ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,572 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי, ביצעתי היום בדיקה לרכב, אשמח לחוות דעתכם. תודה
הודעה אחרונה מאת system_x, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 775 צפיות
אהלן חברים, מתעניין ומחפש בימים אלה רכב טוב שיתאים לי כסטודנט התקציב עד 30 אלף בעיקרון הנסיעה העיקרית היא מהלימודים לבית, מחפש אוטו קטן ופשוט, אוטומט, אמין שיחזיק לי לאורך כל התקופה לפחות בלי לראות מוסכים. מה אוכל להביא במחיר הזה? חשבתי על מיצובישי ספייס סטאר אז אשמח לדעתכם גם על הרכב הספציפי הזה.
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 800 צפיות
שלום לחברי הפורום; פונה לעזרתכם בחיפוש אחר רכב ספורטיבי (מתנהג/מהיר/שניהם) בשנתון סביר (2008+) אבל יש קאץ' - שיהיה אמין כמה שיותר ויחסית חסכוני. אלפא רומאו מיטו? סיאט איביזה קופרה 2008? רנו קליאו rs? פיאט אברט? פורד פוקוס1.5 טורבו? הונדה סיוויק האצבק? אודי a1? אודי a3 2.0tfsi? וכדו' אשמח לעזרתכם ולעצתכם תודה רבה ושנה טובה! Sent from my SM-G975F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Krd, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
שלום חברים, שנים לא כתבתי כאן. לפני כ6.5 שנים קניתי סוזוקי סוויפט ידנית חדשה, עברתי איתה עד כה 195K ק"מ, ואני מאד מאד מאד מרוצה מהרכב. רכב אמין בצורה בלתי רגילה, חסכוני מאד, בנסיעה לא חסכונית מצידי הממוצע הוא 1:16 קמ"ל, ואני אפילו נהנה לנהוג בו, לרבות נסיעות בכביש 6. רוב הנסיעות שלי הן בינעירונית, וכוללות לעיתים פקקים בעליות חדות, וסוויפט שנת 2013 עושה את העבודה נאמנה, אפילו המושבים נוחים לי, אני 1.83 מ'. אני בד"כ נוסע ברכב לבד,כ-30,000 ק"מ בשנה. ברכב השני, של אשתי, משמש לנסיעות לעבודתה, ובעיקר נסיעות ארוכות מחוץ לעיר יחד עם כסא תינוק. אני בד"כ קונה רכב, נוסע כמה שהוא נותן, ואז קונה חדש. הסוופיט הנוכחית עוד נותנת. לכן, חשוב שהרכב לא יהיה יקר במיוחד, והוא ישמ…
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי לכולם, אני כרגע מחפש רכב לקנייה- בודק המון אפשרויות - מאוד רוצה ג'יפון קטן שיהיה קצת גבוה, חזק וחסכוני. בהתחלה הייתי נעול על הסיאט ארונה אבל הם פשוט לא נותנים אפשרויות רכישה טובות.. יונדאי לעומת זאת נותנים אפשרויות רכישה מהיבואן ממש טובות. בכל מקרה נתקלתי פתאום בפיג'ו 2008 טורבו דיזל ואני שם לב לפי הנתונים שלו שהוא גם חזק יותר וגם חסכוני יותר מההיברדיות של יונדאי וקיה- איך זה הגיוני? הנתונים האלו אמיתיים? קחו השוואה פשוטה מ-icar- העמודה הראשונה זה פיג'ו לעומת השניים לאחריה שהם קיה נירו ויונדאי איוניק... זה נראה שהצריכת דלק היא כמעט אותו דבר- זה הגיוני? לפיג'ו יש רכב בנזין בלבד לא היברדי ודי חזק- יכול להיות שהדיזל כל כך משפיע? האם אני אקבל צריכ…
הודעה אחרונה מאת save, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 556 צפיות
שלום, טויוטה ספייס ורסו 2011 או מיצובשי ספייס סטאר 2015 אני מתלבט בין שני הרכבים שניהם עולים בסביבות ה28-30 . הבנת שטויוטה הוא רכב אמין יותר שזה חשוב לי מאד כמה שחות תקלות שיהיה. אבל המיצובישי יותר חסכונית בדלק ויותר חדישה ומאובזרת. איזה מהם גם יישמור על ערכו יותר? :roll::roll: מדובר ברכב שני. בעיקר ניסעות לעבודה וללימודים. 70 ק"מ ביום תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 802 צפיות
היי, יש לי כרגע סוזוקי סוויפט 2014 שבסהכ אחלה אוטו לי ולאשתי מבחינת צריכת הדלק ואמינות הרכב. אנחנו רוצים לשדרג את האוטו לרכב גבוה לא חייב שנתון יותר חדש ממה שיש לי אפשר גם 2-3 אחורה, שלא יזלול דלק, שיהיה אמין ולא יקר מבחינת תיקונים ושיחסית יהיה לו כוח מבחינת ביצועי הנסיעה. אני יודע שזה קצת החלום של כל אוטו אבל משהו שיהיה דומה לזה. חשבתי על cx5 אבל אשתי אומרת שזה אוטו גדול פיזית בשבילה והיא רוצה גראנד ויטרה אבל לחבר שלי יש אותו והוא לא מרווח בעיניי וגם המנוע שלו חלש מבחינתי. אשמח לקבל את עצתכם, אני יכול להוסיף עוד 3-4 אלף מעל התקציב ולא יותר כי זה בסה"כ רכב שלא נוסעים בו הרבה סדר גודל של 800-900 קילומטר בחודש תודה Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapat…
הודעה אחרונה מאת nati086, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, קצת רקע: אני ובת זוגתי נוסעים על בלנו 00 שקיבלתי בזמנו מההורים (קנו לעצמם רכב חדש ו"תרמו" לי את הבלנו). בימי חול אני נוסע עם הרכב הנוכחי לעבודה כ-20 ק"מ לכיוון, ובסופי השבוע אנחנו לעיתים מטיילים או נוסעים למשפחה. בסך הכל אני מעריך שהנסועה השנתית שלנו תהיה בסביבות ה15K, אולי קצת פחות אם בהמשך אעבור לתחבורה ציבורית על מנת להגיע לעבודה. אנחנו מחפשים רכב לא יקר מדי, אמין, בעל צריכת דלק נמוכה יחסית, בעל תא מטען כמה שיותר מרווח, רצוי שיהיה חדש לחלוטין (גם עסקאות 0 ק"מ תופסות) או רכב שגילו לא מעל 3. מאמינים שנחזיק ברכב כמה שיותר (למשל-הבלנו במשפחה שלנו 19 שנה), ולכן מעדיפים להשקיע כעת סכום מכובד ברכב מתוך כוונה לכך שישרת אותנו למשך שנים רבות. עוד נקודה ח…
הודעה אחרונה מאת Neus, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
הי, יש לא מעט ביד2 היברידיות נגיד פריוס ואוריס משנתונים אזור 2011 עם 250,000+ ק"מ, אבל שהמצבר ההיברידי (סוללה) כבר הוחלפו. השאלה שלי: 1. לאיזו צריכת דלק לצפות? אני מכוון ל-1/20 בבין עירוני. 2. האם להיברידיות שנתון ישן עם ק"מ יש בעיות מיוחדות שלבנזין/דיזל מקבילה לא? תודה,
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, מדובר בMG mg3 Comfort ידני 1.5 (106 כ"ס) קילומטרז' 34,200 יד 1 טסט עד יולי 2020,צמיגים ומצבר חדשים. אשמח לדעת יתרונות וחסרונות על הרכב ,יצא לי לקרוא עליו לא מעט. אמינות,צריכת דלק,תקלות,בטיחות (יודע שקיבל רק 3 כוכבים במבחן רכב) מחירון ו שוק יודע שאין ובכל זאת.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 989 צפיות
אהלן. אני מעוניין לרכוש אודי A3 2013-2014 עדיין לא סגור על איזה מנוע 1.4 או 1.8. רוצה לדעת צה העלויות אחזקה פחות או יותר. תקלות מיוחדות כלשהן. ומחירי ביטוח. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני חדש פה ביצעתי בדיקה לסקודה אוקטביה 1.8tsi שנת 2014 130000 ק"מ אשמח לעזרה ומה דעדכתם באופן כללי על הרכב וכמה יעלה בערך התיקונים אני אתייחס לתקלות העיקריות מנוי - רעש מערכת תזמון ושסתומים, שריפת שמן ממובילי השסתומים , נזילות שמן , מנוע שורף שמן מערכת דלק - מעשן בעומס מערכת הצתה לתאם מנוע מערכת קירור- צריך רדיאטור חדש
הודעה אחרונה מאת HeinanCA, -
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום, יש לי דרישות מאוד ספציפיות והשאלה הגדולה - האם יש חיה כזאת ? - רכב ספורטיבי (לאו דווקא רכב ספורט טהור - אפשר רכב "יוקרה" שהוא גם ספורטיבי) - עדיפות לידני (אבל גם אוטומט עם ידיות העברה מאחורי ההגה יכול להיות אופציה) - דגם אמין ולא בור ללא תחתית - לא קבריולט - אפשר 2 מושבים ואפשר יותר - לא רכב מיני (OPC, קליאו ושות') - מעל שנת 2009 - עד 100K מהירות וכוח פחות קריטי מבחינתי. יותר חשובה לי חווית הנהיגה.
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, אני מנסה לברר האם קיים רכב חדש/ 0 ק"מ בטווח התקציב הזה? (חדש עקב ניסיון רע מאד ממשומשים ונמאס) תודה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שאלת תם: שרוכשים רכב שעלה בחודש אוקטובר שנת 2017 אזי קיימת שנה אחריות. האם חברת הליסינג מחוייבת לתת עוד אחריות של שנה על שלדה, גיר ומנוע מעבר לשנת אחריות יצרן ?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני בתהליך של מכירה וקנייה של רכב ולאחר בירור מלא של כל שיטות המימון והקנייה הנפוצות היום בשוק הכנתי טבלה מסודרת המשווה את ההוצאה השנתית והחודשית לפי כל שיטת מימון/קנייה. חילקתי את ההשוואה לשלושה קטגוריות- קנייה של רכב פרטי מיד2, קניית רכב חדש במסלול ליסינג פרטי ללא מקדמה וקניית רכב חדש במסלול ליסינג תפעולי. בשורה תחתונה- נראה שהליסינג הפרטי כיום היא השיטה הכי משתלמת כי הפער בינה לבין קנייה מיד2 הוא קטן ויש לה ייתרון של רכב חדש עם אחריות. השאלה הגדולה שלי היא - האם אני צודק פה? האם אני מפספס פה משהו? צריך את דעתכם. להלן טבלת השוואה: ====== רכב פרטי יד שנייה ====== פחת - 10000 ביטוח - 4000 דלק - 9600 טיפולים - 1000 א…
הודעה אחרונה מאת rva195, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 597 צפיות
שלום, מעוניין לרכוש פולקסווגן פולו 2010, 1.2 טורבו אוטומט. שתי התייעצויות: ביצעתי היום בדיקה של רכב שמצאתי, אני מעלה תמונה של סיכום הבדיקה, הבחור טוען שיקח את הרכב למוסך, האם שווה להתעסק עם דברים כאלה או להמשיך הלאה? בלי קשר יש עוד שני רכבים שראיתי, ואני רוצה לבצע עוד בדיקה לרכב, אשמח לחוות דעתכם: 1. שנת 2010, עבר 45 אלף קילומטר, יד 2, דורש אלפיים שקל מעל המחירון. 2. שנת 2010 עבר 130 אלף קילומטר, יד ראשונה, דורש מחירון. לשני הרכבים לא ביצעתי בדיקה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Nir11, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 566 צפיות
מחפש רכב שני לנסיעות קצרות בעיר וקצת לננהגים הצעירים במשפחה שיפסיקו להתעלק על הרכב הראשי. מצאתי פיג'ו 308 שנת 2008 אוטומט עם קילונטראז מתחת ל-100K ב-9000 שקל. המלצות? דיס המלצות? משהו מיוחד לשים לב אליו בבדיקה? המחירון שלו הרבה יותר גבוה באתר של יד 2 - יש סיבה שהמחיר המבוקש כל כך נמוך? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת david_e, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 776 צפיות
חברים שלום, חתימה טובה לכולם. אני מחפש זאב בעור כבש. רכב ידני עם טורבו, עדיפות למנוע יחסית גדול. הרכב צריך להיות ישן ולהיות עם בסיס שינויים רחב. האוטו שעבר לי בראש זה הפורסטר 2003-2006 (פחות או יותר) איזה עוד רכבים קיימים לדעתכם? תודה מראש!
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, אני מתלבט בין הרכבים שרשמתי למעלה, אני מחפש משהו חסכוני, אמין, גיר אוט' בתקציב של 40K (רכב ראשון שלי) והאמת מבחינת השוק אני לא מוצא טיוטה עם פרמטרים טובים במחיר הזה (ואם מוצאים אז רק שנתונים 2012-2013) ואז התחלתי לפזול לצרפתיות וראיתי את הרנו קליאו 4 COLLECTION, רציתי לשאול האם יש לו תקלות נפוצות ידועות? מחירי טיפולים האם יש דגם אחר של קליאו שיותר מתאים לצרכים שלי? תודה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 553 צפיות
אהלן, אחרי הרבה זמן עם האלטו של אמא הגיע הזמן להשתדרג. אני כל יום נוסע 100-120 ק"מ מאזור ניר בנים לנתב"ג ובחזרה ולפעמים טיפה טיולים לצפון ולירושלים. עד עכשיו "העברתי בנעימים" עם האלטו את כל הקילומטרים האלה ועכשיו אני רוצה לרכוש רכב שיהיה לי יותר נוח ומהיר ממנה, בתקווה בעל תצרוכת דלק הגיונית לבינעירוני ואמינות טובה במידה ונוהגים כיאות, בתקרת תקציב של 35K. ההתלבטות שלי כרגע היא אם לרכוש איביזה משנתונים 2010-2013 ( נגזר מהתקציב ) 3 דלתות ( בזוגיות ולא חושב שיהיה ילד בשנה וחצי הקרובות) אין שום בעיה עם ידנית. הבנתי מדיונים קודמים שייתכן בגלל שאני עומד בפקקים לעבודה, בעיקר בשעות העומס של הצהריים, שיתחילו בעיות בגיר האוטומטי. חשש נוסף שמנוע 1.4 יהיה חלש טיפה במ…
הודעה אחרונה מאת שניר מנחם, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לילה טוב חברים, הגיע הזמן להפרד מהפולו gti אחרי 7 שנים שהיא אצלי. מחפשים רכב סביבות 90k שיהיה כמה שיותר נוח. חשבתי על mg zs אך ראיתיי שציון הבטיחות שלה על הפנים. מאזדה cx3 לא עושה רושם וגם עלייה הביקורת לא משהו. סוזוקי סוויפט החדשה גם מקבלת ביקורות לא מחמיאות. נפח תא מטען חשוב כמה שיותר גדול. מה הייתם מציעים לבדוק? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, 1. לפני רכישת קיה ספורטאז 2017 מליסינג (שלמה סיקסט). אני מנסה להבין את האבזור הבטיחותי של הרכב דרך הרשת. בכל אתר של רכב יש מידע קצת שונה לגבי האבזור הבטיחותי של הרכב. איפה ניתן לקבל את האבזור הבטיחותי של הרכב מבלי להסתבך? 2. ביטוח הראל סויטש- לאור העובדה שאנחנו לא נוסעים הרבה ק"מ אז קיבלתי הצעה מהראל שמצ'פרת מבוטחים שלא נוסעים הרבה. יש משהו מיוחד לשים לב לפוליסה שלהם ?
הודעה אחרונה מאת yosi123456, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, ערכתי חיפוש בפורום בקשר לסוכנות רכב זו ומצאתי מ 2013 מישהו שאמר שהם לא גילו לו את כל האמת על תאונה שעבר רכב שהוא רצה לרכוש. האם מישהו מכיר את הסוכנות ויש לו ניסיון רע/טוב איתה? מעוניין לרכוש ממנה רכב. בתודה,
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 3 עוקבים
- 13 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
היי אני המשתמש דיי חדש פה, אך אני נעזר בפוסטים שלכם כבר קרוב ל10 שנים חחח כעת אני מתלבט לגבי רכישת רכב שברור כי עבר תאונה, המוכר אמר כי שלוחת צד שמאל מעוכה ושלוחת צד ימין מעוכה מה המשמעות של זה? מבחינת התנהגות בכביש?בטיחות? (חיפשתי לפני בפורום אך עדיין לא סגור הבנתי כמו שצריך מה המשמעות של "מעוך")
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 786 צפיות
שלום, אני מחפש לקנות רכב יד 2 אוטומטי בתקציב של 25,000 ש״ח, מיועד לנסיעות קצרות לרוב, מדי פעם נסיעות בינעירוניות, חשוב לי שיהיה אמין, חסכוני ובטיחותי עד כמה שאפשרי בתקציב, מעדיף לא לרכוש רכב מיני. אשמח להמלצות
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, אתחיל בדרישות. אמינות. צריכת דלק. נראות (רכב צעיר). אני מחפש רכב עם השנתון הגבוה ביותר שאפשר, נראות טובה וקילומטרז נמוך - ידני עד כ-45,000 ש״ח. ראיתי איביזות ספורט 1.4 (לא טורבו) ידניות, אך בודדות מרמת גימור זו - מה גם שלא ידוע לי על אמינות הרכב. בנוסף פיקנטו מרמת גימור ספורט (סהכ הנראות החיצונית מאוד מושכת אותי בדגם 2016) - אך, לא קל למצוא אחת, ברגע שהן מתפרסמות הן נחטפות. אשמח להמלצות, אציין ואומר, אני נוסע כ-75 קילומטר ליום לערך (לפעמים פחות). שקט נפשי מאוד חשוב לי בתקופה הלימודים שלי שתהיה ארוכה, לכן ארצה רכב לתקופה הזאת שלא אצטרך להתעסק בהחלפתו (כ-4 שנים).
הודעה אחרונה מאת ozal5, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 642 צפיות
בוקר אור, אשמח מאוד לעזרתכם. מחפשים לרכוש רכב יונדאי i30 סטיישן, שנתון 2016, ובדקנו מטעמנו את הרכב הבא. מדובר ברכב מחברת ליסינג, עבר קצת פחות ממאה אלף קילומטרים. ממצאי הבדיקה העלו קושי בהנעה ונחשד כי ישנה תקלה בגלגל התנופה כגורם לבעיה. מבחינת חברת הליסינג ישנה התחייבות שהרכב יכנס לטיפול במוסך ראשי של החברה והתקלה תטופל לפני שהרכב יגיע לידינו (אך לא מתחייבים כי גלגל התנופה יוחלף, אלא כי באופן כללי ייעשה כל תיקון שיידרש). להבנתי מדובר בתקלה יקרה שעלולה בהמשך גם להשבית את הגיר אם לא תתוקן כראוי, ולכן החשש... מעבר לכך הרכב וביצועיו תקינים. המחיר מתאים לנו ונקבל גם אחריות לשנתיים על עשרה מכלולים, ביניהם מנוע וגיר. האם לאור הנתונים הללו כדאי לרכוש את הרכב? האם נכון …
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש רכב טוב ואמין בתקציב נמוך(עד 13k). ראיתי שבדגם הזה הרכבים גומעים ק"מ כבעלי מוניות, ישנם מחלות ידועות, מה לבדוק ברכבים האלה?
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הי, לקחתי לנסיעת מבחן את ה-סובארו XV קרוסטק 2.0 ליטר 2019. ציפיתי לקבל עגלה מבחינת ביצועים אבל הרכב הגיב והאיץ יפה. לפני נסיעת המבחן חשבתי שה יהיה מיותר מאחר והרכב שאני נוהג עליו היום הוא סקודה 1.4 150 כ"ס עם ביצועים מצויינים. מה פיספסתי? נהגתי באיילון צפון הכביש יחסית היה פתוח אז יכלתי להאיץ. לא להתבלבל זה לא מתחרה בסקודה אבל לחלוטין נורמלי. אני מנסה להבין האם ההתלהבות שלי מהמראה החיצוני השפיעה עלי.... תודה
הודעה אחרונה מאת Jack457,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 528 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- `Infinity
- TZR84
- BRAVO_SX
- DJI
- gollu
- tan tan
- במבליק
- gpm11
- malcishua
- פולו,גולף
- amosbmw
- eden8944