Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אני כרגע מחפש רכב לקנייה- בודק המון אפשרויות - מאוד רוצה ג'יפון קטן שיהיה קצת גבוה, חזק וחסכוני.

בהתחלה הייתי נעול על הסיאט ארונה אבל הם פשוט לא נותנים אפשרויות רכישה טובות.. יונדאי לעומת זאת נותנים אפשרויות רכישה מהיבואן ממש טובות.

בכל מקרה נתקלתי פתאום בפיג'ו 2008 טורבו דיזל ואני שם לב לפי הנתונים שלו שהוא גם חזק יותר וגם חסכוני יותר מההיברדיות של יונדאי וקיה- איך זה הגיוני? הנתונים האלו אמיתיים?

קחו השוואה פשוטה מ-icar-

העמודה הראשונה זה פיג'ו לעומת השניים לאחריה שהם קיה נירו ויונדאי איוניק... זה נראה שהצריכת דלק היא כמעט אותו דבר- זה הגיוני? לפיג'ו יש רכב בנזין בלבד לא היברדי ודי חזק- יכול להיות שהדיזל כל כך משפיע? האם אני אקבל צריכת דלק כמו של היברדי?

[TABLE=width: 0]

[TR=class: main_tr_urban_consumption odd]

[TD=class: category, bgcolor: #F9F9F9]צריכת דלק - עירונית (ק"מ/ליטר)[/TD]

[TD=bgcolor: #F9F9F9, align: center]22.7[/TD]

[TD=class: better, bgcolor: #F9F9F9, align: center]29.4[/TD]

[TD=bgcolor: #F9F9F9, align: center]22.7[/TD]

[/TR]

[TR=class: main_tr_intercity_consumption]

[TD=class: category]צריכת דלק - בינעירונית (ק"מ/ליטר)[/TD]

[TD=class: better, align: center]27[/TD]

[TD=align: center]25[/TD]

[TD=align: center]24.4[/TD]

[/TR]

[TR=class: main_tr_consumption odd]

[TD=class: category, bgcolor: #F9F9F9]צריכת דלק - ממוצעת (ק"מ/ליטר)[/TD]

[TD=bgcolor: #F9F9F9, align: center]25[/TD]

[TD=class: better, bgcolor: #F9F9F9, align: center]27[/TD]

[TD=bgcolor: #F9F9F9, align: center]21.7[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם (נערך)

זה הגיוני מחוץ לעיר, שם מנוע דיזל מאד חסכוני לאורך מאות קמ .

בתוך העיר ההיברידי יתן תוצאה טובה יותר ( וגם חלקה יותר מגיר רובוטי)

אל תתרשם יותר מדי מנתוני יצרן.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לא יודע מה המחיר של האוטו לגביו שואל הפותח ועד כמה הוא אטרקטיבי ביחס למתחרות ההיברדיות למיניהן, דבר אחד כן אפשר להניח והוא שמחיר הדגם החדש בגירסת הפלאגאין לא יהיה בסביבה הזו.

פורסם

תקבל צריכת דלק דומה להיברדיות אבל שתושפע ישירות (ובצורה מאוד מוחשית מאופי הנהיגה), בהברדיות גם בנהיגה יחסית אגרסיבית קיבלנו צריכה ממוצעת של 1-18+ ללא בעיה.

ההיברדיות שקטות יותר.

פורסם

אוקיי אז כמה דברים:

א. בעירוני ההיברידי יהיה חסכוני יותר - זה מאוד הגיוני השאלה אם ההפרש באמת גדול? כי אם הטורבו דיזל הרבה יותר חזקה זה מכפר על זה

ב. שקט לא מעניין אותי האמת

ג. הדגמים החדשים ראיתי- הם נראים ממש יפה אבל לדעתי המחיר יעלה בהתאם וגם גירסאות פלאגין וכאלו זה בדר"כ לא גירסאות עם מנוע חזק... בכל מקרה השאלה היא כרגע על הטורבו דיזל.

בחישוב שנתי- האם ההפרש הוא גדול בהוצאות?

• תוכן חדש...