Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני רכישת רכב קיה ספורטאז 2017 1600 סמ"ק 132 כ"ס.

ברשת מצאתי כי מטעמי תקינה וזיהום אוויר הופסק שיווק מנועי ה-1.6 ל' ושניהם (גם הטוסון) מגיעים כעת עם מנוע ה-2.0 ל' (155 כ"ס) בגרסת הכניסה.

מתכוון להחזיק את הרכב 3 שנים.

לאור המידע האם מדובר בצעד נכון לרכוש אותו ?

אודה להתייחסותכם

פורסם

אם התכוונת לשאול לגבי זמינות של חלקי חילוף, היבואן מחויב להחזיק כאלה 7 שנים מיום הפסקת השיווק. כמו כן מדובר ברכב נפוץ מאוד אז אין מה לדאוג.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לדעתי, לא צפוי שום שינוי בסחירות הרכב עקב הפסקת ייצור הדגם עם מנוע בנפח מסויים.

לא הפסיקו לייצר את הדגם, ויכול להיות שהמנוע ממשיך לשרת דגמים אחרים של היצרן (פורטה , למשל).

באופן כללי הייתי מעדיך את הרכב הזה בגרסת ה 2000 סמ"ק , כי זה המנוע שמתאים יותר למשקל הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ממה אתה מוטרד?

שבבוא העת של המכירה של האוטו , אנשים לא ירצו לרכוש את האוטו בגלל שהייצור שלו הופסק.

נתון הסחירות של אוטו הוא אחד הפרמטרים שאני לוקח בחשבון בעת רכישת הרכב

פורסם
לדעתי, לא צפוי שום שינוי בסחירות הרכב עקב הפסקת ייצור הדגם עם מנוע בנפח מסויים.

לא הפסיקו לייצר את הדגם, ויכול להיות שהמנוע ממשיך לשרת דגמים אחרים של היצרן (פורטה , למשל).

באופן כללי הייתי מעדיך את הרכב הזה בגרסת ה 2000 סמ"ק , כי זה המנוע שמתאים יותר למשקל הרכב.

מסכים עמך לגבי ה2000 סמ"ק אבל לאור השימוש הנוכחי שלי (פחות מ-10 א' ק"מ בשנה) אני פחות צריך את זה.

ותודה על ההערה שלך

פורסם

להיפך, במדינת ישראל יש המון אנשים שקונים רק 1600 כי 2000 "אוכל המון דלק" ופחות מ 1600 (גם 1400 טורבו למשל) "לא סוחב".

עם הקילומטראז' השנתי שלך, ממש לא תהיה לך בעיה למכור.

השיווק לא הופסק בגלל בעיה במנוע ולכן אין השפעה מסחרית.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מדוב בדגם פופולארי - שימשיך להיות כזה. אתה יכול לרכוש ללא חשש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...