Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

דאגתי לחפש באתר ולהסתכל על ייעוצים כאלה ואחרים, אפילו ראיתי כאן פוסט של סטודנט נוסף שמחפש רכב, אני די מצטרף אליו אבל מעדיף לפתוח פוסט משל עצמי בעיקר בגלל חוסר הידע שלי במכוניות. מעדיף לבוא לכאן כדי ללמוד הכל ולקבל קצת ידע ממביני עניין במכוניות.

אז ככה, אין לי הרבה דרישות, אבל מה שיש בעיקרון הם:

אוטומט, לא סופר מיני(לא אכפת לי שיהיה מיני אבל שיהיה מספיק מקום גם לאלה שיושבים מאחור).

כמו כולם אני אשמח לרכב שחסכוני בדלק. חשוב לי שהרכב יסחב עליות רציניות (באיזור חיפה, הרי הכרמל, נשר וכו'). כרגע זה מה שעולה לי לראש, אשמח לעזרתכם!

פורסם

אתה כניראה מתבלבל בין מיני לסופר מיני.

מיני זה רכב קטן כמו קיה פיקנטו, סופר מיני זאת קטגוריה מעל כמו סיאט איביזה, מזדה 2.

לכן אני מניח אתה מתכוון שסופר מיני תתאים.

לדעתי חפש מזדה 2 ברמת איבזור דינמיק, תודות למשקל הקל היא די זריזה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אתה כניראה מתבלבל בין מיני לסופר מיני.

מיני זה רכב קטן כמו קיה פיקנטו, סופר מיני זאת קטגוריה מעל כמו סיאט איביזה, מזדה 2.

לכן אני מניח אתה מתכוון שסופר מיני תתאים.

לדעתי חפש מזדה 2 ברמת איבזור דינמיק, תודות למשקל הקל היא די זריזה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

כן, התבלבלתי סליחה.

איזה שנתון מומלץ? שאדע מה לחפש ביד 2

פורסם

תחפש בהתאם לתקציב.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני הייתי מעדיף לחפש בן אדם פרטי, למרות שגם במגרשי יש רכבים פרטים עם נתונים טובים, למשל כאשר רוכשים רכב ועושים עליו טרייד אין.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

• תוכן חדש...