ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,572 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
מעוניין לרכוש יגואר XF שנת 2011. פחות מעניין אותי הקטע של סחירות עתידית אלא יותר שהאחזקה מבחינת טיפולים תהיה בעלות סבירה. אשמח לחוות דעת על עלות אחזקה מאנשים שהחזיקו בעבר יגואר XF סביב השנתון הזה. אם יש הערות / הארות / חוות דעת או כל דבר אחר ההקשר של הרכב, אשמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת Shlomi.a, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 28 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
חיפשתי הרבה והכיוון היה ג׳אז, אבל הבנתי שהיא מרעישה ולא הכי סוחבת. רעש אפילו חלש מפריע לי אז אם זה ככה גם במודל 2019 זה יורד מהפרק, אם הכוונה של הרועשות היא לדגמים ישנים, אבל 2019 לא רועשת אשמח לשמוע אם יש חסרונות שצריך לקחת בחשבון. כמו כן מרבית הנסיעות בתוך ירושלים, ואחת לשבועיים נסיעה למרכז וחזרה לירושלים, אז סחיבה בעליות לירושלים זה גם פרמטר. אם בכל זאת ג׳אז בחירה טובה אשמח לשמוע, אם לא אז אשמח לכל הצעה שתתאים לדרישות שלי: נוחות נסיעה - מבחינת ישיבה ממושכת + נסיעה חלקה שלא מרגישים כל שיבוש בכביש. אינה רועשת, וגם שקטה בכביש מהיר. חסכונית בדלק חזקה בגדר סחיבה בעליות לירושלים אמינה שלא מתחילים לצוץ בה בעיות אחרי כמה עשרות קילומטרים. *אשמח גם להתייח…
הודעה אחרונה מאת yuvalganim, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אנחנו (זוג צעיר + ילד) מתלבטים בין רכישת דאצ'יה סנדרו לקיה פיקנטו כרכב חדש. מצד אחד הסנדרו על פניו יותר מתאימה לצרכים שלנו (יותר מרחב, בייחוד אם יצטרף עוד ילד) אבל מצד שני הרבה פשרות. הפיקנטו שומרת יותר על ערך, אמינה יותר ולא מגיעה מקרסו ואין לי שום בעיה שתעבור להיות האוטו השני עוד 4-5 שנים. כן יש פשרה ברורה בנושא המקום ומרווח המחיה. יש כאן מישהו עם ילדים שמסתדר עם פיקנטו כרכב ראשון? אשמח לשמוע מה דעתכם, תודה רבה מראש לכל המגיבים. נ.ב. עשינו נסיעת מבחן על הסנדרו, היה סה"כ סבבה אבל בתור מי שכרגע נוסעים על קורולה חבוטה אולי זה לא מדד טוב (קל לרצות אותנו..)
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 585 צפיות
אהלן אבא שלי מחפש לקנון ג'יפון יד שניה בתקציב של 110k אך הוא גמיש ויכול להעלות. הוא לא מעוניין בג'יפונים הקטנים (כמו ג'וק או chr) והוא רוצה ג'יפון עם מערכות בטיחות אקטיביות. אילו גיפונים בני שנתיים או שלוש שנכנסים בתקציב כוללים מערכות כאלה? או איפה ניתן למצוא מידע על רכבים ודגמים בני 3? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 870 צפיות
הי, ברשותי רכב לא חסכוני כי אני נוסע מעט אבל בגלל פרויקט חדש בעבודה אאלץ בחצי שנה הקרובה+ לעבוד בעיר אחרת 60 ק"מ לכל כיוון. אני שוקל לקנות משהו זול מאוד 15,000 כשכל מה שמעניין אותי שתשרוד שנה בלי טיפולים ובעיות ותהיה חסכונית. אני מכוון לאזור ה- 1/20-1/25 ק"מ לליטר. 1. בהיברידיות יש פריוסים מ- 2007 מן הסתם ק"מ בשמיים. הן שוות משהו? מה צריכת הדלק שניתן לצפות מהן? 2. הבנתי שיש סוג מנוע מסוים שנחשב מאוד חסכוני, כמדומני טורבו דיזל כפול מצמד? אילו דגמים בטווח מחיר הזה עם צריכת דלק חסכונית אפשר למצוא? תודה,
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, נדרשתי ע''י העבודה לראשונה לבחור רכב ליסינג עד שווי 130 א''ש. מבקש את עזרתכם בבחירת רכב ע''פ הקריטריונים הבאים: 1. יש לי 3 ילדים קטנים ונדרש מושב אחורי רחב ל3 ילדים (3 כיסאות בטיחות). 2. יש לי עגלת תאומים כך שנדרש תא מטען גדול (שיכיל גם עגלה וגם מזוודות). תודה !!
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- 7 עוקבים
- 15 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
אהלן עדיין בלבטים רבים לגבי איזה רכב לקנות אני רווק ויכול להרשות לעצמי רכב עד 100,000 ש"ח מתלבט בין סיאט ליאון ( פתחתי על זה כבר פוסט והבנתי שאני יכול ליפול עם הרכב אם תהיה לי בעיה עם הגיר או קלאץ' ) אז החלטתי לברר על ה מיני קופר S ( שנת 2016 צפונה ) מה חושבים? טיפולים יקרים? ביטוח יקר? ביררתי למול חברה אחת והבנתי ממנה שעולה כ 8000 מקיף לפני חובה.. !? האם יהיה לי קשה להיפטר מהרכב במידה וארצה תוך שנה \ שנתיים ? תודה לכל העונים! שבת שלוםםםםםםםםם
הודעה אחרונה מאת רועי34, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היי לכולם, אני מחזיק קיה ריו, אוטומטית, שנתון 15. כמו שאתם בוודאי יודעים הרכב לא זריז ושותה לא מעט (1 ל10 או 11 אם אני רגוע יותר), הגיע אלי עם 18 אלף קילומטר, וכיום היא על 32 אלף, לאחר 11 חודשים. כרגע הרכב עונה על הצרכים שלי. לא הייתי לחוץ להחליף את הרכב, חשבתי שאחכה לאוגוסט 2020 (גיל 24), אבל מקום העבודה שלי עובר למודיעין, ונראה שהמעבר מקדים את העניין - מקום העבודה עובר מפתח תקווה למודיעין, ואני גר בחולון, לכן יוצא מצב שהמעבר מקפיץ לי את הקילומטרז' בין הבית לעבודה פי 2 - ומקילומטרז, שנתי של 15 אלף עלינו לכיוון ה25. חשבתי שאקדים את החלפת הרכב, הצפי למעבר הוא בדצמבר הקרוב. אופי נסיעות: הנסיעות יהיו לעבודה ובחזרה, לא צפוי פקקים (בניגוד להיום) עקב כיוון נסיעה מח…
הודעה אחרונה מאת D4K, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פחות מבין בדברים האלו. אשמח להבין אילו בעיות פה מהותיות (לצורך העברת טסט/נסיעה תקינה בלי לראות מוסך לעיתים קרובות) וכמה בערך עלות התיקונים. הרכב נסע כ70K ק"מ.
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
איך זה? הונדה סיוויק האצבק שנתון 11 יד ראשונה
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
חבר שמחפש רכב משפחתי קטן בתקציב של 30-35 שאל אותי על הדגם הנ"ל. ניתן לרכוש רכב כזה מודל 2015 עם אחריות מסויימת בתקציב הזה (אפילו בפחות). על פניו, נשמע טוב. רכב בן 4, מאובזר מאוד ו... אמין? (לא מצאתי שום תלונה על תקלות סדרתיות בדגם). אציין שמדובר במנוע 1500 ללא טורבו. אז אני מחפש מידע מיודעי דבר לגבי הדגם. תודה.
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 757 צפיות
היי, מחפש לקנות רכב עם גיר אוטומטי במיידי בתקציב של 20000. הרכב משמש אותי בעיקר בנסיעות עירוניות ומדי פעם בין עירוניות. תכף מתחיל ללמוד אז חשוב לי שתהיה צריכת דלק נמוכה. עדיפות לרכב קטן וקומפקטי. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. מדובר בדגם החדש , 5 מושבים. בצעתי נסיעת מבחן בכביש ונהניתי. אני מחפש רכב שייתן קצת יותר מג׳יפון רגיל בשטח ( היה לי קשקאי) . אני מבין שיכולותיו בשטח נמוכות מאלו של הפורסטר, לא מצאתי מידע/מבחן דרכים המציג את היכולות בשטח. אודה להתייחסויות ככל שיש ניסיון וידע באשר ליכולות /מגבלות הרכב בשטח מחד ובהשוואה לראב 4 החדש מאידך. אודה להתייחסות גם באשר לשאלה שאני מתחבט בה ,לאור היותנו כעת ברבעון האחרון של השנה הקלנדרית, באשר לכדאיות קנית הרכב עם תאריך עליה לכביש 10/2019 או 1/2020? תודה שבת שלום
הודעה אחרונה מאת hezysp, -
-
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי אנשים יקרים. סוג השימוש: 90 ק"מ ביום - נסיעות בין-עירוניות מירושלים וחזרה, כ-25K ק"מ בשנה. תכונות חשובות לפי סדר: צריכת דלק, אמינות, כוח,שמירה על ערך. א. חשבתי על סקודה פאביה 2014 (העיצוב החדש) , נראה שהיא עונה על כל ההגדרות וכמעט נכנסת בתקציב. האם סקודה ראפיד תתאים גם? ב. חבר המליץ לי על סוזוקי בלנו, ראיתי שיש ידניות (90 כ"ס )שנתון 2016 שנכנסות בתקציב, מישהו מכיר את הרכב? עונה על הדרישות? ג. פלואנס דיזל - להתרחק? ממש אשמח לעצות / טיפים טובים.. תודה רבה לכם!
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
אהלן מתעניין לרכוש סיאט לאון FR ( שנת 2016 צפונה ) האם המנוע 1400 חלש באמת? כמו כן, לא הבנתי מה ההבדלים בין ה 2016 ל 2017? היום מישהו עשה לי סיבוב ב FR 2016 מנוע 1800, נוסע אחלה דווקא, אבל תא הנוסעים מעט פשוט ( אין מנופים להעברת הילוכים מאחורי ההגה, אין הנעה ללא מפתח ,.. ) אלו מאפיינים שהייתי רוצה שיהיו ברכב, האם ב 2017 הם קיימים? או שזה דגם מיוחד? אני מחפש רכב ספורט ( בתקציב של עד 110000 ) אני רווק ללא ילדים כך שיכול להרשות לעצמי תודה רבה
הודעה אחרונה מאת רועי34, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
נראה שהסטוניק מכילה יותר אבזור בטיחותי כמו תיקון סטיה מנתיב ועצירה אוטונומית. הדרישה היא לרכב יפני או קוריאני אוטומטי בגודל בינוני. תודה.
הודעה אחרונה מאת bv12, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
מתעניין בקניית סוזוקי סלריו 2016 כמה שאלות: מה החיסרון של גיר רובוטי? למה המחיר כ"כ נמוך? מה החסרונות? מה היתרונות? למה הביטוח כ"כ זול?
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
היי אני מחפש רכב לסטודנט, כזה שלא יקר להחזיק, חסכוני ובעיקר שיחזיק ולא יתפרק בדרך. רצוי שנתון גבוה ככל שניתן ובתקציב הנמוך ככל שניתן גודל פחות משנה לי, מדובר על שימוש יום יומי של נסיעות עירוניות קצרות (קילומטרים ספורים ביום) חשבתי על סיטרואן C4 או אפילו פיג'ו 207 כמובן שעוד הצעות לדגמים עם יתרונות כאלה ואחרים יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי לכולם, אשמח לייעוץ. אני מעוניינת לרכוש את הסקודה יטי. מבדיקה שערכתי היא מתאימה מאוד לצרכים של המשפחה שלי. חושבת על דגם 2015-2016. קראתי רבות על גיר dsg והבנתי שיש בעייתי מצמדים בדגמים 2011-2012. האם התקלה מוכרת גם בדגמי 2015-16 או שעבר מעט מדי זמן מכדי לדעת? במידה ואכן יש איזושהי בעיה/שחיקה של המצמדים, מה עלות הטיפול הקלוונטי? כל גמה זמן/קילומרטרז' קורית השחיקה. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, אני מעוניין לרכוש רכב קטן/מיני, לסטודנט, דרישות - אמינות, צריכת דלק, עלות טיפולים - אחריות אם ניתן לקבל. חיצוני - רכב צעיר. נסיעות של כ-75 קילומטר ליום בערך, לרוב קצת יותר. מאוד רציתי את הפיקנטו ברמת גימור ספורט, משנת 2016, אך אני לא מוצא שום רכב במחיר הנ״ל שלא גמע פחות מ-45 אלף קילומטר, אף לרוב אני רואה רכבים עם 60+ במחירים של 55 אלף שקל - מוגזם. שקלתי את השברולט ספארק LTZ משנת 2016 - דעתכם? פיקנטו LX שנת 2017 - ללא מסך וגנטים אומנם, ממש מבאס, רכב עירום, אבל לא לשם הפוזה הגענו, אך בגלל שאני צעיר, הייתי שמח לרוח קצת צעירה וטכנולוגית יותר עקב זה שאני חובב טכנולוגיה מדופלם. אני מחפש רכב שלא אצטרך להתעסק יותר מדיי בתחזוקה, כמובן יטופל כל 1…
הודעה אחרונה מאת Benor, -
-
היי, רכב שמיועד להחליף לנסר מזדקנת. מחפשים אוטו משפחתי, אמין וקל לתמרון (זה חשוב). ה C4 נראית כמו אופציה טובה, דגמי 2012 נמכרים בכ-20 אלף, ולרוב עם קילומטרג נמוך. האם הרכב נחשב לרכב אמין? שמעתי רבות על בעיות עם המנועים שפותחו ביחד עם BMW וה-1.6 אכן מהמשפחה הזו. אופציות נוספות יתקבלו בברכה (יש כמה מאזדה 3 2010 במחיר הזה. i30 ונגזרותיה נשקלות אבל הן יקרות משמעותית מה c4 עבור אותו שנתון. פלואנסים עם קילומטרג של משאיות). תודה!
הודעה אחרונה מאת Ooga, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 666 צפיות
הי, 1. ידוע לכם האם בעת החלפת הרכב בתום תקופת הליסינג, נדרש לשלם מקדמה נוספת על הרכב החדש שלוקחים? או שמא המקדמה היא רק עבור הרכב הראשון שלוקחים בחברה? 2. על איזה רכב תמליצו עבור משפחה של כ-3 אנשים? עדיף לא מיני ואין חובה שיהיה חדש. באיזור האלף ש״ח בחודש פלוס מינוס. תודה!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי ! רציתי לשאול לגבי דגמי ג'אז... 2007-2008 מדובר בתיבת 5 הילוכים אוטומטית יחסית אמינה, נכון ? 2009-2010 זאת צורה אחרת, האם כולן רובוטיות או שיש מבחר בין אוטומט רובוטי לאוטומט רגיל כמו הקודמת ? 2012 - מה הסיפור שלה ? האם הצורה הראשונה עדיפה על השניה, או הפוך ? תודה !
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי רציתי לדעת מה מבין השניים יותר עדיף? סוויפט . 1 . יד 2 שנתון 2011 , 100 אלף ק"מ מחיר 30000 2. יד 1 שנתון 2014 110 אלף ק"מ מחיר 40000 בהנחה שהדגם הראשון הינו המפואר (כפתור הנעה וכו')
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- 1 תגובות
- 643 צפיות
כרגע אני עם מאזדה 6 2006 3 שנים. רוצה להחליף למשהו מפנק יותר ויותר חדיש איך המאליבו 3.5 2008-2010 עושה בחודש 800 קמ חוות דעת מבחינת אמינות שירות ואחזקה. וכמובן מה המחלות ברכב הנל?
הודעה אחרונה מאת - XM -, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב לחברי הפורום, אחרי 7 שנים עם יאריס (https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?677892-%D7%9E%D7%94-%D7%A2%D7%93%D7%99%D7%A3-%D7%9C%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%99%D7%A3-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%99%D7%90%D7%A8%D7%99%D7%A1-%D7%90%D7%95-%D7%9C%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9A-%D7%90%D7%99%D7%AA%D7%94&highlight=%D7%9C%D7%94%D7%97%D7%9C%D7%99%D7%A3+%D7%99%D7%90%D7%A8%D7%99%D7%A1 ), בחור צעיר נכנס בנו מאחורה ושלח את הרכב לפירוק ואותי לנוח קצת בבית. מחפש מחליפה, להלן הנתונים: 1.מה חשוב לי- צריכת דלק סבירה ובטיחות. 2. נסועה שנתית גבוהה כ 37 אלף קמ בשנה. 3. אוטומטי בלבד (אשתי נוהגת רק על אוטומט) 4. תקציב - עד 30 אלף 5. ישמש אותי בעיקר, נסיעות משפחתיות עושים ברכ…
הודעה אחרונה מאת shakedi, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 741 צפיות
היי. הייתי אתמול בשתי חברות טרייד אין גדולות והרגשתי שלא לוקחים אותי ברצינות ולא מתאמצים למצוא לי רכב. אני הולכת על חברות טרייד-אין גדולות רק בגלל הסיבה שאני לא מבינה ברכבים ומקווה שהרכבים אמינים יותר שם מאשר אצל מוכרים פרטיים. החברות כמובן נתנו לי הצעה לטרייד אין עלוב ביותר עד כדי מצחיק על הרכב הנוכחי שלי. אני מחפשת רכב משפחתי משומש, החל משנת 2015. חשוב מאד שיהיה מרווח מבפנים כדי להיות מספיק נוח ל3 מתבגרים מאחור. מעדיפה רכב לא אירופאי עד תקציב של 80,000 שח. האם יש לכם הצעה איזה רכב יכול להתאים? תודה רבה! אתם עושים מצווה
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 755 צפיות
סוזוקי סוויפט 2011 יד 01 104000 ק"מ פרטית 30k מחיר בדיקה שלי היי אני אפרט את הליקויים אם אפשר הסבר קצר עליהם לפני רכישת הרכב . מנוע - תצרוכת שמן מהצילינדרים , מערכת שמן = בדוק תצרוכת שמן בנסיעה . תיבת הילוכים - בלאי דסקיות שמן כהה מערכת היגוי - נקישות יתר בלם עזר - לתקן / לכוון שלדת מרכב - מצב פנימי - שמשה קדמית הוחלפה , תיקוני מרכב , משמעות נמוכה - סימני פגיעה לפנים , תיקוני מרכב וצבע , מעיכות , נזק לפגושים , הוחלפו חלקי מרכב , כנף קדמית ימנית הוחלפה . האם לאחר ליקויים אלה לקנות או לא להתקרב? מתלים- 95 אחוז בלמים - 99 מנוע - 80 העברת כוח - 76 מחוונים - 100 פליטת גז - 100 שלדת רכב - 90
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 18 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום, אנחנו מחפשים רכב עם 7 מקומות יחסית מרווח כיוון שיש לנו ילדים קטנים שיושבים בכיסאות בטיחות. התחלתי לחפש באינטרנט וכמות האפשריות מאוד מבלבלות. הרכב יכול להיות חדש או משומש, התקציב הוא בין 100 ל-150 אלף. מעדיפים שהרכב יהיה כמה שיותר בטיחותי, אמין, חסכוני וכו'. הציעו לנו את האאוטלנדר אבל השורה השנייה לא יכולה להכיל 3 מושבי בטיחות ובנוסף אין מיזוג אוויר מאחורה. אם אפשר אשמח אם יש למישהו רשימה של הרכבים המובילים בעלי 7 המקומות. אודה מאוד לעזרתכם.
הודעה אחרונה מאת save, -
-
שלום, אנחנו מתלבטים בין קנייה של רכב סופר-מיני חדש לזוג בתקציב של כ-100K יש לנו אפשרות לקנות או סיטרואן C3 בכ-97K או הונדה ג'אז בכ-102K (שניהם בדגם המאובזר). עשינו נסיעת מבחן על שניהם אבל אנחנו עדיין לא מצליחים להגיע להחלטה. תוואי הנסיעה שלנו בעיקר עירוני (אבל לא רק). צפי ל-15-20K בשנה. מחיר - יש כמה השפעות שונות - קנייה - הפרש של 5K לטובת הסיטרואן אחריות יצרן מלאה של 5 שנים לסיטרואן (לעומת 3) שמירת ערך טובה יותר להונדה - אנחנו מתכננים להחזיק את הרכב לפחות 5 שנים אבל לא יודע כמה מעבר. הונדה יותר אמין, סביר שיהיו פחות תקלות / עלויות טיפולים יותר זולים בהונדה (טיפול 15K ראיתי 600 לעומת 900, לא יודע לגבי אחרים) לא הצלחתי למצוא מידע לגבי עלויות …
הודעה אחרונה מאת yulianx,
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 897 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraCar
- tomerR
- amit_a
- לירון .ה.
- שביט
- Chmimo
- איציק נ.
- AviorXD
- T_A
- פול-טנק
- Nakamichi
- David32