ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,572 נושאים בפורום הזה
-
- 5 עוקבים
- 14 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
היי חברים, הקצבתי לעצמי 50K לרכישת רכב - ובהיותי מתיימר לקרוא לעצמי חובב נהיגה מושבע עם רגל שאוהבת להיות כבדה על הגז מדי פעם, לא מצאתי יותר מדי אופציות שעולות על הקריטריונים הבאים: חדיש - שנת 2008+ אמין - אם ביום בהיר אחד ארצה ליסוע לרמת הגולן, אוכל לעשות כן בלי לחשוש שמשהו יתקלקל בדרך אם שנורה תידלק. ספורטיבי - רכב שיסחף אותי ויהיה מהנה לנהיגה, מהיר, היגוי מתקשר - ושאוכל גם לעקוף בלי להרגיש שהרכב תיכף נופח את נשמתו. שמורה ק"מ נמוך זריזה וגם נראית טוב לעין ושלא תקרע לי את הכיס במוסך ובאלונית. לצורך העיניין ראיתי כמה מכוניות כגון: (40K) אודי A3 2.0TFSI 2008 - שהבנתי שהיא לא הכי אמינה(?) וגם קשה למצוא סטוק שמורות עם ק"מ יחסית נמוך - מצאתי אחת עם 167 …
הודעה אחרונה מאת yuvalbarxx, -
- 1 תגובות
- 581 צפיות
שלום, ראיתי היום יונדאי אלנטרה 2016 הדגם החדש. האוטו היה סבבה אבל כשמאיצים יש מין שריקה חלשה כזאת כמו של טורבו כזה ואני רוצה לדעת אם זה בכל הרכבים מהסוג הזה או שאולי יש בעיה ברכב.
הודעה אחרונה מאת CRuzer669, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן חברים , אודה לעזרתכם בייעוץ לרכב שיבצע את הנ"ל באמינות המרבית ובמאמץ המינימלי , התקציב מאוד גמיש בין 70 ל 90 אלף. לאחר חפירות רבות מאוד בנושא נותרתי עם המון אפשרויות , סיוויק , מאזדה 3 וקורולה - החזקה כמובן המאזדה אך באותה נשימה גם היקרה , האם לקורולה יהיה קשה תוואי הנסיעה הזה , או שהיא מעט תרעיש יותר אבל מעבר לרעש המאמץ לא יורגש ? הסיוויק , בתקציב נכנסת הסיוויק החדשה עם המנוע 1.0 טורבו , האם הוא עדיף מהמנוע של הדגם הקודם 1.8 עם 142 כ"ס ? האם יהיה לו קל יותר בעליות לי-ם ? או האטמוספרי עדיף ? בתקציב נכנסת גם האיביזה החדשה , האם בתוואי יומי של עליות עדיין למנוע שלה יהיה יותר קל מהקורולה בעליות , או שבנסועה מאומצת כזו הקורולה תהיה עדיפה ?…
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש לקנות אלטו וראיתי מודעה אלטו 2012 עם 118000 קמ יד שניה ידני. התקשרתי למוכר. מדובר ברכב ללא טסט שנה. הסיבה שהמוכר לא עשה טסט כי נוסע על רכב של אבא שלו וכבר לא משתמש באלטו. שבוע הבא הוא עושה לרכב קלאץ. מחיר מבוקש 8500 לפני מיקוח. שווה ללכת לראות את הרכב או להתרחק? אם כן מה כדאי לבדוק ברכב כזה לפני בדיקה?
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 25 תגובות
- 7 אלף צפיות
איזה רכב יהיה מתאים לזוג צעיר עם תינוק ראשון בדרך? בדגש על אמינות וחסכוני בדלק ולא פחות חשוב שיהיה מרווח עם תא מטען גדול לעגלה. לא חייב להיות ג’יפון, גם רכב משפחתי בגרסת סדאן בא בחשבון רק שיהיה מספיק מרווח.
הודעה אחרונה מאת פריג'י, -
-
שלום לכולם, מבקשת עזרה בקניית רכב חדש להורי, אנשים מבוגרים שמחפשים רכב נוח (מתלים רכים) גבוה אמין חסכוני וכמה שפחות לראות מוסך. הם מחזיקים מכונית הרבה שנים. הם חשבו על המכוניות הנ"ל. אשמח לחוות דעת. תודה!
הודעה אחרונה מאת feel, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני מחפש c1/107/אייגו, רציתי לדעת האם זה בסדר לקנות את הרכבים עם מנוע 1000 סמק עם יחסית ק"מ גבהה באזור 130 אלף ק"מ א. האם המנועים האלה יכולים להגיע לקילוטרים רבים (300 אלף) כמו מנועי 1600? ב. האם לא היה קשה מאוד לימכור רכב עם מנוע קטן וקילומטר גבהה (200 אלף ק"מ)?
הודעה אחרונה מאת avi00, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 673 צפיות
אני מעונין לרכוש רכב שישמש אותי לשנה פלוס מינוס חודש חודשיים. יש לי סכום כסף לקנות אבל בגלל שהוא בוודאות לא ישמש אותי מעבר לזמן הזה אני מתלבט אם לקנות או לקחת בליסינג או אפשרות אחרת אם קיימת? האם יש משתנים שיכולים לשנות את ההחלטה כמו סוג הרכב/גודל וכו'...?
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 503 צפיות
מתלבט לפני רכישת קיירון 2006 עם מנוע דיזל וגיר מרצדס 2.0 xdi. רציתי לדעת אם למישהו מחברי הפורום היה/יש או שמע ממישהו שהיה לו רכב כזה ויכול לחוות את דעתו מבחינת אמינות, זמינות חלקים. הבנתי שהפסיקו לייבא את הדגם למרות שהייצור נמשך. החשש שלי זה ממחסור של חלפים וחלקים. כמו כן הבנתי שיבואני מנועים לא מביאים מנועים כאלה לארץ במידה והולך מנוע. אשמח לקבל כל פיסת מידע לפני רכישה.
הודעה אחרונה מאת tomy669, -
בוקר טוב לכולם. קודם כל, אם זה לא המקום לשאול, אשמח שתעבירו למקום הנכון אז ככה, רוצה להתחיל לצמצם את ההוצאות שלי, כמו כולנו יודעים, רכב זה דבר יקר הרכב שלי כרגע זה לאון FR שלוש דלתות 02/2018 עם 9970 ק"מ, יד 00, ידני, אני מנסה לשמור עליו כמה שיותר, אבל אנשים אחרים לא אכפת להם ויש לו כמה שריטות מחניה וכאלה, הוחלף לו פגוש קדמי והפנס ימני לחדשים בגלל תאונה קטנה שאני אשם, נשבע לכם שלא אם אני לא מספר את זה, לא נראה שקרה לו לרכב משהו. אני חייב לבנק עדיין 88000 ש"ח בערך, לדעתכם אצליח למכור אותו במחיר הזה או יותר בגלל התאונה? אני רוצה לקנות רכב יותר זול, לאבא שלי יש ספארק 2011 ידני (אני חושב שרוצה כבר לעבור לאוטומט, כבר כמעט 6 שנים שיש לי רכב ידני, די עייף …
הודעה אחרונה מאת mazda2011, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 595 צפיות
אהלן חבר'ה, טוב אז לאחר שנפרדתי מהסוזוקי אלטו האהובה שלי בתחילת השנה, אני מחפש להשתדרג מעט ברכב חדש, עד 25,000 בערך. אני מחפש רכב קטן וחסכוני שמתאים לזוג סטודנטים, עם נסיעות בין עירוניות לעתים. באיזור ה15000 ק"מ בשנה. לאחר קצת חיפושים באינטרנט ראיתי שמיצובישי ספייסטאר וניסאן מיקרה הן המהוללות ביותר. מישהו בעל נסיון יודע אולי להכריע? בנוסף, האם ישנם רכבים נוספים שאולי פספסתי? (בדגש על חסכון, אמינות ובטיחות). תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי! מחפש רכב קטן וחסכוני באזור ה30K בעיקר נסיעות בינעירוניות קצרות. בנתיים שמתי עין על פיקנטו\איגו\דאצ'יה סטפווי\ סיטראון קקטוס אשמח להמלצות\דיס המלצות! תודה!
-
אאוטלנדר 2019
מאת Zilka10-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, קצת עזרה ושיפור התחושה שלי.... בדרך לעשות טרייד אין פעם שניה על האאוטלנדר (היה לי 2013 החלפתי ל2016 ועכשיו מחליף שוב) בכללי - אני מרוצה מהרכב, הנסיעה, 2 המושבים בשורה השלישית (ב"ה יש 5 ילדים)המראה הצנוע שלו וכו'.... אבל, אבל גדול, חברה טובה של אשתי, המנהלת שלה, אמרה לאשתי שאולי כדאי לשנות את האאוטלנדר לרכב אחר.... ופה מתחילה הבעיה.... מתלבט אם להתייחס ולקנות את האאוטלנדר, פרימיום, או שלנסות לבדוק אופציה על רכב יותר פוזאי (קודיאק) או מרווח ויקר (סורנטו). יודע שהאאוטלנדר קצת מיושן ואולי "עגלה" בפתיחות ברמזור (לא מחפש להגיע ל100 תוך 6 שניות... אני בעל משפחה והילדים יותר חשובים לי) אבל מחפש חיזוקים למהלך שלי ללכת על האאוטלנדר.... תודה לעוזרים - גמר חתימה ט…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
רכב עד 30,000
מאת akj- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 605 צפיות
סליחה מראש על החפירה, אבל אני מרגישה שאני מוצפת בהמון אפשרויות, לכן אני מתייעצת כאן כדי לצמצם אפשרויות. אני מחפשת המלצות לרכב עד 30,000 (מעט גמישה). יש לי תינוק, לכן חשוב שיהיה מרווח ושיהיה תא מטען גדול. אני נוסעת יחסית הרבה: במהלך השבוע לעבודה וחזרה (נסיעות קצרות בתוך העיר ומחוץ לעיר), וכל סופ"ש נסיעה בינעירונית ארוכה יחסית. מחפשת משהו אמין שיחזיק לאורך זמן, וכמובן בטיחותי. יש התלבטות בין מאזדה 3 (יש אולי דגמים נוספים של מאזדה שעונים על הקריטריונים?), טיוטה קורולה, הונדה סיוויק, פורד פוקוס... רוב הרכבים הנ"ל הם יחסית יקרים לכן מדובר בשנתונים 2010-11 לתקציב שלי. מה מהם הכי מומלץ? האם יש רכבים נוספים מומלצים שלא חשבתי עליהם? אולי בנתונים גבוהים יות…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קראתם נכון - 7000 ק"מ ולא שכחתי 0, שבעה אלפים. מדובר ברכב של הורי מכר מהעבודה, יד 01 כאשר 00 היה ליסינג 0 ק"מ נרכש על ידיהם מהחשש לאבד את הניידות למרות שכמו שאתם רואים הם לא היו זקוקים לשום רכב וכנראה לשכור נהג פרטי היה משתלם להם יותר. הרכב כמובן טופל בזמנים, נראה כמו שנשמע - חדש. השאלה היא על מה לשים דגש כשאני בודק אותה, כי ברור לי שרכב כומד זה לא בהכרח רק טוב. מבחינת אמינות וצריכת דלק - מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
- 2 תגובות
- 612 צפיות
הבנתי שהI30 רכב אמין סך הכל עם טיפולים סבירים.. מספק אותי כי הוא יחסית מרווח לא בזבזני ועם מראה צעיר (פנורמי וכו') כרגע אני בכיוון של לקנות אחת שנת 2014 85 אלף ק"מ (הייתה בליסינג), מחירון שלה 58 המוכר רוצה 50.. חשבתי על אופציות אחרות האצ'בק כמו סוזוקי בלנו החדשה, מאזדה 3/2, הונדה סיויק .. מה אתם אומרים ? הייתם הולכים על הI30?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי. אז הגיע העת לרכוש את הרכב. הכיוון הוא טויוטה אוריס סטיישן SKY 2016 יוצאת ליסינג. למה ליסינג? בשביל מחיר רכישה נוח ומימון חובה. השאלה האם יש כאלה שלפחות לא ינסו למכור לי נבלה לאחר תאונה קשה, למשל. שמטפלים ברכב יותר טוב מהאחרים? או שכולם אותו דבר שזה על הפנים?
הודעה אחרונה מאת arco1, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 13.7 אלף צפיות
היי, לאחר שעברתי על האשכולות הקיימים בנושא. מבקש לקבל את חוות דעתכם על וולוו v40 . בגרסה הרגילה ( לא r-design) להבנתי יש הבדל משמעותי בין שנת 2015 לבין 2016 ? האם הוחלף מנוע ממנוע של פורד למנוע של וולוו? בגדול מחפש רכב מעניין. אין צורך ברכב גדול,מדובר ברכב שני, רוב הנסיעות נוסע לבד. כן מחפש חווית נהיגה כלשהיא.. מנסה להבין עלויות אחזקה וכמה הם שונות מעלות אחזקה של רכב ממוצע (יונדאי/קיה) אשמח לחוות דעתכם
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 728 צפיות
אהלן , מחפש לקנות רכב חדש .. תקציב באזור ה30 אלף שקל הייתי דיי נעול על 3 סוגי רכבים - seat ibiza , suzuki sweeft , hyundai i20 כולם באוטומט לאחרונה התחלתי גם להפתח לידני וראיתי המון המלצות על citroen cactus c4 2015 בגדול הדרישות שלי זה רכב אמין , שלא יהיו לו תקלות מעצבנות כאלה , צריכת דלק נמוכה יחסית ישמש בעיקר לנסוע ללימודים באזור ה25 קמ לכיוון תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Brian Sutton, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 9 אלף צפיות
אחרי זמן רב של חיפושים נתקלתי בסקודה ראפיד אשמח לשמוע האם הוא : חסכוני בדלק? רכב אמין?
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
- 1 תגובות
- 955 צפיות
אני חושב לקנות רכב משומש מחברת מכירת רכבים ואני מנסה להבין את ענייני הבעלות הקודמים עליו. ממה שאני קורא פה https://www.galileasing.co.il/car-sale/ אני מבין שאם כתוב ברישיון "בעלים קודמים 00" זה אומר שאני אהיה יד שנייה, זה נכון? אבל אם זה רכב שהיה פעם בליסינג אז יכול להיות שזה לא יהיה כתוב ברישיון בצורה הזאת? איך בודקים את זה? ומה זה העניין של "הפקדת סוחר" שנתקלתי בו בכמה מקומות? זה אומר שהרישום של הרכב על החברה לא נחשב עוד יד? אבל זה כן אמור להשפיע על המחיר? כי ניסיתי לקרוא על זה פה https://www.gov.il/he/Departments/Guides/vehicles_licences?chapterIndex=9 ורק כתוב שם מה זה נותן לסוחר ולא אומר כלום על הקונה של הרכב, אז אני אשמח אם מישהו כאן יודע להסביר קצת יותר מה המשמעות …
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי, נושא קצת פחות טכני - מחפש דעות מחכימות והארות מבעלי נסיון. קצת רקע; בן 24, הרכב משמש אותי לנסיעות עירוניות במהלך השבוע, פעמיים בשבוע נסיעה כ-180 ק"מ הלוך חזור, ואחת לחודשיים שלושה נסיעה לאילת/צפון. מתכנן להחזיק את הרכב בשנתיים-שלוש הקרובות. כרגע אני מחזיק סיאט איביזה 2012 FR שעונה בדיוק על מה שחיפשתי. כלכלית אני יכול להרשות לעצמי להחזיק את הרכב, ואת ההוצאות המתוכננות שלו. בלת"מים כמו גניבת זוג גלגלים וג'אנטים אחוריים, רדיאטור שיכול להיות שיצטרך להיות מוחלף ודברים צפויים יותר כמו ביטוח יקר יחסית, הוסיפו לי קרוב ל4,500 שקל הוצאות החודש וגרמו לי לחשוב שהרכישה הזאת לא הייתה נכונה במצבי. נכון לעכשיו אני במצב שמכירת הרכב בזמן הקרוב עתידה להח…
הודעה אחרונה מאת Tal7, -
-
משפחתית ב140K
מאת ilanel-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 953 צפיות
אהלן, אנחנו (2 + תאומות בנות שנתיים) מעוניינים לרכוש משפחתית חדשה בתקציב 140K. השיקולים העיקריים הם בטיחות ותא מטען גדול. כרגע המועמדות הבולטות הן יונדאי איוניק, סקודה אוקטביה וטיוטה קורולה ספייס. מביקור בסוכניות רכב הטויוטה נראית פחות נוחה וכנראה לא ניקח אותה. יש לכם המלצות לאיזה מהרכבים עדיף? יש רכב אחר בסגנון שנראה לכם מתאים? תודה!
-
- 4 עוקבים
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני וארוסתי החלטנו אחרי הצטברות של טירטורים ואי נעימויות שהגיע הזמן לקנות לה רכב. כרגע אני עם רכב מהעבודה והיא לומדת ומצליחה עם הרבה עזרה מאנשים לנהל את השבוע שלה אבל זה מגיע למצבים ממש לא נעימים, שגורמים לשנינו אי נאימויות. אז שאלתי אליכם, הלכנו לחברת ליסינג והציגו בפנינו 2 אפשרויות, שיטת הבלון ושיטת המימון הרגילה. אני מניח שאתם מכירים את שני השיטות, ובגדול חשבנו על מאזדה 2 מבחינת הרכב. בחישוב גס במסלול הבלון יוצא לנו 1600 (עם ביטוח) למשך 3 שנים ונשארים עם היתרה אחרי (48,000), ואו שמחליפים את הרכב או שנשארים ופורסים שוב לתשלומים. או במסלול המימון הרגיל שבעצם לשלם על המחיר של הרכב ל3/5 שנים. בחיפוש פה בפורומים דבר ראשון שהבנתי שאנשים מ…
הודעה אחרונה מאת erezhazan1, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
חג שמח ושנה טובה לכולכם, אני מעוניין לקנות רכב חדש שנת 2019 מתלבט בין הדגמים: cx5 executive (פרימיום לשעבר מי שיודע) אני מוסיף את הבאג' החשמלי ופגיו 3008 פרימיום. אשמח לקבל חוות דעת מבעלי הרכבים הללו ולא רק צריכת דלק,אמינות (אפילו שזה רכב חדש), ירידת ערך, ביקוש בשוק,נוחות נהיגה, איחסון ועוד.... עשיתי נסיעות מבחן על הרכבים, המאזדה הייתה קצת קשה, אבל אני לא מדד כל כך כי אני רגיל לצרפתיות. בנוסף הרגשתי קצת חוסר כוח אולי ציפיתי ליותר מידי אבל אני גם לא מחפש לעשות רייסים עם הרכב. 3008 הייתה סבירה, אך אישתי לא אהבה כל כך את נוחות הנסיעה (היא לא הייתה איתי בנסיעת מבחן במאזדה). במהלך הנסיעה הייתה במושב האחורי וממש סבלה. איפה מומלץ לקבל מימון? מה החב…
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
קליאו 3, הקונה מצא כמה 2008-2010, מדובר ב1.6 אוטומט, אך חושש מאמינות, מבחינת דלק, ממש שלא מעניין הוא יסע בקושי 500 ק"מ בחודש, העיקר שיהיה נוח ואמין, להתרחק? או שיש נושא שדורש צומת לב?
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
התחילו בעיות בגב והרכב הנוכחי (ג'אז 2014) התחיל להרגיש כלא מתאים. מחפש משהו באותו גודל או קצת יותר, שישמור על הגב איך עדיין יהיה נוח להחנות. קראתי של-golf יש מושבים נוחים מאוד, ניסיתי אצל חבר והיה לא רע, איך בדגם שלו לא הייתה תמיכת גב תחתון (לומבר). ראיתי גם של- autobahn יש אפילו שליטה כפולה בלומבר, איך לא מצאתי כאלה בארץ. ניסיתי גם xc60, מושבים באמת נוחים, איך הרכב בהחלט גדול ומרגיש לי "יותר מדי" בשביל הצרכים שלי. תודה על כל רעיון!
הודעה אחרונה מאת syreniity, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לרכב עד 65,000 (אפשר לגלוש טיפה) כדי שישמש אותי לנסיעות בתוך העיר. לאשתי יש רכב שקיבלה מהעבודה והוא משמש כרכב העיקרי. עיקר השימוש שלי הינו לקחת את הבן שלי לגן ולנסוע לעבודה (זה מסתכם ב-15 ק״מ ביום). עד היום נסעתי בגולף חדשה אך לרוע מזלי גנבו לנו את האוטו ונשארנו עם כספי הביטוח. החלטנו שאנחנו לא רוצים להשקיע כסף בחדשה ולנסות למצוא רכב יד 2 מפרטי או ליסינג אבל אני חייב להיות גלוי, אני פשוט שונא את זה. יש ברשת כל כך הרבה דעות ואני פשוט לא יודע על מה להסתכל. מה אני מחפש ברכב? 1. בטיחות - אני לוקח את הילד שלי לגן, חשוב לי שיהיה בטיחותי עם מערכות מתקדמות. 2. ביצועים - אני לא יודע כמה זה אפשרי בתקציב הנוכחי, אבל אחרי שנסעתי בגולף,…
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש רכב 7 מקומות שישמש ביומיום לעבודה צריך להיות חסכוני בדלק. הרבה נסיעות קצרות במהלך היום הנוחות ל7 נוסעים פחות חשובה מחיר בסביבות 70000
הודעה אחרונה מאת AloniM3, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום, יש באפשרותי לרכוש רכב חדש מהיבואן. מצד שני יש לי אפשרות לרכוש את אותו הרכב אותו הדגם כיד שנייה, חודשיים על הכביש עם בערך 1000 ק"מ, כלומר רכב כמעט-כמעט חדש. אם מוציאים המשוואה את סוג הרכב והיצרן, כלומר מסתכלים על זה מנקודת מבט כלכלית בלבד, מה יותר משתלם? הרי לרכב מהניילון יש ירידת ערך בשנייה שקיבלת את המפתח ליד. האם לא יותר משתלם לרכוש את אותו הרכב יד שנייה ו"להרוויח" את ירידת הערך? מה צריך להיות הפרש המחירים בין חדש לכמעט חדש בשביל שישתלם לקנות את המשומש? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 897 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraCar
- tomerR
- amit_a
- לירון .ה.
- שביט
- Chmimo
- איציק נ.
- AviorXD
- T_A
- פול-טנק
- Nakamichi
- David32