ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,571 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
שלום יש המלצות על מכונים באיזור בית גוברין, בית שמש , קריית גת וכו'? תודה
הודעה אחרונה מאת Lior Rachmani, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש לקנות רכב פרטי ולאחר התייעצות עם חברי הפורום אני בכיוון של ספארק או פיקנטו. ראיתי הצעה של ספארק LTZ שנת 2016 עם 17 אלף קילומטר ב55 אלף. רציתי לדעת האם המחיר נשמע הגיוני והאם למישהו יש ניסיון עם הסוכנות רכב - רכב השרון בנתניה (רחוב דוד פנקס 5) תודה רבה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מאז ומעולם, עוד בהיותי ילד היתה לי משיכה בלתי ממומשת. לז'אנר האיטלקי. אלפות למיניהם, פיאטים (קופה, אונו טורבו) ולנצ'יות. תמיד קינאתי בחובבי המותג, ובמפגשים שהם מקיימים. רציתי להיות אחד מהם, אך מעולם לא היה לי אומץ, אם זה בגלל בגלל סטיגמות של אמינות, או היעדר חלקים, כמו גם חוסר בבעלי מקצוע ומוסכים שיודעים לטפל הרכבים האלה. או העלות הבלתי הגיונית בלהחזיק אחת מאלה שציינתי. בכל פעם שמתפרסמת אחת למכירה, אני קורא את נתוניה בשקיקה, אומר לעצמי בקול מרחם "אולי יום אחד". ואם הזמן החיידק רק הלך והתחזק, רצה הגורל, וקבוצת פייסבוק גדולה, התפרסמה לה המודעה הבאה: לאנצ'יה קאפה למכירה, ידנית, בעלת 3000 סמק אטמוספרית, ומשושת צילינדרים. ובמחיר שיכול להרשות לעצמי (כמו מזדה 3, בת 8…
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
שלום שוקל לרכוש סובארו חדשה בגלל יכולות ה 4*4 העדיפות על פני הג׳יפונים ״הסטנדרטיים״. אין כוונה לטיולי שטח ״קשים״ , אלא לנצל את היכולות לטייל במקומות שקודם חששתי להגיע עם רכב משפחתי או גיפון כדוגמת קשקאי. מכיר את המפרטים, עשיתי נסיעת מבחן ברצף על שני הדגמים. מתקשה להחליט בהתייחס לפרמטרים של נוחות בעיקר , כדוגמת : נוחות נסיעה בכביש ( מרבית מהנסיעות יהיו בכבישים), בידוד רעשים (רעשי רוח ומנוע ), נוחות ישיבה במושב נהג לנסיעות ארוכות ... אודה לקבלת התייחסויות מבעלי ניסיון.
הודעה אחרונה מאת hezysp, -
- 0 תגובות
- 497 צפיות
שיהיה מבחינתי דה קאר נאצי. שיעיר על הדבקים הכי שוליים
הודעה אחרונה מאת booki222, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן חברים החלטתי שהגיע הזמן לקנות רכב,אבל יש לי התלבטות קלה קודם כל מה שחשוב לי שהרכב יהיה מעניין, המראה מאוד חשוב, וגם הביצועים, שיהיה כיף ללחוץ קצת בהתחלה מאוד נדלקתי על הפיג'ו rcz אך קודם כל היא בגבול העליון של התקציב שלי, ורובן גם עם קמ יחסית גבוה (120+) וזה מצד אחד מפחיד אותי מצד שני די מעודד ( ברגע שיש לך תופעה של רכב שהרבה מוכרים אותו עם קמ נמוך זה מדליק נורה אדומה) מצד שני יש את הלאון (מדובר על שנתונים 10-12 עם ה1.8 160 כוח ) שהיא הרבה פחות סקסית אך משמעותית יותר זולה, יש לה שוק טוב ויותר אופציות (בניגוד לפג'ו שיש בקושי 40-50 כאלה למכירה) וגם יש לה מעט יותר כוח ופןטנציאל להרבה יותר כוח מהצד השלישי יש את השירוקו שעומדת בין שתי אלה שציינתי מעלה שהיא …
הודעה אחרונה מאת Krd, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, רכשתי קרייזלר גראנד וויאג'ר 2013, מנוע 3.6. במידה ואני לא רוצה להסתמך על הטיפולים שעבר הרכב עד כה, מה לדעתכם אני צריך להחליף במסגרת ישור קו? שמן גיר? יש רצועת טיימינג לרכב? רצועת אביזרים? נוזל קירור? נוזל בלמים? נוזל מערכת הגה הידראולית? כמו כן, אודה להמלצה על שמן מנוע מתאים ופילטר שמן מקורי (אם יש מק"ט, בכלל טוב). צבי
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 656 צפיות
על הרכב הנל מבוקש 45 אלף. מנוע הוחלף לאחד מפירוק עם 70 אלף ק"מ. גיר עבר טיפולי שמנים כל 60 כפי שדורש היצרן. 45 זה המון לדעתי, כמה מחיר ראלי להציע למוכר?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
שלום לכולם. היה לנו פריוס 2011 שנהרסה בתאונת דרכים. כרגע מחפש רכב בתקציב ה50 אלף. מה חשוב ברכב: שיהיה חסכוני מאוד בדלק בטיחותי משפחתי- כמה ילדים אוטומטי - רק רשיון רק לאוטומטי. רכב אמין- שילך איתנו ל10 השנים הקרובות. - (כאן אני נכנס לשאלה של קילומטרז או שנתון- שאין לי תשובה עליה) מהבנה שלי- חשבתי על השנים 2015-2014- עם קילומטרז בין 80 ל150 קמ רכבים שחשבתי עליהם: קיה סיד בנזין, סיוויק אצב'ק עם 170 ק"מ, אוריוס היברידי (בתור בעלים של רכב היברדי כל סיפור האחריות הוא קצת כאב ראש- לכן אני שוקל אם לחזור לסרט הזה שוב). אשמח לעוד רכבים בסגנון שלא חשבתי עליהם (לא מכיר את כל השוק)- ועצות בנושא. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- 0 תגובות
- 570 צפיות
שלום אני מעוניין לרכוש מונית לשעבר עם סביבות 240 אלף ק"מ מהשנים 2013 . שני הרכבים הם דיזל ידני. אשמח מבעלי ניסיון לשמוע מה החסרונות ויתרונות בדגמים האלו.
הודעה אחרונה מאת din264, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש לקנות רכב לאשתי. מתלבט רבות בין מאזדה 3 שנתון 2015 או 2016 יד 2 מליסינג 0 קמ לבין סקודה- ראפיד/ ספייסבק. תקציב של כ65 א"שח. עד 70 אלף ק"מ. לפני כמה שנים נסעתי על פולו tsi והאמת שמאז כל רכב אחר הרגיש לי עגלה. הבעיה שהגיר עשה לי המון רעשים והדיר שינה מעיני. אני ממש נוטה לכיוון הראפיד גם מבחינת נתונים וגם מבחינת מחיר. אני תוהה אם היו שיפורים מאז בגיר. לא בא לי לשלם את החיסכון בדלק בטיפולים במוסך. מצד שני מאזדות במחיר הזה הן לרוב מליסינג 0 קמ ולא בא לי להתקע עם הרכב כל החיים. תודה
הודעה אחרונה מאת outnex, -
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
שלום לחברי הפורום אז אחרי שכבר הייתי עם היד על המצערת של האופנוע(CB500X) ושוכנעתי על ידי המשפחה לרדת מהעניין(לפחות כרגע), אני בדרכי להתחדש ברכב - לפי הבדיקות שלי כנראה סופר מיני אבל אודה לעצותיכם ולחכמת ההמונים. קצת עליי והצרכים: תקציב ביד 40K לטובת הרכישה, יכול למתוח ל-50. החל מעוד שנה כניסה לעבודה שתאפשר לעבור לרכב בתקציב גבוה יותר(מתכנן 40K יותר) נסיעות יומיות של עבודה בית וחזרה - 60-70 ק"מ יומי בממוצע. בעיקר בשבילי ואולי בן אדם נוסף, רק לעתים רחוקות אמלא את המושב האחורי באיזה נוסע נוסף. מעוניין ברכב חסכוני(עד כמה שניתן),אמין וקטן שיאפשר נוחות בחניה של תל אביב. לא מחפש להתפנפן מידי מבחינת יופי ופוזה. מתלבט בין שתי האפשרויות: 1. ליסינג פרטי - א…
הודעה אחרונה מאת thommas, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני מחפש לרכוש רכב יד 2 לאשתי היקרה. התקציב נע סביב ה60 אש"ח. מעוניין ברכב משפחתי. שקלתי לרכוש מאזדה 3 ועכשיו אני נוטה יותר לכיוון של סקודה ראפיד. מדוע? א. משיקול חיסכון בדלק ב. שיקולי עלות. הראפיד זולה יותר עכשיו לשאלותי: יש רכבים מהסוגים הנ"ל שנמכרים גם בשוק הפרטי וגם בשוק הליסינג. אני תוהה מהי ההפחתה הריאלית שיש לעשות בשביל לגלם את ירידת הערך של רכב ליסינג תוך הנחה שמתישהו אני ארצה למכור את הרכב ואף אחד לא יתעניין כי אני אהיה יד 2 ליסינג. 10% זו לא התשובה כי ההפחתה שנעשית מתוקף כוחות השוק כבר מחושבת לפי יותר מ10%. אני קובע זאת כי אני רואה באילו מחירים מוכרים רכבי ליסינג. אשמח להמלצוץ נוספות אם יש כאלו
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 696 צפיות
צהריים טובים לחברי הפורום מחפש המלצות לרכב אוטומט (מעדיף שלא ידני) לנהג חדש התקציב שלי עומד כרגע בסביבות 40-50 מחפש הצעות לרכב אמין ועמיד לאורך זמן וגם חסכוני בצריכת דלק תודה רבה ויום טוב
הודעה אחרונה מאת naorst, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 725 צפיות
הי, כיום צמפיון משווקים רק רמת גימור אחת של טיגואן, שהיא רמת הגימור הגבוהה אשר כוללת ריפודי עור, מושבים חשמליים, דשבורד דיגיטלי ועוד... ידוע למישהו האם צפוי להגיע מתישהו דגם פחות מאובזר, ואם כן, כמה צפוי לעלות רכב כזה? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Avenger, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 9.8 אלף צפיות
שלום לפורום הנכבד, אני מרגיש מבולבל מאד כי אני כבר מספר חודשים מנסה לבחור לעצמי רכב אך פשוט לא מצליח להינעל על האחד. אשמח לייעוץ ממכם ושימוש בידע שלכם. קצת על עצמי: בן 23, בקבע, נוסע סביב ה25~ ק"מ ביום, הלוך חזור לעבודה, עם פקקים קלים בסה"כ, ולא יותר מדי בסופ"שים גם. נוסע לרוב לבד, ובמקסימום עם עוד בן אדם או 2. מחפש רכב גבוה ולא סופרמיני, תקציב עד 140K פחות או יותר(ורצוי שפחות , מחפש רכב חדש (יד 0) ולא איזה משהו מליסינג או יד 2. התלבטתי בין הדגמים האלו עד עכשיו (ואני יודע שהמגוון רחב ): 1. קיה סטוניק - הרגשתי שהרכב "זול" מדי, ולא באמת נראה טוב, אך יכול להיות שהתחושה מוטעת עקב כך שראיתי ביחד עם הסטוניק את הנירו שהוא לגמרי אחר. 2. קיה נירו - תכלס, רכב …
הודעה אחרונה מאת old school, -
-
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום אני מתעניין ברכישת פורד מונדאו משומשת. ממה שראיתי, ותקנו אותי בבקשה אם אני טועה, יש את הדגם עם מנוע 2.3 ליטר משודך לתיבה אוטומטית "רגילה" - עד שנת 2011 מ 2011 יש את הדגם עם מנוע 2 ליטר מוגדש טורבו שמשודך לתיבה רובוטית. האם התיבה הרובוטית הנ"ל סובלת/סבלה מאותן מחלות של הפוקוס מהשנים הנ"ל? האם ישנן תקלות ומחלות אופייניות לדגמים הנ"ל? ובאופן כללי - איך הרכב הזה שורד את מבחן הזמן והאם כדאי בכלל להתעניין בו כמשומש ? תודה מראש לכל העונים אורן
הודעה אחרונה מאת ArikM, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אם יש מוסך שאני מכיר עדיף ללכת אליו לבדיקת רכב לפני קנייה? האם המוסך יכול לעלות על פגיעות שלדה כמו מכון בדיקה? והאם יהיה קשה יותר למוסך לגלות דברים שהמכון יגלה? אם יש בכלל משהו כזה.. תודה לכולם על העזרה!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
אשמח לעזרה, לקראת החלפת רכב ומאד מתבלטת. נוסעת כבר הרבה שנים על טיגואן, לצערי הגיע הזמן להחליף. מחפשת רכב יש שנייה שנת 2016/17 חשבתי לבדוק את הסובארו XV מנוע 1.6 או הסיאט אטקה. הצרכים בעיקר נסיעה בעיר, כמעט ולא יורדת לשטח. לא אוהבת להחליף רכבים בתדירות גבוהה, בטח לא כל 3-4 שנים. הכי חשוב לי אמינות (במילים אחרות: לא רוצה לראות מוסך) ,בטיחות הרכב, חסכונית בדלק (יחסית) קראתי הרבה על האטקה והבנתי שיש איזה עניין עם הגיר, לגבי הסובארו פחות מכירה. אשמח לקבל חוות דעת כאן ממביני עניין - גם לגבי עדיפות בין שניהם, לצרכי שלי ,ובכלל אם יש כיוונים אחרים שכדאי לי לבדוק בסגנון (תקציב כ- 120,000 ש"ח) תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת ביטס מי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן רציתי לדעת מה דעתכם על בדיקה שנעשתה על ידי בעל הרכב המוכר לרכב. אני מעוניין לקנות את הרכב, סה"כ הבדיקה נראת אמינה, צריך אישורים אחרונים ולוודא. מעבר לזה נראלי תקין רציתי לדעת מה דעתכם מדובר על רנו קליאו 2017 ידנית שתי נקודות- 1. מה משמעות המצמד שרשום בבדיקה? בעל הרכב טוען שברגע שהרכב יוצא מהמוסך אין אחריות עליו וזה מה שאמרו לו בבדיקה 2. מה משמעות המנורת טיפול שרשום שם תודה! מצורף תמונה, במידה ולא עובד תגידו לי
הודעה אחרונה מאת Ron.cohen13, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום חברים, מתעניין ברכישה של רכב עם המנוע הנ"ל עם 140,000 ק"מ. המנוע במקור עם 86 סוסים, כאשר בפועל מותקנת תוכנה. כאמור מדובר בגיר ידני אז נושא ה dsg יורד מהפרק. הרכב טופל כל 10 אלף ק"מ ובוצע ריקול למותחני שרשרת טיימינג שהיה בזמנו. אשמח לשמוע מבעלי ניסיון וקילומטראז' על המנוע הנ"ל בעיקר, האם כדאי לבצע פניית פרסה, לבחון את העסק או שאני בכלל מבזבז לכולנו את הזמן והגיר הידני בשילוב עם המנוע הזה אמינים כמעט כמו ה1.4/1.6 האטמוספריים של הפביות מפעם? אשמח גם לדעת נתוני צריכת דלק בנסיעה שרובה עירונית. תודה מראש ולילה טוב
הודעה אחרונה מאת Bull-81, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
הגיע הזמן להחליף את הJetta , נלקחה כברירת מחדל התגלתה כרכב מוצלח מאוד ואיכותי. מה על הפרק ? מאגאן דיזל אינטאנס. סיד 5 דלתות בגימור LX כיוון שאני חזק בתחום הסביבה הוסיפו את האיוניק מחירי השכירות החודשית זהים לחלוטין. נוסע לבד מרבית מהזמן , חשוב לי מאוד השקט בעת הנסיעה . הסיד נכנסה לרשימה כיוון שיש בעית חניה ליד הבית, אבל זה לא דיל בריקר , עוד דקה שתים של הליכה לא תשבור את הרוח... מעונין לשמוע אנשים עם הסיד החדשה והאיוניק , התרשמות מהרכב , נוחות, נסיעה , רעשים ברכב ? בתודה מראש !
הודעה אחרונה מאת CX25GTI, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
היי, מתלבט איזו סופר מיני לרכוש. אנחנו כרגע עם רכב חברה (ריו 2013) ורוכשים את הרכב הראשון שלנו. זוג פלוס 1. אני מתלבט בין הדגמים הבאים: סיטרואן c3 סיאט איביזה קיה ריו אשמח להמלצות או דיס-המלצות ביחס להנ''ל. אציין שחשוב לנו שיהיו מערכות בטיחות אקטיביות וציון בטיחות פאסיבי טוב, שהרכב יהיה חסכוני בדלק ושירגיש בטוח ויציב בתאוצות ביניים על הכביש המהיר. הנסיעות יתחלקו כנראה 50/50 בין העיר לכביש המהיר. כמובן שאם לדעתכם אחת המתחרות עדיפה ( i20, סוויפט וכו') אשמח לשמוע מדוע. תודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, אני גר ביבנה ועומד להתחיל עבודה באיירפורט סיטי, כ 32 ק"מ לכיוון, כמובן שמידי פעם נעשה גם נסיעות משפחתיות למרחקים קצת יותר ארוכים - לא אכפת לי כל כך מנפח הבגאז' אבל כן אכפת לי מנוחות הכסאות כיוון שאני עם קצת בעיות גב. לא מחפש מכונית מרוץ אבל כן מכונית אמינה וטובה במחיר הוגן, כן חושב על לקנות רכב חדש במידה וזה יהיה משתלם (למשל, ראיתי על איביזה שכדאי ממודל 2017 דגם סטייל, אבל לא מצאתי ביד 2 במחיר מציאה אז נראה לי כבר עדיף חדש עם אחריות וכו')... בנקודה התחתונה, אני לא מבין גדול במכוניות, אני כן יודע שלנהוג במאזדה 2 היה לי נוח אבל הרבה אומרים שהיא לא שווה את המחיר. מקריאה באינטרנט ראיתי המלצות על הונדה גאז' וסיאט איביזה אשמח לשמוע את דעתכם, איזה רכב…
הודעה אחרונה מאת yuvalganim, -
-
הונדה ג'אז 2019
מאת nova2- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
דודה שלי בת 60 מחפשת לקנות רכב חדש רק מהחברה שיהיה לא גדול, משהו בסגנון של גולף תקציב לא כזה קבוע מ100 אלף עד 140 שיהיה בו מערכות בטיחות כמה שיותר נוח לנהיגה וסינון רעשים כמה שיותר טוב אמין הציעו לה הונדה ג'אז 2019 מה אתם אומרים עליו? לפי דעתי יש רכבים עדיפים עדיפים עליו
הודעה אחרונה מאת sidewinder, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לחברי פורום לאחר כמעט 10 (!) שנים עם יונדאי גטס 2007 (1600) אני מתחיל לחשוב שהגיע הזמן לרכב חדש (יד שניה). לאחר מחשבות והתלבטויות מצאתי שלושה רכבים שאני שוקל בתור חלופה הולמת לגטס ששירתה אותי באופן מופתי. כאמור, מחפש מיני או סופר מיני, אוטומטית, נסיעה מעורבת וממוצעת. מה חשוב לי: - אמינות, אמינות ועוד פעם אמינות. מחפש רכב שיתן לי ראש שקט לכמה שנים הבאות. כשאני אומר אמינות אני לגמרי יכול להשוות לאמינות של הגטס שלי, שמלבד חוטי הצתה שהחפלתי כתוצאה מקצר לפני חצי שנה, שני מצברים ו-4 פנצ'רים ב-10 שנים, הרכב מעולם לא ראה מוסך מלבד טיפולים שוטפים. מה קצת חשוב לי: צריכת דלק. מחפש צריכה באיזור ה-1 ל-15. מה פחות חשוב לי: - סחירות. לא מתכוון להחליף רכב …
הודעה אחרונה מאת alex2, -
-
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
מתלבט בנוגע לרכישת רכב שני למשפחה. נסועה שנתית של מעל 25kkm. ראיתי סוף c4 2013 מנוע דיזל, גיר רובוטי חד מצמדי מד ק"מ מראה 160kkm שמור יחסית פנימית וחיצונית, נאמר כי השמשה האחורית התנפצה אצל הבעלים הקודמים והוחלפה (סיבה לא ידועה) נאמר כי לא היו תאונות. הרכב יד 2 המוכר רכש את הרכב ממגרש מכוניות- קצת מוריד לי. הרכב טופל במוסכים לא מוכרים- אין תיעוד, אם ארכוש אבצע יישור קו, ידוע מתי צריך טיימינג והאם יש מוסכים מומלצים לצרפתיות במרכז/י-ם? מעל 100 קמ"ש ההגה רועד, יש צורך להחליף 2 צמיגים אחוריים, טסט בסוף דצמבר חוץ מיזה לא ראיתי עוד דברים שיש לתקן או להחליף, אשקול לקחת לבדיקה. אשמח לדעת איך הרכב הנ"ל מבחינת אמינות מכלולי המנוע, טורבו, גיר, תושבות, מטלים ומחלות ידועות. …
הודעה אחרונה מאת מלטבשי, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, כצופה מהצד מספר שנים בפורום, ורואה את המקצועיות של חברי הפורום והכבוד זה לזה, אני מבין שכאן המקום לשאלה שלי, יש ברשותי טויוטה ורסו 2015 בלסינג יד שניה בחברת הרץ, כרגע אוחז בכ110,000 ק"מ הרכב היה ברשותי בשנה וחצי האחרונים, כשלפניהם הוא היה בחברה אחרת שסיימה את העסקה, במהלך שהות הרשת ברשותי, היה רק בטיפולים שוטפים וטסט, חוץ מזה הכל תקין, כעת אני רוצה לרכוש את הרכב, מציעים לי אותו במחירון לוי יצחק 10%-, מבדיקה באתר יד2 אני מבין שהרכב נמכר במצבים מסויימים מעל המחירון, ומעל המחיר שהציעו לי. כעת לשאלות: א. המלצות לטוב ולמוטב ב. האם כדאי לבצע בדיקת רכב מקצועית ואו אצל מוסכניק, או שחבל על הכסף? ג. האם יש עוד משהו שכדאי לבדוק/לעשות לפני …
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום בשבע השנים האחרונות נוהג על יאריס 08 רובוטית, עומדת היום על 210 אלף ק"מ מתוכן עשיתי כ 165 אלף. בתקופה זו החלפתי מצמדים פעמים, פעם אחרונה לפני כחצי שנה. צריכת דלק ממוצעת של 1 ל 15. בשנה האחרונה מרגיש לי שהיא מזדקנת ונכנסת יותר למוסך (נבה, חיישן abs שהוחלף ומצמדים כפי שכתבתי, כל זה כאב בכיס..) עוד משתנה לתמונה- עברנו דירה והמרחק לעבודה גדל - סביבות 32 אלף לשנה (85% מהדרך בין עירונית). מבקש את עצתכם, האם למשוך איתה עוד או להחליף? ואם להחליף במה? מניח שאחרי מכירה וקצת תוספת אעמוד על תקציב של 30 אלף.. תודה מראש לכל המגיבים
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
-
- 1 תגובות
- 612 צפיות
שלום, כרגע ברשותנו קשקאי 2010 ורוצים לקנות רכב נוסף האשה רוצה רכב גבוה נוסף, חשבתי על סקודה יטי, מה דעתכם? האם יש משהו אחר בתקציב? וגם אשמח לשמוע על משפחתיות בתקציב. הדברים החשובים: 1. אמינות 2. מרווח (תא מטען ונוסעים מאחורה-כסאות ילדים) 3. דלק תודה רבה
הודעה אחרונה מאת bard1988,