Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה112 כ"ס המנוע הראשון שהקרוז הגיעה איתו וסבל מהתחממות ובעיות במערכת קירור,

ה124 אותו מנוע עם קצת שיפורים ושינויים מבחינת צריכת דלק אין שיפור גדול כל כך ביניהם אבל ה124 קצת יותר מוצלח באופן כללי עם ה1600 פחות מוצלח לאוטו הזה לי יש 1600 124 והאוטו כבד מאוד ה1800 כבר יכול להזיז אותה יחסית בקלות

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

פורסם
ה112 כ"ס המנוע הראשון שהקרוז הגיעה איתו וסבל מהתחממות ובעיות במערכת קירור,

ה124 אותו מנוע עם קצת שיפורים ושינויים מבחינת צריכת דלק אין שיפור גדול כל כך ביניהם אבל ה124 קצת יותר מוצלח באופן כללי עם ה1600 פחות מוצלח לאוטו הזה לי יש 1600 124 והאוטו כבד מאוד ה1800 כבר יכול להזיז אותה יחסית בקלות

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

התכוונתי ל 117 כ"ס ולא ל112 ה 117 הופיע ב 2012

פורסם

117 כ"ס היה העדכון האחרון למנוע ה-1.6 במהלך 2013 ו-2014 לפני המעבר לטורבו. אין הבדל מהותי בביצועים.

נמכרו בעיקר הצ'באק, אבל גם לא מעט סדאן. סה"כ נמכרו בארץ כ-350 קרוז עם המנוע הנ"ל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא ידוע לי על בעיות או מחלות כלשהן.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לא ממש - העדכון נעשה בסוף 2010, והגיר המעודכן (והלא תקין) המשיך עמוק לתור 2012 - הרוב המכריע של הגירים הללו שופץ ע"י היצרן.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
מה טיב האמינות של הרכב הזה? האם סובל מבעיות גיר שהיו בין השנים 2010-2013?

האמת לא סבלתי מבעיות אמינות ב3 שנים שהיה לי תרכב שנת 2012,ולאחותי כמה שנים יש 2013 וגם אין בעיות

• תוכן חדש...