Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול, אני מחפש רכב חסכוני ממש וחשבתי לקנות i10 ידנית סביבות שנתון 2015-2016

הכי חשוב לי זה חיסכון בדלק (וגם קצת נוחות) והi10 הידנית נכנסת לי בתקציב

מה אומרים על הרכב?

פורסם

מבחינת נוחות היונדאי לדעתי בין המיני הנוחות יותר, גם מבחינת המושבים והמתלים.

כמו רוב המיני הידניות נקודת החולשה היא המנוע החלש, בכביש משורי סביר, אבל בעליות יותר קשה.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמה אתה נוסע שחיסכון בדלק כל כך חשוב?

אם אתה באמת נוסע הרבה, הייתי מחפש דווקא דיזל או היברידי. 208 דיזל ידנית תהיה חסכונית ונוחה מהיונדאי הזו (וגם חזקה ומאובזרת יותר), אבל יקרה ממנה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
כמה אתה נוסע שחיסכון בדלק כל כך חשוב?

אם אתה באמת נוסע הרבה, הייתי מחפש דווקא דיזל או היברידי. 208 דיזל ידנית תהיה חסכונית ונוחה מהיונדאי הזו (וגם חזקה ומאובזרת יותר), אבל יקרה ממנה.

בסביבות ה100 ק"מ ביום עבודה, אני לא רוצה להוציא יותר מדי על הרכב גם

מבחינת נוחות היונדאי לדעתי בין המיני הנוחות יותר, גם מבחינת המושבים והמתלים.

כמו רוב המיני הידניות נקודת החולשה היא המנוע החלש, בכביש משורי סביר, אבל בעליות יותר קשה.

Sent from my iPad using Tapatalk

נדיר שאני נוסע בעליות ארוכות, כביש מישורי ברוב המוחלט של הזמן

פורסם

מאה ק"מ נסיעה בכל יום זה לא מעט. אם אתה הרבה בנסיעות בין עירוניות, פנק את עצמך בסופר מיני שתהייה בדרך כלל נוחה יותר לנסיעות, עם הבונוס של מרווח פנימי ואבזור. מבחינת הנתון שהכי חשוב לך - חיסכון בדלק, מרבית המכוניות בסיגמנט סופר מיני עדיין מסוגלות לספק חיסכון יחסי לא רע. למשל, טויוטה יאריס היברידית, הונדה ג'אז וכו'.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
מאה ק"מ נסיעה בכל יום זה לא מעט. אם אתה הרבה בנסיעות בין עירוניות, פנק את עצמך בסופר מיני שתהייה בדרך כלל נוחה יותר לנסיעות, עם הבונוס של מרווח פנימי ואבזור. מבחינת הנתון שהכי חשוב לך - חיסכון בדלק, מרבית המכוניות בסיגמנט סופר מיני עדיין מסוגלות לספק חיסכון יחסי לא רע. למשל, טויוטה יאריס היברידית, הונדה ג'אז וכו'.

הבעיה זה המחיר, רציתי משהו בסביבות 30K~

וכן, שכחתי לציין שרוב הנסיעות זה בין עירוניות, בתוך העיר אני לא מתנייד עם רכב

פורסם

אז אתה הולך אחורה שנה אחת, אבל משתדרג בכל הסעיפים.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אפשר לחפש סופר מיני ידנית בתקציב שלך, קליאו 0.9T, פג'ו 208, סקודה פאביה וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אפשר לחפש סופר מיני ידנית בתקציב שלך, קליאו 0.9T, פג'ו 208, סקודה פאביה וכו'.

קח בחשבון שהרכבים האלה פחות אמינים משמעותית.

יכול להיות קצת בעיתי מבחינת כוח הi10 בבין עירוני.

לי יש אחת כזאת ידני ליטר, מסתדר סבבה גם בבין עירוני, אבל לא מתאים לכל אחד.

פורסם

במה הם אמינות פחות בצורה משמעותית?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מניסיון של מספר שנים, פיאט פנדה דור שלישי היא אופציה ראויה ביותר, נוחה מאד, תפעול גיר ידני ומצמד מהטובים שתמצא גם ביחס למכוניות שעולות פי 3, חסכונית (תמיד זה תלוי בצורת הנסיעה ובתוואי הדרך) והמחיר מאפשר לך לרכוש משהו כמעט חדש ושמור .

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
קח בחשבון שהרכבים האלה פחות אמינים משמעותית.

יכול להיות קצת בעיתי מבחינת כוח הi10 בבין עירוני.

לי יש אחת כזאת ידני ליטר, מסתדר סבבה גם בבין עירוני, אבל לא מתאים לכל אחד.

במה בדיוק?

החזקת את שלושת הרכבים שהצעתי לו? מכיר מישהו שהחזיק לפרק זמן ארוך את הדגמים הספציפיים האלו?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...