Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום:-D

אז אחרי שכבר הייתי עם היד על המצערת של האופנוע(CB500X) ושוכנעתי על ידי המשפחה לרדת מהעניין(לפחות כרגע), אני בדרכי להתחדש ברכב - לפי הבדיקות שלי כנראה סופר מיני אבל אודה לעצותיכם ולחכמת ההמונים.

קצת עליי והצרכים:

תקציב ביד 40K לטובת הרכישה, יכול למתוח ל-50.

החל מעוד שנה כניסה לעבודה שתאפשר לעבור לרכב בתקציב גבוה יותר(מתכנן 40K יותר)

נסיעות יומיות של עבודה בית וחזרה - 60-70 ק"מ יומי בממוצע.

בעיקר בשבילי ואולי בן אדם נוסף, רק לעתים רחוקות אמלא את המושב האחורי באיזה נוסע נוסף.

מעוניין ברכב חסכוני(עד כמה שניתן),אמין וקטן שיאפשר נוחות בחניה של תל אביב.

לא מחפש להתפנפן מידי מבחינת יופי ופוזה.

מתלבט בין שתי האפשרויות:

1. ליסינג פרטי - אחרי שחיפשתי בפורום אשמח לפירוט נוסף כיוון שלא הצלחתי להבין.

האם מבחינה כלכלית זה משתלם?(בהשוואה לרכישת 0 ק"מ) - בהנחה שאני מעוניין לקנות את הרכב בסיום 36 החודשים.

במידה ולא אהיה מעוניין לקנות את הרכב בסיום - אחזיר לחברה את הרכב ואקח חדש, שוב מתחילים תשלומים מחדש, כלומר מדובר בשכירות לכל דבר ועניין?(זה הפסד רציני עד כמה שאני מבין)

הרכבים עליהם חשבתי הם : איביזה, מאזדה 2, פיג'ו 208, סקודה פאביה,היונדאי I10(בגלל המחיר הנמוך - האם זה שווה את זה?).

נוטה כרגע לפיג'ו 208 שנתפשה אצלי כרכב אמין שעבר מקצה שיפורים ועבור מחירה (1690 חודשי) משתלמת יותר מהשאר.

2. רכישת רכב יד 2.

החל מאיזה שנתון כדאי גם להמתקד עבור ההעדפות שכתבתי?(40-50K תקציב, 60 ק"מ יומי, נוסע נוסף יחיד, חסכוני ואמין,קטן בשביל חניות ופוזה פחות חשובה)

בהמלצת חבר אני בודק את נושא הליסינג הפרטי אך חשוב לי לוודא כדאיות.

אני ממש אודה לכל סתירה להנחות שלי, להמלצות עבור רכב יד 2 וגם הבהרה בנוגע לכדאיות הליסינג הפרטי.

(ראיתי שחברות הליסינג כותבות שהן סופגות את ירידת הערך אבל תחושת בטן אומרת לי שזה לא המצב)

תודה מראש לעוזרים!

• תוכן חדש...