 שניהם מבחינת מחיר כמעט אותו דבר מה עדיף??
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
אהלן חברים כן, כבר פתחתי כאן פוסט כזה - אבל לאחרונה אני עוקב אחרי לא מעט פוסטים של אנשים נוספים(ביניהם גם סטודנטים) שמחפשים רק אפילו עד 10K ורואה לא מעט הצעות על רכבים שלא נופלים מהרכב שאני מעוניין בו בעיקר בגלל המנוע 1800 (הונדה סיוויק האצבק). ההבדל במחיר הוא משמעותי. לדוגמה בין ההונדה לסיטרואן C4 ששמתי לב שגם מומלץ לא מעט עבור סטודנט, ההבדל הוא כמעט 20(אפשר להשיג סיטרואן שנתון 10 קרוב ל10K לעומת הונדה שנתון 10 באיזור ה30K). הנסועה השנתית שלי תהיה די נמוכה, בוא נגיד שביום יום אני אעשה עליות של חיפה, נשר וכו'. מבדיקה שעשיתי, נסיעה הלוך וחזור מהבית למכללה והפוך, אגיע לאיזור ה30 ק"מ ביום. בשביל זה אני שוב חוזר לכאן, בפוסט חדש, כדי להתייעץ איתכם ולתת לעצמי "כאפה" שאו…
הודעה אחרונה מאת maor23, -
פיג'ו 208 GTI
מאת ISHAY S-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לקנות פיג'ו 208 GTI, רכב ספורט ראשון שלי האם יש תקלות שחוזרות על עצמן, האם יש דברים מיוחדים שצריך לשים לב אליהם? ראיתי בפורום שיש בעיות עם המשאבות מים תודה מראש
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים החלטתי לרכוש סיאט איביזה שנתון 2015-2017 וראיתי שיש המון דגמים ונפחי מנוע קראתי פה בפורום ובאינטרנט על הדגם עם מנוע 1.0 110 כ"ס כרכב שמאוד חסכוני בדלק הבעיה היא קודם כל אין את הרכב בדגם הזה בידני ודבר שני הוא יחסית מאוד יקר הדגם האוטו' כניראה בגלל הביקוש לדגם בגלל ההמלצות עליו השאלה שלי חברים האם מישהו יכול לתת לי חוות דעת אמיתית על הדגם Style עם מנוע 1.0 110 כ"ס אוטו' ועל הדגם Reference מנוע 1.2 90 כ"ס ידני מה עדיף מבחינת צריכת דלק שזה הכי חשוב אמינות וביצועים
הודעה אחרונה מאת seat2005, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 893 צפיות
היי - רציתי להתייעץ בנושא רכב BEATER שיהיה מאד מאד אמין, בלי מכלולים מיותרים שיעלו הון וחלקים זמינים. אנחנו מדברים על 20 אלף שקלים, אבל עדיף שיהיה קצת פחות שישאר כסף לישור קו. הדרישה הכי חשובה היא שיהיה לי קל להשאיר אותו מתוקתק, שחלקים יהיו זמינים, ושהמוסכניקים לא יגידו לי " שמע זה בעיה באוטו הזה" וכל מיני דברים שהמוסך אומר לך כשיש לך בוגאטי ויירון והוא לא יודע מה לעשות. כבר היו לי רכבים כאלה מתוחכמים שהמוסכים כל הזמן מקללים על העבודות הכי פשוטות ואז דופקים אותי במחיר כי הרכב היה "מיוחד". לא רוצה את זה יותר ! אני מסתכל על: 1. הונדה ג'אז - 1.3 אוטומטית מ2007, כ150 אלף ק"מ. 2. לאנסר קלאסיק, 2008, 1.6 אוטומטית 3. קורולה RUNX - אם כי כל מה שמוצע למכירה כב…
הודעה אחרונה מאת lze22, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 689 צפיות
משתעשע ברעיון למכור את הרכב הנוכחי ולקנות רכב אמין וזול יותר - הנסיעה היומית שלי היא כ-6 קילומטר לכל כיוון בפקקים של כביש 4. סך הכל כ-12 קילומטר ביום בתוך פקקים. מה הייתם מחפשים? איזה רכב יתן את האמינות הגבוהה ביותר? מאזדה 2? טויוטה ראנקס? ניסן מיקרה? אשמח לשמוע את דעתכם. Sent from my SM-G975F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
אני אשמח להשתמש ב OBD2 Scanner אבל איך אפשר להשיג משהו בזול בדרך של כבל לאנדרויד ואפליקציה , מישהו עשה את זה ויכול לבאר?
הודעה אחרונה מאת netanel22, -
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
היי לכולם מחפש המלצות לרכב אמין, חסכוני(חשוב מאוד), ומרווח עבורי(1.90), אוטומט(אין רישיון ידני) בתקציב של עד 35 אלף ש"ח. מבחינת השימוש ברכב: בתוך העיר לא משהו מיוחד, אלא שגרתי, אך פעמיים - אולי גג שלוש פעמים בשבוע נסיעות לעבודה מב"ש לת"א(ולחזור באותו יום, משמע כ-200 ק"מ בערך ליום כזה) אשמח מאוד לעזרה שלכם תודה!
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 985 צפיות
אשמח לחוות דעת של מי שמכיר , אם לא אכפת לי לחכות עוד כמה שניות עד שהרכב יגיע ל110 קמ"ש, ולא אכפת לי שבעליות הוא לא מרגיש חלק , אז מה עוד ההבדל ? מה ההבדל מבחינת האמינות של הרכב? האם זה שהרכב קטן יותר והמנוע חלש יותר זה אומר שהוא פחות אמין ויחזיק פחות זמן מעמד כי מאמצים אותו ויחסית "קורעים " אותו גם בנסיעה קונסרבטיבית כי הוא חלש גם ככה? עד כמה הרכבים האלה חוסכים יותר בדלק ? אשמח בבקשה לכל שיתוף ולהסיק מסקנות מכמה שיותר תגובות.
הודעה אחרונה מאת netanel22, -
-
- 1 תגובות
- 517 צפיות
מנסה לעזור לחבר . לפני חודשיים בערך חבר קנה מאזדה 3 2008 5 ד' יד שלישית עם 150אלף ק"מ ב17500אוקי. עכשיו הרכב חיצוני פנימי נראה נהדר ,אבל הספיק להחליף מנוע עקב חוסר מים ועכשיו הוא רוצה למכור אותה ובאותו המחיר . האם כדי לו למכור אותה בכלל ? ובכמה בכלל ? לדעתי האישית אמרתי לו שיגיד תודה אם יקבל 8 האם אני צודק ?
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום הוריי קנו רכב מסוג הונדה סיויק 2014 עם 90קמ (רשום בחוזה) היום שמתי לב שרשום בכלל 260קמ בשעון שהרכב נסע !(שמתי לב בזמן נסיעה) האוטו נקנה בעלות דיי גבוה 60אלף שח ! מחיר מחירון מה עושים במצב כזה ? הרכב עוד לא עבר בדיקה מחר אקח לבדיקה במוסך מורשה . אציין גם שלא קיבלתי עוד ספר טיפולים מחר אמורים להעביר בעלות ועל הדרך אשאל לגבי הספר . בחוזה רשום 90אלף שהרכב נסע אך בפועל זה לא נכון בטח יחכו לי הפתעות לא נעימות מחר במוסך נקווה שהמצב יהיה כמה שיותר טוב . טיפים / עזרה איך להתמודד ? האם הטרחה של בית המשפט משתלמת ? בכמה פיצוי יכול להיות מדובר ? מדובר בהפרש של 150+קמש
הודעה אחרונה מאת LoyalMz, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 653 צפיות
שאלה לעניין טיפולים, קיה ספורטאז שנת 2015 עם 48 א' ק"מ. בפברואר האחרון עברה טיפול. האם אני אמור לצפות שיהיה מצוין ע"ג המסמכים של המוסך כי היא עברה טיפול 60 א' ק"מ ? הנחת העבודה שכל 15 א' ק"מ או שנה האוטו אמור לעבור טיפול. מה דעתכם ?
הודעה אחרונה מאת orankohn, -
-
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי, אני לפני קניית יונדאי וולסטר שנת 2014 יד שלישית, נסעה 90,000 ק״מ האם יש עצות לגבי קניית רכב ביד כזו, האם כדאי? ובכללי האם כדאי את הוולוסטר? הבחור מבקש מעל המחירון (54,000 - המחירון הוא 50,300 לוי יצחק). תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מחפש רכב אמין שיחזיק לי תקופה ארוכה שהחזקה שלו והטיפולים לא יקרים, רכב חסכוני כמה שאפשר, עדיפות לאוטומט, עדיפות לרכב קטן. הנסועה השנתית שלי תהיה גבוהה, נסיעות לעבודה מאשדוד לאשקלון, מאשדוד לבאר שבע . כרגע מכון לקיה ריו , מאזדה 2 (2016) אבל פתוח להצעות.
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 24 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אהלן. ברשותי M240I 2018 שעכשיו נמצאת למכירה, רכב מדהים לכל הדעות, לא היו לי איתו שום בעיות או תלונות, אך צורת המימון שעשיתי לו, ניקור העיניים והמחיר הכללי שלו [ביטוח, טסט, דלק] כבדים עלי. לפני שאני מוכר, אני צריך לדעת שיש רכב שיכול לענות על מספר דרישות שלי, וכלום לא עולה לי. סמל לא מנקר מדי. [bMW / מרצדס] הנעה אחורית - התאהבתי בדבר הזה ויהיה לי קשה מאוד לחזור אחורה חזק וזריז - מעל 200 כוחות סוס, טורבו זה חובה לא כזה משנה לי אוטומט או ידני שנתון - 2017+ עדיפות לצריכת דלק הגיונית יותר מ1 ל 7 חשבתי על מספר אופציות, אבל כאילו שום דבר בסוף לא עומד בדרישות [הקשות כנראה] שלי מאזדה MX-5 - לא מספיק חזקה, אבל מהנה מאוד לאון קופרה - חזקה, כנר…
הודעה אחרונה מאת goose, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
הי השכרתי מיצובישי אאוטלנדר 2019 דגם אינטנס, אני בוחן אותו חודש לפני (אולי) קניה, עד כה הבעיה הגדולה שלי היא שמערכת המניעת התנגשות לא עובדת, גם אם אני ממש מתקרב לרכב שמלפני, וגם אם הfcm מקונפג ל far/ ראיתי שהיה ריקול ב2018 אבל שלי 2019 אם הfcm לא עובד כמו שצריך, נראה לי שאני צריך לחפש אלטרנטיבה, מה דעתכם? הfcm מרגיש לי מאוד חשוב ומציל חיים ואי נעימויות ולכן קריטי
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 615 צפיות
לפי מה שנראה לי - אני מאמין שהולכים לדואר , ושם יש אולי איזה מסמך של העברה אלקטרונית שהכסף עובר סימולטנית ביחד עם העברת הבעלות עם הרכב. ככה זה נראה לי בטוח אבל אני רק מנחש , אשמח אם מישהו יוכל לפרט איך עושים את זה בצורה הכי מוגנת שיש ? ובנוסף , מה לגבי הסכם זכרון דברים? כדאי לחשוב גם על זה ? צריך לשים חלק מהסכום בשלב הזה ? כדאי לרשום בו גם הבטחות שאם המוכר משנה את דעתו או מוכר למישהו אחר אז X Y Z .. אשמח להסבר אמיתי
הודעה אחרונה מאת save, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם. אשמח לייעוץ בעניין, אשתדל לפרט את הדברים העיקריים. אנחנו משפחה+3 ילדים (כרגע כולם עם בוסטר או כסא תינוק), הרכב ישמש בעיקר לנסיעות עירוניות קצרות, בית-עבודה-גן\בי"ס. וכפעם-פעמיים בחודש לנסיעות בין עירוניות של עד 100 ק"מ. בראש העדיפויות שהרכב יהיה אוטומט רגיל (לא רובוטי). בעל אמינות ואחזקה טובים וזולים, ובטיחות כמובן. מרחב פנימי על מנת שיהיה מקום מאחור למבוגר+2 בוסטרים, או רק 3 בוסטרים. תא מטען סביר או גדול שיוכל להכיל עגלה ומזוודה בינונית לכל הפחות. שנתון 06-07 מינימום ועדיף שנתון עדכני יותר 09-10 או יותר במידת האפשר. במגבלות התקציב נתפשר על אבזור ומראה חיצוני במידת הצורך. על צריכת דלק נוחות נסיעה וביצועים מכיוון שהרכב לא אמור לגמ…
הודעה אחרונה מאת sapir_b, -
- 22 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
הגיע הזמן להחליף אץ רכב החברה הנוכחי (טויטה קורולה 2016) ואני מתלבט בין הקורולה ההיברידית החדשה לבין הקיה נירו המחודשת. חשוב לי: 1. בטיחות (נוסע עם שתי בנות מאחור). 2. נוחות ואבזור פנים - נוחות ישיבה, מרווח, מערכת מולטימדיה טובה וכו'. 3. ביצועים (שלא תהייה עגלה). תודה
הודעה אחרונה מאת noknok, -
- 3 תגובות
- 871 צפיות
אהלן צהריים טובים, כאמור בכותרת, מחפש המלצה לסופר-מיני או משפחתית קטנה בתקציב של כ60K+-, יד שנייה כמובן. אחרי 5 שנים עם הI10 שלי, הגיע הזמן למכור ולהתקדם, גם לכבוד המשפחה שעתידה להתרחב בקרוב :] חיפשתי רכב 3-4 שנים הכביש, אוטומט, עד 100K קמ ומנוע חזק (באופן יחסי ל66 כ"ס שהיה לי בI10) שמתי עין על סקודה ראפיד בשנתונים 2015-2016 וראיתי שאפשר למצוא משהו בתקציב. הייתי שמח לשמוע חוות דעת מיודעי דבר אודות הרכב, אמינות, טיפולים ושות', כמו גם אם ישנה המלצה לדגם אחר אשמח לשמוע. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת itaybm, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, בשיטוט ביד 2 ראיתי רכב שמצא חן בעיניי, ממגרש טרייד אין בראשל"צ. בד"כ מתרחק מהם כמו מאש, אבל הרכב יפה, 7500 ק"מ בסה"כ, מחיר שהולם את הנתונים. האם מקובל לבקש מהמוכר שישלח לי טופס גילוי נאות במייל, לפני שאני מגיע לראות את הרכב?
הודעה אחרונה מאת Ghost_Rider, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 769 צפיות
היי. מעניין לרכוש רכב ישן מאוד שיהיה לי לעבודה - בית , בית - עבודה . יש לי כבר רכב , אבל הוא חדש וחבל לי סתם ״לאנוס״ אותו בנסיעות של עבודה . עכשיו כמה שידוע לי רכבים ישנים זה טסט פעמיים בשנה , אבל האם יש עוד משהו שצריך לקחת בחשבון ? ואם בביטוח יחייבו אותי עוד על משהו? איזה מס מפגר כי יש לי רכב נוסף.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 29 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום לכולם. קצת מידע והרהורים בבעלותי פורד פוקוס (שנת 2011) שקניתי מחברת ליסינג ב70000 ש"ח ב 2014 היום לאחר 5 שנים הרכב שווה 14000 ש"ח (לפי מחירון יד 2) יש לי בערך 150000 ק"מ. הפסדתי כ 56000 אלף שח ב 5 שנים . ז"א הפסדתי 80% על רכב שהוא 3 שנים על הכביש כיום אני מחפש רכב לרכישה וחשוב לי (לפי הסדר הזה) : בטיחות, שישמור על ערכו, חסכוני בדלק, תא מטען רחב ,רכב מרווח . אז התחלתי לחפש הבנתי שטיוטות יחסית שומרות על ערכן ובדקתי RAV 4 - היברידי (למשל) העניין שראיתי שRAV 4 חדש עולה נניח 180K ולאחר 3 שנים לפי יד 2 ערכו 101K .... מה שמדהים כאן שאין אף אחד שמוכר אותם בפחות מ 140K ויש ביקוש גבוהה לדעתי. בדיקה נוספת שעשיתי (ללא מסקנות מיוחדות) זה לראות כמה עולה ראב 4 ארו…
הודעה אחרונה מאת motior, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
פוסט תסכול כבר כמעט חודשיים מחפש טויוטה אוונסיס. אין דרישות יותר מדי פדנטיות- שנתון 11-13, קילומטראז עד 120 אלף פחות או יותר, ועד יד שניה ללא עבר ליסינג. אין לי בעיה לשלם מחירון, לא מחפש מציאות בשקל וחצי. לצערי היחידים שמוכרים בהתאם לפרמטרים הללו, הם ליצנים שרוצים לא פחות מ-15 אלף(!) מעל המחירון. שאת זה כמובן אני לא הולך לשלם, אפילו לא קרוב. ואם אני מתפשר בפרמטרים, גם שם אין יותר מדי רכבים שניראה ששווים משהו. השאלה היא האם חודשיים זה זמן סביר לחכות לרכב? כמה זמן אתם הייתם מחכים?
הודעה אחרונה מאת outnex, -
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
שלום, מחפש רכב למשפחה (3 ילדים אז חשוב שיהיה מקום במושב האחורי) בהתחלה חשבתי על יונדאי אלנטרה מודל 2016 אבל השאלה אם שווה להשקיע סכום כזה או שעדיף ללכת על מודל 2012 / 2013 בחצי מהעלות של ה 2016... מה אתם ממליצים ואיזה רכב כדאי לחפש שיהיה אמין במיוחד אם זה שנתון של 5 /6 שנים על הכביש.
הודעה אחרונה מאת Peled81, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 659 צפיות
שלום חברים צריך עזרה ביעוץ לגבי הרכב מדובר ברנו קליאו ידני 2013 מנוע 900 טורבו 87 אלף קילומטר אשמח לדעת לגבי רמת אמינות של הרכב? צריכת דלק? תקלות? בטיחות? מחירון? שוק הרכב? תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
כרגע 2 הרכבים הנל על הפרק ביואיק ניראת טוב טסט יהיה לשנה מטופלת בחברה מחירון כ28000 אחרי הטסט רוצים כ20000 קאדילק ניראת סביר מערכת גז עברה טיפולים שוטפים מחירון 30000 רוצים 20000 הרכב אמור לשמש אותי בסופי שבוע בלבד והוא יהיה רכב רביעי בבית אני מחפש רכב מפנק מנהלים במחיר עד 20000 שח מה היתם לוקחים ולמה? במידה ויש אלטרנטיבה אחרת אשמח לשמוע
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום רב אני רוצה לקנות יונדאי i35 שנת 2014 ואני מתלבט על אופן התשלום קודם כל יש לי סכום של 15 אלף בצד אני מאמין ב3.5 חודשים אוכל להשיג את הכסף הזה במזומן (סכום של 50 אלף פלוס מינוס לפי אתר יד 2) השאלה אם עדיף לקנות את הרכב דרך יד 2 במכה אחת במזומן או לנסות על "מימון רכב" מחברות שונות? ממה שידוע לי הבנתי שמימון רכב עדיף מהבנק בגלל ריבית נמוכה השאלה אם יש להם דרישות מסויימות (חוץ מערבים) נניח משכורת מסויימת מסגרת אשראי מסויימת? (המסגרת אשראי שלי היא 10 אלף אם זה משנה) אשמח לקצת יידע על איך לתכנן את הקנייה בעבר קניתי רכב מיד 2 במזומן אבל הסכומים עולים אז אולי מימון רכב זה נחשב אופציה יותר טובה שלא צריך במכה אחת לתת את הכסף?
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי לכולם, רכב 7 מקומות שברולט אורלנדו מנוע 2000 טורבו דיזל, צריכת דלק? אמינות וכו'? מי יודע? תודה!
הודעה אחרונה מאת edanj,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 528 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- `Infinity
- TZR84
- BRAVO_SX
- DJI
- gollu
- tan tan
- במבליק
- gpm11
- malcishua
- פולו,גולף
- amosbmw
- eden8944