ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,571 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 738 צפיות
אני עומד לרכוש רכב ממגרש ב50 אלף שקל המגרש עשה לפני כן בדיקה לקראת קנייה, מלבד נזילת שמן מהתיבה האוטומטמית הכל יצא תקין. את הנזילה לאחר מכן הם תיקנו, הראו לי מסמכים היסטוריית טיפולים הכל האם יש טעם שאני אקח את הרכב מטעמי לבדיקת קניה ואשלם 500 ש"ח? אני גם ככה על הגבול מבחינת הוצאה כספית. אני אשמח לשמוע ממישהו שיש לו ניסיון עם מגרשים.. כי אני כן רואה שהם שלחו אותו לבדיקה לפני קניה בקומפיוטסט
הודעה אחרונה מאת Ghost_Rider, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום פורום יקר, עבור פרוייקט חינוכי שאני מקים, אני זקוק למסחרית שתוביל בבטחה ציוד טכנולוגי חינוכי (מדפסות תלת מימד וכד'), ותאפשר ישיבה של נהג+2 נוסעים מקדימה. מאחורה צריך להיות נפח פוי לחלוטין למלאכת זיווד שמשעה לאחר הרכישה. כרגע בחנתי אפשרות של הסיטרואן ג'אמפי small, אני מחפש חלופות עם נפח יחסית דומה (גם הברלינגו מקסי היתה לי טובה, אבל הבנתי שכבר לא מייבאים חדשות לארץ, ואני מחפש רכב חדש או 0 ק"מ). אשמח לעזרתכם! מאור
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכולם, הגיע הזמן לקנות רכב שישמש כרכב שני בבית: תקציב: מעדיף באזור ה110,000 ש"ח, אבל אפשר למתוח גם עד אזור ה140,000 ש"ח. נסועה: הרכב יסע 95% בעיר, בערך 10,000 ק"מ בשנה (לכן צריכת דלק פחות משנה). רוב הזמן יסעו באוטו עד 2 אנשים, אך לעתים יכולים גם יותר, לכן מכוונים לסופר מיני/משפחתית. בנוסף לכך מעדיפים רכב כמה שפחות ארוך, עקב בעיית חניה מינורית בקרבת הבית. מקווים להחזיק את הרכב ליותר מחמש שנים (הרכב הקודם שירת אותנו 9 שנים). בגלל שהרכב יסע בעיקר בחיפה, ולעתים קרובות בפקקים בעליות בחיפה... לדעתי מומלץ מאוד שהרכב לא יהיה עם תיבה רובוטית, אלא עדיף תיבה פלנטרית/רציפה טובה. לצערי חייב רק אוטומט. מבחינת דרישות אחרות חשוב שהיה בעיקר נוח ואמין, ומבחי…
הודעה אחרונה מאת avargel, -
-
אני ממש רוצה את הרכב הזה, אז אל תחפשו לי חלופות זולות יותר זה בסדר. הקטע הוא שעד עכשיו חשבתי שמנוע 1000TSI יהיה לי חלש אם ארצה לנסוע מחוץ לעיר בערך פעמיים בשבוע, אני גר בירושלים אז נגיד ירושלים - נתניה. ותמיד חשבתי לקנות את ה1400TSI מצד שני, ה1000TSI זול יותר משמעותית.. מה דעתכם בעניין? איך יהיה לי 1000TSI מבחינת נסיעות מחוץ לעיר? דרך אגב מדובר באוטומט בלבד. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Doron_Z, -
צהרים טובים, במבצע חבר במתקיים בחודש הקרוב, פיג'ו 3008 1.5 טורבו דיזל אוט' פרימיום נמכרת ב-173,000 ש׳׳ח ו- סיטרואן C5 איירקרוס 1.5 טורבו דיזל אוט' Shine PK נמכרת ב-167,000 ש׳׳ח הפרש של 6,000 ש׳׳ח. מטרת השימוש ברכב היא נסיעה יום יומית ממרכז לירושלים וחזרה, כ-100 ק״מ ביום, עם נסיעות של סופ״ש כ-30,000 ק״מ בשנה. מה יתרונות וחסרונות של כל רכב ומה הייתם בוחרים ? תודה
הודעה אחרונה מאת yuvalganim, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום. שוקל אפשרות לרכוש . אודה לקבלת הבהרות /מענה : 1. רכב הבנזין זול יותר - האם רכישתו עלולה להסתכם בעוד מספר שנים בתוצאה ״ זול יצא ביוקר״? 2. איני מוצא בחיפושי בגוגל מבחני דרך לדגם הבנזין של 2019 . 3. אודה לכל המלצה /תובנה באשר לרכישת ראב 4 מנוע בנזין מול מנוע היברידי תודה חזי
הודעה אחרונה מאת showndamty, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, חיפוש לא העלה תוצאות - מי זוכר כיצד ניתן לזהות באיזו גרסא מדובר? אם חשוב- מדובר על סדאן 2010. תודה, שי
הודעה אחרונה מאת שי, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 985 צפיות
כרגע אני סטודנט ואין לי צורך יומיומי ברכב. יש לי מאזדה 3 שקניתי מההורים, רכב מטופל עצמאית ושמור. פעם בשבוע יש לי לאן לנסוע, נגיד נסיעה של 50 קילומטר - 200 בחודש. ביטוח + אגרת רישוי עולה לי סביבות ה4500 ש"ח שנתי, וזה המון בשביל שימוש אפסי שכזה. אני חושב על למכור את הרכב שלי סביבות ה7-8 ולהוסיף כמה אלפים בודדות בשביל רכב ישן עם בודי שמור כגון גולף 3 או צרפתיה מקבילה(זה מה שעלה לי כרגע בראש) ולהוזיל עלויות אחזקה. על הדרך אני לומד מכונאות עצמאית. אולי גם אספנות. רעיון מפגר או שיש לי לאן להתקדם?
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עמיתי, בטח שאלו זאת לפני כן, אך לא מצאתי תשובה, או "שורה תחתונה". אשמח מאוד לשמוע דעתכם. זכיתי וברשותי פיג'ו 208 דיזל בת 2.5. אני מאוד מרוצה- בול בגודל לצרכי, חסכונית, נוחה, חזקה ו-"עושה את העבודה". אני נוסע כ30000 לשנה. בקרוב תסתיים תקופת האחריות. 1. מה נכון יותר או חכם יותר מבחינת שמירת ערך הרכב, מבחינתי? ברורה שיש ירידת ערך עם מכירת הרכב (אני יודע. אני יודע. כשמדובר בפיג'ו בארץ ירידת הערך היא כבר ביום הקניה...), אבל האם תקלות שצפויות מצדיקות החלפה ושמירה על רכב חדש עם אחריות? לדאבוני, הבנתי שדיזל כמו שיש לא אמצא (208 לא מביאים דיזל. יש עוד סופר מיני מקביל עם דיזל?) 2. האם רק זה מצדיק החזקה שלו, או שכדאי שאחזור לבנזין? שאלת האמינות של הפי…
הודעה אחרונה מאת macs, -
-
על מה כדאי להתפשר 1 2 3
מאת Ron.cohen13-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 37 תגובות
- 9.7 אלף צפיות
אני במשך כמעט חצי שנה מחפש רכב קצת רקע עלי אני איש קבע, משכורת מספיק בשביל להחזיק רכב אחרי הרבה חיפושים החלטתי ללכת על רנו קליאו 0.9 טורבו, ידנית בלבד במשך תקופה ארוכה חיפשתי את הרכב המושלם, יד 1 בלבד לא יותר מ50 אלף ק"מ, ו2015 ומעלה.. התקציב עמד על 40 אמרתי שאני מוכן לעלות במקסימום עוד 10 ראיתי כמה אבל כל אחד ובעיותיו (חוץ מאחד שאולי פספסתי) אחרי הרבה חיפושים כבר ראיתי שכמות המחירות של הרכב לא ממש עלתה בתקופה האחרונה, וכל הרכבים ביד 2 נקנו אז החלטתי להתפשר על משהו השאלה היא כזאת, בהנחה והרכב תקין לגמרי האם כדאי לתת עדיפות לשנתון, ליד, או לקמ חשבתי שהיד הכי חשוב, אח"כ שנתון, ואז ק"מ בהנחה וההפרשים לא ענקים ( כלומר לא יד 4, לא 100 אלף קמ, ולא שנ…
הודעה אחרונה מאת Ron.cohen13, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 541 צפיות
היי, אנחנו זוג סטודנטים שמחפשים רכב בתקציב 25K (יכולים לעלות בעוד 2K בשביל משהו ששווה את זה) שישמש אותנו ל3 שנים ואולי קצת יותר. נפח מנוע- מעל 1000 (כדי שיסחוב את העליות בחיפה), אוטומט, חסכוני בדלק וכמה שיותר נוח בנסיעה ואמין. מתלבטים בין הרכבים הבאים - 1. קיה פיקנטו - מספקת את כל הדרישות שלנו, אבל נראה שמבוקשת מידי ולכן המחירים גבוהים. בתקציב שלנו מצאנו שנתון 13 עם בערך 120 אלף קילומטראז, או שנתונים נמוכים יותר 11-12 עם קילומטראז בסביבות ה90. 2. ספייס סטאר- הומלצה לנו כאן. עונה כמעט על כל הצרכים חוץ מנוחות נסיעה ולכן העדפנו אותה פחות מהפיקנטו. עדיין אופציה כי כאן אפשר להביא שנתון 13-14 עם קילומטראז 90 ואפילו קצת פחות. 3. יונדאי i10- התחלנו לבדוק אות…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 635 צפיות
שלום רציתי לדעת ממי שיש לו ניסיון על הרכב איך הוא מבחינת ביצועים, עלויות, תצרוכת דלק, אחזקה במוסך ותקלות חוזרות. תודה. Sent from my Phone 2 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 842 צפיות
היי, מעוניין בחוות דעת בנוגע לרכישת יונדאי i35 supreme שנת 2012 הרכב יד שנייה עם 90,000 ק"מ הבעלים אמר שהוחלפה כנף עוד לפני שקנה את הרכב בנוסף הרכב עם מעיכה קלה בגג (באורך של 2 ס"מ ובעומק של חצי ס"מ) ועם שפשופים קלים בצידי הרכב בנוסף פנסי הרכב דהויים לדברי המוכר, הרכב לא עבר תאונות, ומתחייב בבדיקה לגבי מנוע גיר ושלדה המוכר התפשר על מחיר 40,000 ש"ח האם כדאי לרכוש את הרכב ולהתעלם מהחסרונות הנ"ל? תודה מראש למשיבים
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם דאגתי לחפש באתר ולהסתכל על ייעוצים כאלה ואחרים, אפילו ראיתי כאן פוסט של סטודנט נוסף שמחפש רכב, אני די מצטרף אליו אבל מעדיף לפתוח פוסט משל עצמי בעיקר בגלל חוסר הידע שלי במכוניות. מעדיף לבוא לכאן כדי ללמוד הכל ולקבל קצת ידע ממביני עניין במכוניות. אז ככה, אין לי הרבה דרישות, אבל מה שיש בעיקרון הם: אוטומט, לא סופר מיני(לא אכפת לי שיהיה מיני אבל שיהיה מספיק מקום גם לאלה שיושבים מאחור). כמו כולם אני אשמח לרכב שחסכוני בדלק. חשוב לי שהרכב יסחב עליות רציניות (באיזור חיפה, הרי הכרמל, נשר וכו'). כרגע זה מה שעולה לי לראש, אשמח לעזרתכם!
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מניח שאני קצת חריג בפורום הזה, אבל אני לא אוהב מכוניות. נסיעות בפקקים, חיפוש חניה, מוסכים, מכוני רישוי, שום דבר מזה לא משכנע אותי. אם הייתי יכול הייתי מאוד שמח לגור בעיר כמו לונדון או ניו-יורק ולא להחזיק רכב בכלל. למרבה הצער אני עובר בקרוב לא ללונדון אלא לחיפה, ולכן אני צריך רכב. מצד אחד אני רווק שנוסע כמעט תמיד לבד, ולכן לא צריך רכב גדול. מצד שני הנסיעות שלי יהיו בעיקר בתוך חיפה עם העליות, ואיזה פעם בשבוע על הכביש המהיר למרכז, אז נראה לי שרכב מיני הוא אולי קצת קטן מדי. מה גם שהייתי שמח לרכב קצת יותר בטיחותי. לכן חשבתי על רכב סופר-מיני. יש לי שתי שאלות: 1. האם יש המלצות על דגמים ספציפיים? מחיפוש שעשיתי נראה לי שאני מחבב את הסיטרואן C3 בגלל אמצעי הבטיחות והאי…
הודעה אחרונה מאת RONEN111, -
-
שברולט קרוז
מאת ilia1-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היי מה ההבדל בשנתון של 2014 בין המנוע של 117 כ"ס למנוע של 124 כ"ס מבחינת צריכת דלק אמינות וסחיבה?
הודעה אחרונה מאת lze22, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לחברי הקבוצה וצהריים טובים אני נהג חדש עם רישיון קרוב ל5 חודשים אני מחפש רכב קטן וחסכוני שיעמוד בתקציב שלי 35.000 ש"ח אני מחפש רכב אמין וזול יחסית ואשמח שתייעצו לי על רכב כרגע שמתי עין על רכב מסוג פג'ו 301 2016 1200סמ"ק ואם מישהו מבין ברכב הזה בכללי אשמח לקצת פרטים עליו ואם שווה לי לקנות אותו. עוד נושא חשוב, רציתי לדעת מה צריך בדיוק לשאול את הבעלים של הרכב יד שנייה כשקונים רכב? תודה רבה לעוזרים המשך יום טוב
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רב, אשמח להתייעץ עמכם בעניין רכישת רכב חדש שעתיד לשמש אותי לכמה שנים טובות. אני חדש בפורום אז כמה מילים על עצמי- 1.מתגורר במרכז הארץ. 2.טכנאי מחשבים במקצועי 3.נשוי. וכעט לרכב- 1.הרכב מיועד לנסיעות עירוניות בעיקר , במרכז הארץ. 2.רצוי שיספיק לקניות השבועיות\חודשיות בסופר-אין צורך בתא מטען גדול יותר (אם יהיה יותר מדי מקום , אמצע לו שימוש ואז צריכת הדלק תעלה ) 3.עקב בעיה בריאותית אני לא מסוגל לנהוג על גיר רגיל. 4.היות והרכב יבלה הרבה בפקקים, מעדיף להימנע מרכישת רכב עם גיר רובוטי-אני לא נגד קדמה טכנולוגית-אני בעד נוחות נסיעה. 5.רצוי שתהיה דיבורית באוטו ,חיישני חנייה , באופן כללי-מה שחשוב באוטו זה אבזור שתורם לבטיחות . 6.פיקנטו/I10/ספארק …
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 0 תגובות
- 482 צפיות
עדיין מחפש את הרכב המתאים. התקציב הוא בערך 30-50K, תלוי בשנתון של האוטו. יום רביעי אני הולך לליס4יו לבדוק אופציה לליסינג יד שנייה, מכוונים למאזדה 3 2016 הדגם הכי פשוט. מה אתם אןמרים על ליסינג וממה להתרחק שמה? ואם לא נמצא בליסינג, צריך למצוא רכב עד התקציב, עדיפות לטורבו. עדיפות למשהו צעיר ואולי ספורטיבי. ראיתי את הסיאט איביזה 1.2 טורבו 3 דלתות עם גיר ידני, ואת הוולוזטר שהיא בלי טורבו אבל אולי אפשר להתפשר. רעיונות בסגנון?
הודעה אחרונה מאת Gsham, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 24 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לפני רכישת רכב מכלמוביל טרייד אין וזקוק לעזרתכם לגבי רכישת הרכב עקב התלבטות שלי ושל אשתי. אחריות יצרן עד 3/2020 ויש לו 19 א' ק"מ. במבחן בדיקת הרכב נרשמו ההערות הללו: 1. מנוע- לבדוק תצרוכת שמן בעבודה. מה זה אומר ?? הבוחן ציין שההערה מופיעה בכל אוטו שהם בודקים ??? 2. שילדה ומרכב - ליקויי בעלי משמעות נמוכה - פגיעות פח ופגמים בצבע. תיקוני פח וצבע מסביב. רכב לאחר השבחה. פגושים צבועים. הערה שלי : הפגיעות הן יחסית מינוריות (ככל הנראה ממכות של רכבים בחניה). לא כ"כ הבנתי לגבי פגושים צבועים... מה זה אומר ? 3. מערכת בלמים - ללא פירוק גלגלים- צלחות שחוקות , לפרק גלגלים לבדיקה. לצערי לא הלכנו למוסך לבדוק זאת. האם לבצע דרך כלמוביל ? או ללכת למוסך …
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בגדול, אני מחפש רכב חסכוני ממש וחשבתי לקנות i10 ידנית סביבות שנתון 2015-2016 הכי חשוב לי זה חיסכון בדלק (וגם קצת נוחות) והi10 הידנית נכנסת לי בתקציב מה אומרים על הרכב?
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 719 צפיות
שלום לכולם מתעניין בקשר לרכב הנ"ל למישהו יש ניסיון איתו ויכול להעיד על רמת האמינות שלו? ולגבי המנוע והגיר? אמינים? כל מידע לגבי הרכב הזה יתקבל בברכה תודה ושבוע נפלא
הודעה אחרונה מאת Jeka88, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לפני רכישת רכב קיה ספורטאז 2017 1600 סמ"ק 132 כ"ס. ברשת מצאתי כי מטעמי תקינה וזיהום אוויר הופסק שיווק מנועי ה-1.6 ל' ושניהם (גם הטוסון) מגיעים כעת עם מנוע ה-2.0 ל' (155 כ"ס) בגרסת הכניסה. מתכוון להחזיק את הרכב 3 שנים. לאור המידע האם מדובר בצעד נכון לרכוש אותו ? אודה להתייחסותכם
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
היי חברים אחרי חקירה והרבה התלבטויות הגעתי לשלושה דגמים שאני צריך את עזרתכם בבחירה מבניהם איביזה , אטראז' , ספארק ככה זה אוטו ראשון שאני קונה והוא יהיה שלי הדברים שחשובים: 1. דבר ראשון חסכוני בדלק השימוש שלי יהיה בערך 70 ק"מ נסיעה כל יום מתוכם משהו כמו 15 ק"מ עירוני 2. אוטו אמין שהטיפולים והחלפים שלו יהיו דיי זולים 3. אבזור נוחות ובטיחות סכום ההשקעה יהיה עד 45K רצוי כמה שיותר שנתון גבוה 2014+ שאלה שלי לגבי האיביזה יש הרבה דגמים עם נפחי מנוע שונים שמעתי המלצות על הנפח 1.0 ידני/אוטו' מבחינת חיסכון בדלק מה דעתכם יש הבדל בנפחים השונים של הדגם מבחינת דלק? וזהו חפרתי מספיק :-P:-P
הודעה אחרונה מאת seat2005, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש רכב משפחתי/מנהלים ביד שנייה. חשוב רכב אמין נוח לא בהכרח חזק אבל שיגיב טוב בכביש ולא יגמגם בנוסף קצת מרווח עם אחסון טוב . ממה שקצת בדקתי הבנתי שהקורולה והמזדה 3 יכולות להתאים. מכוון לשנתונים 2015-16 בנוסף גם ראיתי מחירים ממש טובים על ניסאן אלטימה והוא נראה מדהים מכל הבחינות . אשמח לשמוע את דעתכם
הודעה אחרונה מאת asa160, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 919 צפיות
אני כבר יומיים מחפש אחר אחת ומצאתי רק 2, לא מוכרים אותם? ואם כן, איפה לחפש
הודעה אחרונה מאת Krd, -
- 1 תגובות
- 526 צפיות
היי היינו בגלילות ומצאנו דגם מתאים מבחינת שנה, מחיר ופירוט טיפולים והיסטורייה ובדיקה למרות שאני לא מסתמך עליה. הרכב יגיע בשבוע הבא לנסיעת מבחן ובדיקה בלתי תלויה. אשמח לשמוע ביקורות וחוות דעת לגבי הדגם, מדובר על מנוע 1.6 עם תיבה רובוטית. תודה!!
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
כרגע בחיפוש רכב ראיתי שרוב הגרמניות האוטומטיות מאובזרות בגיר dsg. השאלה אם אני מקבל אחריות לשנה על רכב שנת לדוגמא 2015, רוב הסיכויים שאם עוד לא קרה משהו אחרי השנה הזו לא יקרה כלום או שהבעיות בגיר מגיעות במפתיע?
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
שלום לכולם, בהנחה שאפשר להשיג את שני הרכבים באותו מחיר והסיטרואן עברה 90 אלף ק"מ והרנו 115 אלף ק"מ... מי מבין שני הרכבים שבכותרת עדיף מבחינת אמינות,נוחות,נהיגה,אחזקה,טיפולים? הרכב מיועד להישאר 4-5 שנים אצלינו. או שפשוט ללכת על האופצייה שהיא הבסיסית ביותר ולקנות איזה מאזדה 3\6 משנת 2010? הרכב מיועד לנסוע באיזור ה18 אלף ק"מ בשנה בעיקר בדרך בין עירונית.
הודעה אחרונה מאת עומר_לס, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום לכולם, עד עכשיו רק קראתי כאן ואשמח מאוד לדעתכם אני מתכוונת לקנות קיה נירו היברידית, לאחר השוואת דגמים רבים, זה הרכב שהכי מתאים לצרכיי. חיכיתי שהדגם המחודש יגיע לארץ והתאכזבתי לקרוא שהמסך החדש (עם מערכת המולטימדיה שבאה איתו) לא הגיע לארץ ובנוסף גם משטח ההטענה האלחוטי גם לא הגיע.. קודם כל, אשמח לדעת, מדוע רכב שמגיע עם האביזרים הללו כדרך קבע בחו"ל (או אופציה להרחבת המסך) - מגיע בלעדיהם? האם מוציאים ממנו את משטח ההטענה בכוונה? מדוע? (הרי זה קיים מזמן באיוניק..) והאם יהיה ניתן לבקש שיחזירו את זה? או לשדרג למסך ולמערכת החדשה? מאוד מאכזב לקרוא שהתקמצנו באבזור.. שנית, אשמח לעצות כיצד להתמקח ברכישת רכב חדש מול היבואן, בתור קונה חדשה.. והאם לדעתכם הנירו ההי…
הודעה אחרונה מאת shiny, -