Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי, תקציב 20-30k, אולי C4?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עם שברולט קרוז 2012 מנוע 1.6 וואלה הפתיע וממשיך להפתיע אותי לטובה,אמין מאד כמובן טיפולים שוטפים,אחזקה סבירה,צריכת דלק סביב 1:10

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ל-C4ות יש גם דיזלים אמינים מאוד, אין הרבה אבל תבדוק אם יש משהו בתקציב וק"מ נמוך אפילו, הייתי ממליץ.

ט.ל.ח

פורסם

לגבי קרוז - 2011-2012 זה בדיוק השנתונים עם הגירים הדפוקים, מכיר אישית אנשים שנכוו מזה. אם אמצא אחד שעבר החלפה ב UMI (עשו זאת תקופה) אבדוק.

לגבי דיזל - בינתיים לא ראיתי יותר מדי, לא פוסל כל עוד זה אוטומט.

ראיתי סה"כ 3 c4 מהשנתון, ככל שהמצב הפנימי היה טוב יותר, כך המכני היה רע יותר (מוזר, הא?).

הראשונה שעליה רצה 10k הכי רלוונטית, אם כי המחיר לדעתי קצת גבוה.

אולי יזדמן לי לראות כמה מהדור השני, מעניין איך הוא בהשוואה לראשון.

האם הזעה מאטם מכסה שסתומים היא משהו נפוץ בדור הראשון?

פורסם
לגבי קרוז - 2011-2012 זה בדיוק השנתונים עם הגירים הדפוקים, מכיר אישית אנשים שנכוו מזה. אם אמצא אחד שעבר החלפה ב UMI (עשו זאת תקופה) אבדוק.

לגבי דיזל - בינתיים לא ראיתי יותר מדי, לא פוסל כל עוד זה אוטומט.

ראיתי סה"כ 3 c4 מהשנתון, ככל שהמצב הפנימי היה טוב יותר, כך המכני היה רע יותר (מוזר, הא?).

הראשונה שעליה רצה 10k הכי רלוונטית, אם כי המחיר לדעתי קצת גבוה.

אולי יזדמן לי לראות כמה מהדור השני, מעניין איך הוא בהשוואה לראשון.

האם הזעה מאטם מכסה שסתומים היא משהו נפוץ בדור הראשון?

אתה טועה לגבי הקרוז,הגירים הדפוקים זה עד 2011 כולל אני 3 שנים עם הקרוז שנת 2012,פרט לטיפולים שוטפים 0 תקלות

פורסם
מעדכן כי נבדקה גם C4 2009, יד שניה, 124K, יד ראשונה ליסינג (5 שנים משום מה).

הרכב היה במצב לא רע, לא ראיתי נזילות/הזעות. התיבה תפקדה בסדר. נראה שבליסינג קצת התחרעו איתו - חלונות כהים ומדבקות קרבון על הדאש, מעיכה קטנה בסף. בחמש השנים האחרונות בעלים רגוע.

מבפנים חלק גדול מהכפתורים היו במצב על הפנים, במיוחד הכפתורים על ההגה וכפתורי החלונות. אצלי האוטו ישן יותר והכל נראה טוב יותר, לא ברור לי אם זה פשוט ככה ברכב הזה או שמדובר בשימוש רב.

רצה 10.5K שורה תחתונה. מתלבט אם להמשיך. ההפרש לC4 דור שני ממש לא גדול. נראה.

נשמע קצת יקר.

לי יש C4 דצמבר 2009. מעולה.

אבל נראה לי ששווה איפשהו בין 8-9.

משכנתא זה קל

פורסם
מעדכן כי נבדקה גם C4 2009, יד שניה, 124K, יד ראשונה ליסינג (5 שנים משום מה).

סביר להניח שהיתה בליסינג כ-3 שנים, וחיכתה בסבלנות לרוכש במשך כשנתיים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
נשמע קצת יקר.

לי יש C4 דצמבר 2009. מעולה.

אבל נראה לי ששווה איפשהו בין 8-9.

זהו, שראיתי אחת במצב גרוע יותר והוא לא היה מוכן לרדת מ 11k. השלישית שראיתי הייתה אומנם עם 90k, אבל מצבה גם לא היה מזהיר, ושם המוכר רצה 13k מחיר סגירה. הזוי.

יש לך שתי c4, לא? אחת עם קצת בעיות חשמל?

Zvit, תודה על ההבהרה. אקח זאת בחשבון.

פורסם

שלי עלתה לכביש באוגוסט 2009, בדיוק 100K קמ, טופלה במורשה כל חייה (שרודר בליסינג וצמרת אצלי). ישבה שנתיים באחסון ללא קונה, נבדקה היטב, הוחלף מה שצריך ועלתה לכביש שוב. בשימוש יום יומי של אשתי לנסיעות בעיקר בתוך חיפה.

בקשר לבלאי - גם אצלי הכפתורים במצב מחיקה כלשהו, הגלגלות מחזיקות טוב יותר. הגיר תוקן פעמיים - פעם אחת בליסינג ולא מזמן גם אצלי (החלפת 2 שסתומים ושמן).

אלטרנטור זה מחלה קשה של הדגם הזה, תוחלת חיים של שנתיים לערך. בית טרמוסטט התפרץ לו והוחלף. מנגנון חלון קדמי הלך פעם אחת אבל זה סביר לרכב בכזה גיל.

חוץ מזה, הכל בסדר :)

אני מניח שעוד כמה חודשים ארכוש לאשתי רכב חדש ואעמיד את הסיטרואן למכירה, לא מאמין שהיא שווה יותר מ-8K.

מקווה שעזרתי.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם (נערך)
בתכלס, מה זה משנה אם אני משלם 25 רק על האוטו, או 20 על האוטו ועוד 5 על תיקונים במידה ויהיו (במיוחד אם רכבים באותה רמה עולים 30 ויותר)?

הסחירות לא חשובה, האוטו ישמש עד שימות או לפחות 5-6 שנים.

למעט המנוע הרגיש (ונדאג להקפיד על תקינותו), האם יש עוד פוטנציאל לבעיות?

במיוחד כך כשה 25 שאתה משלם יוצאים לך בוודאות כואבת מהארנק ואילו האופציה השניה רק מקימה קרן לתיקונים שמימושה בכלל לא בטוח. ואם שואלים אותי האפשרות שתוציא 25 בקניה של אוטו "אמין" ובזה יסתיים הענין, סבירה בדיוק כמו זו לפיה תוציא 20 על אוטו "פח" ( ותודה ל"ארצות הפרא"על הביטוי המרנין ) ולא תוציא עוד גרוש למעט טיפולים שיגרתיים. בקיצור בעולם הזה של התנגשות בין מכניקה יחסית מורכבת לעתיד הלא ברור כל אפשרות באה בחשבון. ובמילים אחרות, אוטו קונים על פי מצבו וההיסטוריה שלו, במיוחד האופן בו טופל בעבר, השאלה מאיפה הגיע ואיזה מוניטין יש לו חשובה הרבה פחות.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

יש לך שתי c4, לא? אחת עם קצת בעיות חשמל?

כן. שתיים. אחת נובמבר 2008 והאחרת דצמבר 2009.

היו בעיות חשמל בגלל ווסת הטעינה, זה תוקן ב600 ש"ח על ידי שיפוץ האלטרנטור.

כמו שאמרו, האלטרנטור ובית תרמוסטט זה בעיות ידועות בדגמים אלו. אם יודעים, חיים עם זה בשלום.

משכנתא זה קל

פורסם

לא אגיב אחד אחד, אז פשוט אומר תודה רבה לכולם!

גם ההצעות לדגמים וגם המידע על ה-C4.

אעדכן בהמשך לגבי מה הכיוון ואם זה יקרה מהר, מה נרכש.

פורסם

C4 מהדור הקודם עם מנוע NFU שמורה מאוד תהייה קניה מצויינת, כשהמחיר אמור להיות משמעותית פחות מ- 10,000 ש"ח.

גם מגאן דור 2 5 דלתות, אם מאוד שמורה, תהיה קניה טובה מאוד.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סוף דבר - נקנתה C4 2008 עם 121k.

או שבתקופה הזו בשנה הרכבים יקרים יותר, או שסתם השוק שלהם התחזק קצת, אבל אותה c4 עם 124k נמכרה ב 10k ופספסתי אותה.

הנוכחית נרכשה בפחות אבל נעשה לה יישור קו בגבע שיצא הוצאה לא קטנה בכלל.

חודש-חודשיים ואתן סיכום עליו ופירוט עלויות, כשאבין שהכל מאוזן ואכן אין הוצאות נוספות בקרוב.

• תוכן חדש...