Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מסתפק בבדיקת שלדה שעולה פחות. אין מה לקחת לבדיקה מקיפה רכב שמשרת אותך בצורה תקינה שנה וחצי.

תבקש תיעוד טיפולים.

גם אם הטיפולים לא אצל היבואן עדיין זה לא היה מוריד אותי מהרכב אלא רק משחק בעניין המחיר.

אני מריח שההפחתה היא מלוי יצחק בלי שקלול הליסינג.

אם הליסינג משוקלל אז זו נראית לי עסקה טובה מאוד, אבל עדיין היית מתמקח כי אולי יתגמשו איתך.

גם אם הליסינג לא משוקלל הייתי מציע להם הצעה משוקללת.

אני חושב שיש מעט מאוד רכבים מ 2015 שאתה יכול להיות רגוע לגביהם כמו ורסו שאצלך שנה וחצי. בסוף עסקה מודדים אל מול החלופות.

שווה לקנות גם אם אתה משלם קצת אקסטרה, אבל הכל במידה

פורסם

הרכב הזה יכול להיות קניה טובה בהחלט. בעיני אחד השיקולים הוא חברת הליסינג עצמה - האם היא מהגדולים והטובים שמטפלים ברשת היבואן, או שהיא טיפלה במוסכים אחרים? את זה שווה לבדוק.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...